Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eurosport2-őn Everton-Arsenal lesz,nemLG írta:Én is mondom nézek egy kis focit, erre melyik meccset adják? Wolves-West Ham...szánalom
Majd megnézném.De szerintem nemsokára fönt lesz jútyobonsocio66 írta:,bakker a végén láttátok hughes mekkorát esett,mikor ment kezet fogni allerdyce-al?![]()
óriási
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsbarca1615 írta:Valaki dobjon pls egy jó linket Rojadirecta egy használható sincs:(
Itt meg tudod nézni a kezdőket: http://www.nemzetisport.hu/tudositasok/reports.phppalesz77 írta:valaki írja le nekem a Villa és a City kezdőjét légyszi! fontos. az alapján döntök, melyiket nézzem...
A Cityt nézd szépen játszanak.palesz77 írta:valaki írja le nekem a Villa és a City kezdőjét légyszi! fontos. az alapján döntök, melyiket nézzem...
senki nem mondta,hogy a city leállt volna a vásárlással,biztos vagyok benne,hogy jövőre újabb nagy nevek érkeznek és ezzel együtt valószínűleg 'az ilyen irelandok'-ahogy Te írtad-távoznak a csapattól.Rivaldo11 írta:Én csak azt nem értem, hogy a city minek vesz meg ilyen bridge meg bellamy féle fazonokat. Ha valóban robbantani akarnak, ahhoz ilyen Irelandok, Bridgek, Bellamyk nem elegek. Minőségi keretet, valóságos sztárparadicsomot kellene összehozniuk, akkor meglenne a sansz arra, hogy komoly szerepet játszanak a ligában.
Pénz van, de nem tudnak igazán nagyban gondolkodni...
igen,szerintem nagyjából ez is a céljuk..Sanama írta: És? Mit érnek velük?
Le merem fogadni,hogy idén is az Arsenal-MU-Chelsea-'Pool mögött lesznek, talán a Ágyúsokkal lesznek versenyben.
Sanama írta: Attól,hogy megvettek egy közepes Adebayort 30milióért meg még elköltöttek 100miliót (nemtudom mennyit pontosan),nem lesznek bajnokok
Ezzel nem értek egyet. Szerintem pedig pont a négy nagy lesznek azok, akik képesek lesznek nyerni a City ellen otthon és idegenben is.socio66 írta:a négy nagy alig fog pontokat vinni a city stadionjából.
És? Mit érnek velük?socio66 írta:végül is csak barry-t,kolo toure-t,adebayor-t,meg tevez-t igazolták le..Sanama írta: A City meg szóra sem érdemes.
tényleg szóra sem érdemesek..
most lefogadom,hogy a négy nagy alig fog pontokat vinni a city stadionjából.
végül is csak barry-t,kolo toure-t,adebayor-t,meg tevez-t igazolták le..Sanama írta: A City meg szóra sem érdemes.