Drogba duplájával megszerezte a győzelmet a Chelsea az utolsó pillanatokban.
Halmosi nem kapott lehetőséget a meccsen

de Gerát és Fülöpöt is a kezdőbe jelölte edzője.Remélem Gera idén már megtud ragadni a kezdőben és maradandót alkot.A válogatott szempontjából sem lenne rossz.
Egyébként meg én nem jósolgatnék előre a bajnoki címet illetően.A nyári mozgások alapján tény hogy Wengerékre nem sok jó vár ebben az idényben.De én nem írnám le őket. A Citynek egy 6. helyet jósolok.
Ebben az idényben még nem fognak nagyot alkotni inkább a csapat egybe gyúrása lehet a cél.Itt jegyezném meg hogy erre szerintem nem éppen Mark Hughes a legmegfelelőbb edző.Mindenesetre a nemzetközi kupa szereplés az meglesz.Talán a következő idényben már a Bl-t is megcélozhatják.
A Chelsea erősnek tűnik de remélem nem ő nyernek a végén!
A MU pedig szerintem mindig is a PL esélyese lesz amíg Fergie a padon ül,annak ellenére is hogy elment Ronaldo és Tevez.
ÉS én nem feledkeznék meg az Aston Villaról sem.Ha tovább bírják mint tavaly akkor bizony még okozhatnak fejfájást a "nagyoknak"

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***