Barca vs Real
Amugy most igy kicsit (gondolom) lenyugodva a meccs utan, ti komolyan gondoljatok ezt a lefekvos dolgot? (Mar aki ezzel jott) Hogy egy 4. (vagyis legrosszabb BL pozicio) helyert kuzdo csapat, akinek a nagy rivalisa eppen nyert a forduloban es ezzel megelozte, majd lefekszik a Madridnak???
Aki ezt komolyan gondolja, azzal szivesen kielemeznem a meccset privatban, tenyleg kivancsi vagyok mit gondolnak ilyenkor, erdekel, hogy ez komoly-e h pl. Ronaldo azert tunik gyorsnak, mert nem mernek futni mellette, stb.
Aki ezt komolyan gondolja, azzal szivesen kielemeznem a meccset privatban, tenyleg kivancsi vagyok mit gondolnak ilyenkor, erdekel, hogy ez komoly-e h pl. Ronaldo azert tunik gyorsnak, mert nem mernek futni mellette, stb.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Plusz a Barca és Real szurkolók se bánnák szerintem ha egy Valencia, Sevilla, Atm.Madrid elleni meccs ne csak papíron legyen rangadó.Buitre írta:igen, a két nagynak is jól jönne, ha többször kényszerítenék őket magas színvonalú játékra

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Buitre
- Jugador d'estrella
hát bizonySzerintem mindenki annak örülne a legjobban, ha megint olyan lenne a spanyol bajnokság, mint volt 4-5 évvel ezelőtt.

és nem az van, hogy a két nagy lett ennyivel jobb. Mert a Barca mondjuk jól adja, tavaly BL, most elcsúsztak egy banánhéjon, de a Real is huszonakárhány pontra van a Valenciatól, és nemzetközi szinten látjuk, mennyire "jó"...
igen, a két nagynak is jól jönne, ha többször kényszerítenék őket magas színvonalú játékra
- Mihu
- Director del Fútbol
Szerintem mindenki annak örülne a legjobban, ha megint olyan lenne a spanyol bajnokság, mint volt 4-5 évvel ezelőtt. Akkor szerintem mind a Real, mind a Barca szurkolótábora igazán izgalommal ült le egy Depor, Valencia, Bilbao, Atletico Madrid, Betis, Celta Vigo vagy éppen egy Zaragoza elleni meccsre a tv elé. Most meg...a Barca szenved a kiscsapatok ellen, a Real-t oda vissza elveri, úgy, hogy igazából a madridisták abból élnek, hogy hány elrontott veszélyes támadása volt a Real-nak, meg Valdes védett 2 óriásit. Eközben a Real meg 3-asával rúgja a gólokat a kicsiknek.Buitre írta:ez azért sok(k)miért akarják ennyire vérmesen ezt a címet, mikor nem érdemlik meg?
A Mu nem érdemli meg a bajnoki címét, ahogy a Schalke sem érdemelné meg ha nyerne![]()
1. a bajnokságot pontokra adják, nem szépjátékra, nem egymás elleni eredményre
2. minden csapat le kellene álljon az elsőn kívül?
3. te nem örüsz jobban a Barca bajnoki győzelmének, ha fejhosszal nyeritek? jobban esne, ha a Real az El Clasico után feladta volna?

- madmushroom
- Capitá del Barça
nyerni kell a hátralévő meccseinket, nincs mese. csak úgy nyerhetünk, érzem 

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- Buitre
- Jugador d'estrella
ez azért sok(k)miért akarják ennyire vérmesen ezt a címet, mikor nem érdemlik meg?
A Mu nem érdemli meg a bajnoki címét, ahogy a Schalke sem érdemelné meg ha nyerne

1. a bajnokságot pontokra adják, nem szépjátékra, nem egymás elleni eredményre
2. minden csapat le kellene álljon az elsőn kívül?
3. te nem örüsz jobban a Barca bajnoki győzelmének, ha fejhosszal nyeritek? jobban esne, ha a Real az El Clasico után feladta volna?
Egyszerűen a Madrid már nem tényező a bajnokságban. Nem motiválja az ellenfeleket, hogy legyőzzék őket. Mondjuk, nem is csodálom... csak azért bosszantó mégis.
Mindenki* megelégszik azzal, hogy rúgnak egy gólt a Madridnak, aztán szieszta. Milliószor láthattuk, hogy ennek a Madridnak 2-3 gólt be lehetne rámolni szinte minden egyes alkalommal. Mi ezt megtettük. És természetesen az Alcorcón is -> legalább így kellett volna akarniuk ezeknek a kamu "első osztályú" csapatoknak is.
*(tisztelet a nagyon kevés kivételnek - azoknak a kis csapatoknak, akik a lehetetlent megpróbálják)
Egyszerűen nem örül az ember, amikor látja, hogy a Barcelona mennyivel komolyabb erőt képvisel - és mégsem örülhet már fordulókkal a bajnokság vége előtt, mert a másik csapatnak meg sem kell erőltetnie magát, hogy legyőzze az elalvó ellenfeleit.
Mindenki* megelégszik azzal, hogy rúgnak egy gólt a Madridnak, aztán szieszta. Milliószor láthattuk, hogy ennek a Madridnak 2-3 gólt be lehetne rámolni szinte minden egyes alkalommal. Mi ezt megtettük. És természetesen az Alcorcón is -> legalább így kellett volna akarniuk ezeknek a kamu "első osztályú" csapatoknak is.
*(tisztelet a nagyon kevés kivételnek - azoknak a kis csapatoknak, akik a lehetetlent megpróbálják)
Egyszerűen nem örül az ember, amikor látja, hogy a Barcelona mennyivel komolyabb erőt képvisel - és mégsem örülhet már fordulókkal a bajnokság vége előtt, mert a másik csapatnak meg sem kell erőltetnie magát, hogy legyőzze az elalvó ellenfeleit.
- Mihu
- Director del Fútbol
Hát ezen tényleg nem tud változtani se Isten, se emberdaffy írta:h te még mindig a barcának szurkolszMihu írta:Miben nem értünk egyet? Abban, hogy Ti jobban magatokra engeditek az ellenfelet mint mi?daffy írta:Mihu ez esetben elnézést kérek,bár nem értünk egyet,de nem is szükséges feltétlen!Én is azt gondolom hogy ez a spanyol bajnokság szégyene, hogy előfordulhat olyan, hogy a 2. és a 3. közt 24 pont van. Nem tudom mi lehet még félreértés tárgya
![]()

Gondolom tisztában vagy azzal, hogy az Atletico nem igazán szívleli a Realt. 12 éve nem nyertek, mert ők mindig is egy lúzer csapat voltak. Az elmúlt 3-4 évben minden derbin alattomos suttyó játékot hoztak Pereával az élen... Az, hogy a Sevilla vagy Atletico lefeküdne pont egy Realnak rossz vicc.Te is gondolkozhatsz,ha már ilyen nagytudású vagy.
Pont az Atleticot említed,aki nem nyert ellenetek vagy 12 éve?ELlenünk legalább otthon odaállnak rendesen.Rossz a példa.
Az igaz, hogy a Mallorca jól játszott az első félidőben, de a Madrid szánalmasan nulla volt, a második félidőre feljavultak, ennyi történt.
h te még mindig a barcának szurkolszMihu írta:Miben nem értünk egyet? Abban, hogy Ti jobban magatokra engeditek az ellenfelet mint mi?daffy írta:Mihu ez esetben elnézést kérek,bár nem értünk egyet,de nem is szükséges feltétlen!Én is azt gondolom hogy ez a spanyol bajnokság szégyene, hogy előfordulhat olyan, hogy a 2. és a 3. közt 24 pont van. Nem tudom mi lehet még félreértés tárgya

javaslom képzeld el,hogy ronaldo nélkül mit produkált volna a csapat....nincs meg? akkor menj le és nézd meg az 5.b osztály tesióráját...ott tart jelenleg a gépezet. NINCS EDZŐMásrészről a reál kritizálása azon részről jogos hogy ilyen játékkal nem érdemelnek bajnoki címet.
Nem feküdt le nekik a Mallorca, ez a csapat simán érdemtelenül van az 5. helyen a ligában, vagy legalábbis messze nincs az öt legjobb csapat között. A Madrid második gólja saját magukban egy terhet vett le a vállukról, a Mallorca meg utána elhitte, hogy nekik már nincs esélyük, ráadásul látványosan fáradtak voltak, ne feledjük el, ez mégis csak egy hétközi forduló egy brutálgyors csapat ellen.
A Madrid bedarálta őket, semmi bunda nem volt, ezt jól csinálták, mi a sok passzos játékkal ezt nem tudjuk megcsinálni, nem tudjuk őket így szétfuttatni.
Amúgy tényleg az egyetlen idegesítő dolog az, hogy a Madrid lesz a rekorder a győzelmek számában, és engem csak az zavar, hogy miért akarják ennyire vérmesen ezt a címet, mikor nem érdemlik meg?
A Mu nem érdemli meg a bajnoki címét, ahogy a Schalke sem érdemelné meg ha nyerne. A Madrid dettó. Bajnokesélyesek mindannyian, de nem játszottak jobban az idényben, mint az aktuális első. Emiatt remélem minden úgy marad, ahogy most áll.
A Madrid bedarálta őket, semmi bunda nem volt, ezt jól csinálták, mi a sok passzos játékkal ezt nem tudjuk megcsinálni, nem tudjuk őket így szétfuttatni.
Amúgy tényleg az egyetlen idegesítő dolog az, hogy a Madrid lesz a rekorder a győzelmek számában, és engem csak az zavar, hogy miért akarják ennyire vérmesen ezt a címet, mikor nem érdemlik meg?
A Mu nem érdemli meg a bajnoki címét, ahogy a Schalke sem érdemelné meg ha nyerne. A Madrid dettó. Bajnokesélyesek mindannyian, de nem játszottak jobban az idényben, mint az aktuális első. Emiatt remélem minden úgy marad, ahogy most áll.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Ebben is van valami. Voltak ilyen meg olyan győzelmei a reálnak amikért szidtuk/szidjuk őket (ez a vérünkben vanmiért érzem azt,hogy ezt is a real nyakába akarjátok varrni? szerintem ez inkább a bajnokság szégyene,mintsem a madridé. mit csináljanak? ne nyerjenek? Rolling Eyes

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Mihu
- Director del Fútbol
Miben nem értünk egyet? Abban, hogy Ti jobban magatokra engeditek az ellenfelet mint mi?daffy írta:Mihu ez esetben elnézést kérek,bár nem értünk egyet,de nem is szükséges feltétlen!

Milyen elégedetten jöttek le a szigetlakók a pályáról a meccs végén. Szégyen!
Mihu ez esetben elnézést kérek,bár nem értünk egyet,de nem is szükséges feltétlen! 

a Real kb 20 meccset játszott idén, amikor az elsö félidöben jok voltak, a 2.ban meg kidobták a mezeket kb. de ilyen nem is létezik nyílván, mert lefekvés vannem szeretem ezt a "lefekvés" szöveget, de ennyire látványosan nem romolhat le egy csapat játéka egy negyed órás pihi után...
Sajnos kiderült, hogy a Mallorca egy közepes szintű, egy félidős csapat.
Nagyon feszült a bajnokság vége, de remélem meglesz a Barcának az, újabb győzelem.
Nagyon feszült a bajnokság vége, de remélem meglesz a Barcának az, újabb győzelem.
- Mihu
- Director del Fútbol
Rosszul érzeddaffy írta:miért érzem azt,hogy ezt is a real nyakába akarjátok varrni? szerintem ez inkább a bajnokság szégyene,mintsem a madridé. mit csináljanak? ne nyerjenek?Mihu írta:Már az is szégyen, hogy feltehetőleg rekord győzelemmel fejezik be a szezont.
Nincs más hátra, szombaton akár egy 1-0-al is de meg kell verni a Sevillát. Jelen helyzetben ez nagyon nehéz lesz, de muszáj...

Egyébként mondja már meg nekem valaki, hogy miért kell ennyire görcsösen ragaszkodni ahhoz a játékstílushoz, amit játszunk? Gondolok itt arra, hogy mi ha kell akkor 90 percen keresztül odaszorítjuk az ellenfelet a kapujához, és várjuk, hogy a 10 ember közül az egyik hibázik és majd csak rúgunk egy gólt. Miért nem tudjuk azt játszani ilyenkor, mint a Real, hogy magukra engedik az ellenfelet? Sokkal egyszerűbb lenne egy lazább szerkezetű védelem ellen támadni, mint egy olyan ellen, mint az Inter, hogy 10 ember felállt a kapuja elé, és onnan sehova...Ezért van az többek közt, hogy a Real ellen nem lehet azt csináln, hogy beállunk védekezni 10 emberrel. Mert ha a Real mondjuk elkezd passzolgatni a felezőnél, vagy a saját térfelén, akkor az ellenfél nem fog ottmaradni a 16-os vonalánál, és várni hogy majd csak felhozza a Real a labdát...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2010.05.05. 23:55:01-kor.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Te is gondolkozhatsz,ha már ilyen nagytudású vagy.Raul#7 írta:Ellenetek meddig játszott jól a Mallorca? 15 percig... A Sevilla a Nou Campban? Kapott egy laza négyest. Az Atletico évek óta 4-5-6 gólokat kap tőletek... Gondolkozzatok már néha, mielőtt megy itt a sok hülyeség...
Pont az Atleticot említed,aki nem nyert ellenetek vagy 12 éve?ELlenünk legalább otthon odaállnak rendesen.Rossz a példa.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
na innentol kezdve a Barcan all hogy milyen napot fognak ki a sevilla ellen es hogy mennyire faradtak mert szerintem nagyon azok,szanalmas egy csapat ez a madrid de legalabb tamado focit jatszanak'
nem szeretem ezt a "lefekvés" szöveget, de ennyire látványosan nem romolhat le egy csapat játéka egy negyed órás pihi után...
Ellenetek meddig játszott jól a Mallorca? 15 percig... A Sevilla a Nou Campban? Kapott egy laza négyest. Az Atletico évek óta 4-5-6 gólokat kap tőletek... Gondolkozzatok már néha, mielőtt megy itt a sok hülyeség...