Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Plusz a Barca és Real szurkolók se bánnák szerintem ha egy Valencia, Sevilla, Atm.Madrid elleni meccs ne csak papíron legyen rangadó.Buitre írta:igen, a két nagynak is jól jönne, ha többször kényszerítenék őket magas színvonalú játékra
hát bizonySzerintem mindenki annak örülne a legjobban, ha megint olyan lenne a spanyol bajnokság, mint volt 4-5 évvel ezelőtt.
Szerintem mindenki annak örülne a legjobban, ha megint olyan lenne a spanyol bajnokság, mint volt 4-5 évvel ezelőtt. Akkor szerintem mind a Real, mind a Barca szurkolótábora igazán izgalommal ült le egy Depor, Valencia, Bilbao, Atletico Madrid, Betis, Celta Vigo vagy éppen egy Zaragoza elleni meccsre a tv elé. Most meg...a Barca szenved a kiscsapatok ellen, a Real-t oda vissza elveri, úgy, hogy igazából a madridisták abból élnek, hogy hány elrontott veszélyes támadása volt a Real-nak, meg Valdes védett 2 óriásit. Eközben a Real meg 3-asával rúgja a gólokat a kicsiknek.Buitre írta:ez azért sok(k)miért akarják ennyire vérmesen ezt a címet, mikor nem érdemlik meg?
A Mu nem érdemli meg a bajnoki címét, ahogy a Schalke sem érdemelné meg ha nyerne![]()
1. a bajnokságot pontokra adják, nem szépjátékra, nem egymás elleni eredményre
2. minden csapat le kellene álljon az elsőn kívül?
3. te nem örüsz jobban a Barca bajnoki győzelmének, ha fejhosszal nyeritek? jobban esne, ha a Real az El Clasico után feladta volna?
ez azért sok(k)miért akarják ennyire vérmesen ezt a címet, mikor nem érdemlik meg?
A Mu nem érdemli meg a bajnoki címét, ahogy a Schalke sem érdemelné meg ha nyerne
Hát ezen tényleg nem tud változtani se Isten, se emberdaffy írta:h te még mindig a barcának szurkolszMihu írta:Miben nem értünk egyet? Abban, hogy Ti jobban magatokra engeditek az ellenfelet mint mi?daffy írta:Mihu ez esetben elnézést kérek,bár nem értünk egyet,de nem is szükséges feltétlen!Én is azt gondolom hogy ez a spanyol bajnokság szégyene, hogy előfordulhat olyan, hogy a 2. és a 3. közt 24 pont van. Nem tudom mi lehet még félreértés tárgya
![]()
Gondolom tisztában vagy azzal, hogy az Atletico nem igazán szívleli a Realt. 12 éve nem nyertek, mert ők mindig is egy lúzer csapat voltak. Az elmúlt 3-4 évben minden derbin alattomos suttyó játékot hoztak Pereával az élen... Az, hogy a Sevilla vagy Atletico lefeküdne pont egy Realnak rossz vicc.Te is gondolkozhatsz,ha már ilyen nagytudású vagy.
Pont az Atleticot említed,aki nem nyert ellenetek vagy 12 éve?ELlenünk legalább otthon odaállnak rendesen.Rossz a példa.
h te még mindig a barcának szurkolszMihu írta:Miben nem értünk egyet? Abban, hogy Ti jobban magatokra engeditek az ellenfelet mint mi?daffy írta:Mihu ez esetben elnézést kérek,bár nem értünk egyet,de nem is szükséges feltétlen!Én is azt gondolom hogy ez a spanyol bajnokság szégyene, hogy előfordulhat olyan, hogy a 2. és a 3. közt 24 pont van. Nem tudom mi lehet még félreértés tárgya
javaslom képzeld el,hogy ronaldo nélkül mit produkált volna a csapat....nincs meg? akkor menj le és nézd meg az 5.b osztály tesióráját...ott tart jelenleg a gépezet. NINCS EDZŐMásrészről a reál kritizálása azon részről jogos hogy ilyen játékkal nem érdemelnek bajnoki címet.
Ebben is van valami. Voltak ilyen meg olyan győzelmei a reálnak amikért szidtuk/szidjuk őket (ez a vérünkben vanmiért érzem azt,hogy ezt is a real nyakába akarjátok varrni? szerintem ez inkább a bajnokság szégyene,mintsem a madridé. mit csináljanak? ne nyerjenek? Rolling Eyes
Miben nem értünk egyet? Abban, hogy Ti jobban magatokra engeditek az ellenfelet mint mi?daffy írta:Mihu ez esetben elnézést kérek,bár nem értünk egyet,de nem is szükséges feltétlen!
a Real kb 20 meccset játszott idén, amikor az elsö félidöben jok voltak, a 2.ban meg kidobták a mezeket kb. de ilyen nem is létezik nyílván, mert lefekvés vannem szeretem ezt a "lefekvés" szöveget, de ennyire látványosan nem romolhat le egy csapat játéka egy negyed órás pihi után...
Rosszul érzeddaffy írta:miért érzem azt,hogy ezt is a real nyakába akarjátok varrni? szerintem ez inkább a bajnokság szégyene,mintsem a madridé. mit csináljanak? ne nyerjenek?Mihu írta:Már az is szégyen, hogy feltehetőleg rekord győzelemmel fejezik be a szezont.
Nincs más hátra, szombaton akár egy 1-0-al is de meg kell verni a Sevillát. Jelen helyzetben ez nagyon nehéz lesz, de muszáj...
Te is gondolkozhatsz,ha már ilyen nagytudású vagy.Raul#7 írta:Ellenetek meddig játszott jól a Mallorca? 15 percig... A Sevilla a Nou Campban? Kapott egy laza négyest. Az Atletico évek óta 4-5-6 gólokat kap tőletek... Gondolkozzatok már néha, mielőtt megy itt a sok hülyeség...