kurdt írta:guardiola_16 írta:Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
Guardiola ebbe az évben még lesz jövőre a helyére Maradona jönn!
guardiola_16 írta:Nem kéne ide hozni Sennát hanem Özilt kéne ide hozni!Caceres remélem marad!
Téged szeretni fogunk rövid ittartózkodásod során...

Hát igen, már most igen szimpatikus megnyilvánulásai voltak. Nekem Maradona tetszett azért a legjobban.
Ami meg a mostani híreket illeti. Az El Mundo képes szép kitalációkra. Nekem elég abszurd, hogy egy újság véletlen pont értesüléseket szerez, de csak egy, a többi nem, a nyár egyik legfelkapottabb témájában.

Én személy szerint örülnék az érkezésének, mert taktikailag erősebbek lennénk vele.
Senna meg a legtökéletesebb ember, akit igazolhatnánk most a vkp posztra. Ismeri a csapat nagy részét a válogatottból, elég magabiztos és jó játékos volt, csak már idős. És mivel idős, valószínűleg tűrné a padot és ténylegesen olcsó lenne. 1-2 évre meg ha már megvan a csere védekező középpályás, aki remek teljesítményt tud nyújtani azon a néhány meccsen, amikor be kell ugrani 3 millióból, akkor jöjjön. Habozás nélkül.
@Varatrix! Ibráról is cikkeztek, ment ott is a királydráma, aztán végül megszereztük. De olyan amúgy még tényleg nem nagyon volt, hogy az első felröppenő hírek után még/már csak 1-2 hét kellett és meg is szereztük a játékost. Tehát átlagos nem volt, csak szélsőséges: vagy nagyon gyorsan, vagy nagyon lassan sikerült csak mostanában igazolni.