2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Angol Eurosporton néztem a spanyolok meccsét és ott mondták szünetben, hogy Mancini csábítgatja az Interhez. Remélem is, hogy olaszba megy és nem hozzánk. Én legjobban Sanna érkezését támogatnám.
A legdurvább az volt, amikor legírták, h Capoue, Sissoko, Bruno közül jön vki napokon belül, majd másnap h Senna kiszemeltElBartimaeus írta: Ami meg a mostani híreket illeti. Az El Mundo képes szép kitalációkra. Nekem elég abszurd, hogy egy újság véletlen pont értesüléseket szerez, de csak egy, a többi nem, a nyár egyik legfelkapottabb témájában.![]()
kurdt írta:guardiola_16 írta:Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
Guardiola ebbe az évben még lesz jövőre a helyére Maradona jönn!Téged szeretni fogunk rövid ittartózkodásod során...guardiola_16 írta:Nem kéne ide hozni Sennát hanem Özilt kéne ide hozni!Caceres remélem marad!![]()
Mondcsak, amugy te részeg vagy?guardiola_16 írta:Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
Guardiola ebbe az évben még lesz jövőre a helyére Maradona jönn!
Saját példámból kiindulva 12 évesen itt még 10 hsz-ig se jutottam volna el a bant megelőzőenVaratrix írta: Remelem, hogy 16 eves fejemmel meg ittmaradhatok.![]()
Szoval szerintem a kor igazabol mindegy, ha valaki tud ertelmesen komunikalni.
Egyszeruen az idiotaktol meg kell szabadulni.
Remelem, hogy 16 eves fejemmel meg ittmaradhatok.Lionel85 írta:Azért remélem mire Maradonához értél, nem fulladtál meg.d írta:Kuyt nevénél félrenyeltem a kávém.![]()
Hihetetlen milyen emberek képesek ide regisztrálni. Már régóta szajkózom, hogy kor és IQ-határossá kéne tenni a fórumot...
Jézusom..guardiola_16 írta:Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
Azért remélem mire Maradonához értél, nem fulladtál meg.d írta:Kuyt nevénél félrenyeltem a kávém.
Epp ezt mondom, ezert nem Senna fog jonni.Victor_Valdes írta:Azért nem a semmiből jön ő, a spanyol sajtó napok óta cikkez róla. Ellenpélda viszont: Adriano.
guardiola_16 írta:Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
Téged szeretni fogunk rövid ittartózkodásod során...guardiola_16 írta:Nem kéne ide hozni Sennát hanem Özilt kéne ide hozni!Caceres remélem marad!
jaja én is !! a Sennás remélem nem mert bár jó játékos , és semmi bajom vele nagyon fölösleges egy 3. vkp..LM10 írta:Remélem ez igaz hír márLionel85 írta:Az El Mundo Deportivo szerint az Arsenal és a Barcelona megegyeztek egymással és várhatóan 45 millió euróért jön 5 évre Fabregas. Fizetése 7 millió euró lesz.Ha visszahozzuk végre Cesc, még Sennát elnézném. Főleg, hogy 2 milláért elhozható, bukni nem lehet rajta.