Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
sneco7
Capitá del Barça

2015.01.05. 09:18:40

Szerintem aki képes feltenni idegenben a Xavi-Ini-Busquets középpályát annak nincs helye a Barca kispadján. 2 éve teljesen súlytalan ez a középpálya. Minek igazoltuk Rakiticet,minek van itt Rafinha...ja, hogy ők képesek futni,ütközni és még gyorsak is? Ugyanmár.... Persze mindezt megfejelte egy súlytalan csatársorral...ok,az védhető azzal,hogy Messiék később kezdtek edzeni. Mondjuk én félidőben hoztam volna,mindkettőt. Pluszpont,hogy belátta, legalább az egyiknek jönnie kell félidőben. A védelmet nem bántom, volt néha káosz,de a statisztikák alapján még ott vagyunk a legjobbak. Persze nyilván nem mindegy, hogy az átlag 0.5 gól/meccs egy ilyen összecsapáson jön ki vagy egy 5-0-ás meccs végén kapják-e meg azt a gólt.

Amig viszont LE az edző beszélhetünk bármiről, tisztán látszik fél év után, hogy nem tudja mit kellene játszatni, nem csak a csapattal, hanem az egyénekkel szintén. Ide hozták neki a világ legjobb befejezőcsatárát és nem tudja kihozni belőle a maximumot, Rakitic szintén az egyik leghasznosabb középpályás volt tavaly a világon, itt nem tudja kihozni belőle ugyanazt, sőt már a padra is szorult. Ez az igazi játékostemető,ami jelenleg nálunk folyik. Ja és ott van Rafinha, aki tavaly szintén a legtehetségesebbnek lett választva....
mess2009
Director del Fútbol

2015.01.05. 08:39:57

Bob_Marley írta:Imádom, ami itt megy. :D Mit kellett volna nyilatkoznia? Teljesen reálisan értékelt, kaptunk egy gólt ami percekre meg is fogta a társaságot utána viszont sikerült átvenni az irányítást és megvolt az esély nem egyszer az egyenlítésre. Nem jött össze és a Sociedad meg valóban jól játszott.
egy tipp: ...Hölgyeim és Uraim, belátom ez nekem nem megy.....
amúgy, aludtam rá egyet: monnyonle!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
Cseri
Entrenador del Barça

2015.01.05. 08:22:13

Szerintem a legnagyobb különbség a mostani Madrid és a Barca közt,hogy a fővárosiak az utóbbi időszak legjobb igazolását hajtották végre azzal,hogy Ancelottit ültették a padra. A játékoskeretük nem erősebb,mint a Barcáé,de azzal,hogy az olasz ül a padon, sokkal jobbak,mint a katalánok. Enrique attól mert katalán a szíve nem lesz világklasszis edző,sőt, elég közepesnek tűnik-ezt nem csak a Barca élén elért eredményei miatt mondom,persze nem szerencsés időközben mérleget vonni és remélem rám cáfol majd a szezon végén. Sokkal nagyobb lenne a türelem,ha látszódna,hogy mit szeretne játszatni a csapattal a megújulás-egyelőre hamisnak tűnő- jelszava alatt.
A sokat szapult Martino egy gyengébb kerettel és egy hosszú ideig sérült Messivel is versenyképesebb csapatot rakott össze,tette mindezt úgy,hogy a vezetőség egyáltalán nem állt mögötte,elég csak az átigazolási listájára gondolni. Ő beérte volna egy Kloséval is....
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.01.05. 07:51:03

Bob_Marley írta:Imádom, ami itt megy. :D Mit kellett volna nyilatkoznia? Teljesen reálisan értékelt, kaptunk egy gólt ami percekre meg is fogta a társaságot utána viszont sikerült átvenni az irányítást és megvolt az esély nem egyszer az egyenlítésre. Nem jött össze és a Sociedad meg valóban jól játszott.
átvettük az irányítást? :) figyelemreméltó teljesítmény az 54. sociedad ellen, akik önként és dalolva álltak be bunkerbe.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.05. 07:43:43

Imádom, ami itt megy. :D Mit kellett volna nyilatkoznia? Teljesen reálisan értékelt, kaptunk egy gólt ami percekre meg is fogta a társaságot utána viszont sikerült átvenni az irányítást és megvolt az esély nem egyszer az egyenlítésre. Nem jött össze és a Sociedad meg valóban jól játszott.
Kép
Kép
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.01.05. 03:59:53

Magyarul súlytalan, amit mondunk. A barcelonai közönség azonban tudja meneszteni LE-t ha akarja. Tüntethet ellene rendületlenül és bojkottálhatja a meccseket. Ha nem él vele, akkor máshogy látja a helyzetet.-
hank1ee
Director del Fútbol

2015.01.05. 01:08:08

S.Agüero írta:
PCsabi írta:Remélem meglep minket az Atletico ellen.

Egy 18. különböző felállású kezdővel.
:mrgreen:
Végül is 24 fős kerettel 24 faktoriális kezdőt is össze tud hozni, szóval sokáig tudja még húzni. :mrgreen:

Aztán lehet, hülyeséget mondtam : (
Eléggé. :mrgreen:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MatyiG
Adminisztrátor

2015.01.05. 01:02:10

Végül is 24 fős kerettel 24 faktoriális kezdőt is össze tud hozni, szóval sokáig tudja még húzni. :mrgreen:

Aztán lehet, hülyeséget mondtam : (
Kár, hogy már nem lehet törölni. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2015.01.05. 01:11:44-kor.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.05. 00:29:31

Cadena COPE reporting Messi is irritated with Lucho and that the squad thinks the manager sees himself as the God of the dressing room.

Apu kezdődik.. :D

Efelől ne legyen kétséged, olyan húzása lesz majd, hogy kettéáll a fülünk is.. :lol: Aztán ha esetleg működik, akkor gyorsan dobja is majd a kukába.
Balinho
Entrenador del Barça

2015.01.05. 00:28:54

roby122 írta:...
LE eltaktikázta ezt a meccset, és sok hibát követett el egész szezonban, de azért eléggé átgondolatlan dolgokat írsz.

Egy közepes meccsünk volt a 3védős rendszerrel, de csak az lehet a megoldás? A középpályánk harmatgyenge, de közben a következő két évben ez lesz a kp-nk. A kp intenzitása és lassúsága a probléma, nem a 4 védő. A B csapat évek óta erőn felül teljesített Eusebioval, tavaly kb könyörögtünk neki, hogy maradjon. Viszont évről-évre a legjobbak elmennek a kicsiktől és nem minden évben termelünk ki egy erős másodosztályú generációt. Ettől nem lett "hulladék" edző.

Nagyjából így látom LE-t is. Komoly gondok vannak a játékoskerettel és erre jön rá az, hogy nem kiemelkedő tudású edző. Megvannak a pozitívumai, amit senki nem hajlandó észrevenni, és vannak hibái bőven. A játékoskeretünk szvsz elszomorítóbb az edzőnknél, különösen azért, mert a nyilvánvalóan bekövetkező transzferstopot megelőző átig.időszakot hoztuk le hiányposztokon Mathieu-Verma; Douglas (+Alves megtartása); Rakitic-Rafinha (+Fabre elküldése, Xavi megtartása, Ini beszürkülése) kaliberű játékosokkal. Ez az igazi gond, meg az, hogy ezen nem tudunk változtatni jövő télig, és nem LE.
roby122 írta:LE csak egy edző. Egy jó edző egy KÖZÉPCSAPATNÁL. Sok ez neki , nagyon sok. Fogalma sincs arról , hogy mit csináljon. Semmi küzdeni akarás , motiváció sincs benne.
Messze van a MENEDZSER poszttól. Edző és Menedzser közt hatalmas különbségek vannak.
Egy menedzser tud kezdőcsapatot kiküldeni a pályára , tud ordibálni a játékosokkal , aki rossz azt letudja hozni , beletud látni a meccsbe és tud változtatni , kiismeri az ellenfél gyengéit , van B megoldás is ha égne a ház , tudna cserélni normálisan , és még megannyi fontos dolog ami egy jó csapat vezetéséhez szükséges.
Na LE-nek ezekhez fogalma sincs. Ő csak az erőnléti edzést meg ami szezon elején , volt motivációt tudott átadni a játékosoknak. Ja , de mégse , mert az erőnléti edzés levezénylésében vannak megfelelő munkatársak a klubnál.
Ezekre viszont külön reagálnék.

-LE-ben nincs motiváció? Gondolod, hogy van ember, aki beül a Barca edzői székébe motiváció és akarás nélkül?
-Más vezényli le az erőnléti edzéseket. Ez miért baj? LE dönt az intenzitásról, a haknitúrák elmaradásáról stb. Minden csapatnál vannak edzők, akik levezénylik az edzéseket.
-Az alapján, amit a MENEDZSER-ről való értekezésedben leírsz Guardiola csak egy edző volt. Nem ordított, nem hozott le szent teheneket, nem nyúlkált bele a meccsekbe, ragaszkodott a filozófiájához, elvétve idomult az ellenfélhez, nem a B megoldásairól volt híres.

A jelenlegi keretünk már nem világverő, Iniesta és Xavi évről-évre kopik, Fabre elment, Rakitic nem fazonszabász, a védelmünk jobboldala és közepe is lyukas, elől Messi formája a tavalyihoz mérten javult, Neymaré nagy mértékben javult. Suarez eddig betli, a helyzeteit pedroi szinten használja ki. Hiba ettől a kerettől guardiolai magasságokat várni.

Viszont, hogy pont a Sociedad ellen kellett elkezdeni hülyére rotálni magunkat azért jár LE-nek a maflás. A fent leírtakkal nem védeni akarom LE-t, de azt hiszem tévúton jár, aki benne látja a klub minden baját.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Balinho 2015.01.05. 00:29:39-kor.
PCsabi
aka Game90

2015.01.05. 00:28:12

Remélem meglep minket az Atletico ellen.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
crixus
Entrenador del Barça

2015.01.05. 00:10:56

Igazából most lehet értékelni edzőként a Rijkaard-Pep-Tito hármast.
Tata egy amatőr volt, okos, de nem volt elég erős markú, tapasztalata sem volt az európai futballhoz. Lucho viszont ezzel szemben igazi vezér. A probléma az, hogy a szakadék széle felé vezeti a csapatot, mert esze az nem nagyon van játékhoz az eddigiek alapján. Ez nem csoda, mert játékosként sem az esze miatt kedvelték. A probléma ott van, hogy a vezetőség nem képes olyan edzőt leültetni a padra, aki tapasztalt és mellette kemény is. Nem kell egy Pep-szintű géniusznak lennie, de egy csapat összerakásához, újraépítéséhez nem lehet MINDIG tapasztalatlan arcokkal nekikezdeni. Pep-nél bejött, de nem terem minden bokorban egy Pep szintű figura. Ideje lenne nekünk is egy Ancelotti típusú embert a padra ültetni.
Idén Lucho-val csak a többiek hátát nézzük majd végig... :roll:
Szuszimester
Jugador del Barça

2015.01.05. 00:02:50

Hölgyeim és uraim, a nyilatkozat:

"Az eredmény igazságtalan, többet érdemeltünk.
Ugyanígy döntenék-e a kezdőt illetően? - Nem tudom, keveset edzettek, nem akartam kockáztatni.
A góljuk állított helyzetből jött, onnantól mi domináltunk. A második félidőben több gólszerzési lehetőségünk is volt.
Nem volt ma szerencsén gólszerzés tekintetében. A Sociedad remekül védekezett, nagyon komoly meccset játszottak.
Hozzá vagyunk szokva az effajta védekezéshez. Ha lövünk 5 gólt, senki nem panaszkodik. De ha nem . . .
A sajnálkozásnak most már nincs értelme. Nem akartam túl nagy kockázatot vállalni olyan játéksokkal, akik hosszú utat tettek meg ezelőtt 2 nappal."

Na, ez aztán a nyilatkozat. Nagy a baj: Lucho egyáltalán NEM AKARJA látni, beismerni a hibákat!!!
Szuszimester
Erxy
Entrenador del Barça

2015.01.05. 00:01:12

roby122 írta:Még egy kis Off: Botrány ami itt megy ennél a klubnál , vezetőség egy hulladék , a játékunk is az , nem beszélve arról , hogy a Barca B is botrányosan játszik a pályán , ott is a vezetőedző egy hulladék. Csőd ami itt megy. És nem hogy mi nem látjuk a fényt az alagút végén , de még szerintem a Barcelona vezetéséből senki.
így van, ezt tartom a legégetőbb problémának.
rossz vezetők által elkövetett bakik, mind sportszakmai mind nem sportszakmai döntésekben. eltiltás, elvesztett bírósági ügyek (hamarosan jön a következő, ott 100m euróra perelték be a klubot) hibás projectet, kilátástalan játék, a B csapatunkban a játékosok évek óta nem fejlődnek, jelenleg kiesőhelyen a csapat.
a kiutat egy előrehozott választásokban látom, csak látnám is már.
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2015.01.04. 23:42:39

Erxy írta:nem tudom, simán benne lett volna a botlás akkor is, de legalább az esélyt megadtuk volna magunknak.

LE csak egy edző. Egy jó edző egy KÖZÉPCSAPATNÁL. Sok ez neki , nagyon sok. Fogalma sincs arról , hogy mit csináljon. Semmi küzdeni akarás , motiváció sincs benne.
Messze van a MENEDZSER poszttól. Edző és Menedzser közt hatalmas különbségek vannak.
Egy menedzser tud kezdőcsapatot kiküldeni a pályára , tud ordibálni a játékosokkal , aki rossz azt letudja hozni , beletud látni a meccsbe és tud változtatni , kiismeri az ellenfél gyengéit , van B megoldás is ha égne a ház , tudna cserélni normálisan , és még megannyi fontos dolog ami egy jó csapat vezetéséhez szükséges.
Na LE-nek ezekhez fogalma sincs. Ő csak az erőnléti edzést meg ami szezon elején , volt motivációt tudott átadni a játékosoknak. Ja , de mégse , mert az erőnléti edzés levezénylésében vannak megfelelő munkatársak a klubnál. Motivációnak meg már annyi.
De akkor nem tudom hova az a nyilatkozat , hogy " hát jók voltunk , de nem mentek be a helyzetek" és még sorolhatnám , ismeritek mind őket.
Tata Martino legalább vállalta a felelősséget . (még ha nem is mindig ő volt a bűnbak)
Kíváncsi leszek mit fog majd nyilatkozni Lucho , de szerintem nem fogunk meglepődni majd a nyilatkozaton.
Az élő példa David Moyes , ugyanez volt. Evertonnál ment neki , lelkiismeretesen végezte a munkáját. Olyannyira , hogy Ferguson után kinevezték a MU vezetőedzőjének. Ott ugyanilyen bambán állt DM a MU kispadja előtt. A játékosoknak fogalmuk nem volt arról , mit játszanak. Egyszerűen megbukott . Sok MU meccset néztem tavaly , szinte ugyanez volt.
Tessék , DM eljött egy kiscsapatthoz , nyilatkozatát betartva megverik a Barcelonát. Figyeltem DM-et is a meccsek , már amikor a TV mutatta.Ott állt folyamat az oldalvonal mellett , ordított a játékosoknak , még a 90 + 2 ben is. Ő belátta , hogy kis/középcsapat való neki.
Ezt kéne belátnia LE-nek is , és nem kapálózni a sötétben.

Még egy kis Off: Botrány ami itt megy ennél a klubnál , vezetőség egy hulladék , a játékunk is az , nem beszélve arról , hogy a Barca B is botrányosan játszik a pályán , ott is a vezetőedző egy hulladék. Csőd ami itt megy. És nem hogy mi nem látjuk a fényt az alagút végén , de még szerintem a Barcelona vezetéséből senki.
Én itt jelenleg már csak a 3 védős rendszerrel látom a jövőt. Ezt a 4-3-3 el kell felejteni. Lassan az Elchétől is félnünk kell , annyira kiismerhető , és kijátszható a játékunk. Igazolásokról ne is beszéljünk...
Lehet kicsit hosszúra sikerült , de én ezt most így látom. Hosszú és sötét idők jönnek. Jó8
Gali
Capitá del Barça

2015.01.04. 23:40:13

Luis Enrique: "Would I take same decision of leaving Messi and Neymar on bench? Don't know. Had trained less, so didn't want to take risks."

Ez most komoly? Mintha nem Ö engedte volna el őket 2.-ig. Ez a pali tisztában van vele, hogy a mai meccsel mit cseszett el? Átvehettük volna a vezetést a tabellán...

Luis enrique: "We deserved more. Always difficult to play against team that parks bus, and they could do that thanks to that early goal."

A lótúrót!!! Akkor miért ezt a kezdőt állítottad ki? Mi, szurkolók viszont tényleg többet érdemelnénk.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Normandia
Director del Fútbol

2015.01.04. 23:28:50

zola8787 írta:Amúgy szerintetek nyertünk volna ha Messiék kezdenek? Szerintem nem.
Azt már soha sem fogjuk megtudni, de szerintem nagyobb eséllyel mondanám, hogy igen.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.04. 23:27:24

Engem amúgy az zavar igazából legjobban, hogy kért egy 80 milliós csatárt előre, de a támadásokat képtelen megszervezni.. Én eleinte azt hittem, hogy azért kellett Suárez neki, hogy majd 9-essel játszunk, és taktika lesz rá, minden szép és napsütés, de jelenleg kb úgy tudom elképzelni, hogy "hú, ő rúgott 31 gólt a Pl-ben, szuper kis csatár, majd akkor azok 3-an ott elől megoldják, mögöttük meg megszervezem a védekezést". Ha nem használjuk ki az uru előnyeit, hanem csak feldobjuk a 3 királyt, hogy oldják meg, akkor tényleg felesleges volt 80-ért idehozni úgy, hogy a többi csapatrészben félmegoldások vannak.

Ne értsetek félre, én figyelembe veszem Lucho pozitív dolgait is - Messi motivált, Messi nem kirobbanthatatlan középről, javuló csapatvédekezés, Neymar jobb poszton játszik (bár szerintem inkább csak szabadon futkozhat, és azért) -, de a taktikai repertoárja előre játék terén hogy is mondjam finoman.. Hiányos.. Nem vagyunk sokkal kreatívabbak, mint az Atletico sajnos, csak ők legalább a pontrúgásokat jól begyakorolták. Volt 2 igazán jó meccsünk eddig idén a PSG-n kívül - Sevilla, Apoel -, de minden taktikát dobott a kútba. Most komolyan, miért? :roll: Mert működtek? Nagyon sok dolgát nem értem, és az a baj, hogy nem úgy tűnik, hogy ő tudná mit miért csinál.. Az meg egy Barca kispadjára nem elég, hogy a védekezés javult, ilyen kerettel némi kreativitást is várna az ember..
Rivaldo11 írta:Vajon miért dobta a psg elleni receptet? Az sem volt tökély, de lehetett volna dolgozni rajta. Ez így reménytelen teljesen.
Egy szó: Kiszámíthatatlanság!
Stalkyard írta:Gyerekek, mi ez a nagy borúlátás? Azt hiszitek sötét korszak van? Ez pi.csafüst! Majd ami ezután jön...

Kösse fel mindenki a gatyáját, mert rettentő sötét idők jönnek.
Winter is coming.. :D
Initom
Entrenador del Barça

2015.01.04. 23:23:31

Bob_Marley írta:
zola8787 írta:Amúgy szerintetek nyertünk volna ha Messiék kezdenek? Szerintem nem.
Dehogynem nyertünk volna...Akkor Alba az ellenfél 16-osáról befejeli a pipába és az ellenfél kapujába, Rakitic rúgja el Xavi helyett a szabadrúgást ami kiszakítja a hálót és Neymar bevarrja a léc alá az első félidei nagy Pedro lehetőséget. És ez csak az első félidő lett volna, utána még sima 4-5 gól......
Bob,Messi akkora tényező a pályán,hogy ezt nem merném így kijelenteni. Persze értem mit akarsz mondani. A csapat valszeg' ugyan ilyen rosszul működött volna...de Messit nem kell bemutatni gondolom senkinek. [-X

szerk.: Rivaldo! Pedrora elég necces azt mondani ,hogy nem jó focista...
+Munir pedig fél-1 éve a világlegnagyobbvalahavolt' tehetségeként emlegetett játékos volt itt pár embernél.(elmondom,azóta nem felejtett el focizni,de nem tőle kéne várni a megváltást a LaLiga egyik leghúzósabb stadionjában)
Aztán Montoya a király,most meg a lelátóra vele...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Initom 2015.01.04. 23:28:32-kor.
Abi & Tito
Feast4
Director del Fútbol

2015.01.04. 23:21:31

Nem tudom. De mindenképp több esély lett volna rá. Talán ha a gól után egy kicsit hatékonyabb a nyomás, és nem akkor állnak fel a második félődőben amikor mindenki csak kapkodott össze vissza. Ez már sose derül ki. Az tény, hogy sikerült tolál alábecsülnie egy csakatot ami mindig nagy Mumus volt nekünk még a fénykorban is.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.01.04. 23:19:53

Ezt nem lehet tudni. Lehet, elég lett volna meglőni az elsőt...mindegy már. Félelmetes, hogy 12 gólt tudtunk összekaparni vendégként...ebből ötöt a Levante ellen lőttünk...ez egy hatalmas nagy nulla.
Nem azt róvom fel, hogy rotál.
Azt viszont már igen, hogy kemény fizut kap a munkájáért-és ennek ellenére nem ért hozzá. Szerinte is jó futballista Pedro, meg nagy tehetség Munir.
Ezt már fellehet róni neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2015.01.04. 23:21:41-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.04. 23:19:35

Dehogynem nyertünk volna...Akkor Alba az ellenfél 16-osáról befejeli a pipába és az ellenfél kapujába, Rakitic rúgja el Xavi helyett a szabadrúgást ami kiszakítja a hálót és Neymar bevarrja a léc alá az első félidei nagy Pedro lehetőséget. És ez csak az első félidő lett volna, utána még sima 4-5 gól......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.01.04. 23:20:02-kor.
Kép
Kép
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2015.01.04. 23:18:21

nem tudom, simán benne lett volna a botlás akkor is, de legalább az esélyt megadtuk volna magunknak.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.01.04. 23:16:16

Amúgy szerintetek nyertünk volna ha Messiék kezdenek? Szerintem nem.
Feast4
Director del Fútbol

2015.01.04. 23:13:40

Petr írta:
Alcantara írta:Tippjáték:

Meddig húzza LE?

1. keddig
X. City elleni kiesésig
2. szezon végéig (ahol "vérverítékkel" meglesz a BL selejtező/EL)
Egy harmadik lehetőséget választok. Jövőre is ő lesz a padon, nem ér el semmit, az új elnökség pedig hoz helyette mást, vagy ha maradnak ezek akkor hoznak helyette mást. Lényeg az, hogy kap még egy évet.

El kell zavarni a büdös... Komolyan ennyire nem lehet valaki retardált?! De most komolyan! Hanyadjára szúrta el a kezdőt? Hány pont maradt bent a hülyesége miatt?

Mereven nem érdekelnek a változtatásai, az új elemek amikre olyan sokan hivatkoznak, vagy az hogy egyszer volt egy húzása ami mázlival bejött. Tokál idióta az egészhez. Ennyi erővel én is lehetnék ott edző vagy bárki más. Ebből a keretből ezt még a kisöcsém is kohozza! Egy fél éve van itt és nincs kedzőnk, sőt eléret azt, hogy rövid úton mi leszünk a harmadikak a bajnokságban! Az Atetico agyon fog verni minket! És képes lent hagyni Messit Neymart és Rakiticet a padon a szezon egyik legnehezebb meccsén! Ennyire nem lehet valaki idióta!

Nem érdekel mit adott a csapatnak se az, hogy milyen komoly változások vannak aki egy iylen kezdőt pályára mer küldeni, már sokadjára lője agyon magát!

És tudjűtok mi a legjobb! Ez csak rosszabb és rosszabb lesz! Ameddig nem jön az új vezetés addig itt ne várjatok semmi jót. Utána meg a ciklus fele el fog menni ennek a rendbetételével.
Kép
Lezárt