Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egy tipp: ...Hölgyeim és Uraim, belátom ez nekem nem megy.....Bob_Marley írta:Imádom, ami itt megy.Mit kellett volna nyilatkoznia? Teljesen reálisan értékelt, kaptunk egy gólt ami percekre meg is fogta a társaságot utána viszont sikerült átvenni az irányítást és megvolt az esély nem egyszer az egyenlítésre. Nem jött össze és a Sociedad meg valóban jól játszott.
átvettük az irányítást?Bob_Marley írta:Imádom, ami itt megy.Mit kellett volna nyilatkoznia? Teljesen reálisan értékelt, kaptunk egy gólt ami percekre meg is fogta a társaságot utána viszont sikerült átvenni az irányítást és megvolt az esély nem egyszer az egyenlítésre. Nem jött össze és a Sociedad meg valóban jól játszott.
Eléggé.S.Agüero írta:Végül is 24 fős kerettel 24 faktoriális kezdőt is össze tud hozni, szóval sokáig tudja még húzni.PCsabi írta:Remélem meglep minket az Atletico ellen.
Egy 18. különböző felállású kezdővel.
![]()
Aztán lehet, hülyeséget mondtam : (
Végül is 24 fős kerettel 24 faktoriális kezdőt is össze tud hozni, szóval sokáig tudja még húzni.PCsabi írta:Remélem meglep minket az Atletico ellen.
Efelől ne legyen kétséged, olyan húzása lesz majd, hogy kettéáll a fülünk is..PCsabi írta:Remélem meglep minket az Atletico ellen.
LE eltaktikázta ezt a meccset, és sok hibát követett el egész szezonban, de azért eléggé átgondolatlan dolgokat írsz.roby122 írta:...
Ezekre viszont külön reagálnék.roby122 írta:LE csak egy edző. Egy jó edző egy KÖZÉPCSAPATNÁL. Sok ez neki , nagyon sok. Fogalma sincs arról , hogy mit csináljon. Semmi küzdeni akarás , motiváció sincs benne.
Messze van a MENEDZSER poszttól. Edző és Menedzser közt hatalmas különbségek vannak.
Egy menedzser tud kezdőcsapatot kiküldeni a pályára , tud ordibálni a játékosokkal , aki rossz azt letudja hozni , beletud látni a meccsbe és tud változtatni , kiismeri az ellenfél gyengéit , van B megoldás is ha égne a ház , tudna cserélni normálisan , és még megannyi fontos dolog ami egy jó csapat vezetéséhez szükséges.
Na LE-nek ezekhez fogalma sincs. Ő csak az erőnléti edzést meg ami szezon elején , volt motivációt tudott átadni a játékosoknak. Ja , de mégse , mert az erőnléti edzés levezénylésében vannak megfelelő munkatársak a klubnál.
így van, ezt tartom a legégetőbb problémának.roby122 írta:Még egy kis Off: Botrány ami itt megy ennél a klubnál , vezetőség egy hulladék , a játékunk is az , nem beszélve arról , hogy a Barca B is botrányosan játszik a pályán , ott is a vezetőedző egy hulladék. Csőd ami itt megy. És nem hogy mi nem látjuk a fényt az alagút végén , de még szerintem a Barcelona vezetéséből senki.
Erxy írta:nem tudom, simán benne lett volna a botlás akkor is, de legalább az esélyt megadtuk volna magunknak.
Azt már soha sem fogjuk megtudni, de szerintem nagyobb eséllyel mondanám, hogy igen.zola8787 írta:Amúgy szerintetek nyertünk volna ha Messiék kezdenek? Szerintem nem.
Egy szó: Kiszámíthatatlanság!Rivaldo11 írta:Vajon miért dobta a psg elleni receptet? Az sem volt tökély, de lehetett volna dolgozni rajta. Ez így reménytelen teljesen.
Winter is coming..Stalkyard írta:Gyerekek, mi ez a nagy borúlátás? Azt hiszitek sötét korszak van? Ez pi.csafüst! Majd ami ezután jön...
Kösse fel mindenki a gatyáját, mert rettentő sötét idők jönnek.
Bob,Messi akkora tényező a pályán,hogy ezt nem merném így kijelenteni. Persze értem mit akarsz mondani. A csapat valszeg' ugyan ilyen rosszul működött volna...de Messit nem kell bemutatni gondolom senkinek.Bob_Marley írta:Dehogynem nyertünk volna...Akkor Alba az ellenfél 16-osáról befejeli a pipába és az ellenfél kapujába, Rakitic rúgja el Xavi helyett a szabadrúgást ami kiszakítja a hálót és Neymar bevarrja a léc alá az első félidei nagy Pedro lehetőséget. És ez csak az első félidő lett volna, utána még sima 4-5 gól......zola8787 írta:Amúgy szerintetek nyertünk volna ha Messiék kezdenek? Szerintem nem.
Nem tudom. De mindenképp több esély lett volna rá. Talán ha a gól után egy kicsit hatékonyabb a nyomás, és nem akkor állnak fel a második félődőben amikor mindenki csak kapkodott össze vissza. Ez már sose derül ki. Az tény, hogy sikerült tolál alábecsülnie egy csakatot ami mindig nagy Mumus volt nekünk még a fénykorban is.zola8787 írta:Amúgy szerintetek nyertünk volna ha Messiék kezdenek? Szerintem nem.
Dehogynem nyertünk volna...Akkor Alba az ellenfél 16-osáról befejeli a pipába és az ellenfél kapujába, Rakitic rúgja el Xavi helyett a szabadrúgást ami kiszakítja a hálót és Neymar bevarrja a léc alá az első félidei nagy Pedro lehetőséget. És ez csak az első félidő lett volna, utána még sima 4-5 gól......zola8787 írta:Amúgy szerintetek nyertünk volna ha Messiék kezdenek? Szerintem nem.
Petr írta:Egy harmadik lehetőséget választok. Jövőre is ő lesz a padon, nem ér el semmit, az új elnökség pedig hoz helyette mást, vagy ha maradnak ezek akkor hoznak helyette mást. Lényeg az, hogy kap még egy évet.Alcantara írta:Tippjáték:
Meddig húzza LE?
1. keddig
X. City elleni kiesésig
2. szezon végéig (ahol "vérverítékkel" meglesz a BL selejtező/EL)