2007.07.31. 18:57:12
Szomorú vagyok, hogy egy értelmesnek tűnő embernek ilyen nehéz a felfogása. Mert ha a hsz-im értelmetlenek, értelmezhetetlenek lennének, akkor a fórum egyetlen látogatója sem értette volna meg - még te sem. Viszont ha megértetted, sőt még napi rendszerességgel bele tudtál kötni, akkor mégsem igaz, hogy ezek "nem épkézlábak". Volt mással is vitám, még némi személyeskedés is előfordult - de ő annyiban különbözött tőled, hogy értelmes emberi módon eszmét tudtunk cserélni, meg tudtuk beszélni, és azóta igen sok dologban közös nevezőn vagyunk. Kár, hogy veled ez lehetetetlen vállakozásnak tűnik. Mert, ha hsz-at elolvasod, akkor azok döntő többségében tényeket találsz, okokkal alátámasztva.
Nem kívánom magamat fényezni - mert öndicséret büdös -, de úgy érzem, ezeken az oldalakon én vagyok az egyik legszabatosabban fogalmazó, aki a véleményét tényekkel támasztja alá. Persze, a meccs hevében leírtakra nem minden esetben igaz - de ott sokan írunk sokfélét, amit lehiggadva nem úgy gondolunk.
Nem értem, honnan fakad ez a gyűlölet irányomban, de ha ez éltet, akkor élj vele boldogan. Viszont - mivel egyszer írtad, hogy keresztény vagy, bár templomba nem jársz -, tartsd szemed előtt Isten főparancsát: szeresd felebarátodat, mint önnön magadat.
Ja, és nem kell azzal jönni, hogy Zozzy megértette. Mert ezzel kb. azt sugallod, hogy én egy mentálisan retardált, nehézfelfogású, szellemileg visszamaradott egyén vagyok, mert nem bírom felfogni amit írsz. Ezt pedig kikérem magamnak. Nem ismerjük mi egymást semennyire sem, hogy ilyen következtetésre jussál.