Victor Valdés
- Maxsteel666
- Jugador del Barça
Tegnap nagyon jó volt, úgy ahogy az egész szezonban(1-2 bakira emlékszek idén).
Szégyen lesz, ha nem viszik ki a VB-re!!!!
Szégyen lesz, ha nem viszik ki a VB-re!!!!
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
/Sir Bobby Robson/
A csapat legjobbja volt ma. Bizony szomorú tény ha egy csapatban a legjobb teljesitményt a kapus nyújtja.
Végig magabiztos volt és volt egy-két szép bravúrja is.
Talán ő az egyetlen akivel elégedettel lehetünk.
Végig magabiztos volt és volt egy-két szép bravúrja is.
Talán ő az egyetlen akivel elégedettel lehetünk.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Így van. Számításba kell venni, h Casillas lesérülhet(Isten őrizz!) és akkor 2. legjobb kapust kell bevetni, és az Ő.MichaaBee írta: [qoute]Ennyi erővel vigyünk el 11 világklasszist meg 12 harmadosztályú senkiházit, hogy a kezdőket zavarja a versenyszellem...A lehető legjobb kerettel kell nekivágni egy vb-nek, és jelenleg Valdés a spanyolok 2. legjobb kapusa, úgyhogy ott lenne a helye. Ha meg Casillast zavarja, hogy egy erős rivális, akkor a mentalitása alapján nem való a Selecciónba... (Ez gyakorlatilag kizárt, hogy így van, mivel egy vérprofiról van szó, nem egy gyengeidegzetű lúzerről...)
Ennyi erővel vigyünk el 11 világklasszist meg 12 harmadosztályú senkiházit, hogy a kezdőket zavarja a versenyszellem...LG írta:Nekem mondjuk végül is mind1, h elviszik-e cserekapusnak, vagy nem. Formája alapján jogosult lenne rá, de talán nem akarnak erős riválist Casillasnak, nehogy zavarja a teljesítményét, amiben lehet is vmi.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Neked is igazad lehet! DE az Atlético, az Atlético!
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."
Visca el Barca! Visca Catalunya!

- Varatrix
- Director del Fútbol
Szerintem monumentális különbség van a tavalyi és az idei Atletico Madrid között.Stevenny írta:Igazatok van, szerintem is több dolga lesz Valdésnek a szokásosnál, amúgy emlékezzetek vissza, tavaly is 4-3-ra kikaptunk. Tehát mindent bele! Amúgy én az utóbbi időben Victorban kellemesen csalódtam!
Agüero és Forlán közel nem hozzák a tavalyi formájukat.
Szóval, ha csak nem lesz nagyon gyenge a mi védelmünk, akkor én azt is megkockáztatom, hogy alig lesz dolga Valdesnak.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Igazatok van, szerintem is több dolga lesz Valdésnek a szokásosnál, amúgy emlékezzetek vissza, tavaly is 4-3-ra kikaptunk. Tehát mindent bele! Amúgy én az utóbbi időben Victorban kellemesen csalódtam!
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."

-
- Barça C
Szerintem is több dolga lesz de remélem megoldja és a 3 pontot elhozzák Madridból 

Visca la el Catalunya,Visca la el Barca!
Maxwell 4ever!
Maxwell 4ever!

-
- Director del Fútbol
Ha ő véd az Atletico ellen akkor ő lesz a 3. legtöbbet szereplő kapus a klub történelmében. 247. bajnokija lesz a Calderonban, és 54-el előzi őt meg Zubizarreta (akinek egyébként még a Bilbao és a Valencia meccseit összeadva 622 bajnokija van..), míg Ramallets a 2. a maga 288 meccsével és öt Zamora díjával.
Mivel VV hosszabított szinte biztos hogy túljut a 301 meccsen, aki egyébként már most a klub legsikeresebb hálóőre, 11 medált nyert 7 év alatt
Mivel VV hosszabított szinte biztos hogy túljut a 301 meccsen, aki egyébként már most a klub legsikeresebb hálóőre, 11 medált nyert 7 év alatt

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Maxsteel666
- Jugador del Barça
Azért még,ha csere is jól mutatna mondjuk egy VB érem a vitrinben! Ráadásul nem is elképzelhetetlen a Spanyolokat figyelve! Plusz még védhetne is a 3. csoportmeccsen 2 győzelem után.LG írta:Nekem mondjuk végül is mind1, h elviszik-e cserekapusnak, vagy nem. Formája alapján jogosult lenne rá, de talán nem akarnak erős riválist Casillasnak, nehogy zavarja a teljesítményét, amiben lehet is vmi. Első számú kapus meg nem hinném is, h valaha lenne. Mert Casillas már annyit letett az asztalra, h már ha Valdes nyújtana jobb teljesítményt, akkor is ő maradna az első számú.

Ahogy mostanában véd, meg igazságtalan lenne kivinni inkább egy Reinát mint a Mi Viktorunkat!

"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
/Sir Bobby Robson/
Nekem mondjuk végül is mind1, h elviszik-e cserekapusnak, vagy nem. Formája alapján jogosult lenne rá, de talán nem akarnak erős riválist Casillasnak, nehogy zavarja a teljesítményét, amiben lehet is vmi. Első számú kapus meg nem hinném is, h valaha lenne. Mert Casillas már annyit letett az asztalra, h már ha Valdes nyújtana jobb teljesítményt, akkor is ő maradna az első számú.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Azért az hogy karácsony óta nem kapott gólt, az mutat valamit. És nem csak a védelmen múlt, hanem hatalmas védései voltak. A tegnapiról egyértelműen nem tehetett. Szerintem ott a helye a VB-n.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Ebbe a szezonba nekem tök megfelel a védése. Tegnap is remekül védett:)
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tegnap is nagyon jó volt. Volt 1-2 igen szép védése, és szvsz. nagyon magabiztos volt. Ahogy öregszik, annál jobb lesz. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Nem hinném én se, h Casillas keze benne lenne a dolgoban. Nincs ehhez neki ''hatalma''.
Valdes azt megérdemli, h kerettag legyen, de arra nincs esélye, h Casillast kiszoritsa a kezdőből. Casillas ha nagyon nem fog romlani a teljesitménye akkor még sokáig a válogatott kapusa lesz.
A másik dolog az, h a VB előtt vagyunk nem most van itt az ideje annak, h nagyon kisérletezzenek. Del Bosque Casillasba bizik, teljesen jogosan és változtatni nem fog.
Persze azt Valdes megérdemelné, h ott legyen a VB, mint második számú kapus.

Valdes azt megérdemli, h kerettag legyen, de arra nincs esélye, h Casillast kiszoritsa a kezdőből. Casillas ha nagyon nem fog romlani a teljesitménye akkor még sokáig a válogatott kapusa lesz.
A másik dolog az, h a VB előtt vagyunk nem most van itt az ideje annak, h nagyon kisérletezzenek. Del Bosque Casillasba bizik, teljesen jogosan és változtatni nem fog.
Persze azt Valdes megérdemelné, h ott legyen a VB, mint második számú kapus.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Talán jogosan nem akarnak rivalizálást. Volt egy időszak, amikor a németeknél Kahn és Lehman versengtek a kapus posztért, és egymást múlták alul.Sergi írta:Hát éppen erről van szó.Nem akarnak versenyt kapusposzton.Miért nem?Mert Ikernek valszeg irritáló pont lenne VV...
DB-nek sztem tök8 hogy ki játszik,egyedül Ikernek jó így,mert tudja, h nincs vetélytársa...
-
- Director del Fútbol
Egyetértek, meg szerintem Del Bosque nem az az edző, akinek csak úgy dirigálhat egy játékos, biztos egy cél lebeg a szeme előtt: Hogy lehet jobb a csapat. Semmi más. Ikernek meg ebbe semmi beleszólása nincs. Az lehet, hogy tudatosan nem akarja, hogy Iker-Valdes ellentét legyen a tekintetben, hogy ki kezd. De ettől nem lesz gyengébb a spanyol csapat és talán egyet is értek a döntésével. Annyi különbséggel, hogy én sem hívnám be mindkettőt, nálam Valdes lenne kerettag:D Ez utóbbi persze csak szubjekció, a lényeg, hogy az edző döntött biztosan és nem lehet kritizálni, mert ezzel tuti nem követ el nagy hibát.Scumy írta:Azért ezt erősnek tartom; ezen a szinten nemzeti színekben már nincsenek egyéni érdekek. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy VB-címre esélyes csapat bármely tagja önnön célból választana tartalékot, nehogy erősebbek legyenekSergi írta:Sztem egyszerű a dolog:
Az sem kizárt, h Casillas keze van a dologban...Hülyeségnek hangzik,de nem vagytok ott,mikor DB meg Iker társalognak...Gondoljátok magatokat IC helyébe.Ti kit látnátok szívesen magatok mögött tartalékként?
Azt az embert, aki jó kapus,de nem olyan jó mint Te,és csak kispadra van behívva, vagy egy igen erős riválist,aki ezen a poszton a világ legjobbjai között van,aki rengeteg címmel büszkélkedhet,és aki "csak az alkalomra" vár hogy hibázz)és ami megtörténhet,meg is történik),és hogy onnantól kezdve..... Megérdemelné a tagságot Valdés, nagy verseny lenne azt mondom akkor kapusposzton
- Sergi
- Jugador del Barça
Hát éppen erről van szó.Nem akarnak versenyt kapusposzton.Miért nem?Mert Ikernek valszeg irritáló pont lenne VV...
DB-nek sztem tök8 hogy ki játszik,egyedül Ikernek jó így,mert tudja, h nincs vetélytársa...

Azért ezt erősnek tartom; ezen a szinten nemzeti színekben már nincsenek egyéni érdekek. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy VB-címre esélyes csapat bármely tagja önnön célból választana tartalékot, nehogy erősebbek legyenekSergi írta:Sztem egyszerű a dolog:
Az sem kizárt, h Casillas keze van a dologban...Hülyeségnek hangzik,de nem vagytok ott,mikor DB meg Iker társalognak...Gondoljátok magatokat IC helyébe.Ti kit látnátok szívesen magatok mögött tartalékként?
Azt az embert, aki jó kapus,de nem olyan jó mint Te,és csak kispadra van behívva, vagy egy igen erős riválist,aki ezen a poszton a világ legjobbjai között van,aki rengeteg címmel büszkélkedhet,és aki "csak az alkalomra" vár hogy hibázz)és ami megtörténhet,meg is történik),és hogy onnantól kezdve....

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Szerintem nem is azt várja senki hogy Ikert kiszorítsa,hanem hogy a VB-n leüljön mögé a padra.Szerintem sokkal jobb kapus mint Reina,vagy Palop.Ehhez hozzátartozik hogy kétszeres BL győztes,3szoros spanyol bajnok...Ezeket a címeket sem osztják ingyen,a két BL győzelemben meg elég sok köszönhető neki.
Szóval megérdemelné hogy kiutazhasson Dél-Afrikába.
Szóval megérdemelné hogy kiutazhasson Dél-Afrikába.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Koeman
- Jugador del Barça
A "világ legjobbja" cím kicsit erős, de az első háromban tényleg ott van...barca2010 írta:Az én véleményem a következő. Valdes nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben, de el kell, hogy ismerjem sohasem fog olyan kvalitásokkal rendelkezni, mint Iker. Mindenkinek vannak potyái, még Casillasnak is, de nálam Ő a világ legjobb kapusa. Most akármit lehet mondani, de én ezt így látom.
- barca2010
- Jugador d'estrella
Az én véleményem a következő. Valdes nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben, de el kell, hogy ismerjem sohasem fog olyan kvalitásokkal rendelkezni, mint Iker. Mindenkinek vannak potyái, még Casillasnak is, de nálam Ő a világ legjobb kapusa. Most akármit lehet mondani, de én ezt így látom.
Vedd ki az animált smiley.t és az üres sorokat az aláírásodból!
Vedd ki az animált smiley.t és az üres sorokat az aláírásodból!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!