2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van. Számításba kell venni, h Casillas lesérülhet(Isten őrizz!) és akkor 2. legjobb kapust kell bevetni, és az Ő.MichaaBee írta: [qoute]Ennyi erővel vigyünk el 11 világklasszist meg 12 harmadosztályú senkiházit, hogy a kezdőket zavarja a versenyszellem...A lehető legjobb kerettel kell nekivágni egy vb-nek, és jelenleg Valdés a spanyolok 2. legjobb kapusa, úgyhogy ott lenne a helye. Ha meg Casillast zavarja, hogy egy erős rivális, akkor a mentalitása alapján nem való a Selecciónba... (Ez gyakorlatilag kizárt, hogy így van, mivel egy vérprofiról van szó, nem egy gyengeidegzetű lúzerről...)
Ennyi erővel vigyünk el 11 világklasszist meg 12 harmadosztályú senkiházit, hogy a kezdőket zavarja a versenyszellem...LG írta:Nekem mondjuk végül is mind1, h elviszik-e cserekapusnak, vagy nem. Formája alapján jogosult lenne rá, de talán nem akarnak erős riválist Casillasnak, nehogy zavarja a teljesítményét, amiben lehet is vmi.
Szerintem monumentális különbség van a tavalyi és az idei Atletico Madrid között.Stevenny írta:Igazatok van, szerintem is több dolga lesz Valdésnek a szokásosnál, amúgy emlékezzetek vissza, tavaly is 4-3-ra kikaptunk. Tehát mindent bele! Amúgy én az utóbbi időben Victorban kellemesen csalódtam!
Azért még,ha csere is jól mutatna mondjuk egy VB érem a vitrinben! Ráadásul nem is elképzelhetetlen a Spanyolokat figyelve! Plusz még védhetne is a 3. csoportmeccsen 2 győzelem után.LG írta:Nekem mondjuk végül is mind1, h elviszik-e cserekapusnak, vagy nem. Formája alapján jogosult lenne rá, de talán nem akarnak erős riválist Casillasnak, nehogy zavarja a teljesítményét, amiben lehet is vmi. Első számú kapus meg nem hinném is, h valaha lenne. Mert Casillas már annyit letett az asztalra, h már ha Valdes nyújtana jobb teljesítményt, akkor is ő maradna az első számú.
Talán jogosan nem akarnak rivalizálást. Volt egy időszak, amikor a németeknél Kahn és Lehman versengtek a kapus posztért, és egymást múlták alul.Sergi írta:Hát éppen erről van szó.Nem akarnak versenyt kapusposzton.Miért nem?Mert Ikernek valszeg irritáló pont lenne VV...
DB-nek sztem tök8 hogy ki játszik,egyedül Ikernek jó így,mert tudja, h nincs vetélytársa...
Egyetértek, meg szerintem Del Bosque nem az az edző, akinek csak úgy dirigálhat egy játékos, biztos egy cél lebeg a szeme előtt: Hogy lehet jobb a csapat. Semmi más. Ikernek meg ebbe semmi beleszólása nincs. Az lehet, hogy tudatosan nem akarja, hogy Iker-Valdes ellentét legyen a tekintetben, hogy ki kezd. De ettől nem lesz gyengébb a spanyol csapat és talán egyet is értek a döntésével. Annyi különbséggel, hogy én sem hívnám be mindkettőt, nálam Valdes lenne kerettag:D Ez utóbbi persze csak szubjekció, a lényeg, hogy az edző döntött biztosan és nem lehet kritizálni, mert ezzel tuti nem követ el nagy hibát.Scumy írta:Azért ezt erősnek tartom; ezen a szinten nemzeti színekben már nincsenek egyéni érdekek. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy VB-címre esélyes csapat bármely tagja önnön célból választana tartalékot, nehogy erősebbek legyenekSergi írta:Sztem egyszerű a dolog:
Az sem kizárt, h Casillas keze van a dologban...Hülyeségnek hangzik,de nem vagytok ott,mikor DB meg Iker társalognak...Gondoljátok magatokat IC helyébe.Ti kit látnátok szívesen magatok mögött tartalékként?
Azt az embert, aki jó kapus,de nem olyan jó mint Te,és csak kispadra van behívva, vagy egy igen erős riválist,aki ezen a poszton a világ legjobbjai között van,aki rengeteg címmel büszkélkedhet,és aki "csak az alkalomra" vár hogy hibázz)és ami megtörténhet,meg is történik),és hogy onnantól kezdve..... Megérdemelné a tagságot Valdés, nagy verseny lenne azt mondom akkor kapusposzton
Azért ezt erősnek tartom; ezen a szinten nemzeti színekben már nincsenek egyéni érdekek. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy VB-címre esélyes csapat bármely tagja önnön célból választana tartalékot, nehogy erősebbek legyenekSergi írta:Sztem egyszerű a dolog:
Az sem kizárt, h Casillas keze van a dologban...Hülyeségnek hangzik,de nem vagytok ott,mikor DB meg Iker társalognak...Gondoljátok magatokat IC helyébe.Ti kit látnátok szívesen magatok mögött tartalékként?
Azt az embert, aki jó kapus,de nem olyan jó mint Te,és csak kispadra van behívva, vagy egy igen erős riválist,aki ezen a poszton a világ legjobbjai között van,aki rengeteg címmel büszkélkedhet,és aki "csak az alkalomra" vár hogy hibázz)és ami megtörténhet,meg is történik),és hogy onnantól kezdve....
A "világ legjobbja" cím kicsit erős, de az első háromban tényleg ott van...barca2010 írta:Az én véleményem a következő. Valdes nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben, de el kell, hogy ismerjem sohasem fog olyan kvalitásokkal rendelkezni, mint Iker. Mindenkinek vannak potyái, még Casillasnak is, de nálam Ő a világ legjobb kapusa. Most akármit lehet mondani, de én ezt így látom.