Barca vs Real
-
- Capitá del Barça
na itt lesz a 3-2..
Ahogy ez az egész szezonba lenni szokott, a 93. percben lövi majd a gólt a Madrid. Osasuna meg majd bánhatja, hogy kihagyták a kihagyhatatlant.FtcSikiHun írta:Nem fogja
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Na és ha még lő egyet az Osa?MichaaBee írta:Ha már csak abból indulok ki, hogy mit raktam meg tippjátékban, akkor ez a meccs tuti iksz.(Ozsi szerintem tudja mire gondolok.
)
Nagyon jól jönne ez nekünk, gyakorlatilag zsákban lenne a bajnokság, mivel a két kiesőjelöltet simán ütjük idehaza és akkor Sevillában nem kellene izgulni.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Nem fogjaDaVeman írta:Bírd ki Osasuna! Bírd ki Osasuna! BÍRD KI OSASUNA!!

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Bírd ki Osasuna! Bírd ki Osasuna! BÍRD KI OSASUNA!! 

10 percre a bajnoki cím !
hajrá osasuna !!!!

Ha már csak abból indulok ki, hogy mit raktam meg tippjátékban, akkor ez a meccs tuti iksz.
(Ozsi szerintem tudja mire gondolok.
)
Nagyon jól jönne ez nekünk, gyakorlatilag zsákban lenne a bajnokság, mivel a két kiesőjelöltet simán ütjük idehaza és akkor Sevillában nem kellene izgulni.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Capitá del Barça
huhxD megúsztukxD meg még les is volt!! hajrá osasunaXD bár amikor a legjobban reménykedek h pontot vesztenek akkor lőnek góltxD
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Vadócz könnyen eldönthette volna a bajnoki cím sorsát, legalábbis nagy előnyhöz juttathatott volna minket! De még összejöhet a 2. gólja! 
Mindjárt lő egyet a Margit és vége a dalnak megtörik az Osa...

Mindjárt lő egyet a Margit és vége a dalnak megtörik az Osa...

ez mivolt ez ??? te jó isten...barca_bome írta:Ez a kommentátor nem nagyon titkolja, hogy a Realnak szurkol...Két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy hány elszólása volt, amiből egyértelmű, hogy a Margitnak szurkol!
Úristeeeeeeeeeeen Vadócz leadta és ááááá kimaradt....
Masoud....
- levproff
- Director del Fútbol
Ne reménykedjetek. Akkor nagyobbat csalódhattok.
És, ha nem számítotok rá, akkor édesebb is.
Egyébként ez szerintem is édes kevés lesz a Mallorca ellen, de ezt már a Zaragoza elleni meccsen is mondtam, így viszont hatványozottan is igaz.
Ráadásul 3 nap és már a Mallorcával játszanak..
És, ha nem számítotok rá, akkor édesebb is.

Egyébként ez szerintem is édes kevés lesz a Mallorca ellen, de ezt már a Zaragoza elleni meccsen is mondtam, így viszont hatványozottan is igaz.
Ráadásul 3 nap és már a Mallorcával játszanak..

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!

Ez mi volt? Ezért én is kaphatnék fizetést 

Més que un club.
-
- Capitá del Barça
masoud te low!! megvásárolta a madrid az osasunát!!(IS)
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
A meccs végén a kommentátor két dolgot mondhat majd:
1. A Real könnyedén győzte le az Osasunat...
2. A Real megérdemelte volna a győzelmet
Egyik se lesz majd igaz
1. A Real könnyedén győzte le az Osasunat...
2. A Real megérdemelte volna a győzelmet
Egyik se lesz majd igaz

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Ez a kommentátor nem nagyon titkolja, hogy a Realnak szurkol...
Két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy hány elszólása volt, amiből egyértelmű, hogy a Margitnak szurkol!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca_bome 2010.05.02. 20:23:19-kor.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ha máskor nem, majd az uccsó percben. De a Mallorca ellen ez már nem biztos hogy elég lesz...papek89 írta:Még az Osasuna legalább focizik, de a real úgyis bemákolja a győzelmet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
annyira Real-szemüveggel közvetít
Sima les volt az előbb is ő meg "hááááát".
Az Osasuna szimpatikusan játszik, visszább álltak az első félidőhöz képest, így jobban tömörülnek, de bármikor kaphatnak egyet így is.

Az Osasuna szimpatikusan játszik, visszább álltak az első félidőhöz képest, így jobban tömörülnek, de bármikor kaphatnak egyet így is.
- Marci
- Capitá del Barça
Ez sztem belefér, magyar játékosnak szurkolhat máskor is, hogy rúgjon gólt, ez nem sérti a pártatlanságot.bence-barca írta: Akkkor még azt szeretném kérdezni , h HF a kommentátor? Csak mert mikor mi játszottunk ellenük és Vadócz kihagyta HF ott mondta, h kár h kihagyta...
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Llegenda del Barça
Kicsit nagy az aláírásképed, vedd kisebbre!
Akkkor még azt szeretném kérdezni , h HF a kommentátor? Csak mert mikor mi játszottunk ellenük és Vadócz kihagyta HF ott mondta, h kár h kihagyta...
Akkkor még azt szeretném kérdezni , h HF a kommentátor? Csak mert mikor mi játszottunk ellenük és Vadócz kihagyta HF ott mondta, h kár h kihagyta...
Jól mozdult be a védők előtt s úgy 8 9métrről jól eltalált kapáslövéssel vette be Iker kapuját.bence-barca írta:Most nézem livescore-on, h Vadócz gólt lőtt. Milyen volt?
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nekem is az kéne. De szerintem az lesz, hogy a mix is elmegy, meg a három pontot is begyüjtik, azazcsababarca írta:Ha már behúzzák,akkor kettővel tegyék,hogy jó legyen a tippmixemnekRivaldo11 írta: A 2. félidőben behúzzák.Bár amilyen a real védelme,nem biztos hogy tudnak kettővel nyerni.

Amúgy azért ez a derbi is mutatja, miért súlytalan teljesen Európában a madrid.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2010.05.02. 19:51:59-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.