Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy ez az egész szezonba lenni szokott, a 93. percben lövi majd a gólt a Madrid. Osasuna meg majd bánhatja, hogy kihagyták a kihagyhatatlant.FtcSikiHun írta:Nem fogja
Na és ha még lő egyet az Osa?MichaaBee írta:Ha már csak abból indulok ki, hogy mit raktam meg tippjátékban, akkor ez a meccs tuti iksz.(Ozsi szerintem tudja mire gondolok.
)
Nagyon jól jönne ez nekünk, gyakorlatilag zsákban lenne a bajnokság, mivel a két kiesőjelöltet simán ütjük idehaza és akkor Sevillában nem kellene izgulni.
Nem fogjaDaVeman írta:Bírd ki Osasuna! Bírd ki Osasuna! BÍRD KI OSASUNA!!
ez mivolt ez ??? te jó isten...barca_bome írta:Ez a kommentátor nem nagyon titkolja, hogy a Realnak szurkol...Két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy hány elszólása volt, amiből egyértelmű, hogy a Margitnak szurkol!
Úristeeeeeeeeeeen Vadócz leadta és ááááá kimaradt....
Ha máskor nem, majd az uccsó percben. De a Mallorca ellen ez már nem biztos hogy elég lesz...papek89 írta:Még az Osasuna legalább focizik, de a real úgyis bemákolja a győzelmet.
Ez sztem belefér, magyar játékosnak szurkolhat máskor is, hogy rúgjon gólt, ez nem sérti a pártatlanságot.bence-barca írta: Akkkor még azt szeretném kérdezni , h HF a kommentátor? Csak mert mikor mi játszottunk ellenük és Vadócz kihagyta HF ott mondta, h kár h kihagyta...
Jól mozdult be a védők előtt s úgy 8 9métrről jól eltalált kapáslövéssel vette be Iker kapuját.bence-barca írta:Most nézem livescore-on, h Vadócz gólt lőtt. Milyen volt?
Nekem is az kéne. De szerintem az lesz, hogy a mix is elmegy, meg a három pontot is begyüjtik, azazcsababarca írta:Ha már behúzzák,akkor kettővel tegyék,hogy jó legyen a tippmixemnekRivaldo11 írta: A 2. félidőben behúzzák.Bár amilyen a real védelme,nem biztos hogy tudnak kettővel nyerni.