Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
miihii
KHAL

2009.07.31. 11:46:24

LM10 írta:Meghalt Bobby Robson :cry: :cry:

http://goal.com/en/news/9/england/2009/ ... obson-dies

R.I.P.
Sajnos nem tudta legyőzni a rákot... :cry:
A labdarúgás egy újabb nagy alakja távozott.
Nyugodjon Békében!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LM10
Director del Fútbol

2009.07.31. 11:40:32

Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.29. 14:28:18

Szerintem nem kell aggódni Wenger miatt, nagyon is jól tudja a dolgát. Most Tourét úgy adta el, hogy valami bagóért vette régen (1 m alatt), és most 15ért eladta. Angliában az edzők tényleg managerek, nem csak "taktikásdit" játszanak, hanem üzletelnek is.
Wenger bátran hozzányúlt mindig a csapathoz, időben eladta Henryt (beszűkült a játékuk), és a többi, kiöregedő sztárt is.

Egy a baj, hogy -bár jó helyeken kapizsgált- állandóan lesérültek az ígéretes játékosai. Most úgy néz ki, végre teljes kerettel tud indulni szeptemberben (persze Nasri lesérült...de talán addigra OK lesz).
Való igaz, hogy még egy sztárjátékos kéne Fabregason és Arshavinon kívül, aki képes meccseket eldönteni - de ki tudja?!, lehet, hogy ezek a játékosok már ott is vannak a keretében (Rosicky, Eduardo), csak éppen éveket hagytak ki balszerencsés sérülések miatt.
Szerintem reális elképzelés / tipp, hogy az Arsenal most is ott lesz a 3-5.hely valamelyikén.
Akár meglepetést is okozhatnak a kissé felforgatott MU, az egy-két fontos játékost (valszeg) eladó Liverpool, a várhatóan sokkal támadóbb taktikájú Chelsea, illetve a szedett-vedett ManCity között.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.29. 13:50:52

szerintem sem lesz esélyes a city,sőt...de attól még Wenger az elmúlt pár évben nem igen van a toppon az igazolásoknál,vagy eladásoknál :roll: amellett,h elismerten nagy edző, ezekben az ügyekben szerintem pár éve csak egyre alább ássa magát.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.28. 19:08:03

kabekabe írta:
Fecooo írta:csak tudnám, h Wenger mi a ...somat csinál????

http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/pr ... 48629.html

a city megalomán sejkjének kezébe adja az Arsenal a bl-indulós helyét...
Meglásd sima 4. hely lesz, ha nem jobb. Én szorítok nekik, még kell egy csatár, hát Kolo helyére se lenne rossz vki... Ha nem lesz sok sérülés akkor jó csapat lesz(na meg ha itt tudja tartani Cescet, ill. a többi kulcsjátékost). Hughes nem tudja a sztárokat összerakni, sztwem az EL-ről is lecsúszhatnak.
Én is igy gondolom. Sztem idén még nem lesz olyan jó a City, idő kell mig ennyi új ember összeszokik. Talán majd jövőre. Hacsak nem megint lecserélik a fél csapatot :roll:
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.07.28. 17:45:37

Meglásd sima 4. hely lesz, ha nem jobb. Én szorítok nekik, még kell egy csatár, hát Kolo helyére se lenne rossz vki... Ha nem lesz sok sérülés akkor jó csapat lesz(na meg ha itt tudja tartani Cescet, ill. a többi kulcsjátékost). Hughes nem tudja a sztárokat összerakni, sztwem az EL-ről is lecsúszhatnak.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.28. 17:42:40

hát kb.
azt reméli, hogy majd Adebayort meg Tourét pótolni tudja pár 12 éves tinivel?
Kedves Wenger bácsi, fel kéne ébredni!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.28. 17:38:14

csak tudnám, h Wenger mi a ...somat csinál????

kanty
Llegenda del Barça

2009.07.27. 08:35:21

Drigo írta:Németh Krisztián két gólt szerzett a Liverpoolban Szingapúr ellen az 5-0-ra megnyert mérkőzésen.
Nem is akármllyen két gól volt, főleg a második nagyon szépre sikeredett.Jó lenne, ha megmaradna az első csapatban és nem is adnák kölcsön :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.27. 04:43:33

Drigo írta:Németh Krisztián két gólt szerzett a Liverpoolban Szingapúr ellen az 5-0-ra megnyert mérkőzésen.
Ráadásul úgy, hogy csak 61. perceb állt be! Erről egy bővebb cikk, ahol olvasható Benítez mester nyilatkozata is! Hosszabb cikk
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.26. 15:39:19

Gyönyörűűű!

Ráadásul Gulácsi is beállt a félidőben.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Drigo
Eurobarca Staff

2009.07.26. 15:35:16

Németh Krisztián két gólt szerzett a Liverpoolban Szingapúr ellen az 5-0-ra megnyert mérkőzésen.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Iniesta4ever
Barça B

2009.07.26. 11:22:25

Hell!!! Van egy eladó jegyem a tribünre az ARSENAL meccsre!!!!! Akit érdekel szóljon mert áron alul adom!!!!
2:6! Blaugrana!!!!
PCsabi
aka Game90

2009.07.25. 17:28:44

Varga Tamás írta:Samir Nasrira 6-8 hét pihenő vár, mert a csapat ausztriai edzőtáborában lábát törte!
És még el sem kezdődött a szezon... :? Amúgy Diaby okozta neki a sérülést.
bali 15 írta:Gerrard-ot lesittelték már?
A bíróság szerint Gerrard valóban önvédelemből ütötte meg az üzletembert, és ezt a begyűjtött bizonyítékok is alátámasztják. A focista ellen így ejtették a vádakat, a 29 éves Gerrard pedig bocsánatot kért az eset miatt a sértettől.

Cana nem lesz Arsenal játékos, mert a Sunderland leigazolta 5 millió fontért :? Pedig milyen jó lett volna Denilson helyett.

:lol: :lol: :lol:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.25. 14:02:14

madmushroom írta:
Gyenge ereje volt a lövésnek, Dida megint bebizonyította, hogy ő már nem Milan szintű kapus.
Főleg, hogy Kalac védett... :roll: :wink: 8) :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.25. 13:57:48

Gyenge ereje volt a lövésnek, Dida megint bebizonyította, hogy ő már nem Milan szintű kapus.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
nemtom99
Jugador d'estrella

2009.07.25. 09:09:01

Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.24. 11:53:26

Sharky írta:Hát ez LOL :D Sztem annyira azért nem gáz :)
Tyű... Nekem nagyonnemtetszik. :)
A mi idegenbelink szvsz. ehhez képest Istenes... :P
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.24. 11:47:42

Gerrard-ot lesittelték már? :D . Mert előkerült egy videófelvétel és megint perbe fogták. 3 évet kaphat.
Azzal végleg a nyomorba küldenék a Pool-t.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.07.24. 11:32:32

Hát ez LOL :D Sztem annyira azért nem gáz :)
miihii
KHAL

2009.07.23. 23:06:58

Drigo írta:
miihii írta:Élvezetesebb lenne a bajnokság.
És még nagyobb dicsőség volna behúzni az újabb soronkövetkező aranyat SAF-éknak 8)
Na igen, hiába dominál az angol foci, eredményesebbnek eredményesebb, de nekem közel sem tetszik a játék annyira, mint régen. Soha nem volt kedvencem a PL-ből, de régen szerettem nézni az Arsenal, na meg persze a Bolton miatt (Sam Allardyce elég szépet alkotott) elsősorban (plusz még a Sheareres, na meg persze most már Newcastle-ös időszakból a mindig garantáltan gólzáport hozó Mu elleni rangadók), de így, hogy nincs ott favorizált csapatom egyre kevesebb meccset nézek meg. Persze változik a világ már sokkal-sokkal eredménycentrikusabb a játék, így valamilyen szinten érthető pl a sok 1-0 Mu siker is, nincs ezzel nagy gond, csak nekem hiányzik mégis.

De szép is volt a mi időnkben :P :D
Nah,igen.
Sajna ennyit tesznek a külföldi kézre került csapatok.Régebben,amíg saját kézben volt úgymond a topcsapatok zöme és nem injektálták bele a bazi léket az olajos srácok meg az amik,addig nekiengedték egymásnak a csapatokat,aztán ami a csövön kifér.Csúnyán mondva,bátrabb volt a játék.
Most meg ebben a pénzközpontú (pedig régen is nagyrészt erről szólt,de mostanában már szinte csak...),sikercentrikus labdarúgásban a győzelem a lényeg,nem a részvétel.Inkább játsszunk meddőbben,hátul legyünk meg,h ne kapjunk ki,mert akkor jönnek a sejkek és osztják a kokit.
Imádom az angol focit,de azért érezhető a változás,mióta felfedezték maguknak őket a pénzemberek.Inkább legyen 1:0,és ne kockáztassunk egy 5:4-gyel...

A kisebb csapatok kevésbé tudják felvenni a versenyt ekkora összegekkel,amiket megbírnak a nagyok egy-két jobb zsugásért,így nekik marad a lekesedésük meg az angolos mentalitás,a mindenek feletti küzdés.De ez önmagában kevés,ha nem társul JÁTÉKKAL.Márpedig egy hegedű hiába szólna szépen,ha nincs,aki játsszon rajta.(Hú,de költői vagyok,így éccakába hajlóan :D )
Régebben azért ütősebb csapatokat tudtak talán összehozni,és most nem a 4esre gondolok,hanem az egész ligára.Játékban,játékstílusban.
Élvezetesebbek voltak a meccsek.
A mai nagyok,akik bérlik az első helyeket,alig néha állnak neki focizni.Taktika,taktika,taktika.Persze ezt csak szigorúan a régebbi,általad is említett időkhöz viszonyítva.

A nagy Arsenal,a jó kis Leeds,a Szarkák,etc...A Boltont én is bírtam :wink:
Most meg van egy-egy jó szezonja egy adott csapatnak,aztán köviben jön feljebb egy másik,majd megint egy,és így marad az első négyes,a többiek meg küzdenek az 5-12ig.A vége meg egymással a kiesés ellen.
Igaz,h naon lendületes így is a bugi,kemény,brusztos,férfias a foci a szigeten,de azért egy kicsit mindig hiányérzetem van mostanság...
Drigo
Eurobarca Staff

2009.07.23. 22:37:42

miihii írta:Élvezetesebb lenne a bajnokság.
És még nagyobb dicsőség volna behúzni az újabb soronkövetkező aranyat SAF-éknak 8)
Na igen, hiába dominál az angol foci, eredményesebbnek eredményesebb, de nekem közel sem tetszik a játék annyira, mint régen. Soha nem volt kedvencem a PL-ből, de régen szerettem nézni az Arsenal, na meg persze a Bolton miatt (Sam Allardyce elég szépet alkotott) elsősorban (plusz még a Sheareres, na meg persze most már Newcastle-ös időszakból a mindig garantáltan gólzáport hozó Mu elleni rangadók), de így, hogy nincs ott favorizált csapatom egyre kevesebb meccset nézek meg. Persze változik a világ már sokkal-sokkal eredménycentrikusabb a játék, így valamilyen szinten érthető pl a sok 1-0 Mu siker is, nincs ezzel nagy gond, csak nekem hiányzik mégis.

De szép is volt a mi időnkben :P :D
miihii
KHAL

2009.07.23. 22:25:22

Drigo írta:... a régi Bergkamp-Ljungberg-Pires-Wiltord-Henry fémjelezte Arsenal, na meg persze a gyönyőrű játéka, és az életveszélyes kontrái hiányoznak a PL-ből, és azért az alapcsapat képességekben ha nem is tudja azt produkálni, mint a régi, a bajnokságért harcban lehetne, ha még így is oda tud érni a BL-re.
Ezzel még MU szimpatizánsként is egyetértek!
Valóban jó lenne,ha tényleg ütőképes gárda állna össze ismét az Ágyúsoknál,mert szerettem nézni az általad említett régi nagy csapatot.Persze azért ne nőjenek túl a MAnchesteren,de legyenek versenyképesek :P Élvezetesebb lenne a bajnokság.
Drigo
Eurobarca Staff

2009.07.23. 22:01:31

ElBartimaeus írta:Nem vicces az eset, de egy kicsit nagyon nevetséges! :lol: Az Arsenalnak minden évben a B csapatával kell játsszon? Mert 4-5 ember szinte mindig sérült, de 2 biztosan! :roll: Most is, még el sem kezdődött a bajnokság, már egy kis sérülés! :lol: :roll:
Valóban mindig kijut nekik a jóból, emlékszem még amikor nálunk játszott Edmilson meg Motta, ők voltak a fix sérültek hozzájuk jött még 2-3 ember felváltva, azok voltak a "szép idők", de aztán csak elmúlt az az időszak. Londonban is reménykedek valami hasonlóban, mert a régi Bergkamp-Ljungberg-Pires-Wiltord-Henry fémjelezte Arsenal, na meg persze a gyönyőrű játéka, és az életveszélyes kontrái hiányoznak a PL-ből, és azért az alapcsapat képességekben ha nem is tudja azt produkálni, mint a régi, a bajnokságért harcban lehetne, ha még így is oda tud érni a BL-re.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.23. 21:56:05

Varga Tamás írta:Samir Nasrira 6-8 hét pihenő vár, mert a csapat ausztriai edzőtáborában lábát törte!

http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... giosa.html

Mielőbbi gyógyulást, és teljes felépülést kívánok Neki!
Nem vicces az eset, de egy kicsit nagyon nevetséges! :lol: Az Arsenalnak minden évben a B csapatával kell játsszon? Mert 4-5 ember szinte mindig sérült, de 2 biztosan! :roll: Most is, még el sem kezdődött a bajnokság, már egy kis sérülés! :lol: :roll:
Lezárt