Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is igy gondolom. Sztem idén még nem lesz olyan jó a City, idő kell mig ennyi új ember összeszokik. Talán majd jövőre. Hacsak nem megint lecserélik a fél csapatotkabekabe írta:Meglásd sima 4. hely lesz, ha nem jobb. Én szorítok nekik, még kell egy csatár, hát Kolo helyére se lenne rossz vki... Ha nem lesz sok sérülés akkor jó csapat lesz(na meg ha itt tudja tartani Cescet, ill. a többi kulcsjátékost). Hughes nem tudja a sztárokat összerakni, sztwem az EL-ről is lecsúszhatnak.Fecooo írta:csak tudnám, h Wenger mi a ...somat csinál????
http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/pr ... 48629.html
a city megalomán sejkjének kezébe adja az Arsenal a bl-indulós helyét...
Meglásd sima 4. hely lesz, ha nem jobb. Én szorítok nekik, még kell egy csatár, hát Kolo helyére se lenne rossz vki... Ha nem lesz sok sérülés akkor jó csapat lesz(na meg ha itt tudja tartani Cescet, ill. a többi kulcsjátékost). Hughes nem tudja a sztárokat összerakni, sztwem az EL-ről is lecsúszhatnak.Fecooo írta:csak tudnám, h Wenger mi a ...somat csinál????
hát kb.Fecooo írta:csak tudnám, h Wenger mi a ...somat csinál????
Nem is akármllyen két gól volt, főleg a második nagyon szépre sikeredett.Jó lenne, ha megmaradna az első csapatban és nem is adnák kölcsönDrigo írta:Németh Krisztián két gólt szerzett a Liverpoolban Szingapúr ellen az 5-0-ra megnyert mérkőzésen.
Ráadásul úgy, hogy csak 61. perceb állt be! Erről egy bővebb cikk, ahol olvasható Benítez mester nyilatkozata is! Hosszabb cikkDrigo írta:Németh Krisztián két gólt szerzett a Liverpoolban Szingapúr ellen az 5-0-ra megnyert mérkőzésen.
Gyönyörűűű!Drigo írta:Németh Krisztián két gólt szerzett a Liverpoolban Szingapúr ellen az 5-0-ra megnyert mérkőzésen.
És még el sem kezdődött a szezon...Varga Tamás írta:Samir Nasrira 6-8 hét pihenő vár, mert a csapat ausztriai edzőtáborában lábát törte!
A bíróság szerint Gerrard valóban önvédelemből ütötte meg az üzletembert, és ezt a begyűjtött bizonyítékok is alátámasztják. A focista ellen így ejtették a vádakat, a 29 éves Gerrard pedig bocsánatot kért az eset miatt a sértettől.bali 15 írta:Gerrard-ot lesittelték már?
Főleg, hogy Kalac védett...madmushroom írta:Gyenge ereje volt a lövésnek, Dida megint bebizonyította, hogy ő már nem Milan szintű kapus.
Gyenge ereje volt a lövésnek, Dida megint bebizonyította, hogy ő már nem Milan szintű kapus.
Tyű... Nekem nagyonnemtetszik.
Nah,igen.Drigo írta:Na igen, hiába dominál az angol foci, eredményesebbnek eredményesebb, de nekem közel sem tetszik a játék annyira, mint régen. Soha nem volt kedvencem a PL-ből, de régen szerettem nézni az Arsenal, na meg persze a Bolton miatt (Sam Allardyce elég szépet alkotott) elsősorban (plusz még a Sheareres, na meg persze most már Newcastle-ös időszakból a mindig garantáltan gólzáport hozó Mu elleni rangadók), de így, hogy nincs ott favorizált csapatom egyre kevesebb meccset nézek meg. Persze változik a világ már sokkal-sokkal eredménycentrikusabb a játék, így valamilyen szinten érthető pl a sok 1-0 Mu siker is, nincs ezzel nagy gond, csak nekem hiányzik mégis.miihii írta:Élvezetesebb lenne a bajnokság.
És még nagyobb dicsőség volna behúzni az újabb soronkövetkező aranyat SAF-éknak
De szép is volt a mi időnkben![]()
Na igen, hiába dominál az angol foci, eredményesebbnek eredményesebb, de nekem közel sem tetszik a játék annyira, mint régen. Soha nem volt kedvencem a PL-ből, de régen szerettem nézni az Arsenal, na meg persze a Bolton miatt (Sam Allardyce elég szépet alkotott) elsősorban (plusz még a Sheareres, na meg persze most már Newcastle-ös időszakból a mindig garantáltan gólzáport hozó Mu elleni rangadók), de így, hogy nincs ott favorizált csapatom egyre kevesebb meccset nézek meg. Persze változik a világ már sokkal-sokkal eredménycentrikusabb a játék, így valamilyen szinten érthető pl a sok 1-0 Mu siker is, nincs ezzel nagy gond, csak nekem hiányzik mégis.miihii írta:Élvezetesebb lenne a bajnokság.
És még nagyobb dicsőség volna behúzni az újabb soronkövetkező aranyat SAF-éknak
Ezzel még MU szimpatizánsként is egyetértek!Drigo írta:... a régi Bergkamp-Ljungberg-Pires-Wiltord-Henry fémjelezte Arsenal, na meg persze a gyönyőrű játéka, és az életveszélyes kontrái hiányoznak a PL-ből, és azért az alapcsapat képességekben ha nem is tudja azt produkálni, mint a régi, a bajnokságért harcban lehetne, ha még így is oda tud érni a BL-re.
Valóban mindig kijut nekik a jóból, emlékszem még amikor nálunk játszott Edmilson meg Motta, ők voltak a fix sérültek hozzájuk jött még 2-3 ember felváltva, azok voltak a "szép idők", de aztán csak elmúlt az az időszak. Londonban is reménykedek valami hasonlóban, mert a régi Bergkamp-Ljungberg-Pires-Wiltord-Henry fémjelezte Arsenal, na meg persze a gyönyőrű játéka, és az életveszélyes kontrái hiányoznak a PL-ből, és azért az alapcsapat képességekben ha nem is tudja azt produkálni, mint a régi, a bajnokságért harcban lehetne, ha még így is oda tud érni a BL-re.ElBartimaeus írta:Nem vicces az eset, de egy kicsit nagyon nevetséges!Az Arsenalnak minden évben a B csapatával kell játsszon? Mert 4-5 ember szinte mindig sérült, de 2 biztosan!
Most is, még el sem kezdődött a bajnokság, már egy kis sérülés!
![]()
Nem vicces az eset, de egy kicsit nagyon nevetséges!Varga Tamás írta:Samir Nasrira 6-8 hét pihenő vár, mert a csapat ausztriai edzőtáborában lábát törte!
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... giosa.html
Mielőbbi gyógyulást, és teljes felépülést kívánok Neki!