Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.livescore.com/skadi írta:hi srcok!
céges tárgyalás cigiszünete van!
tudtok eredményeket küldeni gyorsan?
elöre is kössz!
Jaja már a DVSC-Fio meccs 2-3Saviola írta:Repkednek ám a gólok,gyerekek.
Nagyon igaz ez, + amit Mikaos írt. Talán csak annyit még hozzá, h én úgy érzem, Leonardo azért maradhatott, mert nincsen még helyette ember...senkialfonz40 írta: Igazad van, ettől a Milantól nem lehet csodát várni, Kaka elengedése nagyon nagy vérveszteség volt, de nem volt más választásuk, az adósság az adósság.![]()
Csak egy álomvilágban élő (Berlusconi) gondolhatja, hogy Kaka nélkül jobbak lettek és majd Dinho megoldja a problémákat, evidens rá kell építeni a csapatot!![]()
Sajna úgy látom, hogy bárki is lesz az edző, komoly vérfrissítés nélkül ez a Milan nem fog meghatározó szerepet játszani Európában, de odahaza sem.
Igazad van, ettől a Milantól nem lehet csodát várni, Kaka elengedése nagyon nagy vérveszteség volt, de nem volt más választásuk, az adósság az adósság.Mikaos írta:Nem keverném össze a kettő esetét. Azt is mondanám, hogy Leonardo-nál eddig 1 hibát láttam mindössze, ami az Inter ellen volt (Gattusonál), de ott is csak másodperceken múlt a csere. (Ezt mondjuk akár felfoghatjuk egy Barca-Numancia 0-1-nek is). Tulajdonképpen hsz-ed első felében és közepén félig-meddig megindokoltad a Milan problémáját (pénzügyi problémák), de nem értem a végén a "szerencsétlenezést", hiszen egyáltalán nincs könnyű helyzetben Leonardo épp az általad is említett okok miatt.Titinho írta: Én nem értem meg, hogy mit látnak ebben a 2 szerencsétlenben (Leonardo, Resino). De nem baj...Leonardo lesz az 'Olasz Guardiola'!Álmodban apuci!
Egyrészt van egy mindenbe belekontárkodó elnök és alelnök, akik nem hajlandók engedni. Másrészt pénzügyi nehézségek vannak. Harmadrészt egy kiöregedett csapat van. Negyedrészt Leo nem tudott igazolni minőségi játékost, csak padra és közepeseket.
Ebből nem lehet csodát csinálni - össze sem hasonlítható az esete Guardioláéval, aki egy jó financiális helyzetben lévő csapatnál kezdett, minőségi igazolásokkal, fiatal csapattal + szuper juniorokkal, és az elnök sem egy pofátlan fajankó.
DE: lehet, hogy igazad van Leonardoval kapcsolatban. Én csak annyit mondok, hogy az eddigiek alapján az nem derülhetett ki, hogy Leonardo jó, vagy rossz edző (csak az, hogy még tapasztalatlan egy kicsit), mert annyi minden bajjal kell megküzdenie, hogy más se tudna nagyon mit kezdeni e szituval. Ettől függetlenül úgyis az lesz, hogy Berlusconi kidobja őt, pedig inkább pl. kedvencével: Ronaldinho-val kellene kezdenie a sort.
Nem keverném össze a kettő esetét. Azt is mondanám, hogy Leonardo-nál eddig 1 hibát láttam mindössze, ami az Inter ellen volt (Gattusonál), de ott is csak másodperceken múlt a csere. (Ezt mondjuk akár felfoghatjuk egy Barca-Numancia 0-1-nek is). Tulajdonképpen hsz-ed első felében és közepén félig-meddig megindokoltad a Milan problémáját (pénzügyi problémák), de nem értem a végén a "szerencsétlenezést", hiszen egyáltalán nincs könnyű helyzetben Leonardo épp az általad is említett okok miatt.Titinho írta: Én nem értem meg, hogy mit látnak ebben a 2 szerencsétlenben (Leonardo, Resino). De nem baj...Leonardo lesz az 'Olasz Guardiola'!Álmodban apuci!
Hmm... Már este volt na.Brian 20 írta:Két edzőt is buktat a keddi játéknap?
szerda van Titinho!
Én akkorát, de akkorát röhögtem tegnap este amikor lefújták a Milan meccset, hogy zengett az egész ház. Ez már nem balszerencse, hanem hihetetlen. Ezek meghazudtolják a foci törvényeit! Egy ilyen csapatnak, hogy nem lehet 1 gólt rúgni hazai pályán egy Zürich ellen? Vagy hétvégén mondhatnám a Barit is. Óriási tényleg! Ha a Bari meccs után az olasz újságírók a következőt olvasták le Galliani szájáról: "Úristen...de sz*r csapatunk van!" akkor el tudom képzelni, hogy mit mondhatott tegnap este. De már Berlusconi is kimondta tegnap délután, hogy katasztrofális a csapat jelenleg.albicelesteX írta:Milannak szia van!!!
Mert adósságuk volt. Ezért is kellett eladni Kakát. Közel 50 milliós (pontos összeget nem tudok, de ekörül) adósságuk volt, amit így tudtak megoldani. De a Milanra nem elég egy 60 millió. Kb. mint Madridban olyan 250 milliót kéne költeni erre a csapatra. A KOMPLETT védelemet kicserélni Nesta kivételével kb. 5-6 ember, kp-ra legalább 3 ember, támadószekcióba a jobb szélre lagalább 1, vagy középre irányítónak 1. De ez már nem ennek a topicnak a témája... bocsi.albicelesteX írta:Fene tudja abból a sok pénzből amit Kakáért kaptak miért nem erősítettek!