Sziasztok! Mostantól én is fogok írni ide. madridista.hu-n Zidane 15 a nevem. Örültök nekem gondolom.
Meccsről: Egy kivétellel mindenkivel meg voltam elégedve, a kivétel Raúl, nem csinált szinte semmit, Gutit kellet volna játszatni az elejétől az ő helyén, de persze nem tudhatta Capello, hogy ilyen gyenge lesz. Meccs embere egyértelmüen Guti, adott két szenzációs passzt, adhatna ilyeneket gyakrabban is.
Emersonnak úgy látszik jó tett hogy kifújolták a nézők, mert azóta szenzációsan játszik, nagyon tetszik a játéka, Cannavaro is kezd egész jó lenni, mind2 játékost megtartanám a köv szezonra! Robinho első sárgáját meg mikor kapta?

Beckham se csinált semmit és kapott egy sárgát, érdekes... Persze alakulhatott volna máshogyis ez a meccs, ha belövi Dani Alves azt a ziccert, akkor szerintem nem lettünk volna képesek fordítani és bajnokok lettetek volna, de így még van esélyünk szerencsénkre!
Következő meccset szerintem a real és a barca is behúzza, az ezutáni meccsen van esély rár, hogy botlottok, meg mi nekünk is.

Izgalmas bajnokság lesz!

Hala Madrid!