Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van. Magunkkal kell foglalkozni, és ezt kell tenni a jövőben is. Nyáron el kell végezni a szükséges vérfrissítést és a következő szezonban pedig mindenkit legázolni. Nem lesz könnyű, de nincs más választás. És ha ezt megtesszük, akkor nem kell majd azzal foglalkozni, hogy "jaj, a real már 3 meccsét is zsinórban megnyerte"barca99 írta: Ha javul a Barca helyzetkihasználása, nagy esély van rá, hogy 5/5 legyen a végén. Akkor meg kit érdekel, hogy a legnagyobb rivális hogyan játszik?
Szerintem arra gondolt h magyar "találmány" az a szöveg h "csak együtt sikerülhet". És arra céloz h ami magyar az általában nem szokott sikerülni(pl. Eb pályázat-Give us the chance!). De mivel nekik semmi közük a magyarokhoz, ezért biztos abban h bejön ez a duma.Zozzy 5 írta:OFF: abszolút nem piszkálódni akarok, de megkérnélek, hogy kicsit értettőben fogalmazzsergi1989 írta:ezzel csak egy bajom van ezzel a "csak eggyüt sikerülhettel"hogy engem nagyon emlékeztet a "Give us the chance! " nevü kreálmányra csak abban bizok, mivel az nem magyar találmány bejön..![]()
Nem nagyon értem, hogy mit akarsz
Tudom, hogy múltkor már kitárgyaltuk ezt a fogalmazás témát , ennek ellenére most is kérnélek az érthetőbb írásra.
Amikor hadakozott a kapussal és feldobta magát, szerintem akkor kapta az első sárgáját.P'robinho írta:én megnéztem livescore.com-on és elvileg kapott egy sárgát a 71.percben is,csak nem tom mire.a mezlevételért kapta a másodikat ami meg a 78.ban volt.de az első sárgára senki nem emléxik
OFF: abszolút nem piszkálódni akarok, de megkérnélek, hogy kicsit értettőben fogalmazzsergi1989 írta:ezzel csak egy bajom van ezzel a "csak eggyüt sikerülhettel"hogy engem nagyon emlékeztet a "Give us the chance! " nevü kreálmányra csak abban bizok, mivel az nem magyar találmány bejön..![]()
El van nézveP'robinho írta:újra itt.
mindenkitől elnézést kell kérnem a tnapi viselkedésemértnem csak magam,hanem a madridistákat is leégettem ezzel a viselkedéssel, amit a meccs heve váltott ki.
még1x sorry