Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.11. 15:23:15

Teljes mértékben egyetértek Lionel85!!
pep tökéletesen fogalmazott: vv a lehető legjobb kapus a barca számára.. valami ilyesmi volt és ezzel én személy szerint teljesen egyetértek. akik netán elfelejtették vna.. csak a chelsea ellen a két drogba ziccer.. egy itthon egy londonban... az legalább annyira fontos volt mint ini lövése.. szóval hagyjuk már békén.. én IMÁDOM!! AHOGY AZ EGÉSZ CSAPATOT!!(ezt főleg azért merem kijelenteni mert elment gudjohnsen :twisted: ) nem kell nekünk nála jobb kapus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nah béke szurkertársaim!
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.12.11. 14:45:21

Amikor hibázott Valdés a Deportivo ellen, rögtön az Eurobarca fóruma jutott eszembe, hogy jönnek megint azok a hangok, hogy el kell őt küldeni. Aztán jött a Dinamo ellen is egy lepkézés és megint a fórum jutott eszembe. Sajnos nem csalódtam, megint vannak, akik elküldenék őt, bár azt elfelejtik, hogy évente jó ha maximum kétszer csinál bakit, és most pont egymásután két meccsen jöttek össze a két rossz mozdulat. Bár mindkét meccset megnyertük, de ez senkit sem érdekel. Ja, és pontokat is szokott máskor hozni Valdés a csapatnak, de ilyenkor ezek is feledésbe merülnek. Sok embert nem tudok megérteni. Valdésnek igenis helye van a Barcelonában. Se Buffon, se Casillas, se más sztárkapus nem hibátlan, nekik is vannak bakijai. De ezt sokan elfelejtik...
Kép
Kép
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.11. 14:37:46

Sosem voltam nagy Valdes fanatikus, szimpátia terén most is ő lóg ki nálam a csapatból de ne akarjuk elküldeni. Nehéz a kapus meló, egy hiba és máris rajta csattannak a negatív kritikák. Az idei szezonban eddig fantasztikusan védett, Casillas is tud hibázni, ahogy Buffon is. Ne bántsuk egyelőre.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.11. 13:32:33

Buffon,Casillas,VDS jobb kapus mint Valdés de megszerezhetetlenek
Ez egy teljesen általános tendencia, hogy a fent említett kapusok ill. Valdes is csinálhat akármit, a futballtársadalom külön szintre helyezik őket.

Buffon speciel milyen fszán kiütötte Olicnak a labdát hétközben. Mégse mondja senki, mekkora lúzer, vagy hogy Valdes jobb nála. :D

De ott volt tavaly Valdes 'kipasszolom De la Penának' a labdát akciója, pont ugyanabban a fordulóban Casillas kb. pont azt csinálta. Pechünkre az Espanyol kp-ja jobban képzett, így értékesítette is, de ennek ellenére sokkal nagyobb lúzerként volt beállítva Valdes, mint Casillas.

Szerintem max. Casillas helyezhető nála magasabbra valami ranglétrán, a többi kapust én nem tudnám elé (bár mögé sem) helyezni.
Enjoy
Capitá del Barça

2009.12.11. 13:26:24

Korábbi években, amikor ilyen jeleneteket láttam Valdes-től, akkor húú de el tudtam volna küldeni egy afgán focicsapatba.
Idén viszont valami zseniálisan véd, szimpatikus lett.
És engem nem hatott meg, hogy most hibázott egyet.
Ettől, még mindig nagyon jó kapusnak tartom, sokkal magabiztosabb, mint korábbi években. Iker szerintem többet hibázott idén, mint Valdes.
Meg lehet, hogy több bravíúrja is volt Ikernek, de ez csak a mi védelmünket dicséri szerintem :)
Kép
Iniesta4ever
Barça B

2009.12.11. 13:06:29

Mikaos írta:A kapust azért ítélik meg az emberek szigorúbban, mert elvárják a jó teljesítményt. És igazuk van.
Egy jó kapus olyan, mint egy jó dobos egy zenekarban. Ha hibázik, akkor az egész produkció mehet a levesbe. Aki kapus, annak vállalnia kell ezt a felelősséget. A "gitárosok"-csatárok, "zongoristák"-középpályások, "basszgitárosok"-védők könnyebben hibázhatnak egyszer-egyszer, mert attól még a "dal" nem fog összeomlani (legalábbis kevesebb eséllyel fog). Persze, minőségéből veszíteni fog a műsor, de nem úgy, mintha a "dobos"-kapus hibázna :arrow: ezt a hibát a legnehezebb kijavítani.
Kvajó hasonlat... :D :D
2:6! Blaugrana!!!!
gergo9
Director del Fútbol

2009.12.11. 13:06:19

Rezi Torres írta:Gergo deport 3:1re ütöttük!!
Tudom én is de nem így értettem , ha ilyen csapatok ellen egy ilyen baki miatt veszítünk pontot,pontokat akkor már messze nem csak a kapus hibája
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2009.12.11. 12:59:00

Gergo deport 3:1re ütöttük!!
Valdes kiegyensúlyozott jó teljesítményt nyújtott! Eddig!! de most visszajött az a hibája amiről többen beszélnek!!minden szezonba van egy olyan hullámvölgye amikor noklizik jobbra balra!!szerencsére most nem lett belőle nagyobb gond csak annyi hogy a társaknak jobban meg kellett izzadni de hát ezért més que un club többek között!a válogatottba pedig ezért nem fog védeni!Ha vbn csinálna ilyen bakit akkor lehet hogy könnyen a kiesés szélére kerülne a csapat!!Valdes jó kapus jobb nincs aki megszerezhető de ezek a noklik áááááááááá!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.12.11. 12:43:21

kicsics írta:Nemtom miről beszélsz öcskös!
A multkor is mellé nyúlt meg most is...
Mi nem normális érv ebben?
Öcskös?Kiszólt a gödör a lyukból.

Kettő baki?S egyiken sem múlott meccs,de emellett rengeteg meccset hozott nekünk.

Csak te ezt elfelejted.De már unlak,szóval off. :wink:
haze71 írta:Azért ilyen potyák után engedtessék meg egy ejnye-bejnye... Köszi...
Azért mártírt ne csináljunk már magunkból,ha lehet.Ki mondta,hogy nem lehet jogosan kritizálni?Senki.Csak a kapásból elküldés és a halálba oltás,valamint a csőlátás nálam nem a kritika részbe tartozik. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
gergo9
Director del Fútbol

2009.12.11. 12:43:10

Egyet azért ne felejtsünk már el....... Valdes-től jobb kapust jelenleg nem lehet megszerezni. Buffon,Casillas,VDS jobb kapus mint Valdés de megszerezhetetlenek és ugye VDS már félig nyugdíjban van. A többi messze nem biztos hogy jobb megoldás lenne mint Valdés. Az hogy miért az 100X el lett már mondva, lényeg az hogy a Barcában merőben más helyzetben van egy kapus mint bárhol máshol.

Idén meg bőven több pontot hozott nekünk Valdés mint vett el tőlünk sőt nem hiszem hogy miatta veszítettünk volna akár egy pontot is. A csapatból ő nyújotta eddig az egyik legjobb teljesítményt.
Amugy is még ilyen Keita,Busquets meg Henry félék folyamatosan kezdők messze nem ez a legnagyobb problémánk, bár számomra egyáltalán nem probléma Valdés teljesítménye.

Arról nem is beszélve hogy régen rossz ha a Dinamo és Depor ellen csak egy gólal vagyunk jobbak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2009.12.11. 12:49:44-kor.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.12.11. 11:42:52

Nem jelent ez a 2 baki semmit. Ilyenkor az emberek hevesebbek, ami érthető is, de ettől függetlenül a liga egyik legjobb kapusa. Casillas jobb? Igen. Ez számít nekünk valamit is? Nem.
Spanyol válogatottban véd-e? Nem érdekel.
Pinto hogy merülhet fel? Vicc.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.12.11. 11:36:59

Andris írta:Tavaly is pontosan két bakijából kaptunk gólt, és pontosan egymás után.

Lyonnal 1-1, benézte Juninho szabadját nagyon, a másik meg előtte v utána volt egy bajnokin. Inkább előtte.

Ennyi volt összesen, és azon még pont is ment el szerintem. Meg bl egyenes kieséses odavágó volt.

Egyrészt megjegyezném, hogy Casillas tavaly egész évben többet potyázott mint VV, és több pont is ment el rajta a madridnak, mégse fordul meg a fejükben hogy akár egy rossz szót is szóljanak.

Másrészt tavaly és idén is annyi ziccert fog meg nekünk VV, hogy egy lapon sem említhető nemhogy a bakigóljaival, de még az összes kapott góllal sem.

Néha elgondolkodok, hogy biztosan csak a madridisták közt vannak-e olyan magas arányban birkák.
Ezekkel saját magadat írod le, nem a többi hozzászólót, mint kb Nyilasi egy senki kommenttel.

Casillas miatt van évek óta versenyben a spanyol ligáért a madrid, erre egész évben bakizott?Inkább a védelem bakizik évek óta, de ő még így is sztem 10 ziccerből 6-7-t fog,

Ettől függetlenül még mindig azt mondom, h Valdessel nincs bajom, de mentálisan Iker sokkal magasabb szinten jár.
Kép
kicsics
Jugador del Barça

2009.12.11. 11:32:10

ke.andy írta:
Én most Pintoval kezdenék. Nem azért mert gyülölöm Valdes-t, bár nem tartom a legjobb kapusnak az tuti, de voltak meccsek, mikor jól védett. Ez a két potya rosszabbúl is elsülhetett volna... Pinto meg még csak lehetőséget sem kap, hogy bizonyítson. Azért ő sem véletlen kapott Zamora díjat... Na, mindegy. Amiért én most neki Pintot védetném, az azért van, hogy Valdes lássa, nem hibázhat tétmeccsen/ken következmények nélkül.
Teljesen egyetértek a véleményeddel!
Ja meg haze71-nek is igaza van, hogy bakik után egy ejnye-bejnye azért legyen megengedett!!
Ennyi[/b]
kicsics
Jugador del Barça

2009.12.11. 11:26:54

Varatrix írta:
Mikor múltkor?
A Depor ellen meg a Kijev ellen!Akkor múltkor!Erről a 2 esetről beszéltem...
Senki nem mondta hogy ássuk el!
Csak azt mondták hogy érvek nélkül szidom,pedig nem....
barca2010
Jugador d'estrella

2009.12.11. 11:14:51

senkialfonz40 írta:Én vagyok az ügyeletes Valdes védő. :twisted:
Klasszikus, C.R. ziccere, egy szót sem szólhattunk volna, ha nem sikerül hárítani, szuperkupa döntő, "ziccer" hárítása, Kazany idegenben első félidő rövid sarkos lövés, már bent láttam, megfűszerezve a második félidőben egy nagyon meleg szituban, jó ütemű elsöprő kijövetellel, és valószínűleg minden nem is jutott eszembe. A hiba benne van a játékban, ez még akkor is igaz, ha egy kapusnak talán a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt kell nyújtania a játékosok közül. Megvan a jogotok a kritizáláshoz, mert ez egy fórum, de akkor a jó dolgokat is vegyük észre, mert úgy látom sokakban csak a régi "lepkék" maradtak meg. :?
Ennyi hiba minden kapusban benne van, ha az aktuális potyamennyiséget Valdes két egymás utáni meccsen letudja, engem nem zavar addig, amíg "necces" meccseken pontot, pontokat köszönhetünk neki. Nem hiszem, hogy kapásból tudtok mondani olyan kapust, aki soha nem hibázott, akár egy világbajnoki vagy egy eb döntőben is akár, pedig nem "lepkegyűjtőnek" volt elkönyvelve.

Pinto szerintem nem ellenfele Valdesnek, második számú kapusnak megfelel.

Olvastam az egyik hozzászólásban a "még egy hiba és pad" elméletet, amit egy kapus esetében a legrosszabb lélektani fegyvernek gondolok. Ha megvan a bizalom, akkor játszatni kell, de, ha nincs, akkor nem stresszelem még ezzel is úgy, hogy kapuba állítom, de a "pisztolyt felakasztom a kapufára". Ha egy kapus hibázik, bántja az Őt eléggé, nem hegyezem ki mégjobban a szitut. :roll:
Hát ez egy kicsit bővebb volt,mint az enyém,de teljesen egyetértek!!!
Válaszoltam az üzenetedre.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.11. 10:39:40

A kapust azért ítélik meg az emberek szigorúbban, mert elvárják a jó teljesítményt. És igazuk van.
Egy jó kapus olyan, mint egy jó dobos egy zenekarban. Ha hibázik, akkor az egész produkció mehet a levesbe. Aki kapus, annak vállalnia kell ezt a felelősséget. A "gitárosok"-csatárok, "zongoristák"-középpályások, "basszgitárosok"-védők könnyebben hibázhatnak egyszer-egyszer, mert attól még a "dal" nem fog összeomlani (legalábbis kevesebb eséllyel fog). Persze, minőségéből veszíteni fog a műsor, de nem úgy, mintha a "dobos"-kapus hibázna :arrow: ezt a hibát a legnehezebb kijavítani.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.11. 10:38:31

barca2010 írta: ......
Teljesen egyetértek, küldtem privit! üdv
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.11. 10:32:58

Én vagyok az ügyeletes Valdes védő. :twisted:
Klasszikus, C.R. ziccere, egy szót sem szólhattunk volna, ha nem sikerül hárítani, szuperkupa döntő, "ziccer" hárítása, Kazany idegenben első félidő rövid sarkos lövés, már bent láttam, megfűszerezve a második félidőben egy nagyon meleg szituban, jó ütemű elsöprő kijövetellel, és valószínűleg minden nem is jutott eszembe. A hiba benne van a játékban, ez még akkor is igaz, ha egy kapusnak talán a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt kell nyújtania a játékosok közül. Megvan a jogotok a kritizáláshoz, mert ez egy fórum, de akkor a jó dolgokat is vegyük észre, mert úgy látom sokakban csak a régi "lepkék" maradtak meg. :?
Ennyi hiba minden kapusban benne van, ha az aktuális potyamennyiséget Valdes két egymás utáni meccsen letudja, engem nem zavar addig, amíg "necces" meccseken pontot, pontokat köszönhetünk neki. Nem hiszem, hogy kapásból tudtok mondani olyan kapust, aki soha nem hibázott, akár egy világbajnoki vagy egy eb döntőben is akár, pedig nem "lepkegyűjtőnek" volt elkönyvelve.

Pinto szerintem nem ellenfele Valdesnek, második számú kapusnak megfelel.

Olvastam az egyik hozzászólásban a "még egy hiba és pad" elméletet, amit egy kapus esetében a legrosszabb lélektani fegyvernek gondolok. Ha megvan a bizalom, akkor játszatni kell, de, ha nincs, akkor nem stresszelem még ezzel is úgy, hogy kapuba állítom, de a "pisztolyt felakasztom a kapufára". Ha egy kapus hibázik, bántja az Őt eléggé, nem hegyezem ki mégjobban a szitut. :roll:
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
barca2010
Jugador d'estrella

2009.12.11. 10:05:08

Titinho írta:Az utolsó 5 meccsünből 5 győzelem, 10 rúgott és 2 kapott gól. Ez lehetne 10-0 arány is, ha nem bénázik Valdés. :?

Már kezdtem örülni, hogy végre maga mögött hagyja ezeket a hülye bakikat, erre tessék. 2 meccs (4 nap alatt), 2 baki. De legalább nem ment el rajta a 2 meccs, ennyi a szerencséje.

Előtte pedig bombaformában védett, erre most tessék. Remélem hamar elfelejti ezt a két meccset és visszatér az 1 héttel ezelőtti Valdés.

Hajrá Victor! :wink:
5 meccsből 5 győzelem is rajta múlott.Ha a Madrid ellen nem véd úgy,akkor most csak négy győzelem van,vagy ki tudja,hogy mennyire rogytunk volna meg ha kikapunk a Madridtól!?
Tény,most hibázott kétszer,de ne felejtsük el,hogy Messi sem éli fénykorát,csak az ő esetében ez nem akkora horderejű.Sajnos Leo is kihagyja a kihagyhatatlant mostanában,az már az Ő zsenialitásán múlik,hogy így is húzza a Barca szekerét.Összességében jó évet mondhat magának eddig Valdes szerintem.Reméljük tanul a hibákból.Én azt mondom,hogy nagyon nagy a nyomás a csapaton és ezen bellül Valdeson,mert hát mindig a kapus kapja a gólt.Addig amíg egy támadó lazíthat egy kicsit,akár meccs közben is,addig a kapusnak 90 percen keresztül kell koncentrálni.Nem véletlen,hogy fejbe elfáradnak ilyen nyomás alatt.Gyerünk Victor,én bízom benned.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
ke.andy
Jugador del Barça

2009.12.11. 09:04:28

Én most Pintoval kezdenék. Nem azért mert gyülölöm Valdes-t, bár nem tartom a legjobb kapusnak az tuti, de voltak meccsek, mikor jól védett. Ez a két potya rosszabbúl is elsülhetett volna... Pinto meg még csak lehetőséget sem kap, hogy bizonyítson. Azért ő sem véletlen kapott Zamora díjat... Na, mindegy. Amiért én most neki Pintot védetném, az azért van, hogy Valdes lássa, nem hibázhat tétmeccsen/ken következmények nélkül. Ahogy Sergio B. sem játszottam volna a klasszikus után egy darabig... mindegy, az edző Pep, úgyis az lesz/van/volt amit ő akar...
haze71
Entrenador del Barça

2009.12.11. 08:17:48

Azért ilyen potyák után engedtessék meg egy ejnye-bejnye... Köszi...
Andris
Adminisztrátor

2009.12.10. 20:04:41

Tavaly is pontosan két bakijából kaptunk gólt, és pontosan egymás után.

Lyonnal 1-1, benézte Juninho szabadját nagyon, a másik meg előtte v utána volt egy bajnokin. Inkább előtte.

Ennyi volt összesen, és azon még pont is ment el szerintem. Meg bl egyenes kieséses odavágó volt.

Egyrészt megjegyezném, hogy Casillas tavaly egész évben többet potyázott mint VV, és több pont is ment el rajta a madridnak, mégse fordul meg a fejükben hogy akár egy rossz szót is szóljanak.

Másrészt tavaly és idén is annyi ziccert fog meg nekünk VV, hogy egy lapon sem említhető nemhogy a bakigóljaival, de még az összes kapott góllal sem.

Néha elgondolkodok, hogy biztosan csak a madridisták közt vannak-e olyan magas arányban birkák.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.12.10. 20:03:53

Titinho írta:Az utolsó 5 meccsünből 5 győzelem, 10 rúgott és 2 kapott gól. Ez lehetne 10-0 arány is, ha nem bénázik Valdés. :?

Már kezdtem örülni, hogy végre maga mögött hagyja ezeket a hülye bakikat, erre tessék. 2 meccs (4 nap alatt), 2 baki. De legalább nem ment el rajta a 2 meccs, ennyi a szerencséje.

Előtte pedig bombaformában védett, erre most tessék. Remélem hamar elfelejti ezt a két meccset és visszatér az 1 héttel ezelőtti Valdés.

Hajrá Victor! :wink:
Azt hiszem, ez az a statisztikai mutató, ami miatt még mindig nem tud és nem is fog tudni első számű kapus lenni a spanyol válogatottban.Ha Casillas bakizik, akkor ráköv. 6-7 meccsen min nincs még1.
Egy Vb-én vagy Eb-én pedig nem lehet arra alapozni, hogyha becsúszik a kapusnak egy baki, akkor majd a csatárok helyre teszik.

Ettől függetlenül én is azt mondom, h Valdes jól véd és amíg nem fog rajta huzamosabb ideig pont elmenni addig hajrá. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaforever 2009.12.10. 20:05:25-kor.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2009.12.10. 19:49:41

kicsics írta:
Te is folyamatosan oltod Valdest normális érvek nélkül,a személyeskedés a legkevesebb,amit érdemelsz.
Nemtom miről beszélsz öcskös!
Mikor múltkor?

Hosszú idő óta ez volt az első nagy bakija.
Essünk neki.
Adjuk el, vagy ássuk el.
Hihetetlen...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
kicsics
Jugador del Barça

2009.12.10. 19:38:30

Te is folyamatosan oltod Valdest normális érvek nélkül,a személyeskedés a legkevesebb,amit érdemelsz.
Nemtom miről beszélsz öcskös!
Lezárt