Én vagyok az ügyeletes Valdes védő.
Klasszikus, C.R. ziccere, egy szót sem szólhattunk volna, ha nem sikerül hárítani, szuperkupa döntő, "ziccer" hárítása, Kazany idegenben első félidő rövid sarkos lövés, már bent láttam, megfűszerezve a második félidőben egy nagyon meleg szituban, jó ütemű elsöprő kijövetellel, és valószínűleg minden nem is jutott eszembe. A hiba benne van a játékban, ez még akkor is igaz, ha egy kapusnak talán a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt kell nyújtania a játékosok közül. Megvan a jogotok a kritizáláshoz, mert ez egy fórum, de akkor a jó dolgokat is vegyük észre, mert úgy látom sokakban csak a régi "lepkék" maradtak meg.
Ennyi hiba minden kapusban benne van, ha az aktuális potyamennyiséget Valdes két egymás utáni meccsen letudja, engem nem zavar addig, amíg "necces" meccseken pontot, pontokat köszönhetünk neki. Nem hiszem, hogy kapásból tudtok mondani olyan kapust, aki soha nem hibázott, akár egy világbajnoki vagy egy eb döntőben is akár, pedig nem "lepkegyűjtőnek" volt elkönyvelve.
Pinto szerintem nem ellenfele Valdesnek, második számú kapusnak megfelel.
Olvastam az egyik hozzászólásban a "még egy hiba és pad" elméletet, amit egy kapus esetében a legrosszabb lélektani fegyvernek gondolok. Ha megvan a bizalom, akkor játszatni kell, de, ha nincs, akkor nem stresszelem még ezzel is úgy, hogy kapuba állítom, de a "pisztolyt felakasztom a kapufára". Ha egy kapus hibázik, bántja az Őt eléggé, nem hegyezem ki mégjobban a szitut.

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano