TZS írta:A jövőévi hazai mezükről nem tudnál adni egy linket? (vagy bárki más)Thx!
Ugyanolyan lesz, mint az idei, az idegenbeli a kék, a 3. számú pedig a zöld.
Benga írta:Game elvileg harminc millió nem? Szerintem Nasri tök felesleges vétel volt amúgy. Nem tudom, hogy vagy vele, de Wenger helyébe elengedném Ade-t a Milannak, sok lóvéért. Mondjuk, mégse mert venne belőle még két húsz évest. Igazából nem, tudom mi lenne a jó megoldás, de valami nem oké.
Több változatot is olvastam már. Volt szó 30 millióról, de volt szó 12 millióról + az eladott játékosokból befolyt pénz. De mindig azt mondják, hogy van pénz, Wenger mégsem költ...
Nasri: ez volt neki az első éve Angliában és még nagyon fiatal. Hleb első és második szezonja is gyengébb volt, mint Nasri első idénye. És sztem Wenger sem találta meg az igazi posztot számára, mert játszott balszélsőt, jobbszélsőt és belső kp-t is. Szóval sztem nem volt rossz igazolás, bár az tény, hogy a szezon második felében elfáradt. Összegezve, ez volt neki a tanulóéve, jövőre sokkal jobb lesz.
Aki csalódás számomra, az Walcott. Túl nagy a felhajtás körülötte, de a játéka nem az igazi. A PL egyik leggyorsabb játékosa, de felállt védelem ellen nem ér semmit, beadni és gólt lőni nem tud...
Adebayor: megfelelő pénzért én is elengedném, de csak akkor, ha minőségi pótlás érkezne a helyére. Tavaly lőtt asszem 30+ gólt, kapott egy új szerződést (80k/hét), aztán most szr volt, főleg a morálja nem tetszett.
Amúgy akik érkezhetnek nyáron: Santa Cruz, Pogrebnyak, Hangeland, Upson, Veloso, Babel, Inler, Dzeko. Mindenképpen kéne 1 védő és 1 védekező kp. (nem kellett volna elengedni Lassana Diarrát

). Még 1 kupa nélküli év és a meghatározó játékosok távozni fognak...