Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanolyan lesz, mint az idei, az idegenbeli a kék, a 3. számú pedig a zöld.TZS írta:A jövőévi hazai mezükről nem tudnál adni egy linket? (vagy bárki más)Thx!
Több változatot is olvastam már. Volt szó 30 millióról, de volt szó 12 millióról + az eladott játékosokból befolyt pénz. De mindig azt mondják, hogy van pénz, Wenger mégsem költ...Benga írta:Game elvileg harminc millió nem? Szerintem Nasri tök felesleges vétel volt amúgy. Nem tudom, hogy vagy vele, de Wenger helyébe elengedném Ade-t a Milannak, sok lóvéért. Mondjuk, mégse mert venne belőle még két húsz évest. Igazából nem, tudom mi lenne a jó megoldás, de valami nem oké.
Már miért lett volna feleslegesBenga írta:Szerintem Nasri tök felesleges vétel volt amúgy.
A jövőévi hazai mezükről nem tudnál adni egy linket? (vagy bárki más)Game90 írta: Arsenal idegenbeli meze a 2009-2010-es szezonban.
Remélem, hogy csak 1 évig lesznek a másodosztályban. De legalább Kádár Tamás lehetőséget kaphat majdozsimiki írta:azért ne kallódjanak el úgy mint a Leeds.
Hull-M.U.,így még több esély van,h nyerjenek,bár nem úgy fest most. de még mindig elég nekik ha fordítanak.Benga írta:Ettől függetlenül, akkor se igaz az az állítás, hogy nincs tétje a Mu-Hullnak.
ne beszélj másról, én spec nem is nézném ha adnák,lesz most jobb dolgom is, de amit írtam, az fent áll. se az aston villa, se a newcastle nem maga dönt kizárólag a sorsáról, hiába nyer bármelyik is, ha a riválisuk is, ez TÉNY. és általában nem rossz döntés,ha azt adják aki saját maga dönthet a sorsáról.Varga Tamás írta:Miki!
A Newcastle esetében ugyancsak a bennmaradás a fontos tényező, így legalább annyira fontos. És a NU picit ütősebb csapat, mint a Hull - legalábbis a múltjukat tekintve. Ráadásul a Villának sem mindegy a végeredmény az 5. hely szempontjából.
Így minden tekintetben helyes az Eurosport2 döntése.
Még ha ennek a MU-szurkerek nem is örülnek.