Fecooo írta:
...
a fizetését megspóroljuk... és? ha jön a helyére vki, annak nem lesz fizetése? tehát akkor hogyan is jön a 12 milla spórolás?
Úgy jön ki egyébként,hogyha Ibra marad és lelátózik akkor a semmire fizetünk 12 millát!Míg ha valaki idejön helyette,akkor szolgáltatásért fizetünk!

A kettő között számmisztikailag nincs különbség,de azt érezzük,hogy mekkora marhaság az első!Ezért ez így "spórolás"!
Én amúgy tanultam jelen/jövő érték meg... egyéb számítást,kiváló voltam belőle!Ez csak kötöszködés részedről,ha a 24 millió jelenértékét visszaszámolod,akkor azért nem nagyban tér el az összeg!

De ne tedd,mert baromira nem tudjuk,hogy mi a szituáció, mik a valós szerződési feltétlek,pontosan hogy fog lezajlani a fizetés,úgyhogy így nincs értelme!
Ja és megjegyzem a jelen és jövő érték számítás,egy nagy baromság!Sok száz tényező befolyásolhatja egy üzlet megkötésének szükségességét,baromira nem lehet ez alapján dönteni, ráhúzni egy sablon az egészre!Egyetlen komoly helyen sem foglakoznak vele!Ez olyan mint biztos hallottál már a Maslow piramisról,na annak is pont semmi értelme,baromság!Nem én mondtam,hanem az,akinek ez a szakmája(HEM) 30 éve!Tudod van az egyetemen megszerzhető tudás,meg van a való élet!Az egyetemi tudás 2%-a ér vmit a való életben,a valóság egészen más játszma!

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!