A botrány: Ibrahimovic távozik

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mi a véleményed Ibra távozásáról?

Teljesen rossz döntés, minden szempontból, sajnálom.
151
55%
Ha már megromlott a játékos-edző viszony, menjen, de sokkal többért.
100
36%
24 millió is elég, ez van.
10
4%
Mehetne tőlem akár ingyen is.
15
5%

Szavazatok száma: 276
Rumig
Entrenador del Barça

2010.08.29. 16:03:47

Bestbarca írta:Mindenkinek ajánlom a tegnap hajnali 2 óra körüli hozzászólásomat,ne mírom le újra,túl hosszú!Az megmagyaráz mindent! :wink: Sajnos ez a valóság,amit leírtam!Erről szól a világ!Dühüngeni lehet ezen,de erről nem Pep meg a vezetőség tehet,ők csak manővereznek ebben a szartengerben!
Én meg ajánlom a nem sokkal később arra írt reakciómat, ami szvsz felfed egy-két csúsztatást a számolásban :wink:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.29. 15:56:05

Messa írta:Sokan azt mondjátok most, hogy kapja meg Bojan a több lehetőséget, mert megérdemli. Nem kérdés, hogy megérdemli. És a bajnokságban a csapatok 80%-a ellen valószínűleg nem vallana kudarcot.
De nemtudom, hogy például egy Bl negyeddöntőben egy Inter, Chelsea, Manchester ellen mennyire küldenétek őt pályára centerként.

Kell ide még egy támadó, én személy szerint még mindig, -nyár eleje óta- Robinhora szavazok.
Ez az, hogy senki se tudhatja igazán...
Bevallom őszintén, hogy én nem vagyok valami nagy híve Bojannak, szerintem pl. Pedro sokkal jobb játékos, de most már ki lehetne próbálni Bojant élesben. Úgy, hogy folyamatos játéklehetőséget biztosítanak neki.

ez most már bőven kezd átmenni OFF-ba, úgyhogy inkább az átigazolások topicba folytassuk, ha lehet...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.29. 15:52:34

LM10 írta:Hát a SPORT szerinti 3 ember közül egyértelműen Robinho a favorit. Suarez már nem játszhatna a BL-ben, Mata meg már levan zárva a Valenciánál, és gondolom ők sem akarnak már több játékost veszíteni.
De az is benne van, hogy egy negyedik név fog előlépni.

Jó lenne ha érkezne valaki,nagyon kevesek vagyunk elől. Főleg mivel ugyebár 3 csatárral állunk fel.

A védelmünk is hagy maga után némi kívánnivalót,főleg középen,de az elmegy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LM10
Director del Fútbol

2010.08.29. 15:49:32

Hát a SPORT szerinti 3 ember közül egyértelműen Robinho a favorit. Suarez már nem játszhatna a BL-ben, Mata meg már levan zárva a Valenciánál, és gondolom ők sem akarnak már több játékost veszíteni.
De az is benne van, hogy egy negyedik név fog előlépni.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.29. 15:48:35

Sokan azt mondjátok most, hogy kapja meg Bojan a több lehetőséget, mert megérdemli. Nem kérdés, hogy megérdemli. És a bajnokságban a csapatok 80%-a ellen valószínűleg nem vallana kudarcot.
De nemtudom, hogy például egy Bl negyeddöntőben egy Inter, Chelsea, Manchester ellen mennyire küldenétek őt pályára centerként.

Kell ide még egy támadó, én személy szerint még mindig, -nyár eleje óta- Robinhora szavazok.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.29. 15:40:56

Bob_Marley írta:Nem értem az aggodókat, mert ok papíron van csatár:Messi,Villa,Pedro,Boja,Jeffren!De mivel idén is játszottunk 4-3-1-2-t is!Illetve tud játszani elől Iniesta,Maxwell,sőt biztos vagyok benne, hogy Adriano is ki lesz próbálva még előrébb!Ha hoznak valakit, megint a kis Bojan-tól veszik el a játék idő!Szerintem bőven elég a variációs lehetőség elől!Amúgy se klasszikus 4-3-3t játszunk!Nem lesz itt semmi gond, elkezdődik a szezon és alábbhagy a világvége hangulat!Bár olvastam kik érkezhetnek, s ha megtudjuk olcsón (max 15-20 kröül) szeretzni Suarezt akkor én nagyon nagyon boldog leszek!2 éve minden igazolásnál kifejtem, hogy valahogy hozzuk el, s hát olvastam, hogy benne van a kalapban....bár ő ennél valószínű drágább, de hátha
A 3 lehetséges esélyes közül ő lenne a legdrágább és szerintem nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Ha nem jön senki, akkor se omlik össze a világ, (ahogy arra te is utaltál, ott van Bojan, aki végre megkaphatja a sokak által megkövetelt lehetőséget.) de én Matanák örülnék, persze csak abban az esetben, ha 10-15 körül jönne. (ez pedig sajnos nem valószínű) A legnagyobb esély arra van, hogy Robinho érkezik. Ő kiváló játékos, aki szvsz illene is a Barca footballjába, viszont ha a személyiségét vesszük alapul, akkor jönne egy "másik Ibra"...

Meglátjuk mit hoz a jövő, én nem leszek kifejezetten elégedetlen egyik opcióval sem a 4 közül, de ha a realitásokat nézzük, akkor vagy nem jön senki vagy Robinho viszonylag olcsón...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.29. 15:37:44

Sergi írta:Bennem vegyes erzelmeket valtott ki ez az egesz....
1.Orulok h elmegy-elment,mert:
-Abszolut kerekkoto
-Arcos-harcos,igaz megprobalta a tavalyi ideny elejen kicsit megjatszani magat,de vegul csak "kiugrott a kabbe"...
-Ha marad,biztos h az ideny rovasara megy...
Miről beszélsz ember? Kerékkötő, arcos harcos, megpróbálta megjátszani magát, kiugrott a kabbe ?

Szerintem egy szavunk nem lehetett a hozzáállására ezalatt az egy év alatt. :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.08.29. 15:26:22

Nem értem az aggodókat, mert ok papíron van csatár:Messi,Villa,Pedro,Boja,Jeffren!De mivel idén is játszottunk 4-3-1-2-t is!Illetve tud játszani elől Iniesta,Maxwell,sőt biztos vagyok benne, hogy Adriano is ki lesz próbálva még előrébb!Ha hoznak valakit, megint a kis Bojan-tól veszik el a játék idő!Szerintem bőven elég a variációs lehetőség elől!Amúgy se klasszikus 4-3-3t játszunk!Nem lesz itt semmi gond, elkezdődik a szezon és alábbhagy a világvége hangulat!Bár olvastam kik érkezhetnek, s ha megtudjuk olcsón (max 15-20 kröül) szeretzni Suarezt akkor én nagyon nagyon boldog leszek!2 éve minden igazolásnál kifejtem, hogy valahogy hozzuk el, s hát olvastam, hogy benne van a kalapban....bár ő ennél valószínű drágább, de hátha
Cumbee
Entrenador del Barça

2010.08.29. 14:24:55

Lehet már linkelték, de nincs türelmem ennyi hsz.t visszaolvasni.:D

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... imovic-as-

Túl sok új infót nem tartalmaz, de szerintem érződik belőle a lényeg, mégpedig, hogy Ibra szeretett itt lenni és esze ágában nem lett volna elmenni, ha nem küldik el.

szerk:
csababarca: Ha még csak elől lennénk kevesen! De az a nagy helyzet, hogy ha bejön 2 hosszabb, több hónapos sérülés és az mellé 1-2 kisebb kihagyás, esetleg eltiltás, akkor teljesen elfogy a keretünk. Nem csak elöl, a kapus poszt kivételével mindenhol létszám hiányosak vagyunk.
kapitány
Jugador del Barça

2010.08.29. 14:08:09

sziasztok!

nem nagyon értem, hogy mi történik a klubnál! amióta Laporta elment, azóta csak "botrány", tartozás stb. van! nyugtalanító az egész!!! ha csak a játékos mozgást nézzük: jött Villa ( még Laportánál), Adriano és Mascherano! de a távozók listája sokkal nagyobb: Henry, Yaya, Csigri,Marquez, Ibra! ok, hogy ennyire bíznak a fiatalokban, de szerintem ez már sok!ne legyen igazam ,de ha lesérül 1-2 ember a kezdőből,akkor bajban lehetünk ekkora megterhelés mellett.
Az Ibra ügy nagyon sötét nekem!nagyon kíváncsi lennék az igazságra! a felkészülés kezdetén még röhögve köszönte meg az újságíróknak, hogy miattuk "játszhatott" a cityben és a chelseaban, de Ő nagyon jól érzi magát a Barcában! erre 1 hónap múlva mi történik!? már a Milánban játszik és utálja Pepet... Hihetetlen! sajnálom, pedig soha nem volt nekem szimpatikus, de a tudása megkérdőjelezhetetlen! ebben az évben nagyon sokat segíthetett volna a Barcának szerintem!
remélem rúg 1-2 gólt a Realnak a BL-ben! :D
kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz ebben a pár napban, ami még hátra van az átigazolási időszakból!

Visca el Barca!!!
Sergi
Jugador del Barça

2010.08.29. 14:06:57

Bennem vegyes erzelmeket valtott ki ez az egesz....
1.Orulok h elmegy-elment,mert:
-Abszolut kerekkoto
-Arcos-harcos,igaz megprobalta a tavalyi ideny elejen kicsit megjatszani magat,de vegul csak "kiugrott a kabbe"...
-Ha marad,biztos h az ideny rovasara megy...

2.Nem orulok h elmegy-elment,mert:
-Nagyot bukik rajta a klub(senki ne jojjon szamolgatasokkal,h mi lesz 3 ev mulva)
Az a lenyeg ami most tortenik,ill. az a penz a valos,ami rajta van a szamlan jelenleg...
-A jelen egyik legjobb golzsakjat adtuk oda erte...(itt a szemelyre gondolok,nem a zsiros 46 milkora)
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.08.29. 14:01:07

Elment, kész. El kell fogadni. Az a fontos hogy ha Pep úgy gondolja hogy nélküle jobban fog játszani a csapat és megnyerik a címet akkor ez van!
Viszlát Ibra! Sok sikert!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.29. 13:54:28

visca el barca írta:hagyjátok már ezt a mennyit buktunk rajta témát... sokat... aggodjatok inkább azon h nincs előre elég jatekosunk. a fiatalo9k közül talán pedro az aki bmi állandó szintet tud hozni, de bojan meg főleg jeffren kevés szerintem. ne legyünk már mtk

Itt a pont.
Nem hittem volna,hogy aug végén azon kell izgulni,hogy kevesek vagyunk elől.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2010.08.29. 13:51:07

hagyjátok már ezt a mennyit buktunk rajta témát... sokat... aggodjatok inkább azon h nincs előre elég jatekosunk. a fiatalo9k közül talán pedro az aki bmi állandó szintet tud hozni, de bojan meg főleg jeffren kevés szerintem. ne legyünk már mtk
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
p1ranha
Barça B

2010.08.29. 13:44:35

Nagyjából kiszámoltam, hogy a 3 év múlva esedékes 24 millió Ft-nak mennyi a jelenértéke. Mivel nem ismerjük a banki kamatot, ezért én 10%-al számoltam. Körülbelül 20millió Ft a jelenértéke. Ez amiatt van, hogy nem most kapjuk meg a pénzt, hanem 3 év múlva, évente 8millió Ft befizetéssel.
Remélem akiket izgatott a kérdés, azok megnyugodtak :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.29. 13:39:00

nagyatyesz írta:Illetve mi lesz akkor - ez elég morbid - , ha elpatkol?
Tényleg nem értem, hogy miért kell kölcsönadni, és miért nem tudtunk több pénzt kihúzni a Milanból.
Ráadásul így elől is létszámhiány állt fel, mert aki azt mondja, hogy Bojan és Jeffren elég cserének, az bolond! Ennél több kell
A legkeményebb. :lol: :lol: :lol:
Azzal azért egyetértek, hogy előre kell még valaki.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.29. 13:36:20

Fecooo írta:kötöSZködés részemről?

írtam én neked vmit ma? sztem nem... akkor ez most mi?

lehet, h konyítasz a matekhoz, de úgy tűnik az olvasásértéshez nem annyira... :roll: (vagy beleláttál vmit a DETABARCÁNAK írt hsz-embe, ami nem volt ott, az meg...)
Jogos igaz!nem nekem szólt!Csak megvédtem egy másik fórumozót!De jogos,bocs!Amúgy meg kiváló a szövegértésem,ne aggódj!Én csak a jövő,jelen érték számításra reagáltam amit te hoztál föl!Te magad is azt írtad,hogy nem tudunk semmit,akkor meg hogy következtetsz az eladási értékre!?A szerződésben lehetnek olyan kitétlek,ákar,hamár itt jelen értékezünk,hogy pl. hogy a mostani netto jelen értéken számolva 24 misi!De mint írtam ennek a jelen értéknek nincs nagy jelentősége!De hagyjuk nem kötöszködök! :wink: A bocsánatkérés attól még áll!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2010.08.29. 13:43:11-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
barcapoke
Barça C

2010.08.29. 13:35:24

nagyatyesz írta:Azt sem értem miért kellett kölcsönbe adni egy évre? Vigyék el, aztán biztosítsák a fizetését, és kezdjék el törleszteni a vételárat - akár részletekben! De ezek a kölcsönszerződések veszélyesek! Mert a Barca vezetőinek gondolnia kell a legrosszabb eshetőségekre is. Pl mi lesz akkor, ha rettentő gyenge idényt fut (erre nem látok sok esélyt), és nem kell majd a Milannak. Akkor minden érte bejelentkező klub tudni fogja, hogy Ibra nálunk nem maradhat, és fillérekért elviszik! Vagy mi van akkor ha szenved egy súlyos sérülést, és kidől 1 évre jövő májusban? Akkor kinek adjuk el? Illetve mi lesz akkor - ez elég morbid - , ha elpatkol?
Tényleg nem értem, hogy miért kell kölcsönadni, és miért nem tudtunk több pénzt kihúzni a Milanból.
Ráadásul így elől is létszámhiány állt fel, mert aki azt mondja, hogy Bojan és Jeffren elég cserének, az bolond! Ennél több kell
Kicsit tényleg morbid volt...de ezt ők tudják h mit csinálnak, mi nem látunk a háttérbe, egyikünk se Rosell se Pep. Remélni tudom személy szerint h nem lesz semmi baja és ha már távozik akk kapjuk meg érte a pénzt, jobb lesz így neki...nekünk nem biztos :?
The10
Barça B

2010.08.29. 13:34:57

Az új vezetés számomra eddig teljes hozzá nem értésről tett tanúbizonyságot!
Először azt nyilatkozzák, hogy csak Ibra végleges eladása lehetséges, aztán jön a hír, hogy kölcsönadták... ráadásul jövőre értékéhez képest nevetségesen olcsón kerülhet Milánóba. :roll:
Mi folyik itt??? :x
Biggie.Smalls
Barça B

2010.08.29. 13:30:10

Én nem tudom mi történik most Barcelonában...de nekem nagyon nem tetszik eddig az uj vezetés..sajnálom ibárt de ha rosszba vannak pepel menjen...de 24 millioért és egy évre kölcsönbe????ez nagyon nevetséges...nagyon angy problémának kellet lennie ha ennyiért távozik...vagy pedig rosselék bolondok...nem értem az egészet...nagyon remélem h nem kell megint végig nézni ahogy romba döl egy naon jo barcelona...
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.08.29. 13:29:59

Azt sem értem miért kellett kölcsönbe adni egy évre? Vigyék el, aztán biztosítsák a fizetését, és kezdjék el törleszteni a vételárat - akár részletekben! De ezek a kölcsönszerződések veszélyesek! Mert a Barca vezetőinek gondolnia kell a legrosszabb eshetőségekre is. Pl mi lesz akkor, ha rettentő gyenge idényt fut (erre nem látok sok esélyt), és nem kell majd a Milannak. Akkor minden érte bejelentkező klub tudni fogja, hogy Ibra nálunk nem maradhat, és fillérekért elviszik! Vagy mi van akkor ha szenved egy súlyos sérülést, és kidől 1 évre jövő májusban? Akkor kinek adjuk el? Illetve mi lesz akkor - ez elég morbid - , ha elpatkol?
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.29. 13:22:59

kötöSZködés részemről?

írtam én neked vmit ma? sztem nem... akkor ez most mi?

lehet, h konyítasz a matekhoz, de úgy tűnik az olvasásértéshez nem annyira... :roll: (vagy beleláttál vmit a DETABARCÁNAK írt hsz-embe, ami nem volt ott, az meg...)

szerk: egyébként azzal egyetértek, h az egyetemi tudás nagyon kis %-a használható a valóságban...

az agyam eldobom, amikor Ricardo-ról, Weber-ről és Maslow-ról kell tanulnom már a 5.-6. tárgynál...

már végeztem volna, ha nincs Ricardo, Keynes, stb és a legbrutálisabb tárgyam, a valszám tételek bizonyítása... nem vagyok matematikus, de a tanárom elvárja, h betű szerint bizonyítsak be tételeket....
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.08.29. 13:42:24-kor.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.29. 13:18:39

Fecooo írta: ...
a fizetését megspóroljuk... és? ha jön a helyére vki, annak nem lesz fizetése? tehát akkor hogyan is jön a 12 milla spórolás?
Úgy jön ki egyébként,hogyha Ibra marad és lelátózik akkor a semmire fizetünk 12 millát!Míg ha valaki idejön helyette,akkor szolgáltatásért fizetünk! :wink: A kettő között számmisztikailag nincs különbség,de azt érezzük,hogy mekkora marhaság az első!Ezért ez így "spórolás"!

Én amúgy tanultam jelen/jövő érték meg... egyéb számítást,kiváló voltam belőle!Ez csak kötöszködés részedről,ha a 24 millió jelenértékét visszaszámolod,akkor azért nem nagyban tér el az összeg! :wink: De ne tedd,mert baromira nem tudjuk,hogy mi a szituáció, mik a valós szerződési feltétlek,pontosan hogy fog lezajlani a fizetés,úgyhogy így nincs értelme!

Ja és megjegyzem a jelen és jövő érték számítás,egy nagy baromság!Sok száz tényező befolyásolhatja egy üzlet megkötésének szükségességét,baromira nem lehet ez alapján dönteni, ráhúzni egy sablon az egészre!Egyetlen komoly helyen sem foglakoznak vele!Ez olyan mint biztos hallottál már a Maslow piramisról,na annak is pont semmi értelme,baromság!Nem én mondtam,hanem az,akinek ez a szakmája(HEM) 30 éve!Tudod van az egyetemen megszerzhető tudás,meg van a való élet!Az egyetemi tudás 2%-a ér vmit a való életben,a valóság egészen más játszma! :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2010.08.29. 13:27:29-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
gergo9
Director del Fútbol

2010.08.29. 13:18:24

Rivaldo11 írta:Az a baj, hogy semmit sem tudunk. Ibra elment, méghozzá olyan transzfer keretén belül, amely valóban felháboritó. Ellenben elképzelhető, hogy olyan okok voltak a háttérben, amelyek ismerve azt kellene mondanunk, megértjük még ezt a döntést is. Egyébként vélhetően ezek az okok az öltöző falain belül maradnak, ami kiszivárog, aból meg úgysem lehet tiszta képet kapni, csak elméleteket gyártani.
Sajnálom hogy elment, nagy szezont vártam volna tőle. De ez már a múlt, előre kell nézni-és ezt mindenkinek, Ibra védőknek, elleneseknek, Pep és vezetőség szídóknak ajánlom. Részint azért, mert Ibra már a Milané, részint pedig azért, mert úgysem tehetünk semmit. Ma már új nap van, este meg kell vernünk a Racingot.
Csak a csapat az, ami számít.
Mindennel egyetértek de ez a kettő számít leginkább. A kezdő továbbra is atom jóval erősebb mint bármelyik csapat kezdő11-e, és erősebb mint a tavalyi kezdő. A probléma a keret szűkössége továbbra is. A bajnokságban olyannagy probléma nem lehet a Lliga erőssége erősen a nulla felé közelít. Amikor igazán kellet több gólokkal vajsimán vertünk meg akárkit az elmúlt két évben nem igazán hiszem hogy ez nagyon meg változna. Jelenleg fontosabb a koncentráltság,motiváció,csapategység fenntartása minthogy a keret minőségén javítsunk ebbe a csapatba borzasztó nehéz minőségi pótlást hozni akármelyik játékos pótlására, járhatóbb útnak tűnik nekem hogy a béből hozunk fel embereket akikbe megvan a Barca DNS-e , amit láthatóan nagyon nehéz elsajátítani főleg azon a posztokon ahol a kreativitás van nagyon előtérben az elitnek is egy nagyon szűk krémje tudna ide plusszt hozni.
teoretikus
Barça C

2010.08.29. 13:15:41

Olyan 20 éve vagyok Barcelona drukker. Hogy miért is? Mert egy olyan klub volt a szememben ami különbözik a többi klubtól("mert ugye" több mint egy klub)l! Az is nagy öröm volt számomra amikor az eurobarca mint weblap létrejött egy szurkolói közösségre, ami szintén azt sugallta itt a szurkolók és szimpatizánsok kicsit másképp gondolkodnak a futballról.(igaz nem szoktam hsz-ket írni).
Voltak a klub életében sikerek és mélypontok, de soha nem éreztem, hogy egy helyzet kaotikus lenne. 12.13-éves távlatban és napjainkig Elment vagy elküldték mert nem mindegy a klubtól ((Ronaldo(inter)FIGÓ(madrid)Rivaldo(milan)Ronaldinho(milan)Eto'o(inter)YayaT(m.city) ))Talán ezek a legmeghatározóbb játékosok de bocs ha valakit kihagytam. És most amit én igazán nem értek IBRA eligazolása. Tavaly miért kellett ennyire amikor mindenki tudta, hogy nem jó igazolás a Barcába amúgy egy kiváló csatár egyedülálló tudással de nem ebbe a játékrendszerben való. DE leigazoltuk 49m Euroért+Eto'o aki beleillet a játékrendszerbe. Emberileg nem tudom melyik jobb vagy rosszabb mert nem ismerem őket :D most ugye eladjuk vagy inkább túladunk rajta mert már annyira nem jó, De miért az utolsó átigazolási héten!!!!??? Nem volt ott a vb-n bármikor lehetett volna tárgyalni az átigazolásáról mi szurkolók se tudtuk, hogy Pep nem is beszél vele a klub el akarja adni. hogy miért? mert a sajtó nem utalt ilyeneket vagy ilyenekre (hozzáteszem mi a sajtó alapján tudunk megítélni bármit mert ők közölik a híreket, hogy mi is a valóság az más kérdés). A lényegen nem változtat eladtuk vagy kölcsönadtuk ugyan az. De a kaotikus helyzet amire utaltam Pep utolsó nyilatkozata "nem tudom Ibra marad e" biztos nem tudta persze azért bukik rajta a klub mert neki annyira kellett, és még kölcsönbe is odaadtuk :evil: vagy Csiga esetében ("amíg és vagyok az edző -Ő marad) maradt is:) Persze annyira hogy Abidal nyilatkozata szerint nem is tudta , hogy eladták. Van összhang a játékosok közlése felé. És ezek csak egy-két kiragadott helyzet vagy szituáció. De ez szerintem kaotikus!!
Persze van jó is itt van Villa, Mascherano,Adriano.
ÉS jó az edzőnk illetve az elnökség :roll:
Remélem valami tesz a klub hogy mi szurkolók kicsit tisztábban lássunk mert ami az elmúlt 2 hónapban csináltak az nem azt mutatta hogy több mint egy klub( de lehet hogy mutatta csak nem a jó irányba)
Lezárt