Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg ajánlom a nem sokkal később arra írt reakciómat, ami szvsz felfed egy-két csúsztatást a számolásbanBestbarca írta:Mindenkinek ajánlom a tegnap hajnali 2 óra körüli hozzászólásomat,ne mírom le újra,túl hosszú!Az megmagyaráz mindent!Sajnos ez a valóság,amit leírtam!Erről szól a világ!Dühüngeni lehet ezen,de erről nem Pep meg a vezetőség tehet,ők csak manővereznek ebben a szartengerben!
Ez az, hogy senki se tudhatja igazán...Messa írta:Sokan azt mondjátok most, hogy kapja meg Bojan a több lehetőséget, mert megérdemli. Nem kérdés, hogy megérdemli. És a bajnokságban a csapatok 80%-a ellen valószínűleg nem vallana kudarcot.
De nemtudom, hogy például egy Bl negyeddöntőben egy Inter, Chelsea, Manchester ellen mennyire küldenétek őt pályára centerként.
Kell ide még egy támadó, én személy szerint még mindig, -nyár eleje óta- Robinhora szavazok.
LM10 írta:Hát a SPORT szerinti 3 ember közül egyértelműen Robinho a favorit. Suarez már nem játszhatna a BL-ben, Mata meg már levan zárva a Valenciánál, és gondolom ők sem akarnak már több játékost veszíteni.
De az is benne van, hogy egy negyedik név fog előlépni.
A 3 lehetséges esélyes közül ő lenne a legdrágább és szerintem nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Ha nem jön senki, akkor se omlik össze a világ, (ahogy arra te is utaltál, ott van Bojan, aki végre megkaphatja a sokak által megkövetelt lehetőséget.) de én Matanák örülnék, persze csak abban az esetben, ha 10-15 körül jönne. (ez pedig sajnos nem valószínű) A legnagyobb esély arra van, hogy Robinho érkezik. Ő kiváló játékos, aki szvsz illene is a Barca footballjába, viszont ha a személyiségét vesszük alapul, akkor jönne egy "másik Ibra"...Bob_Marley írta:Nem értem az aggodókat, mert ok papíron van csatár:Messi,Villa,Pedro,Boja,Jeffren!De mivel idén is játszottunk 4-3-1-2-t is!Illetve tud játszani elől Iniesta,Maxwell,sőt biztos vagyok benne, hogy Adriano is ki lesz próbálva még előrébb!Ha hoznak valakit, megint a kis Bojan-tól veszik el a játék idő!Szerintem bőven elég a variációs lehetőség elől!Amúgy se klasszikus 4-3-3t játszunk!Nem lesz itt semmi gond, elkezdődik a szezon és alábbhagy a világvége hangulat!Bár olvastam kik érkezhetnek, s ha megtudjuk olcsón (max 15-20 kröül) szeretzni Suarezt akkor én nagyon nagyon boldog leszek!2 éve minden igazolásnál kifejtem, hogy valahogy hozzuk el, s hát olvastam, hogy benne van a kalapban....bár ő ennél valószínű drágább, de hátha
Miről beszélsz ember? Kerékkötő, arcos harcos, megpróbálta megjátszani magát, kiugrott a kabbe ?Sergi írta:Bennem vegyes erzelmeket valtott ki ez az egesz....
1.Orulok h elmegy-elment,mert:
-Abszolut kerekkoto
-Arcos-harcos,igaz megprobalta a tavalyi ideny elejen kicsit megjatszani magat,de vegul csak "kiugrott a kabbe"...
-Ha marad,biztos h az ideny rovasara megy...
visca el barca írta:hagyjátok már ezt a mennyit buktunk rajta témát... sokat... aggodjatok inkább azon h nincs előre elég jatekosunk. a fiatalo9k közül talán pedro az aki bmi állandó szintet tud hozni, de bojan meg főleg jeffren kevés szerintem. ne legyünk már mtk
A legkeményebb.nagyatyesz írta:Illetve mi lesz akkor - ez elég morbid - , ha elpatkol?
Tényleg nem értem, hogy miért kell kölcsönadni, és miért nem tudtunk több pénzt kihúzni a Milanból.
Ráadásul így elől is létszámhiány állt fel, mert aki azt mondja, hogy Bojan és Jeffren elég cserének, az bolond! Ennél több kell
Jogos igaz!nem nekem szólt!Csak megvédtem egy másik fórumozót!De jogos,bocs!Amúgy meg kiváló a szövegértésem,ne aggódj!Én csak a jövő,jelen érték számításra reagáltam amit te hoztál föl!Te magad is azt írtad,hogy nem tudunk semmit,akkor meg hogy következtetsz az eladási értékre!?A szerződésben lehetnek olyan kitétlek,ákar,hamár itt jelen értékezünk,hogy pl. hogy a mostani netto jelen értéken számolva 24 misi!De mint írtam ennek a jelen értéknek nincs nagy jelentősége!De hagyjuk nem kötöszködök!Fecooo írta:kötöSZködés részemről?
írtam én neked vmit ma? sztem nem... akkor ez most mi?
lehet, h konyítasz a matekhoz, de úgy tűnik az olvasásértéshez nem annyira...(vagy beleláttál vmit a DETABARCÁNAK írt hsz-embe, ami nem volt ott, az meg...)
Kicsit tényleg morbid volt...de ezt ők tudják h mit csinálnak, mi nem látunk a háttérbe, egyikünk se Rosell se Pep. Remélni tudom személy szerint h nem lesz semmi baja és ha már távozik akk kapjuk meg érte a pénzt, jobb lesz így neki...nekünk nem biztosnagyatyesz írta:Azt sem értem miért kellett kölcsönbe adni egy évre? Vigyék el, aztán biztosítsák a fizetését, és kezdjék el törleszteni a vételárat - akár részletekben! De ezek a kölcsönszerződések veszélyesek! Mert a Barca vezetőinek gondolnia kell a legrosszabb eshetőségekre is. Pl mi lesz akkor, ha rettentő gyenge idényt fut (erre nem látok sok esélyt), és nem kell majd a Milannak. Akkor minden érte bejelentkező klub tudni fogja, hogy Ibra nálunk nem maradhat, és fillérekért elviszik! Vagy mi van akkor ha szenved egy súlyos sérülést, és kidől 1 évre jövő májusban? Akkor kinek adjuk el? Illetve mi lesz akkor - ez elég morbid - , ha elpatkol?
Tényleg nem értem, hogy miért kell kölcsönadni, és miért nem tudtunk több pénzt kihúzni a Milanból.
Ráadásul így elől is létszámhiány állt fel, mert aki azt mondja, hogy Bojan és Jeffren elég cserének, az bolond! Ennél több kell
Úgy jön ki egyébként,hogyha Ibra marad és lelátózik akkor a semmire fizetünk 12 millát!Míg ha valaki idejön helyette,akkor szolgáltatásért fizetünk!Fecooo írta: ...
a fizetését megspóroljuk... és? ha jön a helyére vki, annak nem lesz fizetése? tehát akkor hogyan is jön a 12 milla spórolás?
Mindennel egyetértek de ez a kettő számít leginkább. A kezdő továbbra is atom jóval erősebb mint bármelyik csapat kezdő11-e, és erősebb mint a tavalyi kezdő. A probléma a keret szűkössége továbbra is. A bajnokságban olyannagy probléma nem lehet a Lliga erőssége erősen a nulla felé közelít. Amikor igazán kellet több gólokkal vajsimán vertünk meg akárkit az elmúlt két évben nem igazán hiszem hogy ez nagyon meg változna. Jelenleg fontosabb a koncentráltság,motiváció,csapategység fenntartása minthogy a keret minőségén javítsunk ebbe a csapatba borzasztó nehéz minőségi pótlást hozni akármelyik játékos pótlására, járhatóbb útnak tűnik nekem hogy a béből hozunk fel embereket akikbe megvan a Barca DNS-e , amit láthatóan nagyon nehéz elsajátítani főleg azon a posztokon ahol a kreativitás van nagyon előtérben az elitnek is egy nagyon szűk krémje tudna ide plusszt hozni.Rivaldo11 írta:Az a baj, hogy semmit sem tudunk. Ibra elment, méghozzá olyan transzfer keretén belül, amely valóban felháboritó. Ellenben elképzelhető, hogy olyan okok voltak a háttérben, amelyek ismerve azt kellene mondanunk, megértjük még ezt a döntést is. Egyébként vélhetően ezek az okok az öltöző falain belül maradnak, ami kiszivárog, aból meg úgysem lehet tiszta képet kapni, csak elméleteket gyártani.
Sajnálom hogy elment, nagy szezont vártam volna tőle. De ez már a múlt, előre kell nézni-és ezt mindenkinek, Ibra védőknek, elleneseknek, Pep és vezetőség szídóknak ajánlom. Részint azért, mert Ibra már a Milané, részint pedig azért, mert úgysem tehetünk semmit. Ma már új nap van, este meg kell vernünk a Racingot.
Csak a csapat az, ami számít.