Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.24. 17:20:10

Varga Tamás írta:
Sharky írta:Az EuroSport 2-n miért nem a Hull-M.U. meccs megy :?: Műsorújságban az van, most odakapcsoltam és a Villa-Newcastle meccset nyomják :?
Na, ez jó hír. Akkor be is kapcsolom.
Gondolom, mert több értelme van, mint a teljesen tétnélküli MU-meccsnek. Ez a meccs annyira fontos, mint a mienk volt tegnap este.
Ez egy helyes döntés az Eurosport2 részéről.
Ennek legalább van tétje.
Hát a Hull-M.U.nak csupán annyi tétje van,h ha nyer a Hull BIZTOS BENTMARADÓ, szóval a saját kezében van a sorsa, nem úgy mint ezen a meccsen bármelyik csapatnak :wink: +még hozzájön,h a bajnok ellen kell begyűjteni esetükben. (tudom,h nem erős csapattal állnak ki) szóval legalább annyi tétje van mint ennek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.24. 17:15:43

Sharky írta:Az EuroSport 2-n miért nem a Hull-M.U. meccs megy :?: Műsorújságban az van, most odakapcsoltam és a Villa-Newcastle meccset nyomják :?
Na, ez jó hír. Akkor be is kapcsolom.
Gondolom, mert több értelme van, mint a teljesen tétnélküli MU-meccsnek. Ez a meccs annyira fontos, mint a mienk volt tegnap este.
Ez egy helyes döntés az Eurosport2 részéről.
Ennek legalább van tétje.
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.05.24. 17:06:40

Az EuroSport 2-n miért nem a Hull-M.U. meccs megy :?: Műsorújságban az van, most odakapcsoltam és a Villa-Newcastle meccset nyomják :?
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.18. 23:41:23

Forcabarca8 írta:az aston villa, a chelsea, az everton és a bajnok man utd ellen is begyűjtötte ebben az évben mind a 6 pontot 'pool. sztem jobb csapat, mint a manchester, de közel se annyira magabiztosak, és kiscsapatok ellen az is fontos. ha hullt oda-vissza verték volna(ezért is, és még sok más okból is kifolyólag, minden csapatnál jobban rühellem a hull cityt), most lehet, bajnoki címnek örülhetnének. jövőre azért remélem szorosabb lesz a bajnokság! habár a kedvenc csapatom még mindig nem bírta magát összeszedni: hajrá Spurs!

ancelotti a chelsea kispadján? érdekes. legalább vmi jó is történik azzal a szerencsétlen AC Milannal!
még miért utálod ennyire a Hull-t ?
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
miihii
KHAL

2009.05.18. 22:16:39

LG írta:
Kiegyensúlyozottabb a BAJNOK
ITT a lényeg!!! A mu kiegyensúlyozottabb volt, ezért lett bajnok, de az nem azt jelenti, h jobb csapat is volt. Mert akkor annyi erővel a Madrid jobb volt tavasszal, mint a Barca, mert több pontot gyűjtött.

Tulajdonképpen jobbak voltak,ha csak a pontszámot tekintjük.Viszont a hajukra kenhetik (ugyanúgy,mint a pool a MU oda-visszát :P ),mivel az egész szezont pontozzák.És ez alapján a BARCA SOKKAL kiegyensúlyozottabb volt,mint reálék :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.18. 20:41:30

Kiegyensúlyozottabb a BAJNOK
ITT a lényeg!!! A mu kiegyensúlyozottabb volt, ezért lett bajnok, de az nem azt jelenti, h jobb csapat is volt. Mert akkor annyi erővel a Madrid jobb volt tavasszal, mint a Barca, mert több pontot gyűjtött.
miihii
KHAL

2009.05.18. 14:15:25

Forcabarca8 írta:az aston villa, a chelsea, az everton és a bajnok man utd ellen is begyűjtötte ebben az évben mind a 6 pontot 'pool. sztem jobb csapat, mint a manchester...
Lehet magyarázni a bizonyítványt különböző statikkal,h ki-kit-hányszor vert meg.Oda-vissza ütötte a liver a MU-t ,meg párakat,ÉS?Nem az egymás elleni eredményre adják a bajnoki címet,hanem az idény végi több pontra.Hagyjuk már ezeket a statikat,h ki ellen volt jobb a pool,meg h a rangadókból hányat nyert a MAN UTD.Ezekért is ugyanúgy 3 pontot adnak,nem többet.Kitörölhetik a MU elleni sikereikkel,ha az alsóház ellen meg begyűjtenek 11 X-et!Kiegyensúlyozottabb a BAJNOK,megbízhatóan szállítják a pontokat és nem csak a rangadókon vitézkednek.Ez elég a sikerhez,mint a példa is mutatja.
Attól,h valakiknek szimpatikusabb a pool,még nem azt jelenti,h jobbak is a MU-nál.A hosszú távú és az idei szereplés alapján sem!A liver emberemlékezet óta nem nyert PL-t,a MU most még csak épp a triplázásnál tart.A BL-ben is jobban mennek az Ördögök,mint a Vörösök.Lehet jönni ebben,is h így a sorsolás,úgy a mutatott játék,de a lényeg az,amit láthatunk :arrow:
ISMÉT BAJNOK A MANCHESTER ÉS ISMÉT BL DÖNTŐT JÁTSZIK!Míg a púl...
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.18. 14:02:12

az aston villa, a chelsea, az everton és a bajnok man utd ellen is begyűjtötte ebben az évben mind a 6 pontot 'pool. sztem jobb csapat, mint a manchester, de közel se annyira magabiztosak, és kiscsapatok ellen az is fontos. ha hullt oda-vissza verték volna(ezért is, és még sok más okból is kifolyólag, minden csapatnál jobban rühellem a hull cityt), most lehet, bajnoki címnek örülhetnének. jövőre azért remélem szorosabb lesz a bajnokság! habár a kedvenc csapatom még mindig nem bírta magát összeszedni: hajrá Spurs!

ancelotti a chelsea kispadján? érdekes. legalább vmi jó is történik azzal a szerencsétlen AC Milannal!
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.18. 00:13:30

Sanama írta: Nem nyer semmit igen. Viszont olyan csapatot rakott össze idén,akik megdöntötték a Klub történelmében az eddigi legtöbb szerzett pontot.
Csakhát van egy MU aki mégtöbbet szerez.
Én sztem a legtöbb pont csak a PLre vonatkozik ami ugye csak 18éve van asszem. PL-t meg ugye még nem nyert a pool szval a az eddigi legtöbb ponttal bukták el a pl-t.

Szerk:
Itt nem arról van szó hogy ne tudná motiválni hanem arról hogy egy "kissebb" meccsre is fel kéne pörgetni a poolt és ez nem mindig megy vagyis közel sem megy ugy mint SAF-nak. 11 döntetlen ebből talán csak az Arsenal elleni ami érthető.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.17. 23:36:16

gergo9 írta: Viszont Benítez állásán el kéne gondolkozni 3(!!!!!) éve nem nyert semmit sem a pool mégis ő az edző mert a béelbe mindig későn esnek ki :roll:
Nem tudja pölö egy sztók sziti ellen ugy motiválni a játékosokat mint pl egy reál ellen és meg ez nincs meg addig nem igazán lesz esélye PL-t nyerni.

:lol:
Nem nyer semmit igen. Viszont olyan csapatot rakott össze idén,akik megdöntötték a Klub történelmében az eddigi legtöbb szerzett pontot.
Csakhát van egy MU aki mégtöbbet szerez.

Szóval az,hogy nem nyertek semmit,nem azt jelenti,hogy nem jó a csapat,és nem tudná motiválni.
1-2évet biztos kap még.
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.17. 23:03:40

Fecooo írta:hát grat az MU-nak, de a kommentátor kimondta a kulcsszavakat: a nagyok elleni 6 meccsből EGYET nyertek meg, kevesebb gólt lőttek, rosszabb a gk-ük, több vereség... a véleményem az, h a L'Pool magának köszönheti, h nem lett bajnok...
Mindig magának köszönheti hogy nem nyer meg 38 meccsből 38 at és nem lesz maximális pontszámmal bajnok szvsz szerintem ennél többet a pool nem tud vhol itt van a határ ellenben a MUban lehet ennél több mert a rangadókból tudta volna hozni az otthon pool és arsenal ellenieket ha rá lett volna kényszerítve hogy hozza ha szharos 1-0 is de akkor is behuzta volna.
Milyen kulcsszavak?? A legtöbb pontot a MU gyűjtötte triplázott 11 bajnoki címet nyert miközben a pool 20év alatt egyet sem és EZ TÉNY. Nevetséges az egész teljesen megérdemelte hogy megnyerte a MU.
Viszont Benítez állásán el kéne gondolkozni 3(!!!!!) éve nem nyert semmit sem a pool mégis ő az edző mert a béelbe mindig későn esnek ki :roll:
Nem tudja pölö egy sztók sziti ellen ugy motiválni a játékosokat mint pl egy reál ellen és meg ez nincs meg addig nem igazán lesz esélye PL-t nyerni.
ozsimiki írta:Nah a legjobb nyerte a címet,ahogy illik.

Mihiinek, Savinak, Gergőnek így név szerint is kellemes napot ezek után,mint M.U. szimpatizánsok, a 2.számú kedvencünk már behúzta, este megünnepeljük az első számú kedvencünk bajnoki címét is 8) :!:
köszkösz meg is volt :!: :D
Annyit sajnálok hogy nem gázoltunk át az arsenalon mint a béelben itt inkább csak a kontrákra álltunk be. De nem csoda, készülnek a beélre ők is és kábé hasonló játékra lehet számítani a mutól 27én is csak több kontratámadással. Lehet hogy S.A.F ezt gyakoroltatta a srácokkal :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.17. 22:55:42

Varga Tamás írta: Neked még Rafa levegővételéről is SAF jut az eszedbe.
Wenger nagy edző, de emlékszem még az ő csatározásaira is a skóttal.
:lol: :lol: késő lehet :lol:

említi a cikkben, vagy nem? említi,h neki nem gratulál. ennyi

épp ez az,h Wengernek voltak dolgai vele,mégis gratulált, ő korrekt. Benitez meg akkor csapjon át gazdasági szakembernek,lehet előbb lesz nagy stadionjuk :D
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.17. 22:50:18

ozsimiki írta:
Varga Tamás írta:...
neked sok más szerep nem :)

gazdasági versenyfutásban a M.U.t is érintette, azon részére reagáltam, +h nem gratulált a Sir-nek, Wenger (aki angliában sokkal többet bizonyított,és régebb óta hadakoznak) pedig teljesen korrekt volt.

Nembaj, ő dolga, attól még lehet olyan a véleményem eme gesztusáról, amilyen.
Mint ahogy nekem is.
Neked még Rafa levegővételéről is SAF jut az eszedbe.
Wenger nagy edző, de emlékszem még az ő csatározásaira is a skóttal.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.17. 22:46:06

Varga Tamás írta:...
neked sok más szerep nem :)

gazdasági versenyfutásban a M.U.t is érintette, azon részére reagáltam, +h nem gratulált a Sir-nek, Wenger (aki angliában sokkal többet bizonyított,és régebb óta hadakoznak) pedig teljesen korrekt volt.

Nembaj, ő dolga, attól még lehet olyan a véleményem eme gesztusáról, amilyen.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.17. 22:36:45

ozsimiki írta:Azt tudom,h pénzre gondol,de Blre elég volt 05ben, akkor bajnokságra is elég lehetne, azon gondolkodjon,h noname csapatokkal ne xeljenek otthon, amúgy magyarázós az egész cikk hangvétele, a gazdasági versenyfutással mi másra célozna sznted? őt a címek érdeklik,nem h a világ leggazdagabb klubbja legyen, szóval erre értette szntem.
Persze ez egyértelmű,hogy attól,hogy kicsi a stadion,attól nyerhettek volna +1meccset otthon és idegenben is.

De szerintem ez a 'Pool azért nem nyerte a PL-t,mert elfáradtak,illetve nem olyan a keret mint a MU-nak. És Benitez is tudja,hogy erősíteni kell a kereten,vagyis kéne.De most csak úgy fog tudni hozni egy Tevezt,vagy akárkit mondjuk,hogy elad 1-2játékost. És azzal egyáltalán nincs megerősítve a keret . Erre lenne jó mondjuk egy 80ezres Stadion.
Sokkal magasabb jegybevétel,és lenne pénz a keret bővitésére,anélkül,hogy el kéne engedni meghatározó játékosokat.

De persze,ez szöveg. Igazad van,hogy a Stoke City-t ida vissza verni kellett volna,és akkor megvan a PL. De néha ez nem ilyen egyszerű.
Év végén kíváncsi leszek,ki megy-jön a 'Poolba.

Ui:
Hidd el . Ha most nyáron úgy tudna a Pool igazolni 2-3 minőségi játékost,kezdőbe,esetleg padra,hogy nem kell megválni olyanoktól,mint Mascherano,Alonso stb. akkor sokkal masszivabb lenne a csapat.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.17. 22:36:38

ozsimiki írta:Azt tudom,h pénzre gondol,de Blre elég volt 05ben, akkor bajnokságra is elég lehetne, azon gondolkodjon,h noname csapatokkal ne xeljenek otthon, amúgy magyarázós az egész cikk hangvétele, a gazdasági versenyfutással mi másra célozna sznted? őt a címek érdeklik,nem h a világ leggazdagabb klubbja legyen, szóval erre értette szntem.
Miki, nem áll jól a Don Quijote-szerep Neked. :lol:
Semmi olyat nem mondott, amit Te beleláttál Rafa nyilatkozatába. Elmondta, hogy a MU-nak, a Chelsea-nek nagyobb a stadionja, így a jegybevételek nagyobbak, stb.
Gratulált a MU-nak, SAF-nak nem - megértem, és elfogadom.
Emellett csupán saját csapatával foglalkozott.
Szerintem Rafa Benítez nem SAF-fal kel, és a MU-val fekszik. És nem minden mögött a MU-t látja.
Próbálj meg Te is elvonatkoztatni.
Szerintem. :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.17. 22:29:15

Azt tudom,h pénzre gondol,de Blre elég volt 05ben, akkor bajnokságra is elég lehetne, azon gondolkodjon,h noname csapatokkal ne xeljenek otthon, amúgy magyarázós az egész cikk hangvétele, a gazdasági versenyfutással mi másra célozna sznted? őt a címek érdeklik,nem h a világ leggazdagabb klubbja legyen, szóval erre értette szntem.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.17. 22:25:15

ozsimiki írta:Benitez jó edző,elismerem,de most nagyon szánalmasat nyilatkozott. persze stadion miatt nem lettek bajnokok, jaja :lol:

savanyú a szőlő...

http://www.nemzetisport.hu/statikus/ben ... 36743.html

Wengerről példát lehet venni, pedig vele régebb óta csatázik a Sir,mégis teljesen korrekt volt. meg voltak nagy viták a múltban.
Hmm...
Stadionról annyit mond,hogy kicsi,és nincs annyi bevétel belőre,mint a MU-nak,Arsenalnak. Semmi olyan nem mond,hogy Azért lett bajnok a MU mert ott 10-20-30ezerrel többen szurkolnak.
Jegybevételre gondolt szerintem,és a pénzre.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.17. 22:20:59

Benitez jó edző,elismerem,de most nagyon szánalmasat nyilatkozott. persze stadion miatt nem lettek bajnokok, jaja :lol:

savanyú a szőlő...

http://www.nemzetisport.hu/statikus/ben ... 36743.html

Wengerről példát lehet venni, pedig vele régebb óta csatázik a Sir,mégis teljesen korrekt volt. meg voltak nagy viták a múltban.
Kép
miihii
KHAL

2009.05.17. 00:57:40

ozsimiki írta:Nah a legjobb nyerte a címet,ahogy illik.

Mihiinek, Savinak, Gergőnek így név szerint is kellemes napot ezek után,mint M.U. szimpatizánsok, a 2.számú kedvencünk már behúzta, este megünnepeljük az első számú kedvencünk bajnoki címét is 8) :!:

Ezen a meccsen sokat nem akartunk, Arsenal így nem is volt elnyomva,nem látszott h ki van otthon, de hát sok ötlet náluk se volt.

Remélem jövőre az első 1-1.5 hónapot sem alusszuk át,bár így legalább van izgalom majdnem a végéig :D :twisted:

GO M.U.!
Köszi szépen a jókívánságot,Kollega! :wink:
Ez igen jóféle nap volt.Kezdetnek ez a MU aranyérem,aztán a Lányaimmal elvertük az egyik nagy riválist,Kanizsát,majd desszertnek a BARCELONA IS BAJNOOOOKKKK!!! 8) Zseniális ez így!
Továbbra is a legkiegyensúlyozottabb csapat a legjobb az angol bajnokságban.Megérdemelt triplázás,akárki akármit mond.
Az idény elején beragadtak a rajtnál,valamint a nagy rangadókat sem nyerték meg (egy kivételével ugye...),ennek ellenére mégis a legtöbb pontot a manchesteriek szerezték.Ennyi a lényeg,ÉS ENNEK ROPPANT MÓD TUDOK ÖRÜLNI! :D
Bravúros szezon ez,a BARCA,a MU, és a FRADI is bajnok! 8) :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.05.16. 16:43:45

Gratulálok a MU-nak!Abszolút megérdemelten lettek ismét bajnokok.A mi szempontunkból jobb lett volna hogyha minél jobban elhúzódik a bajnok avatás a Pl-ben mert így talán kevésbé lettek volna kipihentek a Bl-döntőre.
Bízunk benne hogy 23 év múlva Pep is így tud majd örülni tizen egynéhényadik bajnoki győzelmének :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.16. 16:19:28

Scumy írta:Pajtások! Kicsit meg vagyok zavarodva. Ahány forrás, annyi különböző eredmény azt illetően, hogy hányadik bajnoki trófeáját emeli magasba sorozatban ManU. Tudtommal most nyerik meg zsinórban 4-szerre, nem?! :roll: Több médium meg 2.-t, 3.-t említ
jó buta médium ami 2őt.

am a jó válasz zsinórban a 3.at nyerték :wink: 1000%,mind láttam.

összeségében 18.bajnoki cím, és 11. Premier League trófea.
Kép
Scumy
Jugador del Barça

2009.05.16. 16:18:40

Pajtások! Kicsit meg vagyok zavarodva. Ahány forrás, annyi különböző eredmény azt illetően, hogy hányadik bajnoki trófeáját emeli magasba sorozatban ManU. Tudtommal most nyerik meg zsinórban 4-szerre, nem?! :roll: Több médium meg 2.-t, 3.-t említ
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.16. 16:13:18

ozsimiki írta:
valóban, idén nem jöttek össze a rangadók,de nagyon ritka az olyan bajnokság,szezon ahol a rangadók döntenek a bajnokságról, mindig is sokkal fontosabb volt a kötelezőket hozni, ott lehet nyerni bajnokságot, rangadókon meg oda lehet piszkálni az ellenek.
szomorú ellenpélda a 2006-2007es szezon spanyolhonban...

egyébként a véleményem tartom, mely szerint pool bajnoki címe elsősorban a stoke elleni oda-vissza meccsen ment el... (ezt emelte ki Sz. Dávid is )
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.16. 16:10:01

Fecooo írta:hát grat az MU-nak, de a kommentátor kimondta a kulcsszavakat: a nagyok elleni 6 meccsből EGYET nyertek meg, kevesebb gólt lőttek, rosszabb a gk-ük, több vereség... a véleményem az, h a L'Pool magának köszönheti, h nem lett bajnok...
valóban, idén nem jöttek össze a rangadók,de nagyon ritka az olyan bajnokság,szezon ahol a rangadók döntenek a bajnokságról, mindig is sokkal fontosabb volt a kötelezőket hozni, ott lehet nyerni bajnokságot, rangadókon meg oda lehet piszkálni az ellenek.
Kép
Lezárt