Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát a Hull-M.U.nak csupán annyi tétje van,h ha nyer a Hull BIZTOS BENTMARADÓ, szóval a saját kezében van a sorsa, nem úgy mint ezen a meccsen bármelyik csapatnakVarga Tamás írta:Na, ez jó hír. Akkor be is kapcsolom.Sharky írta:Az EuroSport 2-n miért nem a Hull-M.U. meccs megyMűsorújságban az van, most odakapcsoltam és a Villa-Newcastle meccset nyomják
Gondolom, mert több értelme van, mint a teljesen tétnélküli MU-meccsnek. Ez a meccs annyira fontos, mint a mienk volt tegnap este.
Ez egy helyes döntés az Eurosport2 részéről.
Ennek legalább van tétje.
Na, ez jó hír. Akkor be is kapcsolom.Sharky írta:Az EuroSport 2-n miért nem a Hull-M.U. meccs megyMűsorújságban az van, most odakapcsoltam és a Villa-Newcastle meccset nyomják
még miért utálod ennyire a Hull-t ?Forcabarca8 írta:az aston villa, a chelsea, az everton és a bajnok man utd ellen is begyűjtötte ebben az évben mind a 6 pontot 'pool. sztem jobb csapat, mint a manchester, de közel se annyira magabiztosak, és kiscsapatok ellen az is fontos. ha hullt oda-vissza verték volna(ezért is, és még sok más okból is kifolyólag, minden csapatnál jobban rühellem a hull cityt), most lehet, bajnoki címnek örülhetnének. jövőre azért remélem szorosabb lesz a bajnokság! habár a kedvenc csapatom még mindig nem bírta magát összeszedni: hajrá Spurs!
ancelotti a chelsea kispadján? érdekes. legalább vmi jó is történik azzal a szerencsétlen AC Milannal!
LG írta:ITT a lényeg!!! A mu kiegyensúlyozottabb volt, ezért lett bajnok, de az nem azt jelenti, h jobb csapat is volt. Mert akkor annyi erővel a Madrid jobb volt tavasszal, mint a Barca, mert több pontot gyűjtött.Kiegyensúlyozottabb a BAJNOK
ITT a lényeg!!! A mu kiegyensúlyozottabb volt, ezért lett bajnok, de az nem azt jelenti, h jobb csapat is volt. Mert akkor annyi erővel a Madrid jobb volt tavasszal, mint a Barca, mert több pontot gyűjtött.Kiegyensúlyozottabb a BAJNOK
Lehet magyarázni a bizonyítványt különböző statikkal,h ki-kit-hányszor vert meg.Oda-vissza ütötte a liver a MU-t ,meg párakat,ÉS?Nem az egymás elleni eredményre adják a bajnoki címet,hanem az idény végi több pontra.Hagyjuk már ezeket a statikat,h ki ellen volt jobb a pool,meg h a rangadókból hányat nyert a MAN UTD.Ezekért is ugyanúgy 3 pontot adnak,nem többet.Kitörölhetik a MU elleni sikereikkel,ha az alsóház ellen meg begyűjtenek 11 X-et!Kiegyensúlyozottabb a BAJNOK,megbízhatóan szállítják a pontokat és nem csak a rangadókon vitézkednek.Ez elég a sikerhez,mint a példa is mutatja.Forcabarca8 írta:az aston villa, a chelsea, az everton és a bajnok man utd ellen is begyűjtötte ebben az évben mind a 6 pontot 'pool. sztem jobb csapat, mint a manchester...
Én sztem a legtöbb pont csak a PLre vonatkozik ami ugye csak 18éve van asszem. PL-t meg ugye még nem nyert a pool szval a az eddigi legtöbb ponttal bukták el a pl-t.Sanama írta: Nem nyer semmit igen. Viszont olyan csapatot rakott össze idén,akik megdöntötték a Klub történelmében az eddigi legtöbb szerzett pontot.
Csakhát van egy MU aki mégtöbbet szerez.
Nem nyer semmit igen. Viszont olyan csapatot rakott össze idén,akik megdöntötték a Klub történelmében az eddigi legtöbb szerzett pontot.gergo9 írta: Viszont Benítez állásán el kéne gondolkozni 3(!!!!!) éve nem nyert semmit sem a pool mégis ő az edző mert a béelbe mindig későn esnek ki![]()
Nem tudja pölö egy sztók sziti ellen ugy motiválni a játékosokat mint pl egy reál ellen és meg ez nincs meg addig nem igazán lesz esélye PL-t nyerni.
Mindig magának köszönheti hogy nem nyer meg 38 meccsből 38 at és nem lesz maximális pontszámmal bajnok szvsz szerintem ennél többet a pool nem tud vhol itt van a határ ellenben a MUban lehet ennél több mert a rangadókból tudta volna hozni az otthon pool és arsenal ellenieket ha rá lett volna kényszerítve hogy hozza ha szharos 1-0 is de akkor is behuzta volna.Fecooo írta:hát grat az MU-nak, de a kommentátor kimondta a kulcsszavakat: a nagyok elleni 6 meccsből EGYET nyertek meg, kevesebb gólt lőttek, rosszabb a gk-ük, több vereség... a véleményem az, h a L'Pool magának köszönheti, h nem lett bajnok...
köszkösz meg is voltozsimiki írta:Nah a legjobb nyerte a címet,ahogy illik.
Mihiinek, Savinak, Gergőnek így név szerint is kellemes napot ezek után,mint M.U. szimpatizánsok, a 2.számú kedvencünk már behúzta, este megünnepeljük az első számú kedvencünk bajnoki címét is![]()
Varga Tamás írta: Neked még Rafa levegővételéről is SAF jut az eszedbe.
Wenger nagy edző, de emlékszem még az ő csatározásaira is a skóttal.
Mint ahogy nekem is.ozsimiki írta:neked sok más szerep nemVarga Tamás írta:...![]()
gazdasági versenyfutásban a M.U.t is érintette, azon részére reagáltam, +h nem gratulált a Sir-nek, Wenger (aki angliában sokkal többet bizonyított,és régebb óta hadakoznak) pedig teljesen korrekt volt.
Nembaj, ő dolga, attól még lehet olyan a véleményem eme gesztusáról, amilyen.
neked sok más szerep nemVarga Tamás írta:...
Persze ez egyértelmű,hogy attól,hogy kicsi a stadion,attól nyerhettek volna +1meccset otthon és idegenben is.ozsimiki írta:Azt tudom,h pénzre gondol,de Blre elég volt 05ben, akkor bajnokságra is elég lehetne, azon gondolkodjon,h noname csapatokkal ne xeljenek otthon, amúgy magyarázós az egész cikk hangvétele, a gazdasági versenyfutással mi másra célozna sznted? őt a címek érdeklik,nem h a világ leggazdagabb klubbja legyen, szóval erre értette szntem.
Miki, nem áll jól a Don Quijote-szerep Neked.ozsimiki írta:Azt tudom,h pénzre gondol,de Blre elég volt 05ben, akkor bajnokságra is elég lehetne, azon gondolkodjon,h noname csapatokkal ne xeljenek otthon, amúgy magyarázós az egész cikk hangvétele, a gazdasági versenyfutással mi másra célozna sznted? őt a címek érdeklik,nem h a világ leggazdagabb klubbja legyen, szóval erre értette szntem.
Hmm...ozsimiki írta:Benitez jó edző,elismerem,de most nagyon szánalmasat nyilatkozott. persze stadion miatt nem lettek bajnokok, jaja![]()
savanyú a szőlő...
http://www.nemzetisport.hu/statikus/ben ... 36743.html
Wengerről példát lehet venni, pedig vele régebb óta csatázik a Sir,mégis teljesen korrekt volt. meg voltak nagy viták a múltban.
Köszi szépen a jókívánságot,Kollega!ozsimiki írta:Nah a legjobb nyerte a címet,ahogy illik.
Mihiinek, Savinak, Gergőnek így név szerint is kellemes napot ezek után,mint M.U. szimpatizánsok, a 2.számú kedvencünk már behúzta, este megünnepeljük az első számú kedvencünk bajnoki címét is![]()
![]()
Ezen a meccsen sokat nem akartunk, Arsenal így nem is volt elnyomva,nem látszott h ki van otthon, de hát sok ötlet náluk se volt.
Remélem jövőre az első 1-1.5 hónapot sem alusszuk át,bár így legalább van izgalom majdnem a végéig![]()
![]()
GO M.U.!
jó buta médium ami 2őt.Scumy írta:Pajtások! Kicsit meg vagyok zavarodva. Ahány forrás, annyi különböző eredmény azt illetően, hogy hányadik bajnoki trófeáját emeli magasba sorozatban ManU. Tudtommal most nyerik meg zsinórban 4-szerre, nem?!Több médium meg 2.-t, 3.-t említ
szomorú ellenpélda a 2006-2007es szezon spanyolhonban...ozsimiki írta:
valóban, idén nem jöttek össze a rangadók,de nagyon ritka az olyan bajnokság,szezon ahol a rangadók döntenek a bajnokságról, mindig is sokkal fontosabb volt a kötelezőket hozni, ott lehet nyerni bajnokságot, rangadókon meg oda lehet piszkálni az ellenek.
valóban, idén nem jöttek össze a rangadók,de nagyon ritka az olyan bajnokság,szezon ahol a rangadók döntenek a bajnokságról, mindig is sokkal fontosabb volt a kötelezőket hozni, ott lehet nyerni bajnokságot, rangadókon meg oda lehet piszkálni az ellenek.Fecooo írta:hát grat az MU-nak, de a kommentátor kimondta a kulcsszavakat: a nagyok elleni 6 meccsből EGYET nyertek meg, kevesebb gólt lőttek, rosszabb a gk-ük, több vereség... a véleményem az, h a L'Pool magának köszönheti, h nem lett bajnok...