Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.14. 22:44:48

grecki írta:Capellót sem azért fogják elküldeni (ha egyáltalán), mert nem nyer címeket, hanem azért, mert nincs játék
Ja. De sajnos most nálunk is csak elvétva van szép játék :cry: A BLből se az h kiestünk, hanem az h 180 perc alatt 1-2 szép megmozduláson kivül nem csináltunk semmit. Bezzeg amikor két éve a cselzi vert meg minket, akko nem kellett szégyenkeznünk. Amikor meg volt h 6 évig nem nyertünk semmit, akkor az vigasztalt, h akkor is elég szépen játxottunk, perxe akkor nem mi játxottuk a legxebb focit.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.14. 22:42:19

Colin írta:Szerintem A Realnál most nem a játék hanem az eredmény ami számít. Illetve azt próbálják meg erőltetni. De ha eredmény nincs, de szép játék van, az a rosszabbik eset.. ( értelemszerűen ha eredmény van de [auto_cenzúra] játékkal, az a jobbik :) ) Viszont ha egyik sincs, NA AKKOR félhet az edző hogy elküldik...
Úgy értem, ha másodikok lesztek a bajnokságban, akkor (ha kirúgják) nem azért fogják meneszteni, mert csak második lett, hanem amiért olyan pocsék játékkal. Legalábbis nekem ez a véleményem.
Colin
Capitá del Barça

2007.03.14. 22:41:10

Hát LG ezen kár siránkozni. én spec Luxát utáltam. Ki volt már a faccom ( már bocsánat ) a rengeteg brazillal akiket ideigazolt. a Real Madrid Világméretű klub.. akkor mégis miért csak dél-amerikából volt hajlandó igazolni ?! Nekem ez nagyon nem tetszett. Camachot sztem fel se kellett volna venni, ő alkalmatlan erre a posztra.. Viszont VDB vs. perez... :@ :@ Amíg élek nem bocsátom meg ezt neki !
REAL MADRID C. DE F.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.14. 22:35:46

Sztem Luxenburgo volt még a legjobb. Vele télleg jo volt a madrid, aztán a következő évben visszaestek, és 1ből kidobták, nem kapott időt :!: Meg Camachonak anno több időz adtam volna, tény h igen gyengén kezdett a margo, de Camacho nagy edző, szvsz 1 év alatt valamit összehozott volna. Szoval calderon azért legalább időt ad az edzőnek, pereccel ez is nagy baj volt. Meg bosquet is elküldte csak azért mert nem sikerült 1 évben BLt is, meg bajnoskágot is nyerni...pff...
Colin
Capitá del Barça

2007.03.14. 22:34:49

Szerintem A Realnál most nem a játék hanem az eredmény ami számít. Illetve azt próbálják meg erőltetni. De ha eredmény nincs, de szép játék van, az a rosszabbik eset.. ( értelemszerűen ha eredmény van de [auto_cenzúra] játékkal, az a jobbik :) ) Viszont ha egyik sincs, NA AKKOR félhet az edző hogy elküldik...
REAL MADRID C. DE F.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.14. 22:31:29

Capellót sem azért fogják elküldeni (ha egyáltalán), mert nem nyer címeket, hanem azért, mert nincs játék. Ha szépen, de még nem annyira eredményesen játszanátok, akkor tuti nem küldenék el az edzőt. Csakhát, ez Capello alatt nem valószínű, hogy bekövetkezik...
Colin
Capitá del Barça

2007.03.14. 22:29:54

Természetesen az HÜLYESÉG H CAPELLO BARCÁS, nem arra értettem h rátapintottál a lényegre :)
REAL MADRID C. DE F.
Colin
Capitá del Barça

2007.03.14. 22:28:24

Hát srácok...

Van benne valami. Ez nem is tudom, 2004 óta van így, hogy vkit mindig okolnak, vkit mindig megtalálnak madridban, vagy valaki mindig kihúzza a gyufát. És amíg nem tudunk egy nyugodt, normális környezetet kialakítani addig tényleg nincs értelme címekről álmodozni. és ez a legnagyobb gond madridban, Ozsimiki rátapintottál szerintem: Amíg nincs eredmény, addig mindig az edző lesz a hibás, és elküldik minden év\félév után, de ha az edző elmegy az új edzőnek még kevesebb ideje marad kialakítani 1 keretet, megint elküldik, és ez egy ördögi kör.. Ha nem a fiatalkora helyezzük most a hangsólyt ez a válság kitudja meddig tarthat?! De én bízom benne hogy Capello több időt kap mint mások, neki talán talán sikerülhet...
REAL MADRID C. DE F.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.14. 22:12:06

Game90 írta:
Colin írta:Capello egyszrűen utálja vmiért a brazilokat, kivéve Eemrsont.. Ez szmomra érthetetlen. Szabad posztot kellene kapnia, és csodákat művelne...
Emersont a madridi közönség utála :roll: Nem is volt hajlandó hazai pályán játszani, ha jól tudom :D
Madridban valaki valakit mindig utál :lol: amíg ez így megy,addig sok jóra ne számítsanak :)

Capa bácsi,meg NO COMMENT! Mintha örömét lelné a mutatott (katasztrófális) játékukban :twisted: :lol: Lehet szíve mélyén nagy BARCÁS :!: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2007.03.14. 22:09:45

Colin írta:Capello egyszrűen utálja vmiért a brazilokat, kivéve Eemrsont.. Ez szmomra érthetetlen. Szabad posztot kellene kapnia, és csodákat művelne...
Emersont a madridi közönség utála :roll: Nem is volt hajlandó hazai pályán játszani, ha jól tudom :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Colin
Capitá del Barça

2007.03.14. 22:05:45

grecki: 1. a M essiást gyorsan felejtsd el :) Minél inkább erőltetjük, minél inkább várunk egy játékost, annáln agyobb lesz rajta a nyomás.. Van még ideje fejlődni. 2. Azért nem ő játszott mert sérült volt.. És határozottan.. hát hogy is mondjam csak, KEMÉNY majdnem debütálás lett volna a részéről rögtön egy El Clásico... Idővel kell beállítani.. Ronaldo a leigazolása után is meddig nemjátszott anno.. annáln agyobb volt az öröm mikor beállt :)

3. Higuaín azért játszik mert ő nem befejező csatár.. illetve tud azt is játszani, de a Realban ahogy eddig elnéztem inkább az lesz a posztja mint most Raul.. amolyan visszavont csatár.. És 19 éves. 19 évesen játszott már yo meccseket, betalált az Atleticonak, és Binho is eléggé gyengén kezdte az első évét Madridban.. :) De Bízni kell a fiatalságban.. Más esélyünk már nagyon nincs is amúgy.. :\

LG: Capello egyszrűen utálja vmiért a brazilokat, kivéve Eemrsont.. Ez szmomra érthetetlen. Szabad posztot kellene kapnia, és csodákat művelne...
REAL MADRID C. DE F.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.14. 21:41:41

Ja. Sztem Robinyo jelenleg talán a madrid legjobb támadoja, mégis mindig csere. A helyében csomagolnék nyáron :!: Bár lehet ha Capello menne, akkor olyan edzö jönne helyette, aki játxatná.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.14. 21:26:29

Colin írta:grecki: Örülök h egy véleményen vagyunk :) Bár abban nem vagyok biztos hogy ez túl sokszor így lesz.. :)
Das kann sein... :wink:

Azt mondd már meg nekem, hogy miért Torres játszik balbunkót, amikor ott van a kispadon Marcelo? MIndenki messiásként várta odaát...

És Miért Higuain játszik, amikor egy gólt lőtt eddig kb 30 meccsen???
Colin
Capitá del Barça

2007.03.14. 20:38:22

LG: Ebben igazad van.. Teljesen lényegtelen hogy mi az igazság ebben az esetben, ha ennyire nem elviselni h padoztatják akkor legfeljebb a sajtóban elégedetlenségének ad ahngot remélve hogy a közeljövőben több játéklehetőséget kap.. ( sorry lehet kicsit FM függő vagyok?! :) ) nem pedig az a megoldás hogy egyszerűen őrültnek nevezzük az edzőt. Azt h Capello jó edző-e nemtudom megmondani. Tény hogy nagyon nagy edző, sikeres múlttal. Mikor idejött én ELHITTEM hogy képes lesz csodát tenni, és az igazolások is azt mutatták hogy elég a kisérletezésból, tapasztalt játékosokat vesz a Real csak a jelennel törődünk. Ennek fényében jött RVN, Canna, Emerson.. Hát egyedül RVN vált be, de azaz igazság hogy amennyi helyzete volt ak a Barca ellen is, benne is kételkedem... Ez a módszer azonban eredménytelen volt, félév kellett h Capello rájöjjön, és pár zakó, ilyen csapatoktól mint a Getafe, v mint a Huelva.. SZÉGYEN.
jelenleg azt próbálják meg Madridban amits zerintem ebben a helyzetben tenni lehet.. nem túlságosan tapasztalt játékosokat vesznek, akik sokkal inkább a jövő igéretei, mint a jelen csillagai, és igyekeznek kialakítani a jövő Real Madrdját, ami remélem ismét méltó ellenfele lesz a Barcelonának és a többi scapatnak a bajnokságban, nem az amit tavaly, vagy tavalyelőtt láthattunk.. :(

Azért ha minden szépen összejönne... csodajó csapat lehetne ez a Madrid !

Casillas
Cicinho(Torres), Ramos, még 1 nagyon jó középső védő, Marcelo, reyes, Robinho, egy irányító, aki nagyon tudja, pl kaká vagy Van der Vaart, Higuaín.. hát valahogy így nézhetne ki a jövő Real Madridja.. Én legalábbis így képzelem.. persze ez egy szép álom, de.. szép lenne na. :)

grecki: Örülök h egy véleményen vagyunk :) Bár abban nem vagyok biztos hogy ez túl sokszor így lesz.. :)
REAL MADRID C. DE F.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.14. 20:02:09

Colin írta: Szerintem ha a Barcából bármelyik játékos lefikázná Rijkaardot ti is legalább ennyire fellennétek háborodva...
Ja. Bizony 1 játékosnak télleg nem érdekes kritizálmia az edzőjét, főleg nem ugy, ahogy Cassano tette. Mégha igaza is van...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.14. 17:31:14

Nincs miért békét kötni, egy véleményen vagyunk! :wink:
Colin
Capitá del Barça

2007.03.14. 16:56:56

Cassano egy barom. És ha másra nem, arra tökéletes hogy a Madrid példát statuáljon vele.. majd kiderül hogy csak szemet hunynak efelett, avagy végre azt teszik amit ennyi nüansz és incdens után tenni lehet: Kirakják a csapatból végleg. Az oké mondjuk hogy poénból utánozza az edzőjét, az tényleg lehet vicc. De.. De EZT MÁR SENKI NEM ENGEDHETI MEG MAGÁNAK. Sem a Real Madridnál, sem a Barcelonánál, de még egy Lokinál sem...Ha valaki profi focista, az nem csak abból áll ahogyan át tud venni egy labdát, hanem az az egész személyiségen kikellene ütköznie..

Én személy szerint amilyen hamar csak lehet kitenném a csapatból. És elküldeném madridból. A Romából szabálysoan kiutálták, jött a Madridhoz, a korábbi edzőjéhez, aztán pedig ha az edző(!) nem úgy ugrik ahogy a játékos fütyül, vagyis nem használja ki a 3. cseréjét, stb stb, az megengedhetetlen. pont. Szerintem ha a Barcából bármelyik játékos lefikázná Rijkaardot ti is legalább ennyire fellennétek háborodva...

nah písz...
REAL MADRID C. DE F.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.14. 12:08:06

Mekkora triót alkották már Rómában Tottival és Montellával??? Erről mondjuk Boixos tudna (gondolom) sokat mesélni, igaz az a csapat kapustól csatárig nagyon egyben volt... Főleg, amikor 3-4-3-at játszottak. Igaz, ahhoz kellett nekik három frankó bekk, nem úgy, mint nálunk...Ja, meg némi gyakorlás sem ártana, nem csak úgy belevetni magunkat, na mind1, ez már nem ebbe a topicba tartozik...
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.14. 11:15:05

Bari korszakba már láttam, sokkal több lehetett volna benne, vagy még lehet is . Kicsit állítana a száján, akkor könnyebb dolga lenne.
C.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.14. 11:00:58

Én sem nagyon csípem. Igazság szerintem régebben nem követtem szval a nagy tehetség korszakába nem láttam játszani. Amikor elsőnek megnéztem vagy láttam hát akkor már csak a flegmázásának voltam szemtanuja. Szerencsére a Madridban is ezt csinálja 8)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.14. 09:35:20

Cassano egy barom! Ha tudna alázattal, szorgalommal dolgozni, akkor egy hatalmas játékos lehetett volna belőle! Így már késő, a kutyából nem lesz szalonna!
Raziel
Entrenador del Barça

2007.03.13. 21:15:00

Ronaldinho #10 írta:
Game90 írta:15:20 - Cassano ismét beszólt Capellonak! A Barcelona elleni rangadó után számonkérte az edzőn, hogy miért nem használta ki a harmadik cserelehetőségét. Az olasz támadó egyszerűen "őrült"-nek titulálta a Mistert.
Ez a Cassano egyre szimpatikusabb nekem 8) :lol:
mekkora arc a Cassano :lol: :lol:
ja,csak nincs mire...
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.03.13. 18:55:06

Game90 írta:15:20 - Cassano ismét beszólt Capellonak! A Barcelona elleni rangadó után számonkérte az edzőn, hogy miért nem használta ki a harmadik cserelehetőségét. Az olasz támadó egyszerűen "őrült"-nek titulálta a Mistert.
mekkora arc a Cassano :lol: :lol:
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.13. 17:53:25

gondolom, meg van neki már az új helye, mert annyira azért nem hülye ő sem, h ilyen lazán vágja maga alatt a fát, ha hosszú távon gondolkodna a madridról.
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2007.03.13. 16:03:19

15:20 - Cassano ismét beszólt Capellonak! A Barcelona elleni rangadó után számonkérte az edzőn, hogy miért nem használta ki a harmadik cserelehetőségét. Az olasz támadó egyszerűen "őrült"-nek titulálta a Mistert.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Lezárt