Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja. De sajnos most nálunk is csak elvétva van szép játékgrecki írta:Capellót sem azért fogják elküldeni (ha egyáltalán), mert nem nyer címeket, hanem azért, mert nincs játék
Úgy értem, ha másodikok lesztek a bajnokságban, akkor (ha kirúgják) nem azért fogják meneszteni, mert csak második lett, hanem amiért olyan pocsék játékkal. Legalábbis nekem ez a véleményem.Colin írta:Szerintem A Realnál most nem a játék hanem az eredmény ami számít. Illetve azt próbálják meg erőltetni. De ha eredmény nincs, de szép játék van, az a rosszabbik eset.. ( értelemszerűen ha eredmény van de [auto_cenzúra] játékkal, az a jobbik) Viszont ha egyik sincs, NA AKKOR félhet az edző hogy elküldik...
Madridban valaki valakit mindig utálGame90 írta:Emersont a madridi közönség utálaColin írta:Capello egyszrűen utálja vmiért a brazilokat, kivéve Eemrsont.. Ez szmomra érthetetlen. Szabad posztot kellene kapnia, és csodákat művelne...Nem is volt hajlandó hazai pályán játszani, ha jól tudom
Emersont a madridi közönség utálaColin írta:Capello egyszrűen utálja vmiért a brazilokat, kivéve Eemrsont.. Ez szmomra érthetetlen. Szabad posztot kellene kapnia, és csodákat művelne...
Das kann sein...Colin írta:grecki: Örülök h egy véleményen vagyunkBár abban nem vagyok biztos hogy ez túl sokszor így lesz..
Ja. Bizony 1 játékosnak télleg nem érdekes kritizálmia az edzőjét, főleg nem ugy, ahogy Cassano tette. Mégha igaza is van...Colin írta: Szerintem ha a Barcából bármelyik játékos lefikázná Rijkaardot ti is legalább ennyire fellennétek háborodva...
ja,csak nincs mire...Ronaldinho #10 írta:mekkora arc a CassanoGame90 írta:15:20 - Cassano ismét beszólt Capellonak! A Barcelona elleni rangadó után számonkérte az edzőn, hogy miért nem használta ki a harmadik cserelehetőségét. Az olasz támadó egyszerűen "őrült"-nek titulálta a Mistert.
Ez a Cassano egyre szimpatikusabb nekem![]()
![]()
mekkora arc a CassanoGame90 írta:15:20 - Cassano ismét beszólt Capellonak! A Barcelona elleni rangadó után számonkérte az edzőn, hogy miért nem használta ki a harmadik cserelehetőségét. Az olasz támadó egyszerűen "őrült"-nek titulálta a Mistert.
Ez a Cassano egyre szimpatikusabb nekem![]()