LG: Ebben igazad van.. Teljesen lényegtelen hogy mi az igazság ebben az esetben, ha ennyire nem elviselni h padoztatják akkor legfeljebb a sajtóban elégedetlenségének ad ahngot remélve hogy a közeljövőben több játéklehetőséget kap.. ( sorry lehet kicsit FM függő vagyok?!

) nem pedig az a megoldás hogy egyszerűen őrültnek nevezzük az edzőt. Azt h Capello jó edző-e nemtudom megmondani. Tény hogy nagyon nagy edző, sikeres múlttal. Mikor idejött én ELHITTEM hogy képes lesz csodát tenni, és az igazolások is azt mutatták hogy elég a kisérletezésból, tapasztalt játékosokat vesz a Real csak a jelennel törődünk. Ennek fényében jött RVN, Canna, Emerson.. Hát egyedül RVN vált be, de azaz igazság hogy amennyi helyzete volt ak a Barca ellen is, benne is kételkedem... Ez a módszer azonban eredménytelen volt, félév kellett h Capello rájöjjön, és pár zakó, ilyen csapatoktól mint a Getafe, v mint a Huelva.. SZÉGYEN.
jelenleg azt próbálják meg Madridban amits zerintem ebben a helyzetben tenni lehet.. nem túlságosan tapasztalt játékosokat vesznek, akik sokkal inkább a jövő igéretei, mint a jelen csillagai, és igyekeznek kialakítani a jövő Real Madrdját, ami remélem ismét méltó ellenfele lesz a Barcelonának és a többi scapatnak a bajnokságban, nem az amit tavaly, vagy tavalyelőtt láthattunk..
Azért ha minden szépen összejönne... csodajó csapat lehetne ez a Madrid !
Casillas
Cicinho(Torres), Ramos, még 1 nagyon jó középső védő, Marcelo, reyes, Robinho, egy irányító, aki nagyon tudja, pl kaká vagy Van der Vaart, Higuaín.. hát valahogy így nézhetne ki a jövő Real Madridja.. Én legalábbis így képzelem.. persze ez egy szép álom, de.. szép lenne na.
grecki: Örülök h egy véleményen vagyunk

Bár abban nem vagyok biztos hogy ez túl sokszor így lesz..

REAL MADRID C. DE F.