Nem vágom minek kell szidni Ramost..

Úristen, ha az embernek nincsenek az átlagtól hosszabb fogai vagy nincs vmi különösebb scúnya ismertető jele, és még ah aja is hosszú akkor már bu*i?! ezt magyarázzátok meg nekem.. akkor gondolom Gagot is annak tartjátok. Na mindegy.
Jó meccs volt a tegnapi, Capello nyilatkozata arra a 10 percre utalt mikor a Madrid TÉNYLEG 3 tiszta gólhelyzetet hagyott ki minimum, ezzel lehet vitázni de szerintem fölösleges. Valdest meg nem szeretem, de so-so volt 1-2 szép megmozdulása. Messi ( akit nagyon utálok ) kumma yo volt tegnap. Nem kell őt lehúzni hogy gólt rugott üres kapuba, meg stb, tény, leszopatta a madridot. Torres nem bírt vele, kíváncsian várom h Marcelo, a fiatal a fiatallal tud-e majd vmit kezdeni. Dinho nem sokat mutatott... Deco meg harmat volt. Oleguer [auto_cenzúra], Iniesta viszont amilyen fehér olyan aktív volt.. komolyan mondom ha egyszer mondjuk választani kellene h Eto'o - Dinho - Guily vagy pedig Iniesta - Messi - Saviola trió kezdjen, yobban félnék ha Messiék jönnének ki.
Szerintem ez a bajnokság még nincs lefutva. Olvastam 1-2 olyan nyilatkozatot itt, hogy a bajnokság ezzel megvan, a madrid ezzel végleg elbúcsúzhat a bajnokságtól, de azért nehogy előre igyatok a medve bőrére... Meglátjuk hogy alakul, én változatlanul és töretlenül Madridista vagyok..
Hala Madrid !
Jó 8, sziasztok..
REAL MADRID C. DE F.