Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rivaldo11 írta:sergi1989 írta: egy rendkivül tehetséges futbalista aki melesleg jo képü...de ez már nem sport részéhez tartozik!![]()
Ebböl gyere ki
Mellesleg ott van még kedvencem,guti is(hú bazz mennyire rühellem...istenem)aki egy hétig nem borotválkozott a meccs előtt,de még így is inkább egy fiatal anyukára emlékeztetett.Ő és Ramos egy csapatban..."meleg helyzet."
miből jöjek ki hogy azért buzizák le mert jo képü? hátha ezért meg én vagyok Elton mert kimerem mondani hát legyen kicsit sem érdekel ez kicsinyes dolog akkor az vagyok!ezt egyépként arra értettem hogy valójában ez baj vele ha oan lenne mint a ronaldinho akko semmi bajotok nem lenne vele!Rivaldo11 írta:sergi1989 írta: egy rendkivül tehetséges futbalista aki melesleg jo képü...de ez már nem sport részéhez tartozik!![]()
Ebböl gyere ki
Mellesleg ott van még kedvencem,guti is(hú bazz mennyire rühellem...istenem)aki egy hétig nem borotválkozott a meccs előtt,de még így is inkább egy fiatal anyukára emlékeztetett.Ő és Ramos egy csapatban..."meleg helyzet."
Keelhaul írta:Az egyiket pl ellenük otthon... ott lehet rajtuk igazán hozniozsimiki írta:bár 5pont hátrány úgy ,hogy még 2rangadót minimum játszatok...hááát nem is tudomHa elveszítjük, akkor tárgytalan, de otthon el szoktuk verni őket rendesen.
Az egyiket pl ellenük otthon... ott lehet rajtuk igazán hozniozsimiki írta:bár 5pont hátrány úgy ,hogy még 2rangadót minimum játszatok...hááát nem is tudom
Főleg a Barca kapuja előttRivaldo11 írta:![]()
Ebböl gyere ki
sergi1989 írta: egy rendkivül tehetséges futbalista aki melesleg jo képü...de ez már nem sport részéhez tartozik!
Nebammmeglionelmessi19 írta:Off: Sergi, te lány vagy?
Végig abban a hitben éltem, hogy egy fiúval beszélgetek
lionelmessi19 írta:Igazából tényleg tisztelem Ramost, nagyon fiatalon remek szélső! védő, de valamiért nagyon megutáltam tegnap, és ezért ki is kellett volna állítani. gondolom mindenki rájött, h arról az esetről beszélek, amikor felrúgta Ronaldinhot, tiszta erőből, szándékosan, és a labda már nem volt sehol a közelükben.
Ez tiszta piros volt, de most már mind1. Viszont ne várjátok, hogy ezek után szó nélkül elmenjek a neve mellett.
Igazad van! Mi nem nyertünk vmi sok rangadót,és ezért sírva fogom ünnepelni majd a bajnoki címet,Ti meg gondolom örömámorban fogtok úszni,hogy 3.vagy 4.lettetek,DE: nyertetek 1-2 vel több rangadót mint misergi1989 írta:
jah lehet csak tudod,mi idén tudunk rangadókat is nyerni...csak a kiscsapatok elen kapunk ki folyton ligába egy rangadó vereségünk van sevilába!atletico 2 x!valencia edig egy győzelem..és othon van a másik meccs.barca győzelem ,x!zaragoza :győzelem idegenbe lesz a visszavágó!
ozsimiki írta:Ha győz akkor is az lett volna,persze a MI szempontukbólKeelhaul írta:A sevilla kikapott, a bajnokság még teljesen nyitott.Ha csak magatokra érted,akkor ok...bár 5pont hátrány úgy ,hogy még 2rangadót minimum játszatok...hááát nem is tudom
Ha győz akkor is az lett volna,persze a MI szempontukbólKeelhaul írta:A sevilla kikapott, a bajnokság még teljesen nyitott.
Nagyon Örülök Calderón szavainak,akkor ezekszerint még marad egy ideig Capa bácsiGame90 írta:Nem tudom, hogy olvastátok-e a Capello nyilatkozatot:
"Ilyen a futball, három tiszta lehetőségünk is volt, eldönthettük volna a meccset. Az olyan játékosok, mint Messi, Ronaldinho vagy Etoo bármikor képesek villanni. Casillasnak nem kellett sokat védenie, Guti szenzációsan játszott, fizikai problémák miatt cseréltem le. Több góllal is nyerhettünk volna."
Ramón Calderón: "Fabio Capello bebizonyította, hogy igenis tudja mit csinál!"