Barca vs. Real
A ma esti ténykedése annak az edzönek nevezet valaminek.oleguerrel kezd.lehozta Etoot a szünetben és bevite Sylvinot aki nem ért labdához 20 percik. Ügyes! Nemvagyok biztos benne de nemszokás csatár nélkül játszani! Ügyes!
Ezért minden támadóra jutott két védő.Ügyes!
Ezért minden támadóra jutott két védő.Ügyes!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Húhhh,ezt kiszurkoltuk szó szerint
Messi fantasztikus,Ronnie is jól nyomta
10 ember,kötsög bíró,kamu 11,minden ellenére 3-3
Semmi sincs veszve! Sevilla ha elhúzz 3al akkor sem

10 ember,kötsög bíró,kamu 11,minden ellenére 3-3

Semmi sincs veszve! Sevilla ha elhúzz 3al akkor sem

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Semmi közötök nem lett volna ehhez a meccshez, ha nem a legxarabb bíró fujja a meccset!!
VISCA EL BARCA I VISCA EL MESSSSSIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VISCA EL BARCA I VISCA EL MESSSSSIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Drága Madrid!
Ezt jól benyaltad!! D

Még a bíroval az oldalatokon sem!
Mert mi vagyunk a jobbak!!!!!!!!
Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a legjobb, mesterhármas emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzz!!!!

Ezt jól benyaltad!! D

Még a bíroval az oldalatokon sem!
Mert mi vagyunk a jobbak!!!!!!!!
Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a legjobb, mesterhármas emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzz!!!!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
hogy száradna le most a Bíró!!! Folyamatosan Margitnak fúj!!! Rohadtul eldurrant az agyam...

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Nekünk azért otthon vannak bíztató meccseink, de a Madridnak nem igazán volt kiemelkedő teljesítménye az utóbbi időben. Én már csak ezért is esélyesebbnek tartom a Barcát. 

-
- Entrenador del Barça
Na eljött az év meccse!Remélem győzelemmel zárul! HAJRÁ BARCELONA
Üssük a csöves realt
Üssük a csöves realt

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Hát... a Madrid ellen vetette be legutóbb Rijkaard a Deco - Xavi - Iniesta kp. variációt...
az eredményt tudjuk. Én viszont most egy Xavi - Edmilson - Iniesta kombóban nyomnám a kp-t.
Nincs mese, ma este nyerni kell!

Nincs mese, ma este nyerni kell!

- El Madridismo
- Barça B
Realos lap az NSO? Mindig az aktuálisnak nyal, most éppen a Barcának. Minden második napon velünk foglalkoznak, de érdekes módon mindig ugyanazt írják...ozsimiki írta:Ti még csodálkoztok![]()
![]()
Egyértelmű,hogy Blikk színvonalú (a blikktől én kérek elnézést), Realos lap az NSO!
Nézzük csak meg a címlapot,nem vettem meg,nem tudom mire értik,hogy az Utolsó Esély,de a kép alapján tisztán úgy jön le,hogy szegény Madridnak az utolsó esélye...![]()
Nehogy a HAZAI pályán játszó,többek között BAJNOKI CÍMVÉDŐ BARCA oldaláról vezessék be a meccset...áááá dehogy...
Realos lap?

Madrid
-
- Hírhozó-cikkíró
Én krimóban néhány pofa sörital mellett élvezem (remélem) az esti összecsapást, úgyhogy nekem [auto_cenzúra], hogy ki közvetít... Amúgy meg egyik rosszabb, mint a másik.
Lehet ezért meglincseltek, de én megint kipróbálnám a Xavi, Iniesta, Deco középpályát. Xavi vkp-ként, persze, ha Deco megint ennyire harmatgyenge lesz, akkor maximum a félidőben lerántanám... És ha Thuram nem kezd, akkor én felbérelek egy bérgyilkost, hogy szedje le Rijkaarot!!!!!
Lehet ezért meglincseltek, de én megint kipróbálnám a Xavi, Iniesta, Deco középpályát. Xavi vkp-ként, persze, ha Deco megint ennyire harmatgyenge lesz, akkor maximum a félidőben lerántanám... És ha Thuram nem kezd, akkor én felbérelek egy bérgyilkost, hogy szedje le Rijkaarot!!!!!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Akkor lehet...
Én meg már alapoztam estére
Már fel se ismerem a hangjukat

Én meg már alapoztam estére

Schalke meccset Léderer nyomtaozsimiki írta:Miből gondolodlionel19 írta:valszeg Alvilági közvetít....Előbb nyomta a Schalke meccset...szóval lehet Léderer,mondjuk egyik kutya másik ....
Mégse lehet majd maxra élvezni az esti meccset
Most Horti van
... ezért ...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Miből gondolodlionel19 írta:valszeg Alvilági közvetít....

Mégse lehet majd maxra élvezni az esti meccset

-
- Capitá del Barça
Üdv minden régi új barcásnak !
Elmondanám a véleményem az esti El Clasicórol..
Nézzük csak szépen sorjában.. Kapus terén jobbak vagyunk. ezt nem hszem h van olyan elvetemült barcás aki megkérdőjelezi ezt, mégh a pool ellen voltak is szép védései Valdesnek, Casillas, ha már nem is annyival, de yobb mint Valdes, akinek talán a rutin miatt a skillje nőtt, az arca csökkent, ettől eltekintve Casillas yobb
)
A védők.. hát nézzük a Realt..
Míchel Salgado, Sergio Ramos, Helguera, Torres;
Salgado sztem nem a régi. Küzd, és nagyon tetszik a Madridizmusa, de.. nem az igazi.. Cicinho SOKKAL yobb lenne szerintem.. vagy Diogo is..
Ramos az egyetlen középső védő akivel elégedett vagyok, mégha a bayern ellen nem is volt élete formájában.
Helguera.. ő nagyon hangulat.. nem tud már szerintem egy yo szintet hozni, ha formában van Cannavarot simán odaveri ( jó a jelenlegi Cannat nem túl nehéz
) ha nincs, akkor én is yobban játszanék tőle.. ( középső védő vagyok
) És Torres.. hát, hirtelen került fel nagyon, BL, El Clásico.. ízig vérig madridi játékos, remélem bírni fogja a nyomást.. jo játékos, amolyan adu ász szerű bármiylen poszton bevethető
Ugyanakkor a Barca Védelme..
Oleguer, Puyol, Thuram, Sylvinho
Ebből max oleguert tudám lehúzni, nem is kicsit, megmondom őszintén,s zerintem [auto_cenzúra]. sorry.. Puyol, Thuram, ők viszont bárki mát mit mondjon nagyon yok... Sylvinhorol véleményt nem merek mondani. Összességében a Barca védelme yobb. 10 mp alatt gólt kapni.. Szégyen
Középpálya
Diarra, Gago; Raúl, Guti, Robinho;
Diarra jó jétkos szerintem. Még nem azaz igazi, lyoni Diarra, de én naygon pozitívnak tartom a játékát.. Gagoét szintúgy. Nagy spíler lesz a srác szerintem
Raúl és Guti.. a 2 legellentmondásosabb személy.. sok madridsta gondolja úgy hogyha ők 2en a pályán vannak az olyan mintha 2 személlyel kevesebb lennénk, mások úgy gondolják, hogy ők 2en képviselik szinte az egész Madridizmust. az én véleményem az h Guti nagyon hangulat.. vagy nagyon yo, vagy észrevehetetlen.. Raúl minden meccset végighajtja, de.. nem megy neki úgy mint régen.. hiába, mióta nem csatár..
Robinho pedig.. remélem nem igazol el, én sokra tartom őt.
Márquez, Xavi (Iniesta), Deco, Messi, Ronaldinho
Ezekről a játékosokról én nem akarok itélkezni. Mind nagyon yo játékosok, egyedül messi az akit nagyon nem szeretek, mert futfutfut, de nagyon önző és.. na yo nem folytatom meg ne verjetek
de.. a Egyértelműen jobb a Barca középppályája..
Csatárok..
Van Nistelrooy vs Gudjohnsen v Eto'o..
Nisti igazi befejező csatár, aránylag passzív játékkal, de hihetetlen helyzetkihasználással.. Eto'o szerintem yoval többet mozog és jobban meg lehet találni őt a labdával, de szerintem Nisti jobb befejező ember. ebből vitát nem akarok, magánvélemény. Gudjohnsen pedig... vagy nagyon yo, v nagyon rossz
Ennyit akartam, yo szurkolást mindenkinek, összességében a Barca az esélyesebb, de El Clásicon senki nem mondhat szerintem biztos 1-est.. mindennek ellenére remélem tudunk nektek sok fejfájást okozni estére..
Hala Madrid!
Sziasztok.
( sorry h sok lett :$ )
Elmondanám a véleményem az esti El Clasicórol..
Nézzük csak szépen sorjában.. Kapus terén jobbak vagyunk. ezt nem hszem h van olyan elvetemült barcás aki megkérdőjelezi ezt, mégh a pool ellen voltak is szép védései Valdesnek, Casillas, ha már nem is annyival, de yobb mint Valdes, akinek talán a rutin miatt a skillje nőtt, az arca csökkent, ettől eltekintve Casillas yobb

A védők.. hát nézzük a Realt..
Míchel Salgado, Sergio Ramos, Helguera, Torres;
Salgado sztem nem a régi. Küzd, és nagyon tetszik a Madridizmusa, de.. nem az igazi.. Cicinho SOKKAL yobb lenne szerintem.. vagy Diogo is..
Ramos az egyetlen középső védő akivel elégedett vagyok, mégha a bayern ellen nem is volt élete formájában.
Helguera.. ő nagyon hangulat.. nem tud már szerintem egy yo szintet hozni, ha formában van Cannavarot simán odaveri ( jó a jelenlegi Cannat nem túl nehéz

Ugyanakkor a Barca Védelme..
Oleguer, Puyol, Thuram, Sylvinho
Ebből max oleguert tudám lehúzni, nem is kicsit, megmondom őszintén,s zerintem [auto_cenzúra]. sorry.. Puyol, Thuram, ők viszont bárki mát mit mondjon nagyon yok... Sylvinhorol véleményt nem merek mondani. Összességében a Barca védelme yobb. 10 mp alatt gólt kapni.. Szégyen

Középpálya
Diarra, Gago; Raúl, Guti, Robinho;
Diarra jó jétkos szerintem. Még nem azaz igazi, lyoni Diarra, de én naygon pozitívnak tartom a játékát.. Gagoét szintúgy. Nagy spíler lesz a srác szerintem

Raúl és Guti.. a 2 legellentmondásosabb személy.. sok madridsta gondolja úgy hogyha ők 2en a pályán vannak az olyan mintha 2 személlyel kevesebb lennénk, mások úgy gondolják, hogy ők 2en képviselik szinte az egész Madridizmust. az én véleményem az h Guti nagyon hangulat.. vagy nagyon yo, vagy észrevehetetlen.. Raúl minden meccset végighajtja, de.. nem megy neki úgy mint régen.. hiába, mióta nem csatár..

Márquez, Xavi (Iniesta), Deco, Messi, Ronaldinho
Ezekről a játékosokról én nem akarok itélkezni. Mind nagyon yo játékosok, egyedül messi az akit nagyon nem szeretek, mert futfutfut, de nagyon önző és.. na yo nem folytatom meg ne verjetek

Csatárok..
Van Nistelrooy vs Gudjohnsen v Eto'o..
Nisti igazi befejező csatár, aránylag passzív játékkal, de hihetetlen helyzetkihasználással.. Eto'o szerintem yoval többet mozog és jobban meg lehet találni őt a labdával, de szerintem Nisti jobb befejező ember. ebből vitát nem akarok, magánvélemény. Gudjohnsen pedig... vagy nagyon yo, v nagyon rossz

Ennyit akartam, yo szurkolást mindenkinek, összességében a Barca az esélyesebb, de El Clásicon senki nem mondhat szerintem biztos 1-est.. mindennek ellenére remélem tudunk nektek sok fejfájást okozni estére..
Hala Madrid!
Sziasztok.

REAL MADRID C. DE F.
Én inkább azt mondanám, hogy Oleguer, ha formában van (
) jobb, mint Salgado.

-
- aka Game90
Casillas 2-es ok, Oleguer sztem jobb, mint Salgado. De a Messi vs Raúl ill az Eto'o vs Rúúúúd xgentdelbarca írta:Az NS hozzáértését bizonyító kis játékosösszehasonlítás:
http://kepfeltoltes.hu/070310/nso_www.k ... es.hu_.gif

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Andris
- Adminisztrátor
pfffRaziel írta: xavi egyértelmű alapember minek hagynád ki?inkább dos santos játszon aki még nem is volt soha a felnőtt csapatba max edzésen
xavi kell,ennyi,deco nemkell,iniesta cserének jó....

Iniesta szerintem kezdő kell hogy legyen, mert jobb Deconál, és Xavinál is már.
Deco pedig kell...neked nem, a barcának szüksége van rá

- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
xavi egyértelmű alapember minek hagynád ki?lionelmessi19 írta:Ezzel több gondom is van! :barca99 írta: -------------VV-------------
Zambrotta---Puyol---Thuram---Abidal
----------------Vkp-----------------------
Messi-----------------------dos Santos/(Quaresma)--
--------------Ronaldinho-----------------
------------Eto'o-----csatár-------------
1. Iniesta
2. Xavi
3. Deco
![]()
![]()

Bocs lionelmessi19, őket tényleg kihagytam. Sajnos őket csak padra tenném.
Deco
egyértelműen R10 cseréje, lehet, hogy egy kicsit előrébbtolva jobban játszana.
Iniesta
Jobb, vagy bal oldali támadó lehetne.
Xavi
hát igen... sajnos ebben a játékrendszerben nem igazán találok neki helyet. Talán vmelyik szélen. 
Deco

Iniesta

Xavi

Inter miért lenne gusztustalan, undurito, [auto_cenzúra], csaló?Petixy írta:Én hasonlóan gondolkodom az InterrőlLG írta:NE VEDD A MILANT alapul![]()
![]()
![]()
Nem akarom h szeretett csapatom, a világ leggusztustalanabb, legundoritobb csalo [auto_cenzúra] faxtarisznya fostalicska pötsköxörü csapatához hasonlitson![]()
-
- Jugador d'estrella
Én hasonlóan gondolkodom az InterrőlLG írta:NE VEDD A MILANT alapul![]()
![]()
![]()
Nem akarom h szeretett csapatom, a világ leggusztustalanabb, legundoritobb csalo [auto_cenzúra] faxtarisznya fostalicska pötsköxörü csapatához hasonlitson![]()

- Andris
- Adminisztrátor
Ezzel több gondom is van! :barca99 írta: -------------VV-------------
1. Iniesta
2. Xavi
3. Deco

- József Attila
- József Attila
Hát a Chelsea játszik még ilyen taktikával...
gondolom LG ők is a szíved csücske.
Én is jó ötletnek tartam Subinho elképzelését, bár én inkább jövőre játszatnám meg.
-------------VV-------------
Mai meccsre nem dobnék be új taktikát, a 4-3-2-1 tökéletes lenne, R10-et kezdetném.

Én is jó ötletnek tartam Subinho elképzelését, bár én inkább jövőre játszatnám meg.
-------------VV-------------
Mai meccsre nem dobnék be új taktikát, a 4-3-2-1 tökéletes lenne, R10-et kezdetném.