Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.05. 12:01:24

Látva Laportáékat, csak a győzelemmel járnánk jól. Nem lesz itt változás nyárig, akkor meg legalább nyerjünk. Szerintem is többgólos siker lesz, ha nem jönne össze a győzelem, akkor remélem a vezetőség rámcáfol.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.01.05. 11:56:39

Megérzésem szerint több góllal hozzuk a meccset. Frenki már rá van parázva, a játékosok bizonyítani szeretnének. A játékosok meg persze mindent megtesznek Frenki biztonságáért, mivel szeretik, mert játékosközpontú. Egyébként nem biztos, hogy jól járnánk egy győzelemmel. De Samu és Titi is rúgni fog 1-1 gólt. 8)
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.05. 11:34:44

Andrisveres írta:bocs ha már leírtátok de nem találtam is sietek : melyik adó közvetíti a meccset? ha közvetíti P:
A SportKlubon láthatod este nyolctól, abban az esetben, hogyha nem késik le megint a saját közvetítésüket, volt már rá példa...

Amennyiben nem csak nézni, hanem hallgatni is szeretnéd, nézz be IDE a mérkőzés előtt, igaz, hogy általában kínainak fog tűnni az, amit hallasz, mert az is, de még így is élvezhetőbb, mint a SportKlubbos kutyaütők hozzá nem értése.

Amennyiben sajátos előaásban szeretnéd élvezni a mai mérkőzést, akkor este nyolctól ITT a helyed
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
robertfcb
Capitá del Barça

2008.01.05. 11:34:35

nem biztos? Csak nem megint kezdik a spanyol tv sek? :?
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.05. 11:34:02

Victor_Valdes írta:
Andrisveres írta:bocs ha már leírtátok de nem találtam is sietek : melyik adó közvetíti a meccset? ha közvetíti P:
Azt hiszem a Sport klub 20:00 élő!
De nem biztos!
De biztos!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.05. 11:30:08

Azt hiszem a Sport klub 20:00 élő!
De nem biztos!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.01.05. 11:28:00

bocs ha már leírtátok de nem találtam is sietek : melyik adó közvetíti a meccset? ha közvetíti P:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.05. 11:12:23

Kiváncsi leszek a kezdő összeállításra, nemlesz könyű. Lehet hogy először fog játszani Henry és Eto'o egyszerre? Kiváncsi leszekmit dönt a mi mesterünk( :D ).
De innentől minden meccset hozni kéne ha a bajnokságot megakarjuk nyerni.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.01.05. 10:55:03

Rijkaard első 'meccs labdája', valami ilyesmi cím van kinn a sport.es főoldalon, természetesen a Mallorca elleni meccsre utalva... tehát ha jól értelmezem (ami nem biztos, spanyol tudásom nemsok!) akkor eléggé rezeg azért a léc Rijkaard alatt, tehát ha ma esetleg kikapnánk és ez ezestben menesztenék Rijkaard-ot, akkor én ennek azért örülnék , (nem annak h kikaptunk), mert minden rosszban van valami jó, annak is örülök tehát ez esetben ha nyerünk, és akkor sem leszek szomorú ezek után ha kikapunk
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.05. 10:35:05

Részben igazad van,de sztem ezzel a kerettel ez a legjobb feláálás,az h az adott posztokon mi a játékosok feladata annak változnia kellene mindenképp(pl Ronnie ne csak háttal vegye át a labdát,aztán talán bejön neki egy csel és belevezeti Pepebe:))Szal sztem nem a felállás a baj ,hanem az h elől kevés,rettentően kevés a mozgás és Ronnie nem segit szervezni és már nem kiszámíthatatlan mint volt ,valamint a szélsőhátvédek(Abidal nem,Puyol ill. Zambi)nagyon gyengén érkeznek fel a támadásokkal,így a középpálya,bármiyen erős 3 játékos játszik is,nagyon kevés önmagában,ezt már írtam de pl a klasszikuson a real 7 játékossal letámadott a középpályán:a 4 középpályás+Heinze,Sergio Ramos ill. Nistelrooy is folyamatosan hátrajött,.3 a 7 ellen :D elég kevés
És te miolyen felállás tartanál ideálisnak?
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.05. 10:24:22

Kalap1988 írta:Értelmetlen arról beszélni,h ronniet tennénk Deco helyére vagy nem ,mert ő nem játszik ma.Amúgy sztem a legnagyobb baj nem a 4-3-3,hanem a motiválatlanság és az,h Rijkaard meccs közben semmi érdemlegeset nem változtat(de hangsúlyozom sztem az alapfelállás jó csak néha újat is kellene húzni ha vesztésre állunk!)na meg a középpálya gyengélkedése(na nem az ott játszó játékosok miatt,de ezt már elemeztem egyszer)
a motiválatlanság is probléma,de azért szerintem ez a felállás sem jo már,mivel mindenki tudja,hogy mi lesz,ezért jönnek ki dinhoval a félpályáig :wink: tudják ők is,hogyha rosszabb formában is,de attol még ha ott engedik labdázni,bepasszolja etoonak,és gól!na ezért nem jo már véleményem szerint a 4-4-3!egyedül messi kiszámithatatlan,azért is szinte csak ott tudunk támadást vezetni!
.
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.05. 10:00:50

Értelmetlen arról beszélni,h ronniet tennénk Deco helyére vagy nem ,mert ő nem játszik ma.Amúgy sztem a legnagyobb baj nem a 4-3-3,hanem a motiválatlanság és az,h Rijkaard meccs közben semmi érdemlegeset nem változtat(de hangsúlyozom sztem az alapfelállás jó csak néha újat is kellene húzni ha vesztésre állunk!)na meg a középpálya gyengélkedése(na nem az ott játszó játékosok miatt,de ezt már elemeztem egyszer)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.04. 20:32:58

Nálam-ahogyan azt írtam lejjebb is-Deco adja az "utolsó passzokat". Iniesta lendületesebb mint a portugál, remekül le tudja venni egy az egyben az ellenfél középpályásait, így én Init tolnám hátrébb, Decot meg a két csatár mögé.
De ha marad az eddigi formáció, akkor tökmindegy miket vázolgatunk itt fel. Márpedig marad. Sajnos.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Tomi`FCB
Barça B

2008.01.04. 20:03:35

Úgy szint... lehet hogy hülyének fogtok nézni de valaki olyat kéne aki jól osztogat labdát. Xavi kéne sztem oda
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
Aprieto

2008.01.04. 19:23:47

Ini és Deco helycserével képzelném el :)
Primitive
Entrenador del Barça

2008.01.04. 19:15:28

varga tamás írta: Nem rossz elképzelés, meg kellene próbálni. Bár én Deco helyére Ronit tenném.
Ezt csak a mallorkai meccsre van "kitervelve". Ugye ott nincs Ronni. Ha lenne R10, akkor is lehetne több variációs lehetőség..
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.04. 19:03:32

Primitive írta:Lehet hogy egy taktikai váltás nem lenne rossz...

----------------------------------VV-----------------------------------

Zambi------------------Pujol :) ------------Milito-------------Abidal

-----------------------------Touré-------------------------------------

------------------Xavi-------------------------------Iniesta------------

----------------------------------------Deco-----------------------------

---------------------Eto'o---------------------------Henry--------------

Mit szóltok? Bár, Rijkaard pö.csében nincs annyi vér, hogy meg merjen lépni egy taktikai váltást, szal, szerintem felejtsük is el ezt gyorsan... :roll:
Nem rossz elképzelés, meg kellene próbálni. Bár én Deco helyére Ronit tenném.
Kép
Demonhunter
Capitá del Barça

2008.01.04. 18:52:23

Mit szóltok? Bár, Rijkaard pö.csében nincs annyi vér, hogy meg merjen lépni egy taktikai váltást, szal, szerintem felejtsük is el ezt gyorsan... :roll:
Abszolút jó lenne.De abban is igazad van hogy Rijkaard biztos nem meri megteni. :roll:
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.01.04. 16:40:37

így van , ez kell! nézzétek meg raúl és nisterooy mennyi gólt hoz ssze pedig egyik em olyan nagy labdazsonglőr mégis érzik egymást , sokszor hozzák egymást helyzetbe.

etoo és henry is ráérezne egmásra!
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.04. 16:35:02

Ez sztem nem lenne egy hülye ötlet és én a szombati meccsen még reménykedem is benne,talán igen Messi és Ronnie nélkül
Primitive
Entrenador del Barça

2008.01.04. 16:31:08

Lehet hogy egy taktikai váltás nem lenne rossz...

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Titinho
Director del Fútbol

2008.01.04. 13:48:20

Rivaldo11 írta:Nincs Messi, nincs Dinho. Itt lenne az alkalom más felállást kipróbálni, de...ehhhh...
Na mindegy. Nálam a Valdes-Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal-Toure, Xavi, Iniesta-Deco-Eto'o, Henry csapat kezdene.
Nincs mese, innentől minden meccset nyerni kell.
Szívem szerint én is ezt az általad leírt kezdőt küldeném pályára ilyen felállásban de erre sajna nem sok esélyt látok, mivel Rijkaard már hónapokkal ezelőtt kijelentette, hogy ő nem hajlandó változtatni a 4-3-3-as szisztémáján! Pedig szerintem is éppen itt lenne az ideje, pláne ha két ilyen világklasszis csatárduóm lenne! :?
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.04. 13:47:42

Nekem az volt a bajom hogy már a Madrid elleni meccsen is Zambi-nak kellett volna kezdenie a jobbon! Mert ha nincs Messi akkor sokkal jobban tud érvényesülni!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.04. 13:38:04

Nincs Messi, nincs Dinho. Itt lenne az alkalom más felállást kipróbálni, de...ehhhh...
Na mindegy. Nálam a Valdes-Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal-Toure, Xavi, Iniesta-Deco-Eto'o, Henry csapat kezdene.
Nincs mese, innentől minden meccset nyerni kell.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Titinho
Director del Fútbol

2008.01.04. 13:31:25

Itt van a Mallorca elleni meccsre kijelölt keret: :arrow:

Kapusok: Valdes, Oier.

Védők: Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal, Marquez, Thuram.

Középpályások: Xavi, Toure, Iniesta, Edmilson, Deco.

Támadók: Gudjohnsen, Eto'o, Henry, Bojan, Giovani.

Zambrotta-t mindenféleképpen a jobb oldalon játszatnám és VÉGRE Puyol a megfelelő belső védő poszton kezdhetne! A támadószekcióban lehet sok kérdés, hogy hogyan fogja pályára küldeni a fiúkat! Itt sok lehetőség van: Ini-Eto'o-Henry, Gio-Eto'o-Henry, Bojan-Eto'o-Henry, Gio-Eto'o-Iniesta! Szerintem erre az utóbbira van esély mivel Henry-t nem fogja a kezdőbe jelölni de mindenképpen be fog állni a 2. félidőre!

És akkor nézzük az én csapatomat a Mallorca ellen:

Valdes - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré - Xavi, Deco - Giovani, Eto'o, Iniesta.

Be kell darálni a Mallorca-t :!: Remélem Eto'o ismét villan egyet-kettőt, valamint még Iniesta-tól és Deco-tól várom a jó játékot és persze a csereként majdan pályára lépő Henry-tól! HAJRÁ FIÚK!!! GYŐZNI KELL!!!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Lezárt