Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.22. 22:21:24

szép volt zebrák
Forza Juve!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.22. 21:53:36

Gödörben az Inter.. :cry:

Mocskos Juve,éjjáó! :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Szandi
Főnökasszony

2008.03.22. 21:49:14

2-0 :!:
A Zebrák segítik a farkasokat...hm...harr-harr
:twisted: :D
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.22. 20:21:20

Mind1 azért ma este hajrá Juve!!!

5 perc mulva keződik (sport2) :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.22. 15:19:26

Olvasva Boixos azon hszét,ahol leírta a köv 7 fordulót...hát nem semmi sanszot eresztett el a Roma :shock: nagyon sok pontot hozhat így is az Interen,és lehet egy izgalmas hajrá...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.22. 14:33:29

egyértelmű, h nem adták vissza a labdákat, de azért naivnak sem kell lenni velük kapcsolatban. nagyon jól tudták, h miről volt szó, pláne, h sem a juventusnál sem pedig a milannál nem volt ismeretlen a jogosulatlan előnyök szerzése, h finoman fogalmazzak...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.22. 14:17:11

Taibi írta:
LG írta: Különben a Juvéban, Milanban, és Romában is vannak unszimpatikus gyerekek: Kielini, Nedved, Del Piero, Gattuso, Seedorf, Inzaghi, Totti, Mexes :arrow: Én pl. őket utálom.
Del Piero-ban mit lehet utálni?
és Seedorfban és Gattusoban? vagy Nedvedben? mkinek vannak jo és rosz tulajdonságai. Elvégre emberek vagyunk!

Én is utálok pár embert:
George W. Bush, Bill Clinton, Saddam Husszein, Osama Bin Laden és társai, sok embert lehet utálni de h egy játékost egy tulajdonsága alapján megítélni :roll: Egyébként is remek focisták nem lennének az oalsz első osztályban ha putri parasztok lennének...
Boixos írta:
arról, h a bundában mennyire voltak érintettek a játékosok csak annyit, h azért a focit nem agyatlan barmok művelik, valószínű, h elég gyorsan rájöttek arra, h nekik többet "szabad", mint az éppen aktuális ellenfeleiknek. pl ezért röhögött a képébe az örjöngő hátvédeknek ibrahimovics még púpos korában, amikor befújták a juventusnak a nyilvánvalóan kamu szabadot, v 11est.
Most tegyék fel akezüket és adják vissza a labdát az ellenfélnek mert kaptak ajándékba egy szabit?

Szerkeszt!Drigo
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.22. 14:00:45

LG írta: Különben a Juvéban, Milanban, és Romában is vannak unszimpatikus gyerekek: Kielini, Nedved, Del Piero, Gattuso, Seedorf, Inzaghi, Totti, Mexes :arrow: Én pl. őket utálom.
Del Piero-ban mit lehet utálni?
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.22. 13:45:36

azért azt nem kéne elfelejteni, h az inter a romáénál kb 4szer nagyobb költségvetésből játssza azt a "csúnyát próbáltam írni", amit most a bajnokságban és nemzetközi szinten (rendszeresen) produkál. ráadásul az olasz bajnokságon kívüli pályafutásukat egyszerűen nem lehet összehasonlítani sem a milanéval, sem a púposokéval, bármennyire is rosszul esik ez az inter szurkolóinak.
arról, h a bundában mennyire voltak érintettek a játékosok csak annyit, h azért a focit nem agyatlan barmok művelik, valószínű, h elég gyorsan rájöttek arra, h nekik többet "szabad", mint az éppen aktuális ellenfeleiknek. pl ezért röhögött a képébe az örjöngő hátvédeknek ibrahimovics még púpos korában, amikor befújták a juventusnak a nyilvánvalóan kamu szabadot, v 11est.
PUYOL-XAVI-INIESTA
albicelesteX
A Vadász

2008.03.22. 10:14:22

Persze nem azért kell szeretni egy klubot hogy mit nyer és mit nem!De a barcelona nem úgy lett bajnok és bl győztes hogy a riváliasait kikapálták!!!Nem sajnálom a két klubot mert nem kedvelem különösképpen egyiket sem!Csak megjegyeztem hogy amikor nem volt ez a bundabotrány valahogy az Inter nem tudott beleszólni a két klub aranyért folytatott küzdelmébe!Ráadásul a Milan meg ugye Bl címeket is nyert!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.22. 10:13:14

Én az Internek akkor kezdtem szurkolni, amikor Ronaldo odament, mert akkor ő volt a kedvencem. Akkor megszerettem, azóta méh jobban, és nem fog más csapatnak szurkolni azért, mert most van 1-2 unszimpatikus játékos. Gondolom a Barcába jönne Murinnyó, Céronaldó, Ibra, te sem kezdenél más csapatnak szurkolni.
Különben a Juvéban, Milanban, és Romában is vannak unszimpatikus gyerekek: Kielini, Nedved, Del Piero, Gattuso, Seedorf, Inzaghi, Totti, Mexes :arrow: Én pl. őket utálom.
És az olasz bajnokságból sztem még az Inter jásza a legjobb focit, na nem most, mert pillanatnyila gyatra formában vannak.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.22. 10:05:00

LG írta:
albicelesteX írta:Na meg az elért díjak alapján is csak a harmadik számú olasz klub!
És :?: A Barca is csak a 2. legeredméyesebb spanyol klubb. De 1iknek sem az erdmények miatt szurkolok.
Az Inter legalább menyeri a gyatra olasz bajnokságot, a Romával ellentétben.
A Milan, meg a Juve bundáztak, még sajnálni kéne őket :?: :roll:
Nem a játékosok bundáztak, ezt sokan elfelejtik.
Pl.: én ha szurkolok egy csapatnak azért szurkolok mert szimpatikusan játszik és "kellemes" szimpatikus játékosok alkotják a keretet.

Mellesleg szerintem a Juve 3 bajnokságából 2-at megnyert volna akkoris ha a vezetőség nem bundázik. De talán a 3.-at is
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.22. 09:47:49

albicelesteX írta:Na meg az elért díjak alapján is csak a harmadik számú olasz klub!
És :?: A Barca is csak a 2. legeredméyesebb spanyol klubb. De 1iknek sem az erdmények miatt szurkolok.
Az Inter legalább menyeri a gyatra olasz bajnokságot, a Romával ellentétben.
A Milan, meg a Juve bundáztak, még sajnálni kéne őket :?: :roll:
albicelesteX
A Vadász

2008.03.22. 09:02:52

Na meg az elért díjak alapján is csak a harmadik számú olasz klub!
Kép
albicelesteX
A Vadász

2008.03.22. 09:00:02

Ne haragudj de én meg az Intert nem tartom olyan jó csapatnak!Amíg a juve meg a milan ott volt a szeren mindig csak harmadikok lehettek!Abból profitáltak hogy a juve rosszul járt és ők meg megvettek egy csomó játékost és ezekkel megnyerik az elég gyatra olasz bajnokságot komoly rivális nélkül!De nemzetközi szinten sehol nincsenek!!!Akkor már a Roma csak jobb csapat mert elég szűkös keretekből gazdálkodva szép eredményeket érnek el ráadásul ott olasz játékosok teszik ki a csapat magját!Az interbe nem sok hazai játékos van!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.22. 08:28:22

Az Internek a legnagyobb ellenfele saját maga...innen csak elveszteni lehet a bajnokságot. Erre sajnos van egy kis sansz, tavasszal gyatrák vagyunk :?
De a Romától nem felék amugy, nem olyan jó csapat, mint sokan gondolnák.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.20. 21:54:29

és itt a következő 7 bajnoki meccs. ezért mondtam, h talán lett volna mit keresnie a Romának, ha behúzza a traktorosok elleni meccset.

Roma - Empoli
Cagliari - Roma
Roma - Genoa
Udinese - Roma
Roma - Livorno
Roma - Torino
Sampdoria - Roma

Inter - Juventus
Lazio - Inter
Atalanta - Inter
Inter - Fiorentina
Torino - Inter
Inter - Cagliari
Milan - Inter

lehet, h az internek nem lesz egyszerű megtartania az előnyét, legalábbis a jelenlegi formájukat elnézve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.03.22. 22:26:44-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.20. 21:10:37

Itt van az utolsó 7 bajnokiuk,lesz némi különbség az ellenfelek ereje közt azért :wink:

Juve-Roma
Roma-Fiorentina
Inter-Roma
Roma-Parma
Napoli-Roma
Roma-Milan
Lazio-Roma

Inter-Livorno
Sampdoria-Inter
Inter-Roma
Napoli-Inter
Inter-Reggina
Inter-Palermo
Genoa-Inter
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.20. 20:56:52

Benga írta:
Varga Tamás írta:Én, megmondtam...
A Roma ugyanolyan [auto_cenzúra] játszott, ahogy a Barca játszik mostanában. A vezetést teljesen érdemtelenül szerezték meg, az első félidőben még a kapu felé sem lőttek. A 11-es érdekes volt, láttunk már ilyet megadni, úgyhogy semmi furcsát nem találtam benne. A Roma védelme pedig, na hagyjuk.
Az Inter döntetlenezett, ha nyert volna, akkor győztest lehetett volna hirdetni a Serie A-ban.
FORZA INTER!
Annyival kommentálnám ezt, hogy az utolsó sorod elárul mindent: Forza Inter.
Ha megnézed egy hónapja a Rómaiak két meccset játszanak hetenként aminek 80%-a rangadó volt. Nem lehet folyamatosan jó formába játszani.
És nem volt olyan pocsék a játékuk második félidőbe annyi jó megoldásuk volt mezőnyben mint nekünk az utóbbi 3 bajnokinkon összesen( kis túlzással).
Ja, az Internek meg ez volt az első meccse ebben az évben...
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2008.03.20. 20:53:35

Varga Tamás írta:Én, megmondtam...
A Roma ugyanolyan [auto_cenzúra] játszott, ahogy a Barca játszik mostanában. A vezetést teljesen érdemtelenül szerezték meg, az első félidőben még a kapu felé sem lőttek. A 11-es érdekes volt, láttunk már ilyet megadni, úgyhogy semmi furcsát nem találtam benne. A Roma védelme pedig, na hagyjuk.
Az Inter döntetlenezett, ha nyert volna, akkor győztest lehetett volna hirdetni a Serie A-ban.
FORZA INTER!
Annyival kommentálnám ezt, hogy az utolsó sorod elárul mindent: Forza Inter.
Ha megnézed egy hónapja a Rómaiak két meccset játszanak hetenként aminek 80%-a rangadó volt. Nem lehet folyamatosan jó formába játszani.
És nem volt olyan pocsék a játékuk második félidőbe annyi jó megoldásuk volt mezőnyben mint nekünk az utóbbi 3 bajnokinkon összesen( kis túlzással).
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.20. 18:28:56

Én, megmondtam...
FORZA INTER!
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.20. 18:06:54

Krojf írta:Boixos Koma!!!
Ne kenődj el, legalább jó meccsen kaptatok ki, ráadásul az első
gólnál még mákotok is volt!!!
A hangulat megvolt, a feszkó is, meg az Inter X-e is, csak ne
hosszabbított volna egy ötöst a bíró...
A Te Krojf komád.
kösz Krojf, de nem voltak túl nagy elvárásaim a meccsel kapcsolatban. azt hittem, h egy aránylag sima x lesz, mivel a capitano már napok óta olyan dumákat nyomott, h igazából a bl érdekli, és amit ő mond, az ott "szentírás" 8) de látszott is a brigádon, h lesza.rják az egészet, sajnos a lazio viszont odatette magát... nem baj, biztos jobban ment a szántás ma reggel...
mindenesetre taddei "gólja" megdöbbentő volt, egy ideig el sem hittem, h frankón megadták, mert így fejberúgni embert, mint amit ő kapott, még nem láttam :D a lazio kamu 11ese gusztustalan volt, a sárga juannak pedig értelmetlen, egyébként is fsz volt morganti, összevissza fújt az egész meccsen. pedig nem lett volna rossz behúzni a meccset, mert kb uaz a felállás az olaszoknál, mint a spanyoloknál. az inter ugyanolyan tré, mint a madrid, az "üldözők" viszont - ki ezért, ki azért - nem élnek a kínálkozó lehetőséggel. és pont a két kedvenc csapatom sza.rik a dologra... :?

mindegy, a lényeg az alábbiakban látható:
Kép
itt a capitano és rocchi között a rendőrök által meggyilkolt gabbo sandri bátyja áll. a meccs előtt volt egy megemlékezés a srácról, tottiék vittek emlékül egy csokrot a curva nord elé. szép gesztus volt.

itt van még pár kép a szituról
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2008.03.20. 15:01:37

A Inter elég ramaty formában van mostanában :? De még így is 7 pont, a Roma nem tudta kihasználni a kisebb botlást...

Juve x-elt, a Milan kikapott 8)

1. Internazionale 68
2. Roma 61
3. Juventus 55
4. Fiorentina 50
5. Milan 46
6. Sampdoria 45
7. Udinese 44

Figo Szentkirályit fog reklámozni :D
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=173446
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.20. 12:42:15

Szandi írta:Azt a p.-be ilyen szerencséje is csak a lációnak lehet 92. percben áááááááá :twisted: :twisted:
Ha valaki ennyire üresen érkezik 5méterre a kaputól, azt inkább védelmi hibánai nevezném. :roll: Hozzáteszem én sem örülök a Lazio győzelmének :twisted:

Napoli pedig megverte a Fio-t Lavezzi kettőt rúgott, egyre jobb lesz ő is 8) Egy hónapon belül játszottunk a legjobb 4-gyel ezeken a megszerezhető pontok 50%át megszereztük. Rosszabbra számítottam :?

Az új igazolások pedig.. beváltak főleg Santacroce Juve ellen fantasztikusat játszott de Pazienza is jó, Mannini pedig első meccsén gólt 2. meccsén golpasszt adott.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.03.20. 01:07:10

Boixos Koma!!!
Ne kenődj el, legalább jó meccsen kaptatok ki, ráadásul az első
gólnál még mákotok is volt!!!
A hangulat megvolt, a feszkó is, meg az Inter X-e is, csak ne
hosszabbított volna egy ötöst a bíró...
A Te Krojf komád.
Lezárt