Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és Seedorfban és Gattusoban? vagy Nedvedben? mkinek vannak jo és rosz tulajdonságai. Elvégre emberek vagyunk!Taibi írta:Del Piero-ban mit lehet utálni?LG írta: Különben a Juvéban, Milanban, és Romában is vannak unszimpatikus gyerekek: Kielini, Nedved, Del Piero, Gattuso, Seedorf, Inzaghi, Totti, MexesÉn pl. őket utálom.
Most tegyék fel akezüket és adják vissza a labdát az ellenfélnek mert kaptak ajándékba egy szabit?Boixos írta:
arról, h a bundában mennyire voltak érintettek a játékosok csak annyit, h azért a focit nem agyatlan barmok művelik, valószínű, h elég gyorsan rájöttek arra, h nekik többet "szabad", mint az éppen aktuális ellenfeleiknek. pl ezért röhögött a képébe az örjöngő hátvédeknek ibrahimovics még púpos korában, amikor befújták a juventusnak a nyilvánvalóan kamu szabadot, v 11est.
Del Piero-ban mit lehet utálni?LG írta: Különben a Juvéban, Milanban, és Romában is vannak unszimpatikus gyerekek: Kielini, Nedved, Del Piero, Gattuso, Seedorf, Inzaghi, Totti, MexesÉn pl. őket utálom.
Nem a játékosok bundáztak, ezt sokan elfelejtik.LG írta:ÉsalbicelesteX írta:Na meg az elért díjak alapján is csak a harmadik számú olasz klub!A Barca is csak a 2. legeredméyesebb spanyol klubb. De 1iknek sem az erdmények miatt szurkolok.
Az Inter legalább menyeri a gyatra olasz bajnokságot, a Romával ellentétben.
A Milan, meg a Juve bundáztak, még sajnálni kéne őket![]()
ÉsalbicelesteX írta:Na meg az elért díjak alapján is csak a harmadik számú olasz klub!
Ja, az Internek meg ez volt az első meccse ebben az évben...Benga írta:Annyival kommentálnám ezt, hogy az utolsó sorod elárul mindent: Forza Inter.Varga Tamás írta:Én, megmondtam...
A Roma ugyanolyan [auto_cenzúra] játszott, ahogy a Barca játszik mostanában. A vezetést teljesen érdemtelenül szerezték meg, az első félidőben még a kapu felé sem lőttek. A 11-es érdekes volt, láttunk már ilyet megadni, úgyhogy semmi furcsát nem találtam benne. A Roma védelme pedig, na hagyjuk.
Az Inter döntetlenezett, ha nyert volna, akkor győztest lehetett volna hirdetni a Serie A-ban.
FORZA INTER!
Ha megnézed egy hónapja a Rómaiak két meccset játszanak hetenként aminek 80%-a rangadó volt. Nem lehet folyamatosan jó formába játszani.
És nem volt olyan pocsék a játékuk második félidőbe annyi jó megoldásuk volt mezőnyben mint nekünk az utóbbi 3 bajnokinkon összesen( kis túlzással).
Annyival kommentálnám ezt, hogy az utolsó sorod elárul mindent: Forza Inter.Varga Tamás írta:Én, megmondtam...
A Roma ugyanolyan [auto_cenzúra] játszott, ahogy a Barca játszik mostanában. A vezetést teljesen érdemtelenül szerezték meg, az első félidőben még a kapu felé sem lőttek. A 11-es érdekes volt, láttunk már ilyet megadni, úgyhogy semmi furcsát nem találtam benne. A Roma védelme pedig, na hagyjuk.
Az Inter döntetlenezett, ha nyert volna, akkor győztest lehetett volna hirdetni a Serie A-ban.
FORZA INTER!
kösz Krojf, de nem voltak túl nagy elvárásaim a meccsel kapcsolatban. azt hittem, h egy aránylag sima x lesz, mivel a capitano már napok óta olyan dumákat nyomott, h igazából a bl érdekli, és amit ő mond, az ott "szentírás"Krojf írta:Boixos Koma!!!
Ne kenődj el, legalább jó meccsen kaptatok ki, ráadásul az első
gólnál még mákotok is volt!!!
A hangulat megvolt, a feszkó is, meg az Inter X-e is, csak ne
hosszabbított volna egy ötöst a bíró...
A Te Krojf komád.
Ha valaki ennyire üresen érkezik 5méterre a kaputól, azt inkább védelmi hibánai nevezném.Szandi írta:Azt a p.-be ilyen szerencséje is csak a lációnak lehet 92. percben áááááááá![]()