Krojf írta:Boixos Koma!!!
Ne kenődj el, legalább jó meccsen kaptatok ki, ráadásul az első
gólnál még mákotok is volt!!!
A hangulat megvolt, a feszkó is, meg az Inter X-e is, csak ne
hosszabbított volna egy ötöst a bíró...
A Te Krojf komád.
kösz Krojf, de nem voltak túl nagy elvárásaim a meccsel kapcsolatban. azt hittem, h egy aránylag sima x lesz, mivel a capitano már napok óta olyan dumákat nyomott, h igazából a bl érdekli, és amit ő mond, az ott "szentírás"

de látszott is a brigádon, h lesza.rják az egészet, sajnos a lazio viszont odatette magát... nem baj, biztos jobban ment a szántás ma reggel...
mindenesetre taddei "gólja" megdöbbentő volt, egy ideig el sem hittem, h frankón megadták, mert így fejberúgni embert, mint amit ő kapott, még nem láttam

a lazio kamu 11ese gusztustalan volt, a sárga juannak pedig értelmetlen, egyébként is fsz volt morganti, összevissza fújt az egész meccsen. pedig nem lett volna rossz behúzni a meccset, mert kb uaz a felállás az olaszoknál, mint a spanyoloknál. az inter ugyanolyan tré, mint a madrid, az "üldözők" viszont - ki ezért, ki azért - nem élnek a kínálkozó lehetőséggel. és pont a két kedvenc csapatom sza.rik a dologra...
mindegy, a lényeg az alábbiakban látható:

itt a capitano és rocchi között a rendőrök által meggyilkolt gabbo sandri bátyja áll. a meccs előtt volt egy megemlékezés a srácról, tottiék vittek emlékül egy csokrot a curva nord elé. szép gesztus volt.
itt van még pár kép a szituról