Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
van Bommel
Capitá del Barça

2008.01.05. 19:38:07

Lehet szidni Rijkaardot, de nemcsak vele vaan a hiba. A keret egy része motiválatlan, akaratgyenge(legfőkébb Deco és Ronaldinho), azok akik a duplázásban kulcsszerepet játszottak. Jövőre egy teljesen új csapat, új edzővel. Mondjuk Várhidi, Tornyi, Matthaus:):):):):):)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.05. 19:33:39

Gyerek ez fáj!!Ez nem normális!Ez egy barom!Nem tudok mit mondani....Huzzon innen a p(I)csába!Akár nyerünk akár nem!
Nah én ezt nem birom ilyenkor mennék Barcelonába 'oszt' addig égetném a fenekét( :lol: ) egy fáklyával mig ki nem kergetem a világból!Henry-t Deco-t kezdőbe!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.01.05. 19:32:56

itt a rijkaard topic-ban úgy látom "elszabadult a pokol". :D
henry-nek a pályán lenne a helye...ez egyértelmű...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Primitive
Entrenador del Barça

2008.01.05. 19:29:05

Gyerekek :!:

Én beszharok. Ez neki a "tökéletes kezdő" :?: Hát, én mint laikus, lehet hogy jobb kezdő 11 et küldök pályára. No, persze, az edzésen nem látom, hogy ki mit csinál, de ugyanmár :twisted: :twisted:

Rijkaard, köynörgünk, ne tedd ezt velünk... így is ka.kiban vagyunk, még ilyenekkel is húzod a cukrunkat?

Remélem hogy nyerünk, bizakodom, bár nekem ez a kezdő elég gyanús..
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Mihu
Director del Fútbol

2008.01.05. 19:27:37

Miért nem lepődök meg ezen a kezdőn? :roll: :evil: :evil:
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.01.05. 19:27:15

Rijkaard is feszült, csak nem meri a játékosoknak elmondani ezt, vagy nem tudom. Magába folytja és néha kiüti a plexit. Néha egy ordítás tényleg hatásosabb lenne, de sajnos ezt Rijkaardtól nem lehet elvárni, mert jólelkű ember.
Kép
Kép
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.05. 19:26:38

senzu írta:Rijkaard te vadbarom :evil:
:lol: Ilyenkor igazán nyomhatnál egy linket a hírekhez, akkor kevesebb kattintás kéne. Egyből gondoltam, hogy a zseniális kezdőcsapatra gondoltál, persze akkor még nem tudtam, hogy ennyire zseniális. Mióta Oli sérült azóta Guddy az új kedvence.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
senzu
Entrenador del Barça

2008.01.05. 19:21:48

Rijkaard te vadbarom :evil:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.05. 12:18:34

LG írta:Nem csak Frank hibája, h sok játékos belexar az egészbe, de neki kellene ez ellen vmit tenni :!:
Bezony-bezony'. Az a baj, hogy Frank, már nagyon sokszor elmondta, hogy ő nem oylan, aki kiabál a játékosaival. Ez rendben is van, de néha vannak olyan helyzetek, amikor más kell, amikor igenis az tesz jót egy játékosnak, hogyha leüvöltik a fejét, még ha ezt az adott szituációban a játékos nem is így éli meg, de utólag visszagondolva biztosan az edzőjének ad/adna igazat. Lehet két ember barát. Pl nagyon sok barát játszik egymás ellen egy meccsen, és akkor nem az van, hogy odapasszolja az ellenfelének, mert ő a barátja. NEM! A meccs alatt ők ellenfelek nem barátok, ugyanúgy, ahogy egy meccsen nem kát barát van az öltözőben, hanem egy játékos és egy edző, ezt kéne néhány játékosnak tudomásul vennie, de ahhoz az kéne, hogy Frank ezt megmutassa nekik, de a nyilatkozataiból ítélve ez nem történik meg...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.05. 12:07:48

dr. Mezey írta:Hát igen, de Messi meg Iniesta folyamatosan fejlődik, míg más meg vissza. Akkor van akit tud edzeni, van akit meg nem? Vagy visszatérünk oda hogy ha vmi jó az a játékos érdeme ha rossz akkor meg az edzőé?
Ők még fiatalok, és tele vannak akarattal, bizonyitássi vággyal, őket nem kell motiválni. Yayat szintén még ide sorolnám. Hanem a jollakot sztárokat kéne...
Meg aztán vannak akik szintén nincs motivácios gond, de Frank nem találja meg rendesen a helyüket a csapatban.
Nem csak Frank hibája, h sok játékos belexar az egészbe, de neki kellene ez ellen vmit tenni :!:
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.05. 11:59:06

Hát igen, de Messi meg Iniesta folyamatosan fejlődik, míg más meg vissza. Akkor van akit tud edzeni, van akit meg nem? Vagy visszatérünk oda hogy ha vmi jó az a játékos érdeme ha rossz akkor meg az edzőé?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.04. 20:24:24

Tomi`FCB írta:az a baj hogy szerintem nem csak Riijkarddal van a baj hanem a játékosok akaratával és formájával. Henry sem az az Henry aki miatt leigazolta a Barca.
Azért ha megnézzük az Arsenalba kilőtte magát a klub királyának fantasztikus játékával. Ronaldinho sem a legjobb nem is akar, nem látom azt az igazi mosolyt az arcán cask az ilyen kamerába. Dos Santostól, meg Krkictől nem várhatjuk el hogy acsapatot a hátukon vigyék hisz még alig 17-18 évesek.
Eto'o meg biztos vagyok benne hogy vissza fog térni csak még kell egy kis idő neki. Bár a Valencia ellen rendesen visszatért.
Egyedül aki a támadófociból mindent beleadott az Messi votl , de most hogy kidőlt nem tudom hogy mi lesz a Mallorca ellen.

HAJRÁ BARCELONA
Tény....de a játékosokat kinek kell formába hozni? AZ EDZŐNEK...
Kinek kell motiválni a játékosokat???? AZ EDZŐNEK......
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Tomi`FCB
Barça B

2008.01.04. 20:09:42

az a baj hogy szerintem nem csak Riijkarddal van a baj hanem a játékosok akaratával és formájával. Henry sem az az Henry aki miatt leigazolta a Barca.
Azért ha megnézzük az Arsenalba kilőtte magát a klub királyának fantasztikus játékával. Ronaldinho sem a legjobb nem is akar, nem látom azt az igazi mosolyt az arcán cask az ilyen kamerába. Dos Santostól, meg Krkictől nem várhatjuk el hogy acsapatot a hátukon vigyék hisz még alig 17-18 évesek.
Eto'o meg biztos vagyok benne hogy vissza fog térni csak még kell egy kis idő neki. Bár a Valencia ellen rendesen visszatért.
Egyedül aki a támadófociból mindent beleadott az Messi votl , de most hogy kidőlt nem tudom hogy mi lesz a Mallorca ellen.

HAJRÁ BARCELONA
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.04. 17:20:06

Hát a várva várt ünnepi szünetekben nem történt semmi érdemleges fejlemény az edzővel kapcsolatban, se ultimátum, se pletykák, se semmi...

Így ilyen értelemben az optimista és naív szurkolónak marad a remény és a hit a "tovább kell dolgozni, majd jobb lesz" szlogenben, míg a magamfajta, és vélhetően nem én vagyok itt az egyetlen a következőben bízik: legalább tartsuk meg a szintet amit idáig hoztunk, ne süllyedjünk tovább és hátha jön majd egy csoda az égből, ami másfelé irányítja a csapat szelét. Teszem hozzá mielőtt leoltana több kolléga, hogy én is bízom a legjobbakban és hozzátok hasonlóan boldog lennék, ha csoda történne, de még abban is biztos vagyok, hogy ha Rijkaard év végére csinál egy nyertes csapatot, akkor első leszek aki a templom kövénél azt mondom: "bocs haver, nem hittem a tovább dolgozunk elvben, de igazad lett, respect, nagy szakértője és egyénisége vagy napjaink labdarúgásának!"

Szóval bízzunk, ki-ki a maga módja szerint kapaszkodhat a csodába, vagy az edző szavaiba, ha pozitív fordulat jön, nem fogunk összeveszni szerintem!!!

Visca el Barca!!!!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.04. 14:01:25

gekkodan írta:gyerekek ennyit mondok:

"Aki a múltba néz az seggel érkezik a jövőbe"
OFF:mármint fizikai értelemben.... :lol:
.
Poreko
Jugador del Barça

2008.01.04. 10:35:13

Szerintem meg hasznos lenne, valószínűleg rövid távon zűr lenne (de nem biztos), viszont lenne több mint fél éve a következő idényig (mert mostmár az a fő cél szerintem, mivel ugyan nem veszett el a bajnokság, de Rijkaarddal nem hiszem, más edzővel pedig csak egy idő után lehet szintén igazán ütőképes a Barca, ami azt jelenti, hogxha csoda nem történik, ez az év már biztosan elúszott...) Minél hamarabbb megy Rijkaard, annál hamarabb lehet elkezdeni újjáépíteni a csapatot.
Ez egy külső szem véleménye, nem vagyok Barca drukker, szóval nem az érzelmeim szólnak belőlem...
Ezt már egy korábbi esszémben leírtam, csak nem reagált rá senki: Szerintem Rijkaardnak kellene elmennie, nem megvárni, amíg őt küldik el, az ő karrierjének se jó, meg a Barcának se. Ezért tartom a legnagyobb edzőnek del Bosque-t, kíváló edző volt...
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.01.04. 10:14:17

Év végéig nem lenne hasznos, ha elmenne Frank. Az új edző se tudna többet csinálni, ha idény közben veszi át a csapatot. Gondolom, Laportáék is így gondolják, és nyáron fognak váltani.
Egyébként nem is olyan rég volt egy hasonló probléma, mikor a Barca holland edzője nem találta a helyét a brazil aranylabdás zseninek. Akkor ugyebár végül mindketten távoztak, elég hamar.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.04. 10:11:16

gyerekek ennyit mondok:

"Aki a múltba néz az seggel érkezik a jövőbe"
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.04. 10:05:41

Etooka írta:A kulcsa ő volt,nagyon jól kiegészítették egymást,emlékszem,akkoriban Frank nem is ugrált fel,hanem Henk ugrált és szólt!de azért henk egyedül,mint láthattuk az ajax-nál,a védelem összetevésében nem volt vmi nagy spiler :!: együtt jók voltak,nagyon jók!
Hát ja Ajaxban nem volt valami nagy szám, de azért Abra papa se véletlenül vitte a Chealskybe.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.04. 09:17:21

Csak a Barca! írta:
Etooka írta:...
(Nem akartam az idézettel szértnyújtani a fórumot)

Ebbe minden benne van, tökéletesen egyet értek.
Anyit még hozzátennék, hogy érdekes, hogy a Barca azóta van hullámvölgyben, marianna árokban (ez tetszett), amióta Henk elment. Azóta egy 0 amit csinál Frank és a csapat. Érdemes elgondolkodni rajta, hogy sikereink kulcsa talán nem is Frank volt, hanem Henk? :idea: :roll:
A kulcsa ő volt,nagyon jól kiegészítették egymást,emlékszem,akkoriban Frank nem is ugrált fel,hanem Henk ugrált és szólt!de azért henk egyedül,mint láthattuk az ajax-nál,a védelem összetevésében nem volt vmi nagy spiler :!: együtt jók voltak,nagyon jók!
.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.04. 08:37:05

Etooka írta:...
(Nem akartam az idézettel szértnyújtani a fórumot)

Ebbe minden benne van, tökéletesen egyet értek.
Anyit még hozzátennék, hogy érdekes, hogy a Barca azóta van hullámvölgyben, marianna árokban (ez tetszett), amióta Henk elment. Azóta egy 0 amit csinál Frank és a csapat. Érdemes elgondolkodni rajta, hogy sikereink kulcsa talán nem is Frank volt, hanem Henk? :idea: :roll:
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.04. 07:08:32

Persze egy csomó játékost, pl. Ronaldo is kurta furcsa módon ment el, de azért a Laportáék sztem kicsit más szemléletet képviselnek, ami azért nem jelent irracionalitást. Mégegyszer bocs ha megbántottam valakit a kibiceléssel, és nem is az ellenvéleményekkel van bajom, csak helyenként a stílus nem tetszik, ahogy páran Rijkaardról írnak. Persze vitán felül áll hogy nem megy a csapatnak, és tavaly 0 rangadót nyertünk ami nem sok. Rijkaardnak az a peche, ha ez pech hogy hiába brillíroztak három szezonon át, ha a legfontosabb szezonját qrta el, a csapattal együtt. Én amiatt pártolom egyelőre a maradását, mert ha most elküldik, akkor a játékosoknak annyi fog lejönni, hogy ha nem megy semmi gond, megy az edző és kész és akkor megint fél év nyugi van, mert ugye az új edzőnek jár a türelem. Pedig szerintem vastagon benne vannak a mostani mélyrepülésben és ha nem tanulják meg mit kell tenni hogy javuljanak, akkor így maradnak, ami elég nagy baj mert egy csomó fiatal van. Amúgy szvsz pl. Puyol legalább akkorát esett vissza mint R10 csak ő kevésbé van reflektorfényben. Amúgy nemsokára megyek ki meccsre, és azért a biztonság kedvéért viszek fehér zsebkendőt ha pontot vesztenénk, de én bízom benne hogy feljönnek, bár túl sok jelet én sem látok. (egyelőre elég vona ha úgy nyernénk meccseket mint a depor ellen, ott legalább látszott a szándék) urinho mit csinálna ronnieval? Szerintem ugyanúgy kispadoztatná.
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.03. 21:42:51

Mielőtt félreértenétek annyit még hozzáteszek,h szerintem is Rijkaardnak mennie kell az év végén,ha nem javít és Ronnienak is irdatlan sokat kell javulnia,de ha már mint említettétek ide bárki írhat nem kell pro-licens,akkor tartsuk magunk ahhoz és tisztelettel beszéljünk a szaktekintélyekről és ne.....
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.03. 21:41:49

Nos,szerintem 1-1 kérdést kell feltenni a 2 "tábornak"!azoknak,akik azt mondják,hogy maradjon,meg kéne fogalmazniuk,hogy miért is?és hogy mi az a biztató jel,ami miatt maradjon?Az ellentétes "tábornak"(ez itt nem jo szó,mert mindenki a barcának szurkol,de a barcán belül gondolom a 2 tábort) pedig azt a kérdést kéne feltenni,hogy miért menjen és milyen jelekből látják ezt?nos,én választ szeretnék adni a kérdéseimre,amik már vagy 3.2154236.32423-szer ki lett fejtve,de igy egybe számomra összeszedettebb,mintha darabonként leirnám,amit már megtettem! :lol:

1.kérdés:Miért is?,azért mert amit a Barcáért tett,azt becsülni kell,tisztelni és gondolom,mint minden Barca szerető ember,ezt igy is teszi!Ám a multból nem lehet megélni és ez így is van,ezzel teljesen egyetértek,de nem kell arrol beszélni,és tisztelet a kivételnke aki nem ezt mondta,de azt azért kétlem,hogy az az edző,akinek ilyen eredményei vannak és maga Johan Cruyff ajánjla be,az ne legyen jó,taktikailag felkészült edző!az,csak mostanában ez nálunk már nem megy neki,nem tud váltani :!: Mi lenne a biztató jel?Nos,alapjáraton semmi,hiszen másfél éve azt halljuk,hogy dolgozni kell és meglesz az eredmény!Nos,azóta minden nap dolgoznak,de hol az eredmény?! :wink: Kérdem én,hogy az eredménynek számít,hogy nagyjából másfél év alatt a rangadók 90%-át elbuktuk és csak azt a Valenciát tudtuk megverni,amelyik most akkora gödörben van,mint mi 2002-ben!véleményem szerint ez nem eredmény,és jelek sincsenek,mégis eleddig jomagam is biztam benne!Ám ez a "hol van kledvünk focizni,hol nincs" stílus,ez nekem nagyon nem jön be!Hogy egy Lyon ellen x lett,azt becsültem,bravó,idegenben egy jo csapat ellen a BL-ben ennyi kellett,na de hogy a Real Madrid ellen,az év legfontosabb meccsén,amikor ráadásul a pontok is kellenének,akkor csődöt modnjon az összes sztár?Az a csapat csődöt mondjon,amelyiket majdnem 100 milkával erősitettek meg a nyáron?Ha már nyerni amugy sem tudunk,akkor legalább a játék legyen ott és mondjuk azt,hogy "a francba,szerencséjük volt"!Dehát,ilyen játékkal,amit 1,5 éve jáccunk és ami most csúcsosodott ki,akkor a válasz egyértelmű az 1. kérdésemre:Nem,ebből nem kérek,köszönöm!

2. kérdés:Miért is menjen?Az elmúlt másfél év kiltástalan játéka miatt és még csak nem is az eredményeket mondom,mert az is fontos,na dehát azért merőben más lenne most mindenkinek a váleménye,hogyha tavaly úgy veszitettünk volna,hogy mindenhol mindenkit lemosunk a pályáról játékban és csak 1 gólokkal kapunk ki?legalábbis nekem akkor MOST más lenne a véleményem!dehát a játékunk,az a katasztrófával és a nyitott könyvvel egyenlő.....És hogy mik azok a jelek,amik arra sarkalnak,hogy menjen?Ajáték,az eredmények,a több sztár formahanyatlása és a csapattal kapcsolatos több furcas dolog!Gondolok itt az Edmilson vs fekete bárány interjú,akkor az az utáni "hiszti",Ronnie élete,ohgy azt halljuk,hogy javul,aztán eljön a meccs és mintha a pályán se lenne!Tehát mi szól amelett,hogy menjen:Minden......

Ez lenne az én véleményem,és én most nem mondtam nagy okosságot,nem is akartam azt mondani,mert itt ezt már leirtátok,csak én összegeztem magamban és az ebből fakadó véleményemet írtam le!

ui:És mgé az érdekes,hogy amikor ment a szekér,akkor semmi az ég világon nem került ki az öltözöből,semmi cikk,hogy Deco kinyitotta a száját,pedig egészen biztos vagyok benne,hogy volt akkor is valami!és most,lám,gyengébbek vagyunk,és minden rezzenésről tudunk!Érdekes,nem? :wink:

Helyesírási hibákért bocs,gyorsan gépeltem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2008.01.03. 21:47:20-kor.
.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.03. 21:40:38

Lionel85 írta:Érdekes, Saviolával is voltak anyagi gondok, amikor nem volt hajlandó belemenni a teljesítménybérezésbe, pedig közel sem akkor sztár, mint Rivaldo. A brazil talán megérdemelte volna, de az is számít, hogyan tálalja ezt a vezetőség felé. Ma már nem kellene kitalálni indokokat arra, hogy egy játékost eltűntessenek.
így van.
de mielőtt mélyebben belemennénk ebbe, csak azért írtam, amit írtam, mert azért vannak itt is sötét foltok a "tegnap még isten, ma :arrow: kuka" témakörben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt