Nos,szerintem 1-1 kérdést kell feltenni a 2 "tábornak"!azoknak,akik azt mondják,hogy maradjon,meg kéne fogalmazniuk,hogy miért is?és hogy mi az a biztató jel,ami miatt maradjon?Az ellentétes "tábornak"(ez itt nem jo szó,mert mindenki a barcának szurkol,de a barcán belül gondolom a 2 tábort) pedig azt a kérdést kéne feltenni,hogy miért menjen és milyen jelekből látják ezt?nos,én választ szeretnék adni a kérdéseimre,amik már vagy 3.2154236.32423-szer ki lett fejtve,de igy egybe számomra összeszedettebb,mintha darabonként leirnám,amit már megtettem!
1.kérdés:
Miért is?,azért mert amit a Barcáért tett,azt becsülni kell,tisztelni és gondolom,mint minden Barca szerető ember,ezt igy is teszi!Ám a multból nem lehet megélni és ez így is van,ezzel teljesen egyetértek,de nem kell arrol beszélni,és tisztelet a kivételnke aki nem ezt mondta,de azt azért kétlem,hogy az az edző,akinek ilyen eredményei vannak és maga Johan Cruyff ajánjla be,az ne legyen jó,taktikailag felkészült edző!az,csak mostanában ez nálunk már nem megy neki,nem tud váltani
Mi lenne a biztató jel?Nos,alapjáraton semmi,hiszen másfél éve azt halljuk,hogy dolgozni kell és meglesz az eredmény!Nos,azóta minden nap dolgoznak,
de hol az eredmény?! 
Kérdem én,hogy az eredménynek számít,hogy nagyjából másfél év alatt a rangadók 90%-át elbuktuk és csak azt a Valenciát tudtuk megverni,amelyik most akkora gödörben van,mint mi 2002-ben!véleményem szerint ez nem eredmény,és jelek sincsenek,mégis eleddig jomagam is biztam benne!Ám ez a "hol van kledvünk focizni,hol nincs" stílus,ez nekem nagyon nem jön be!Hogy egy Lyon ellen x lett,azt becsültem,bravó,idegenben egy jo csapat ellen a BL-ben ennyi kellett,na de hogy a Real Madrid ellen,az év legfontosabb meccsén,amikor ráadásul a pontok is kellenének,akkor csődöt modnjon az összes sztár?Az a csapat csődöt mondjon,amelyiket majdnem 100 milkával erősitettek meg a nyáron?Ha már nyerni amugy sem tudunk,akkor legalább a játék legyen ott és mondjuk azt,hogy "a francba,szerencséjük volt"!Dehát,ilyen játékkal,amit 1,5 éve jáccunk és ami most csúcsosodott ki,akkor a válasz egyértelmű az 1. kérdésemre:
Nem,ebből nem kérek,köszönöm!
2. kérdés:
Miért is menjen?Az elmúlt másfél év kiltástalan játéka miatt és még csak nem is az eredményeket mondom,mert az is fontos,na dehát azért merőben más lenne most mindenkinek a váleménye,hogyha tavaly úgy veszitettünk volna,hogy mindenhol mindenkit lemosunk a pályáról játékban és csak 1 gólokkal kapunk ki?legalábbis nekem akkor MOST más lenne a véleményem!dehát a játékunk,az a katasztrófával és a nyitott könyvvel egyenlő.....
És hogy mik azok a jelek,amik arra sarkalnak,hogy menjen?Ajáték,az eredmények,a több sztár formahanyatlása és a csapattal kapcsolatos több furcas dolog!Gondolok itt az Edmilson vs fekete bárány interjú,akkor az az utáni "hiszti",Ronnie élete,ohgy azt halljuk,hogy javul,aztán eljön a meccs és mintha a pályán se lenne!
Tehát mi szól amelett,hogy menjen:Minden......
Ez lenne az én véleményem,és én most nem mondtam nagy okosságot,nem is akartam azt mondani,mert itt ezt már leirtátok,csak én összegeztem magamban és az ebből fakadó véleményemet írtam le!
ui:És mgé az érdekes,hogy amikor ment a szekér,akkor semmi az ég világon nem került ki az öltözöből,semmi cikk,hogy Deco kinyitotta a száját,pedig egészen biztos vagyok benne,hogy volt akkor is valami!és most,lám,gyengébbek vagyunk,és minden rezzenésről tudunk!Érdekes,nem?
Helyesírási hibákért bocs,gyorsan gépeltem!
.