2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
senzu írta:Rijkaard te vadbarom
Bezony-bezony'. Az a baj, hogy Frank, már nagyon sokszor elmondta, hogy ő nem oylan, aki kiabál a játékosaival. Ez rendben is van, de néha vannak olyan helyzetek, amikor más kell, amikor igenis az tesz jót egy játékosnak, hogyha leüvöltik a fejét, még ha ezt az adott szituációban a játékos nem is így éli meg, de utólag visszagondolva biztosan az edzőjének ad/adna igazat. Lehet két ember barát. Pl nagyon sok barát játszik egymás ellen egy meccsen, és akkor nem az van, hogy odapasszolja az ellenfelének, mert ő a barátja. NEM! A meccs alatt ők ellenfelek nem barátok, ugyanúgy, ahogy egy meccsen nem kát barát van az öltözőben, hanem egy játékos és egy edző, ezt kéne néhány játékosnak tudomásul vennie, de ahhoz az kéne, hogy Frank ezt megmutassa nekik, de a nyilatkozataiból ítélve ez nem történik meg...LG írta:Nem csak Frank hibája, h sok játékos belexar az egészbe, de neki kellene ez ellen vmit tenni
Ők még fiatalok, és tele vannak akarattal, bizonyitássi vággyal, őket nem kell motiválni. Yayat szintén még ide sorolnám. Hanem a jollakot sztárokat kéne...dr. Mezey írta:Hát igen, de Messi meg Iniesta folyamatosan fejlődik, míg más meg vissza. Akkor van akit tud edzeni, van akit meg nem? Vagy visszatérünk oda hogy ha vmi jó az a játékos érdeme ha rossz akkor meg az edzőé?
Tény....de a játékosokat kinek kell formába hozni? AZ EDZŐNEK...Tomi`FCB írta:az a baj hogy szerintem nem csak Riijkarddal van a baj hanem a játékosok akaratával és formájával. Henry sem az az Henry aki miatt leigazolta a Barca.
Azért ha megnézzük az Arsenalba kilőtte magát a klub királyának fantasztikus játékával. Ronaldinho sem a legjobb nem is akar, nem látom azt az igazi mosolyt az arcán cask az ilyen kamerába. Dos Santostól, meg Krkictől nem várhatjuk el hogy acsapatot a hátukon vigyék hisz még alig 17-18 évesek.
Eto'o meg biztos vagyok benne hogy vissza fog térni csak még kell egy kis idő neki. Bár a Valencia ellen rendesen visszatért.
Egyedül aki a támadófociból mindent beleadott az Messi votl , de most hogy kidőlt nem tudom hogy mi lesz a Mallorca ellen.
HAJRÁ BARCELONA
OFF:mármint fizikai értelemben....gekkodan írta:gyerekek ennyit mondok:
"Aki a múltba néz az seggel érkezik a jövőbe"
Hát ja Ajaxban nem volt valami nagy szám, de azért Abra papa se véletlenül vitte a Chealskybe.Etooka írta:A kulcsa ő volt,nagyon jól kiegészítették egymást,emlékszem,akkoriban Frank nem is ugrált fel,hanem Henk ugrált és szólt!de azért henk egyedül,mint láthattuk az ajax-nál,a védelem összetevésében nem volt vmi nagy spileregyütt jók voltak,nagyon jók!
A kulcsa ő volt,nagyon jól kiegészítették egymást,emlékszem,akkoriban Frank nem is ugrált fel,hanem Henk ugrált és szólt!de azért henk egyedül,mint láthattuk az ajax-nál,a védelem összetevésében nem volt vmi nagy spilerCsak a Barca! írta:(Nem akartam az idézettel szértnyújtani a fórumot)Etooka írta:...
Ebbe minden benne van, tökéletesen egyet értek.
Anyit még hozzátennék, hogy érdekes, hogy a Barca azóta van hullámvölgyben, marianna árokban (ez tetszett), amióta Henk elment. Azóta egy 0 amit csinál Frank és a csapat. Érdemes elgondolkodni rajta, hogy sikereink kulcsa talán nem is Frank volt, hanem Henk?![]()
(Nem akartam az idézettel szértnyújtani a fórumot)Etooka írta:...
így van.Lionel85 írta:Érdekes, Saviolával is voltak anyagi gondok, amikor nem volt hajlandó belemenni a teljesítménybérezésbe, pedig közel sem akkor sztár, mint Rivaldo. A brazil talán megérdemelte volna, de az is számít, hogyan tálalja ezt a vezetőség felé. Ma már nem kellene kitalálni indokokat arra, hogy egy játékost eltűntessenek.