Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi...valami hasonlót sejtettem én is...miihii írta:Amennyire láttam,úgy nézett ki,h a jobb oldali kapu mögött a legalsó karéj fehérbe borult,de aztán ennyi.Tivornya írta:Jut eszembe - vagyis csak a fejembe![]()
A Classico-n volt a lelátón élőkép? Ha igen, akkor küldhetnétek egy linket, h mit hozott össze a madridi közönség
Aztán lehet,h későn néztem oda és csak a végét láttam![]()
Mindenesetre nálunk az egész hosszú oldal tetőtől talpig Blaugranás szokott lenni
Amennyire láttam,úgy nézett ki,h a jobb oldali kapu mögött a legalsó karéj fehérbe borult,de aztán ennyi.Tivornya írta:Jut eszembe - vagyis csak a fejembe![]()
A Classico-n volt a lelátón élőkép? Ha igen, akkor küldhetnétek egy linket, h mit hozott össze a madridi közönség
CS0ki írta:Még régen volt téma, hogy fog bejönni CR ára, meg nem lehet mezekből meg hasonlókból behozni. Úgy néz ki, mostanra sikerült is:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... no-ronaldo
A mezek mellett szépen termelte az egyéb marketing területeken is, amennyire olvasni lehet.
És CR ugye a pályán is elég jó teljesítményt nyújt, így egyértelmű, hogy még a magas ára ellenére is a legjobb vételünk volt a nyáron.
Remélhetőleg jövőre sem fog visszaesni a teljesítménye, hanem még keményebben próbál újra Messi elé kerülni, mert most kétségtelenül az argentín van a trónon.
Egyébként tényleg elképesztő micsoda pénzeket lehet leakasztani a marketinghez kapcsolódó területeken.
Ha a többsége megvalósult volna, 183 játékos lenne a keretben, lenne 4 különböző edzőnk, stb...amíg viszont a Pérezzel kapcsolatos hírek többsége megvalósul, addig mellőzheted az ilyen idióta hasonlatokat... kösz
A középpályánk továbbra ia a leggyengébb és nyáron Guti biztos lép, ahogy valószínűleg gago/diarra közül az egyik is.a Real-ban még mindig nincs elég szélsőtámadó ill. középpályás?
Drenthe el fog menni a nyáron, ez 100%. Marcelo meg egy jópofa kiegészítő ember, akinek néha vannak jó meccsei.Van az 3 is. Drenthe, Marcelo, Ronaldo. (Persze Marcelo elsősorban védő, de már legalább annyit játszott szélsőként, mint védőként.)
Nem tökmindegy? Nem oszt nem szoroz mit csinál a Madrid. Egyébként a jelenlegi formában lévő Valenciát illene megverni csúcsformában lévő Silvával is. De inkább kisérletezgetésre kéne használni a maradák 7 meccset. Pár fiatallal megismertetni az első osztály hangulatát, Higu-Benzema kettőst kipróbálni több meccsen, stb.Milyen érdekes, hogy a David Silva-féle hírt 5 nappal a madridi meccs előtt dobják köztudatba... Elég ócska trükk, mondhatnám: megszokott.
Nem tudom, milyen hatást remélnek a madridi sajtósok, de én viszont remélem, hogy fordítva sül el (kétszeresen fog hajtani Silva).
Van az 3 is. Drenthe, Marcelo, Ronaldo. (Persze Marcelo elsősorban védő, de már legalább annyit játszott szélsőként, mint védőként.)zsuni írta:1 db szélső van a keretben, nagy ráeröltetéssel 2a Real-ban még mindig nincs elég szélsőtámadó ill. középpályás?
ha ez igaz,akkor Ribery nem jön Madridba. Az egyikük 100% h érkezik,hisz csak Cé meg esetleg Marcelo játszatható szélen. Ebben az esetben viszont dobhatjuk a kukába a 4-2-2-2es hadrendet a legnagyobb örömömre.Fecooo írta: HA EZ IGAZ, akkor az csak azért lehet, mert tudják, h a VB után nagy eséllyel fel fog menni Silva ára (is)
nem szeretném, h odamenjen, ugyanis továbbra is neki örülnék, mint balszélsőnek...
a Real-ban még mindig nincs elég szélsőtámadó ill. középpályás?
nyár után semmi nem valósult meg a Perezt érintő hírekből, sőt, azóta Perezről semmi konkrétumot sem hallani, ezért gondolom én ezekről a hirekről, hogy nem igazán valósaktudod, ez akkor lenne (talán) helytálló hasonlat, ha legalább 90%-a nem valósult volna meg ezeknek az általad kacsának titulált híreknek... amíg viszont a Pérezzel kapcsolatos hírek többsége megvalósul, addig mellőzheted az ilyen idióta hasonlatokat... kösz
1 db szélső van a keretben, nagy ráeröltetéssel 2a Real-ban még mindig nincs elég szélsőtámadó ill. középpályás?
tudod, ez akkor lenne (talán) helytálló hasonlat, ha legalább 90%-a nem valósult volna meg ezeknek az általad kacsának titulált híreknek... amíg viszont a Pérezzel kapcsolatos hírek többsége megvalósul, addig mellőzheted az ilyen idióta hasonlatokat... köszzsuni írta:na grat a Barca-nak, egy jo kis taktikai meccset nyertek meg, és bár nem volt olyan látványos mint amire számitottam, azért volt annyi beszabehu megmozdulás, mint angliában 2 év alatt.
csak annyit kérdezek, ha rólad azt állitom meleg vagy, akkor mindenki elhiszi? mert itt mindenki ugy ugrik ezekre a hírekre, mint egy ló a kockacukorra.még egy adalék ahhoz, h Pérez-nél vmi "nem tiszta" (fejben...)akinél felmerül az, hogy Higuaint el kell adni, az egy full idióta. kb ennyi,,Egyértelműen gyenge a támadó szekciónk, Higut el kell adni, mert egy középszerü csatár."
na pont Higuain az egyik legjobban helyezkedő támadó a Madridban. egy meccsen kb 20szor lehetne kihagyhatatlan helyzetbe hozni, mert mindig ott van, csak nem megy oda a labda. na ez az ő hibája gondolom..Ha csatár,akkor miért nem látni tőle olyan gólokat,mikor berobban egy beadott labdára? Vagy egy beadásnál jól helyezkedik? Vagy mégsem csatár?