CS0ki írta:Még régen volt téma, hogy fog bejönni CR ára, meg nem lehet mezekből meg hasonlókból behozni. Úgy néz ki, mostanra sikerült is:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... no-ronaldo
A mezek mellett szépen termelte az egyéb marketing területeken is, amennyire olvasni lehet.
És CR ugye a pályán is elég jó teljesítményt nyújt, így egyértelmű, hogy még a magas ára ellenére is a legjobb vételünk volt a nyáron.
Remélhetőleg jövőre sem fog visszaesni a teljesítménye, hanem még keményebben próbál újra Messi elé kerülni, mert most kétségtelenül az argentín van a trónon.
Egyébként tényleg elképesztő micsoda pénzeket lehet leakasztani a marketinghez kapcsolódó területeken.

Ezért van,hogy ma már a labdarúgás az egyik,hanem a legnagyobb üzlet a világon.
Mondjuk máig nem értem miért kell ilyen irreális összegeket dobálgatni,és ezzel nem a realt vádolom,és nem Cé képességeit bírálom.
Csak szerintem még Messiért is nagyon sok ez a pénz,meg bárkiért.
Szvsz már az ilyen 20-30 millió eurós pénzek is nagyon durvák.
Bár hozzátartozik,hogy nem maga a játékos kerül ennyibe,hanem amit előttem leírtál.Maga a "márka".
És hogy ne legyen semennyire off.
Beszélgettek itt igazolásokról,hogy kinek kéne a realba mennie.
Védelem szerintem Pepe felépülésével jó,egy szélső hátvéd kell mindössze.
Középpályát kéne megerősíteni,mert ott Lassana Diarrán,és Xabi Alonson kívül nincs ép ember,és ők is védekezőek.Kaká jó lenne nekik,ha formában lenne. Ide 1-2 ember elférne bőven.
Elől meg megvannak,főleg hogy 1 ékkel játszanak.Benzema és Higuain szerintem tökéletesek,mindketten fiatalok,csak egy kis rutin kell nekik és jók lesznek.
Edző meg érkezni fog,de ez már Del Bosque távozásával mindig kész tény,hogy köv szezontól új edző lesz.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."