Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek, a tegnapi kevés pozitívumok egyike ő volt nekem is. A véleményem mondjuk még mindig nem változtatta meg, mert a jó játékában se volt túl sok átütőerő nekem, de lefelé nem lógott ki tegnap, sőt. Pacsi a tegnapiért neki.LG írta:Nekem egyébként tegnap tetszett a játéka, kicsit tudott is lendíteni a csapat támadójátékán. A világot nem váltotta meg, de úgy gondolom, a jobbak közé tartozott csapaton belül. Annyit bántottuk mostanában, hogy ezt most le kellett írnom.
Vagy hozzávagja valakihez a cipőjét és emberhátrányban kell letollni a meccset.S.Agüero írta:Annyira adná magát, hogy szerdán továbblő minket a volt csapata ellen.
Bl-ben 2x13 perc alatt se cselezési kísérlet, se szerelési. Bajnokságban 776 perc alatt 42 szerelési kísérlet, abból 17 sikeres. 20-ból 4 fejpárbajt nyert meg, 10 interceptionje van, és 21 szabálytalansága - egyedül Rakiticnek van több, aki majdnem 3-szor annyit játszott.. 23 cselkísérletből meg eddig 6 jött össze neki.Zozzy 5 írta:a vállalt cselezési próbálkozásokról meg a szerelési kísérletekről tud vki dobni egy statot (akár a tegnapi meccsekről, akár másról)? egy középpályáshoz képest elég vállalhatatlannak érzem így szemre, de hátha tévedek és más a valóság.
Tegnap eléggé rágyúrt a 2. sárgára is, meg is lett volna neki szvsz, ha LE nem kapja le.palesz77 írta:A legutobbi 135 lejatszott perce alatt 3 sargat szedett ossze, ez 45 percenkent 1. Valencia ellen eltiltott lesz ha jol olvastam.
Ugyanígy gondolom én is.Zozzy 5 írta:...
Régi téma, de én Ibrával is vitatkoznék. Szerintem jó lehetett volna is, ahogy az elején jó is volt, a visszaesésében meg nagy szerepe volt Guardiolának is, illetve kettejük viszonyának, + Messi középre kerülésének. Suarez is akkor lett igazán jó, mikor Messi kikerült jobb szélre, belőle meg igazi 9-es lehetett.Ibra volt szidva anno, hogy jobb napjain is erzodott, hogy nem itt kene jatszania, en a toroknel erzem most ezt. Es nyilvan palcat nem torok felette, javulhat meg. De jovore rajta kivul lesz 3 olyan kozeppalyas a keretben, akik vele fognak versenyezni a 12. jatekos szerepert, csak kozben stilusra jobban passzolnak ide, es melle tobb poszton is bevetheto mindegyikuk.
Ezt nagyon adom. Nem azt vártam tőle, hogy megváltja a világot, de ennél azért sokkal többet képzeltem. Főleg hozáállásban. Azt se lehetne mondani, hogy egy faék játékos, mert az ATMA talán legkreatívabb játékosa volt. (lehet mondani, hogy az nem nehéz stb. de látszott rajta, hogy technikás) Itt ebből semmit nem látunk. Nem arra gondolok, hogy a farkán pörgesse a labdát és sarokkal adja a gólpasszokat, de annyira idegen test, hogy nem igazán tudom ráfogni a kihagyásra. Lehet olyan, hogy nem jönnek be a megoldásai, mert fél év az fél év, de nem látom azt, hogy ez megváltozna.palesz77 írta:
Ehhez kepest Arda eddigi teljesitmenyebol nem ez jon le nekem. Volt 2-3 jo meccse - az elso meccsen engem is jol "beetetett"-, de donto tobbsegben lassu es lotyogos jatekot mutat. Ibra volt szidva anno, hogy jobb napjain is erzodott, hogy nem itt kene jatszania, en a toroknel erzem most ezt. Es nyilvan palcat nem torok felette, javulhat meg. De jovore rajta kivul lesz 3 olyan kozeppalyas a keretben, akik vele fognak versenyezni a 12. jatekos szerepert, csak kozben stilusra jobban passzolnak ide, es melle tobb poszton is bevetheto mindegyikuk. Egyedul a rutin szol a torok mellett veluk szemben, de en nem latom azokat a kepessegeit egyelore, amikkel a mi jatekunkat cserekent beallva javithatna.. Itt is szinte mindenki a vedekezeset emeli ki, ami valoban magas szintu - volt a Ticoban -, de a masik 3 delikvens is vedekezik kokemenyen, szoval ennel tobb kene azert.
Ugyhogy ha egy zsiros kinai ajanlat jonne erte, es ennek hala meg tudnank jobban erositeni a keretet - nem elszornank Pogba fele sztarigazolasokra a pluszpenzt -, akkor en siman eladnam, mert nelkule is siman meg tudjuk oldani a kozeppalyas kerdest. Ha marad az se zavar, de jovo ilyenkorra szerintem 7. szamu kozeppalyas lenne akkor mar - remelem ramcafol.
Mondjuk 40 millioert - vagy 47, nem is emlekszem mar - en annal boven tobbet varnek..
Rakitic az elso felkeszulesi meccstol latszott, hogy stilusra passzol ide. Az, hogy ki mennyire van megelegedve a mutatott jatekaval mas teszta, de szerintem senki nem latja ugy, hogy "idegen test" lenne. Vidalnal nekem szinten ez a helyzet, passzolni passzol ide, csak sanszos, hogy kezdo nem lesz. Pedig o is kihagyott fel evet, es a jateka is megkerdojelezheto sokszor, megis teljesen mas a ket szitu. Suarezzel is ez volt, nyomiskodott eleget, de erezni lehetett, hogy ha elkapja a fonalat vegre, akkor nagyon beindul..LG írta:Rakiticre is sokan mondták, hogy nem ide való, azóta meg kulcsember lett. Persze ehhez kell az alázat, és a rengeteg munka amit elvégez, és ez az, amit eddig egyáltalán nem látok a törökben, és ami meglepő, és egyben szomorú számomra, mert az Atleticoban nem ilyen volt. De hátha LE be tudja törni.
Mondjuk 40 millioert - vagy 47, nem is emlekszem mar - en annal boven tobbet varnek..Bob_Marley írta:És örülnénk mi ha két évvel ezelőtti Robi szintet hozna.
azért tegyük hozzá, hogy a fél év kihagyás, az meccsnélküliséget jelent. edzeni, taktikát gyakorolni, fizikailag készülni bőven volt ideje. neki kellene lennie a legpörgősebb, legharapósabbnak a keretből, egyrészt a frissessége, másrészt a habitusa alapján, erre nagyjából a 2 évvel ezelőtti sergirobi szintjét hozza.Bob_Marley írta:Egyelőre feltétlenül meg kell legyen felé a bizalom, mert fél év kihagyás az azért sok.
Én igazából ezt emelném ki. Ne felejtsük el, hogy a Lucho-féle középpálya lényege, hogy megszűrjék az ellenfél támadásait, a védekezést már legalább a félpályánál megkezdjék illetve a labdabiztosság. Ennek gépezetként kell működnie. Egyénieskedésre ott az MSN.palesz77 írta: D. Suárezt visszavesszük a nyáron - 99% -, lesz 3 olyan játékos a középpályán, akik jobban passzolnak - szerintem - a csapatba, még ha máshol a török lehet jobb lenne náluk. Ha meg a kínaiak vinnék, akkor nem keveset kaszálhatnánk vele, ami a nyári erősítéseknél még jól jöhetne.