LG írta:Rakiticre is sokan mondták, hogy nem ide való, azóta meg kulcsember lett. Persze ehhez kell az alázat, és a rengeteg munka amit elvégez, és ez az, amit eddig egyáltalán nem látok a törökben, és ami meglepő, és egyben szomorú számomra, mert az Atleticoban nem ilyen volt. De hátha LE be tudja törni.
Rakitic az elso felkeszulesi meccstol latszott, hogy stilusra passzol ide. Az, hogy ki mennyire van megelegedve a mutatott jatekaval mas teszta, de szerintem senki nem latja ugy, hogy "idegen test" lenne. Vidalnal nekem szinten ez a helyzet, passzolni passzol ide, csak sanszos, hogy kezdo nem lesz. Pedig o is kihagyott fel evet, es a jateka is megkerdojelezheto sokszor, megis teljesen mas a ket szitu. Suarezzel is ez volt, nyomiskodott eleget, de erezni lehetett, hogy ha elkapja a fonalat vegre, akkor nagyon beindul..
Ehhez kepest Arda eddigi teljesitmenyebol nem ez jon le nekem. Volt 2-3 jo meccse - az elso meccsen engem is jol "beetetett"

-, de donto tobbsegben lassu es lotyogos jatekot mutat. Ibra volt szidva anno, hogy jobb napjain is erzodott, hogy nem itt kene jatszania, en a toroknel erzem most ezt. Es nyilvan palcat nem torok felette, javulhat meg. De jovore rajta kivul lesz 3 olyan kozeppalyas a keretben, akik vele fognak versenyezni a 12. jatekos szerepert, csak kozben stilusra jobban passzolnak ide, es melle tobb poszton is bevetheto mindegyikuk. Egyedul a rutin szol a torok mellett veluk szemben, de en nem latom azokat a kepessegeit egyelore, amikkel a mi jatekunkat cserekent beallva javithatna.. Itt is szinte mindenki a vedekezeset emeli ki, ami valoban magas szintu - volt a Ticoban -, de a masik 3 delikvens is vedekezik kokemenyen, szoval ennel tobb kene azert.
Ugyhogy ha egy zsiros kinai ajanlat jonne erte, es ennek hala meg tudnank jobban erositeni a keretet - nem elszornank Pogba fele sztarigazolasokra a pluszpenzt -, akkor en siman eladnam, mert nelkule is siman meg tudjuk oldani a kozeppalyas kerdest. Ha marad az se zavar, de jovo ilyenkorra szerintem 7. szamu kozeppalyas lenne akkor mar - remelem ramcafol.
Bob_Marley írta:És örülnénk mi ha két évvel ezelőtti Robi szintet hozna.

Mondjuk 40 millioert - vagy 47, nem is emlekszem mar - en annal boven tobbet varnek..