mindorokke_barca írta:
Kalap1988, van igazság szerintem is abban amit mondasz, de amikor monikák meg győzikék éveken keresztül fent tudnak maradni viszonylag fő műrosidőben ott komoly problémák vannak az igényekkel. Ez a része számomra ilyen egyszerű.
áthoztam ide, h ne offoljuk szét a másik topicot...
számomra az egész nem ilyen egyszerű, ugyanis a média évekkel ezelőtt népbutításba kezdett, és sajnos sikeresen elbutították az ország nagyon nagy részét, ettől függetlenül NEM SZABAD ÁLTALÁNOSÍTANI!
elmondom neked, h én személy szerint rühellem az egész retkesklubot a millió alcsatornájával és a "celebgyárával" együtt! rákaptak a celeb szó használatára, rájöttek, h a bigbráneron és valóvilágon, vmint a tóóksóókon elbutult embereket megetethetik a celebek napi sz@rságaival... ezen azonban azóta nem csodálkozom, amióta a Sebeők János rájött, h több pénzt tud keresni azzal, ha hülyét csinál magából, mintha "normális" lenne...
az egész ország szégyene, h győzikét küldték ki a Milan fogadására is... itt tartunk, Magyarország már felveszi a versenyt az USA-val, ami a néphülyítést illeti...
egy haszna volt ennek az egésznek: leszoktam a tv-ről, max Comedy Centralt és sportokat nézek,(
nah meg HBO-t 
) SEMMI MÁST!
ez az egész egy jól felépített folyamat volt: bejön a két kereskedelmi tv 97-ben

jönnek a szennyműsorok

jönnek a celebek, akik semmihez se értenek, de jobban élnek, mint a valódi hírességek, akik azért lettek hírességek, mert letettek vmit az asztalra

az egész ország manipulálható már könnyedén...
Kalap1988 írta:Azt nem állítom, hogy nincs baj az igényekkel, de hogy lehet, hogy mondjuk 100, vagy 150 éve egy egyszerű ember annyi iskolázottsággal sem, mint amivel a mai átlagember rendelkezik nem volt ennyire igénytelen? Sokkal magasabb műveltséggel és több általános ismerettel rendelkezett. Ez egy kölcsönhatás, egyrészről az igény formálja a műsorokat, mert valóban nincs túl nagy igény, másrészről viszont a műsorok formálják az igényeket. Ezt sosem szabad elfelejteni. Ha a közszolgálati csatornák valódi alternatívát tudnának felmutatni, akkor csökkenne ez a kereskedelmi fölény. Ebben biztos vagyok.
pontosan erről van szó, a kínálat megteremtette a maga keresletét...