Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.16. 19:15:43

Ha az volt VV célja, hogy címlapokon legyen: elérte.
Ha az volt VV célja, hogy közutálat tárgya legyen: elérte.
Ha az volt VV célja, hogy kicsikarjon irreális fizetést: nem sikerült elérnie :lol:

Az az érzésem, hogy alakul a 2.Figo-ügy. Bár ő tuti nem a Reálhoz fog menni, mert ott van jobb nála, de abban biztosak lehetünk, hogyha legközelebb a gyepünkre lép és nem Barca-mezben, akkor szerintem füttykoncert lesz.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.06.16. 19:02:34

sokan mondják hogy valószínűleg kacsa és csak az ügynöke akar annyit..

nem lehet megmondani a menedzsernek hogy figyelj öreg, ebben a csapatban nőttem fel, évek óta első számú kapus vagyok, 2 Bl-t és számos Bajnokságot nyertem, nem akarok a fizetés miatt elmenni, inkább fogadjuk el :?:

Egyes hírek szerint egyébként a Barcelona még némileg emelni is hajlandó lett volna a 6 milliós ajánlatán, de mivel a másik oldalról nem volt tapasztalható közeledés, eredménytelenül zárultak az egyeztetések.

tényleg nem tudom megérteni viszont annyi előnyünk van hogy ki ne akarna most ide jönni?
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.06.16. 19:02:22

lionelmessi19 írta:Dani, elképesztő h milyen primitív stílust tudsz néha választani. :roll: Fogd már vissza.

Egyébként még1szer kihangsúlyoznám:
Nem tudjuk még hogy mi lehet, az is lehet h VV az egészről semmit nem tud, illetve az is meglehet, hogy az egész baromság. Ugyanis a hírnek semmiféle hiteles, sőt megnevezett forrása sincsen. Valahogy kiszivárgott, lehet h teljesen kamu.

Bár talán valahol középúton lesz az egész dolog megfejtése, szvsz végül Valdes kap egy 5-6 millió körüli hosszabbítást, amit majd aláír.

Szerk: ja és persze, messze volt ő a leggyengébb láncszemtől. Sose volt ilyen idénye, és nem is sokan tudtak idén jobbat produkálni nála. Mármint a kapusok közül.
1. Daninak maximálisan igazat adok. Miért baj az, ha a véleményét egyszerű, de közérthető formában közzéteszi. Bennem is hasonló érzések kavarognak.

2. Egyszerűen még évi 6 millát sem ér a srác, nemhogy kilencet. Ez nonszensz, ez az abnormalitás határát súrolja. Egyszerűen nincs tisztában a srác önnön képességeivel. Sokszorosan túlértékeli magát. Olyan évi 4 millió a max., amit adnék neki.

3. Ha emlékeim nem csalnak, még évad közben saját maga kijelentette, hogy annyit ér, mint Casillas. Na már most: innentől kezdve felesleges az ügynökével takarózni. Meg különben is: el tudjátok képzelni, hogy az ügynöke VV tudta nélkül áll elő ilyen követelésekkel? Az ügynöke magánakciójáról van szó, amiről szegény Viktor nem is tud semmit? Ugyan már, ne nevettessük ki magunkat.

4. És igen, most jött el az a pillanat, hogy ajtót mutatnék neki, vagy maradhat: a B csapatnál, vagy a kispadon, de hogy tétmeccsen nálam nem védene, az hót ziher... :roll:

5. Ja, és kedves Andris! Szerintem az ilyesfajta jelző használata nem illik Hozzád! :roll:
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.06.16. 18:54:06

Mehet.

Mindig kiálltam mellette,még ha gyengén is védett.De ez a fizetésemelési cirkusz elég undorító.Ha nem képes elfogadni a 6 milliós ajánlatot,akkor könnyes lesz a búcsú.Helyére nem nagyon tudok elképzelni senkit. :?
,,Azt hitted, hogy mi történt."
skadi
Capitá del Barça

2009.06.16. 18:49:10

nem állítom, hogy átlátom a dolgot,eddig nem olvastam utána,mert nem hittem a dologban és a mai napi utsó vizsgám miatt talán ittam is ma már,
DE:
alapvetöen nem tartom Victort egy kiemelkedö képességü kapusnak.
a reflexei jók,gyakran találj ael a labda,tud hatalmasakat védeni, de
olyanra is emléxem,mikor miatta kaptunk ki...

alapvetöen nem nehéz a legjobb kapusnak lenni a ligában, h aaz ellenfelek nem jutnak labdához, vagy ha mégis, azt még a saját térfelükön elveszi tölük az éppen pályán lévö barca középpálya...
nem tudom mennyi lövésböl mennyit fogott,de ha %osan nézzük,nem biztos hogy vezetné a listát...

na lényeg a lényeg,én azért bírom a srácot..vagy már megszoktam...
de jó volt a nagyobb védéseinél közölni a másdrukker haverokkal:
"VICTORVALDES!!!:)"...ne de 9 misi/év?mikor egyértelmen ö a gyenge láncszem -minden "szakértö"szerint akiknek a milyenségét lehetne elemezni,( szerknek:vicces lenne ilyen topik, amekkora [auto_cenzúra])- és nála sokkal hasznosabb játékosok szó nélkül beérik 6tal?

fura ez az egész.
vég ea vizsgaidöszaknak.
mentem inni.
Capon
Llegenda del Barça

2009.06.16. 18:38:23

csabooo írta:
Capon írta:Nagyon bízom benne, hogy nem lesz megállapodás VV és a klub között :!:
Nem akarom sárral dobálni az nem lenne tisztességes. Nekem bármilyen kapus jó lenne akit a klubvezetés és Pep elképzel. Nem vagyok híve, hogy neves kapusunk legyen. VV-nek sem volt soha neve és ezek után sem lesz :!:
Azért volt neki,csak a menedzsere miatt van ez...
Azt hogy nincs nagy neve kapusok közt szerintem, nem sok köze van a menedzseréhez és a fizuja körüli cécóhoz.
Egész egyszerűen utoljára Bonano-nál éreztem ezt utoljára amit VV-nél már ez elejétől kezdve, hogy gyengus.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
csabooo
Capitá del Barça

2009.06.16. 18:28:14

Capon írta:Nagyon bízom benne, hogy nem lesz megállapodás VV és a klub között :!:
Nem akarom sárral dobálni az nem lenne tisztességes. Nekem bármilyen kapus jó lenne akit a klubvezetés és Pep elképzel. Nem vagyok híve, hogy neves kapusunk legyen. VV-nek sem volt soha neve és ezek után sem lesz :!:
Azért volt neki,csak a menedzsere miatt van ez...
Capon
Llegenda del Barça

2009.06.16. 18:22:11

Nagyon bízom benne, hogy nem lesz megállapodás VV és a klub között :!:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.16. 18:16:53

Megvárom én is míg ő nyilatkozik, ha ő is azt,amit ügynöke,akkor már leírtam véleményem, abban biztos vagyok,h nem az ügynöke [auto_cenzúra] ki az újából ezt az egészet, VV akart magának fizu emelést, ha visszautasítják a 6millásat, amit bőven jónak érzek neki, akkor picit se sajnálom,h elmegy. már így is csökkent a szememben bőven,h ilyen hosszasra sikeredik ez az ügy. :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.16. 18:14:33

Hogy lehetne már Messit és VV-t összehasonlítani? :D Egyébként abban egyetértek, hogy van olyan, hogy egy félideig semmi, aztán hirtelen egy kontrából helyzetbe kerül az ellenfél, és az tényleg egy nem egyszerű dolog.

Az igaz, hogy sokat kér (ha a saját posztjukon klasszisok keresnek 6 milliót, akkor azért VV-nél túlzásnak érzek ennyit), de én nem bánnám, ha maradna. Bár pótolható, de mégis csak katalán és saját nevelés, és szerintem az átlagteljesítménye kifejezetten jó. Ha az Espanyol féle meccseket hozná, és a BL-kieséses szakaszában hibázna, én is másképpen néznék rá, de szerintem egy kicsit túl van lihegve a dolog. Rossz kapus, fejlődik, majd hibázik, az rossz kapus. Jó kapus, hozza az átlagot, hibázik, az jó kapus. Mert VV legapróbb hibái is mindig fel vannak értékelve, ha Cech hibázik folyamatosan, attól még jó kapus... mer' ő Petr Cech...

Tehát remélem marad, de nem dőlök a kardomba ha eladják.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.16. 18:01:23

andris871120 írta:
Amugy Reina nagy vásár lenne (nem tudom elengednék e). Szerintem Casillas szintü kapus.
ÁÁÁÁÁ!!!Casillas szintű kapus???Azért ez enyhe túlzás nem gondolod???egyébként meg ha valóban egy szinten lennének szerinted még még mindig Iker állna a spanyolok kapujában??
Én egyáltalán nem örülnék az érkezésének.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.16. 17:47:35

Azért ne essünk túlzásba srácok.
Nem véletlen ám, hogy a Barcaban egyik kapus sem tud maradandót nyújjtani. Sokal nehezebb a kapusoknak olyan csapatban védeni ahol alig jut el az ellenfél helyzetig egész meccsen. VV nem csak meccseket, de már szezonokat lejátszott úgy, hogy sokszor szinte semmi dolga. Messi is gyengén teljesítene, ha meccsenként csak 2x érhetne labdába hónapokon, éveken keresztül. Sokkal jobb kapus lesz VV ha elmegy egy olyan csapatba ahol sok múlik rajta és meccsenként rá kell mozdulnia a labdára 15-20x. Hiába játsza végig a szezont, nincs játékban úgy mint a többi kapus.

Amennyiben kell mégis egy új kapus, talán Neuer nem volna rossz. Nagyon fiatal még és nem véd roszul sem. Az u21-ben most is szépek védett a spanyolok ellen.

Komiszka írta:Na ne mond már, rengeteget hibázott az évben csak a védelmünk tette naggyá. Kapásból beugrik a Lyon elleni BL meccsünk, ott is csúnyán benézte Juninho szabadrúgását.
Az védhetetlen volt, minden kapus kapott már olyat.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.06.16. 17:45:32

menczel írta:Ha te ezt nem így látod akkor nemtudom milyen meccseket néztél idén...
Na az ilyen szövegtől... Mintha csak így lehetne látni... pff... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jelwaz 2009.06.16. 17:47:55-kor.
Komiszka
Jugador del Barça

2009.06.16. 17:43:20

Victornak egy nagy hibája volt, az Espanol elleni eladott labda. Ha csak a mindenki által körbenyalt Casillast vesszük, hát ő nemkevés cumit kapott rövid oldalra 30 ról; potyák sorozata; értelmetlen kifutások, mint a Classicón Henry góljánál.
Na ne mond már, rengeteget hibázott az évben csak a védelmünk tette naggyá. Kapásból beugrik a Lyon elleni BL meccsünk, ott is csúnyán benézte Juninho szabadrúgását. Valdes engem mindigis Barthezre emlékeztetett a bakijai miatt.
Casillassal meg ne említsük egy lapon.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.16. 17:42:26

lionelmessi19 írta:Aztán majd megint szabadkozhatsz ha aláír egy 5milliós szerződést. :roll:

Amíg VV nem mondja bele az újságírók képébe, hogy ő ugyan 9 milla alatt nem hajlandó itt védeni, addig talán kicsit mérsékeltebben kellene kezelni az egészet. Nemtudom mennyire olvastad el amit írtam, de ha megtetted vna és meg is érted, ami ott áll, akkor tudod h semmi biztosíték nincs erre az egész történetre egyelőre.
Hát én csak abból indulok ki, amit az ügynöke nyilatkozott több spanyol újságnak (szó szerinti idézést közöltek a lapok, idézőjelek között :wink: )

Elég világosan megmondta, hogy annyit ér, mint Casillas és a klub nem becsüli meg őket eléggé az ajánlattal. Abban teljesen igazad van, hogy az utolsó ajánlat ténye sem hivatalos, mint ahogy a nemleges válasz sem. De hogy bizonyosan többet kérnek, mint a klub ajánlata, az tuti és az is tuti, hogy a játékos képviselője szó szerint távolinak látja az álláspontokat.

Nem szeretném ha igazad lenne és annyit keresne még 5 milla esetén is, mint a keret sztárjai, mert egyszerűen nem ér ennyit a srác. Felül van értékelve, nem pedig alul. És annak ellenére van felülértékelve, hogy sokan máshogy gondolják. Nem véletlen, hogy akkor kap Zamorát, amikor szárnyal a csapat és alig kapunk gólt, akkor kerül egyáltalán szóba a jó teljesítménye, amikor éppen nagyon megy nekünk. Egy jó kapussal kapcsolatban akkor is dícsérő szavakat hallunk, ha a csapatnak nem megy ("nem rajta múlt és egyebek"). Casillasnak sem ez volt az éve, de pályafutását és múltját tekintve nem említhető egy lapon VV-vel, mégis azt gondolja, hogy annyit érdemel.

Ha a 9 és a 6 és az utolsó ajánlat témája sem tény, akkor is azt mondom, hogy az ügynöke által áthidalhatatlannak tartott szakadékot sem kötelező áthidalni. El lehet köszönni a fiútól. Nem létfontosságú. Egy katalán származás sem ér ennyit.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
menczel
Entrenador del Barça

2009.06.16. 17:39:25

gekkodan írta:Na most jött el a pillanat, amikor kevésbé könnyes szemmel elbúcsúzom a gyerektől. Eddig sem szívleltem, most még kevésbé bírom, a csapat leggyengébb láncszeme volt a kezdőt tekintve.
A leggyengéb láncszem a mindenkori balbekk volt, Abidal, Syl adott esetben Puyol.
Ha te ezt nem így látod akkor nemtudom milyen meccseket néztél idén...

Victornak egy nagy hibája volt, az Espanol elleni eladott labda. Ha csak a mindenki által körbenyalt Casillast vesszük, hát ő nemkevés cumit kapott rövid oldalra 30 ról; potyák sorozata; értelmetlen kifutások, mint a Classicón Henry góljánál.
csabimo
Capitá del Barça

2009.06.16. 17:38:18

menczel írta: mint anno Rüstü, aki padozott is Victor mögött pedig a Vb után topkapusnak tartották.
Rüstü azért kellett anno padozzon mert, az union kivüli játékosok száma meghaladta a maximumot. Ezért került be Valdes a kezdöbe, és nem fért be Rüstü aki anno szerintem jobb kapus volt a fiatal tehetséges de még rutintalan Valdesnél.
Andris
Adminisztrátor

2009.06.16. 17:37:02

Aztán majd megint szabadkozhatsz ha aláír egy 5milliós szerződést. :roll:

Amíg VV nem mondja bele az újságírók képébe, hogy ő ugyan 9 milla alatt nem hajlandó itt védeni, addig talán kicsit mérsékeltebben kellene kezelni az egészet. Nemtudom mennyire olvastad el amit írtam, de ha megtetted vna és meg is érted, ami ott áll, akkor tudod h semmi biztosíték nincs erre az egész történetre egyelőre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.16. 17:34:58

Már bocsánat, de ez az egész milyen stílust érdemel? Ahogy van kritikán aluli, hogy egy ekkora bakikirály 9 millát akar keresni. Elég világosan látszódik Iván cikkében is, hogy nemet mondtak a klub utolsó ajánlatára.

Ezt nem lehet szebben és optimistábban nézni. Olyat kér a srác, amire sem a képessége, sem a múltja, sem a neve nem méltatja. Majdnem annyit akar keresni, mint amennyit Messi keres. Magasan verné Xavi, Iniesta és Henry fizetését. Hát posztjukhoz képest mindegyik magasan előrébb van a sorban, mint VV a kapusok között.

Nincs a srác alulértékelve, inkább sokkal többet hisz magáról, mint amennyi valójában. Egyszerűen egy felső középkategóriás kapus, de nem egy világsztár, aki annyit keresne, mint Kaka odaát.

Vicc. Ez nem stílus kérdése, hanem felháborodtság kérdése. És amit VV csinál hetek óta az bizony felháborító. Borzalmas :roll:

Yaya Touré - a szikla.

menczel
Entrenador del Barça

2009.06.16. 17:33:16

Én hatalmas Valdes fan vagyok, mindig védtem őt, és számomra top5 kapus a világon, de most nagyon elszállt.
Nem értem miért nem elég valakinek 6 m egy saját nevelésként. Ráadásul itt címeket szerezhetne. A nagycsapatok közül max. a Milannak van szüksége kapusra. Érthetetlen.
Ugyanakkor ez a csapatnak is nagy érvágás, mert akárki akármit mond, ő nagyon illik ide. Bárkit veszünk az lutri lesz, mint anno Rüstü, aki padozott is Victor mögött pedig a Vb után topkapusnak tartották.
Andris
Adminisztrátor

2009.06.16. 17:31:11

Dani, elképesztő h milyen primitív stílust tudsz néha választani. :roll: Fogd már vissza.

Egyébként még1szer kihangsúlyoznám:
Nem tudjuk még hogy mi lehet, az is lehet h VV az egészről semmit nem tud, illetve az is meglehet, hogy az egész baromság. Ugyanis a hírnek semmiféle hiteles, sőt megnevezett forrása sincsen. Valahogy kiszivárgott, lehet h teljesen kamu.

Bár talán valahol középúton lesz az egész dolog megfejtése, szvsz végül Valdes kap egy 5-6 millió körüli hosszabbítást, amit majd aláír.

Szerk: ja és persze, messze volt ő a leggyengébb láncszemtől. Sose volt ilyen idénye, és nem is sokan tudtak idén jobbat produkálni nála. Mármint a kapusok közül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.06.16. 17:35:02-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.16. 17:28:25

Na most jött el a pillanat, amikor kevésbé könnyes szemmel elbúcsúzom a gyerektől. Eddig sem szívleltem, most még kevésbé bírom, a csapat leggyengébb láncszeme volt a kezdőt tekintve.

Elég volt VV! Mehetsz a Lazioba vagy valami hasonló szintű csapatba, de itt véget ért az időd.

Szánalmas kis pondró, 9 millió? Na tudod mit cimbora....

Maga a játékos nem ér 9 milkát, nemhogy a fizetése évente :roll:

Yaya Touré - a szikla.

Andris
Adminisztrátor

2009.06.16. 17:28:22

Messiaskii írta:srácok sztetek egy Petr Cech mennyire lenne csípős a barcának ? :D
Inkább adnék 15 milliót évente Valdesnek. :roll:
Lényegesen rosszabbul védett idén, mint Victor, ráadásul nyilván csak egy vagyonért lehetne elhozni.
- József Attila
mr.
Jugador d'estrella

2009.06.16. 17:24:50

Messiaskii írta:srácok sztetek egy Petr Cech mennyire lenne csípős a barcának ? :D
Nem hiszem hogy meg lehetne szerezni és elég sokat hibázik, én nem tartom olyan jó kapusnak mint sokan.
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.16. 17:23:36

srácok sztetek egy Petr Cech mennyire lenne csípős a barcának ? :D
Kép
Kép
Lezárt