Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Daninak maximálisan igazat adok. Miért baj az, ha a véleményét egyszerű, de közérthető formában közzéteszi. Bennem is hasonló érzések kavarognak.lionelmessi19 írta:Dani, elképesztő h milyen primitív stílust tudsz néha választani.Fogd már vissza.
Egyébként még1szer kihangsúlyoznám:
Nem tudjuk még hogy mi lehet, az is lehet h VV az egészről semmit nem tud, illetve az is meglehet, hogy az egész baromság. Ugyanis a hírnek semmiféle hiteles, sőt megnevezett forrása sincsen. Valahogy kiszivárgott, lehet h teljesen kamu.
Bár talán valahol középúton lesz az egész dolog megfejtése, szvsz végül Valdes kap egy 5-6 millió körüli hosszabbítást, amit majd aláír.
Szerk: ja és persze, messze volt ő a leggyengébb láncszemtől. Sose volt ilyen idénye, és nem is sokan tudtak idén jobbat produkálni nála. Mármint a kapusok közül.
Azt hogy nincs nagy neve kapusok közt szerintem, nem sok köze van a menedzseréhez és a fizuja körüli cécóhoz.csabooo írta:Azért volt neki,csak a menedzsere miatt van ez...Capon írta:Nagyon bízom benne, hogy nem lesz megállapodás VV és a klub között![]()
Nem akarom sárral dobálni az nem lenne tisztességes. Nekem bármilyen kapus jó lenne akit a klubvezetés és Pep elképzel. Nem vagyok híve, hogy neves kapusunk legyen. VV-nek sem volt soha neve és ezek után sem lesz
Azért volt neki,csak a menedzsere miatt van ez...Capon írta:Nagyon bízom benne, hogy nem lesz megállapodás VV és a klub között![]()
Nem akarom sárral dobálni az nem lenne tisztességes. Nekem bármilyen kapus jó lenne akit a klubvezetés és Pep elképzel. Nem vagyok híve, hogy neves kapusunk legyen. VV-nek sem volt soha neve és ezek után sem lesz
ÁÁÁÁÁ!!!Casillas szintű kapus???Azért ez enyhe túlzás nem gondolod???egyébként meg ha valóban egy szinten lennének szerinted még még mindig Iker állna a spanyolok kapujában??andris871120 írta:
Amugy Reina nagy vásár lenne (nem tudom elengednék e). Szerintem Casillas szintü kapus.
Az védhetetlen volt, minden kapus kapott már olyat.Komiszka írta:Na ne mond már, rengeteget hibázott az évben csak a védelmünk tette naggyá. Kapásból beugrik a Lyon elleni BL meccsünk, ott is csúnyán benézte Juninho szabadrúgását.
Na az ilyen szövegtől... Mintha csak így lehetne látni... pff...menczel írta:Ha te ezt nem így látod akkor nemtudom milyen meccseket néztél idén...
Na ne mond már, rengeteget hibázott az évben csak a védelmünk tette naggyá. Kapásból beugrik a Lyon elleni BL meccsünk, ott is csúnyán benézte Juninho szabadrúgását. Valdes engem mindigis Barthezre emlékeztetett a bakijai miatt.Victornak egy nagy hibája volt, az Espanol elleni eladott labda. Ha csak a mindenki által körbenyalt Casillast vesszük, hát ő nemkevés cumit kapott rövid oldalra 30 ról; potyák sorozata; értelmetlen kifutások, mint a Classicón Henry góljánál.
Hát én csak abból indulok ki, amit az ügynöke nyilatkozott több spanyol újságnak (szó szerinti idézést közöltek a lapok, idézőjelek közöttlionelmessi19 írta:Aztán majd megint szabadkozhatsz ha aláír egy 5milliós szerződést.![]()
Amíg VV nem mondja bele az újságírók képébe, hogy ő ugyan 9 milla alatt nem hajlandó itt védeni, addig talán kicsit mérsékeltebben kellene kezelni az egészet. Nemtudom mennyire olvastad el amit írtam, de ha megtetted vna és meg is érted, ami ott áll, akkor tudod h semmi biztosíték nincs erre az egész történetre egyelőre.
A leggyengéb láncszem a mindenkori balbekk volt, Abidal, Syl adott esetben Puyol.gekkodan írta:Na most jött el a pillanat, amikor kevésbé könnyes szemmel elbúcsúzom a gyerektől. Eddig sem szívleltem, most még kevésbé bírom, a csapat leggyengébb láncszeme volt a kezdőt tekintve.
Rüstü azért kellett anno padozzon mert, az union kivüli játékosok száma meghaladta a maximumot. Ezért került be Valdes a kezdöbe, és nem fért be Rüstü aki anno szerintem jobb kapus volt a fiatal tehetséges de még rutintalan Valdesnél.menczel írta: mint anno Rüstü, aki padozott is Victor mögött pedig a Vb után topkapusnak tartották.
Inkább adnék 15 milliót évente Valdesnek.Messiaskii írta:srácok sztetek egy Petr Cech mennyire lenne csípős a barcának ?
Nem hiszem hogy meg lehetne szerezni és elég sokat hibázik, én nem tartom olyan jó kapusnak mint sokan.Messiaskii írta:srácok sztetek egy Petr Cech mennyire lenne csípős a barcának ?