Madridos a spori?

Mindakettőre nem a válaszom!Robinho feldobta magát és kész!Béke és kellemes ünnepeket!(akkor sem volt tizi10robinho írta:Akkor csak 2 kérdés: eltalálta a védő a lábát vagy nem? Eltalálta a védő a labdát vagy nem? ha az elsőre igen, a másodikra nem a válasz, akkor 11-es volt, és eléggé elfogultnak kell lenni ahhoz, hogy ne ez legyen a válasz. Játékvezető barátom is megmondta, hogy ez 11-es. az volt a baj,h robinho túl látványosan esett, de ettől függetlenül felrúgták. Az pedig 11-es. Na de ez már lényegtelen, a lényeg,h nyertünk. Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Köszönöm!Már azthittem én vagyok hülye!A többi viszont igaz, Puyolt nem egyszer megetette!Pedro10 írta:Nem volt 11-es.Igaz Robinho bolondot csinált pár védőből.Főleg Puyolból.
Feldobta magát.
Ezért írtam, hogy ennyi erővel, mivel az sem volt az!Egyáltalán enm vagyok elfogult mivel ha az lett volna beismerem, de nálam az nem volt tizenegyes, ahogy Robinhonál sem mivel nem is reklamált érte, márpedig ha az lett volna hidd el elég hevesen reklamál!Nálam akkor sem volt tizi ha 20 állítjátok!a másik meg az, hogy lehet jobban örültem volna egy 0-3nak ha végre benő Laporta feje lágya és elküldi ezt a dilettánst(By:Varga Tamás)És mint mondtam egy másik topicban megérdemeltétek a győzelmet!10robinho írta:Arra gondolsz amikor az arcához kapta reflexből a kezét mert fejbelőtték volna? mert a szabályok szerint az nem 11-es. (amúgy igy se látszott tisztán, hogy fejbelőtték v kézzel ért bele) Ellentétben azzal, hogy valakinek kirúgják a lábát miután elhúzta a labdát. Ha te azt nem láttad 11-esnek, akkor nem tudom nálad mi a 11-es. ennyire nem kéne elfogultnak lenni. Elhúzta a labdát a védő lekésett és elrúgta a bokáját. Tipikus 11es, örülj, hogy nem adta meg.Maxi írta:
Ennyi erővel az első félidőben egy szögletet követően Deco beadásánal is kézzel ért bele Ramos a labdába, akkor az is tizi lett volna!Sztem Robinho esetének köze nem volt tizihez, ezt ő is tudta különben jobban reklamál!
Arra gondolsz amikor az arcához kapta reflexből a kezét mert fejbelőtték volna? mert a szabályok szerint az nem 11-es. (amúgy igy se látszott tisztán, hogy fejbelőtték v kézzel ért bele) Ellentétben azzal, hogy valakinek kirúgják a lábát miután elhúzta a labdát. Ha te azt nem láttad 11-esnek, akkor nem tudom nálad mi a 11-es. ennyire nem kéne elfogultnak lenni. Elhúzta a labdát a védő lekésett és elrúgta a bokáját. Tipikus 11es, örülj, hogy nem adta meg.Maxi írta:Ennyi erővel az első félidőben egy szögletet követően Deco beadásánal is kézzel ért bele Ramos a labdába, akkor az is tizi lett volna!Sztem Robinho esetének köze nem volt tizihez, ezt ő is tudta különben jobban reklamál!10robinho írta:bocsi, nem akarok senkibe belekötni, de ha a bíróval vagytok elfoglalva, akkor érdemes megemlíteni, hogy a legnagyobb hibáját a Real kárára követte el, amikor nem adott 0-1-nél 11-est robinho felrugásáért, ami pedig egyértelműen az volt.
Pedig igenis!C.Ronaldo 70% fölöslegesen csinálja a cselt, nálam az nem látványos, ez nem azt jelenti, hogy nem nagy focista!Messi nem csinál "kamu" cseleket!Nerazzuri írta:Hát azt állítani, hogy Makelele fizikai adottságai hasonlóak mint Xavié az kb annyira felel meg a valóságnak mint, hogy (ja és ez a másik kedvencem) Messi látványosabban játszik mint CRonaldo...
Ennyi erővel az első félidőben egy szögletet követően Deco beadásánal is kézzel ért bele Ramos a labdába, akkor az is tizi lett volna!Sztem Robinho esetének köze nem volt tizihez, ezt ő is tudta különben jobban reklamál!10robinho írta:bocsi, nem akarok senkibe belekötni, de ha a bíróval vagytok elfoglalva, akkor érdemes megemlíteni, hogy a legnagyobb hibáját a Real kárára követte el, amikor nem adott 0-1-nél 11-est robinho felrugásáért, ami pedig egyértelműen az volt.
Makelele egy vasgyúró talán??Nerazzuri írta:Teljesen egyetértek Ftorres9-el... Elég sok Barcelona meccset láttam már de abszolút nem érzem úgy, hogy Xavi egy a szó valódi értelmében "klasszis" lenne..Persze nyilván jó játékos, másképp nem játszana ott ahol, de véleményem szerint nem klasszis! Védekezésben már csak fizikai adottságai miatt sem nyújthat kiemelkedőt, passzai meg közvetlen környezetére korlátozódnak. Gondolom valami hasonlót kellene játszania mint Pirlonak a Milanban , de azért ég és föld a kettő....(itt a végső passzokra gondolok amelyek közvetlen gólhelyzetet teremtenek)
Ő is belefásult ebbe a taktikába, ahogy a többiek is. Biztos vagyok benne, egy másik edző alatt, egy másik stratégiában, ahol nem egyénekben merül ki a támadójáték Ő is azt hozná, amit régen. Az a teljesítmény pedig nem 5méteres passzokból állt, hanem 40-50métereskből...FTorres9 írta: De kérdem én mire olyan jó a posztján? Egy egyszerű középpályaközépső, se nem védekező se nem támadó. Egyszerűen feleslegesnek tartom azt, hogy erre foglalkoztassanak vkit, h rápasszolunk majd ő 5 méteres körben elosztogatja a labdát a társaknak. Ez a 90%os passzolási arány is már csak olyan h emeljünk ki vmit a játékából. Az biztos ha könyvet jelentetne meg "passzaim 5 méteren túl" címmel nem lenne vmi nagy tartalmú. És a félreértések elkerülése végett, elismerem h jó játékos de mint a barcába egy felesleges poszton nem sok hasznát vesszük, addig a válogatottban kifejezetten jobban szokott játszani, mivel más feladattal van ellátva, más taktikai felállásban más szerepkörben játszik.
De kérdem én mire olyan jó a posztján? Egy egyszerű középpályaközépső, se nem védekező se nem támadó. Egyszerűen feleslegesnek tartom azt, hogy erre foglalkoztassanak vkit, h rápasszolunk majd ő 5 méteres körben elosztogatja a labdát a társaknak. Ez a 90%os passzolási arány is már csak olyan h emeljünk ki vmit a játékából. Az biztos ha könyvet jelentetne meg "passzaim 5 méteren túl" címmel nem lenne vmi nagy tartalmú. És a félreértések elkerülése végett, elismerem h jó játékos de mint a barcába egy felesleges poszton nem sok hasznát vesszük, addig a válogatottban kifejezetten jobban szokott játszani, mivel más feladattal van ellátva, más taktikai felállásban más szerepkörben játszik.Frányó István írta:De Xavi sztem a posztján a világ egyik legjobbja! Neki nem a támadások befejezése a feladata, hanem a labdák megtartása és elosztása, ami nem jelent feltétlenül közvetlen gólpasszt! De ha megnézzük a meccsek végén, h hány passzából hány ment emberhez, akkor azt hiszem 90% alá nem nagyon szokott lemenni, ami egészen félelmetes, főleg a Barça gyors, egyérintős focijában!
Ki vagyok csapva a madridistáról, úgyhogy nem tudom belinkelni, de ha fenn a hírkeresőnél beírod, hogy sorsolás, ki fogja adniRonaldinho&Barca írta:Egy sorsolást nemtudna valaki belinkelni nekem 2007-2008-ast?
a válogatottak sem színesek és elég hasonló tipusú játékosokból állnak.Rivaldo11 írta:Általában elég sok köze szokott lenni hozzá. De ez csak a dolgok egyik fele. Rossz alapanyagból nem lehet jó ételt főzni, vagy sz.ból nem lehet várat építeni. De itt kiváló "alapanyag" van.FCB_gábor írta: Mit számít, hogy mennyire színes a játékos anyag? Miköze ennek az eredménnyességhez?
Egy sor jó játékos még nem csapat. Az edzőnek kellene belőlük csapatot csinálni.
meg igazából Van Basten nem is jó edzőadam94 írta: jüjjün van basten azzal az a baj hogy csak az Eb után hadja ott a holland válogatottat
Általában elég sok köze szokott lenni hozzá. De ez csak a dolgok egyik fele. Rossz alapanyagból nem lehet jó ételt főzni, vagy sz.ból nem lehet várat építeni. De itt kiváló "alapanyag" van.FCB_gábor írta:Mit számít, hogy mennyire színes a játékos anyag? Miköze ennek az eredménnyességhez?Rivaldo11 írta: Akkor mondj légyszives olyan csapatot, ahol a játékosanyag ennyire színes.
Előre is köszönöm.