2009.06.06. 15:43:45
A Madridnál jelen helyzetben nagyon izgalmasnak tűnik a nyár. Ezért én speciel cseppet sem irigylem őket elvégre ha a szezon jól sikerült volna nekik most senki nem várná a megmentő isteni Perezt.
Így amíg náluk teljesen jogosan költik az eurószázmilliókat, addig nálunk folytatódhat a tudatos csapatépítés. Posztra megfelelő embereket igazolva.
Nálunk egy évek óta együtt játszó kiforrott csapat van a pályán, akinek védjegyé váló stílusa van, addig ellenoldalon jelen helyzetben egy identitását vesztett nehezen észrevehető értékek mentén vezetett csapat állt. Nálunk a csapat mélységét kell erősíteni a hosszú szezon jegyében (én a stabil kezdőből senkin nem cserélnék le.), addig a Realnak gyakorlatilag az alapoktól kell mindent elejéről kezdenie. Amihez kelleni fog kétszázegynehány millió euró, de ami ennél is sokkal fontosabb, sok-sok idő. Én addig boldog leszek, amíg a Real szurkolók június-júliusban boldogok, Felhőtlenül boldognak ugyanis májusban kell lenni.
Egyébként szerintem nem halad rossz úton a Real, edzőkérdésben nem értek velük egyet, Ramosnak csak azért kellett mennie mert a régi rezsimet szimbolizálta, de egy kategória nálam Pellegrinivel (aki egyébként szintén JÓ edző). Kaka és CR ha mennek, mindketten hiányposztra mennek, a hollandus nagytakarítás is szükségszerű.
Ami viszont még szükségszerű, s nem épp Perez sajátja az a türelem. Pellegrinit hagyni kellene dolgozni, akár két sikertelen szezon után is. Mert nagyon sok mindenben van nagy lemaradásuk mögöttünk, s ezeket nem lehet csak pénzzel megoldani. Hogy ehhez lesz-e elég sütnivalója Flonak vagy sem, nálam itt fog eldőlni, hogy tanult-e a hibájából, vagy maradt a régi az öreg.