Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.06.07. 10:54:58

-BlancoMark- írta:Én Florentino Pérez nyilatkozatainak hiszek...

Különben Péreznek 300 millió euró áll a rendelkezésére.
Hát, akármennyi pénze is legyen, ennek nagyon kicsi a valószínűsége.. Persze, attól még bekövetkezhet, ettől az embertől minden kitelik.

A másik: én örülnék, ha ez összejönne nekik, mivel se Kaka, se Villa és se Cé nem védekezik, egyedül Ribery szokott ebből a négyesből. Szóval, a Real védekezése ismét remekül össze lenne rakva...
.
-BlancoMark-
Barça B

2009.06.07. 10:52:14

Én Florentino Pérez nyilatkozatainak hiszek...

Különben Péreznek 300 millió euró áll a rendelkezésére.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.06.07. 10:52:07

-BlancoMark- írta:Magatokra vessetek, ha elhiszitek a Marca baromságát.
Különben ez a csapat sokkal valószínűbb.(4-2-3-1)

Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Raúl Albiol, Marcelo; Lass, Xabi; Cristiano, Kaká, Ribery; David Villa.

Azért neked is van humorérzéked :lol: A Marca baromsága a csapat amit címlapon megjelentettek, erre leírod, hogy hülye aki elhiszi. Majd leírod, azt ami sokkal valószínübb. Gyakorlatilag ugyanaz a csapat, csak Kicserélted Silvat Lassra... :lol: hát sikerült szerezned pár vidám pillanatot nekem.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.07. 10:50:04

-BlancoMark- írta:Magatokra vessetek, ha elhiszitek a Marca baromságát.

Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Raúl Albiol, Marcelo; Lass, Xabi; Cristiano, Kaká, Ribery; David Villa.

ez a csapat, ha jól látom 1, azaz EGY helyen tér el az előbbitől...
ez olyan hűűdenagy különbség, h ez már sanszosabb?
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.06.07. 10:49:12

-BlancoMark- írta:Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Raúl Albiol, Marcelo; Lass, Xabi; Cristiano, Kaká, Ribery; David Villa.
Valóban, ez sokkal elképzelhetőbb...

Kaká, Ribery, Villa, Xabi Alonso összköltsége több, mint 200 millió, ezen kívül az évi fizetésük meghaladná a 30 millió eurót...

Eléggé kevés esély van rá...
.
-BlancoMark-
Barça B

2009.06.07. 10:42:18

Magatokra vessetek, ha elhiszitek a Marca baromságát.

nuh
Barça B

2009.06.07. 10:40:35

röpke 260 milla kevés lenne szerintem mert Villa 40m felett lenne Silva 25m
cr 85m Kaká ugye 60m körül Ribéry is 40m körül ugye ez leht több is Xabi is 20m körül Albiol 10-15m ez így már legalább 280 persze a távozókból összejönne egy kis pénz vagy esetleges cserékkel lehet ügyeskedni de nagyjából ilyen csapatot lehetetlen összerakni és fenntartani főleg ha igaz a hír és kakát el sem engedik plusz a Barca is pályázik egy két játékosra közülük
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.06.07. 10:38:02

Mental_Theo írta:Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Raúl Albiol, Marcelo; Xabi Alonso; Silva, Kaká, Ribery; Cristiano Ronaldo és David Villa.
A Sportprojekt...
.
noname
Llegenda del Barça

2009.06.07. 10:35:11

mindorokke_barca írta:
Hála a Jó Istennek! Én is cask remélni tudom, h ezt benyeli a real!
Vastaps... a fenéért kell állandóan annak örülni, ha az ellenfél rosszul jár. Nőjjetek már fel. Lassan jobban foglalkoztat az benneteket, hogy mit csinál a Madrid, mint a kedvenc csapatotok. Tiszta szégyen... Az ilyen szurkolók miatt lesz antipatikus egy kivülálló számára a csapat. az arcoskodások miatt...
A Barca az a csapat amit legjobban imádok, a Real az a csapat amit legjobban utálok. Azt te se mondod komolyan h nem örülnél ha nagyot buknának. Badarság! Minden Barca szurkoló örül ha a Real bukik. Lehet itt beszélni arról h a bajnokságnak jót tesz ha a Real erős, de ez álszentség sztem. Én igenis örülök ha a Realnak nem jön össze semmi. Ugyanúgy örülök ha a Cselzi bukik, vagy az Inter bukik. Én is volt h azt írtam h a bajnokságnak jót tesz egy erős Real, de attól még örülök amikor sorra bukják a meccseiket!
A kívülállók pedig nem tudják megérteni milyen az amikor 2 nagy rivális közül az egyiknek szurkolsz. Egy Roma szurkoló mindig örülni fog a Lazio bukásának, egy Barca szurkoló mindig örülni fog a Real bukásának.
Az meg csak a hab a tortán h Kaka az egyik kedvencem és egyáltalán nem örülnék ha a Realba menne.
A Fifa egy szégyen
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.07. 10:24:46

Mental_Theo írta:Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Raúl Albiol, Marcelo; Xabi Alonso; Silva, Kaká, Ribery; Cristiano Ronaldo és David Villa.

ezt álmodta meg Perez a következő idényre.
A 2.számú világválogatott a Barca mögött. Ez úgy röpke 260 millióba kerüle
És erre lehetne mellet verni-perez szerint.
Ehhez a csapathoz magának a Real Madridnak annyi köze lenne, mint tyúknak a harangöntéshez.
Ez persze nem zavarja a vén megalománt-sem a drukkereket.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.06.07. 10:22:20

Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Raúl Albiol, Marcelo; Xabi Alonso; Silva, Kaká, Ribery; Cristiano Ronaldo és David Villa.

ezt álmodta meg Perez a következő idényre.
A 2.számú világválogatott a Barca mögött. Ez úgy röpke 260 millióba kerüle
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.07. 10:16:21

Nekünk olyan csapatunk van, hogy nem igazán kell az ellenfelek igazolásaitól tartani. Iparkodjanak a többiek, ha versenyre akarnak kelni velünk. A szezon során megmutattuk, hol vannak manapság a támadófutball határai eredményességben, látványosságban egyaránt. Vehetnek akárkit, felülmúlni képtelenség-összevásárolt zsoldosokkal is. Ehhez perez pénze is kevés.
Kaká helyében pedig most már tuti aláírnám a szerződést. Ha a milan sz*ros 70 milláért lemond róla, nem is érdemlik meg. Menjen olyan csapatba, ahol sokkal jobban megbecsülik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-BlancoMark-
Barça B

2009.06.07. 10:07:41

mindorokke_barca írta:Vastaps... a fenéért kell állandóan annak örülni, ha az ellenfél rosszul jár. Nőjjetek már fel. Lassan jobban foglalkoztat az benneteket, hogy mit csinál a Madrid, mint a kedvenc csapatotok. Tiszta szégyen... Az ilyen szurkolók miatt lesz antipatikus egy kivülálló számára a csapat. az arcoskodások miatt...
Hatalmas respect, végre egy normális vélemény.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.06.07. 10:01:17

Hála a Jó Istennek! Én is cask remélni tudom, h ezt benyeli a real!
Vastaps... a fenéért kell állandóan annak örülni, ha az ellenfél rosszul jár. Nőjjetek már fel. Lassan jobban foglalkoztat az benneteket, hogy mit csinál a Madrid, mint a kedvenc csapatotok. Tiszta szégyen... Az ilyen szurkolók miatt lesz antipatikus egy kivülálló számára a csapat. az arcoskodások miatt...
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.07. 09:28:19

LM10 írta:http://acmilan.hu/modules.php?name=News

Első hír.

Lehet, hogy ebbe is belebukik már most Perez :lol: . Az arabok megvehetik a Milan egy részét. Hajrá Perez :lol: :lol:
Hála a Jó Istennek! :D Én is cask remélni tudom, h ezt benyeli a real! :twisted: :D
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
LM10
Director del Fútbol

2009.06.07. 08:54:40

http://acmilan.hu/modules.php?name=News

Első hír.

Lehet, hogy ebbe is belebukik már most Perez :lol: . Az arabok megvehetik a Milan egy részét. Hajrá Perez :lol: :lol:
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.06. 21:12:29

zizou fan írta:
gekkodan írta: Perez meg a Valdano nevű senkivel alakítja a jövő évi keretet.
na azért...:)
Magasról teszek rá, hogy mennyire volt nagy játékos. Már nem focizik. Sportigazgatóként pedig ugyanaz a dacgőz árad belőle, ami Perezből is. Nem ők a világ közepei.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ultrasur
Madridista

2009.06.06. 19:13:40

Azért ne feledjük mi történt 2000-2003 között!
Remélem két-három világsztár mellett fiatalokat igazol és az ifire építkezik
Remélem rendet tesznek én bizakodom abban hogy megint nagyot alakít de a
hibáiból tanult és nem követi el még egyszer azokat.
looka
Capitá del Barça

2009.06.06. 18:48:15

Ha nagy szerencséjük lesz összevásárolják fél európát...
Csak azon kellene gondolkozni Perez elnökúrnak, h ezek a világsztárok többsége még soha nem játszott egymás mellett, és időbe kerül míg összeszoknak, márpedig ha július közepe, vége felé nem kap egy kész csapatot Pellegrini, akk ez nem fog menni....
De én legalább mosolyogva nézem a szenvedésüket mégegy évig legalább... :twisted:
zizou fan
Jugador del Barça

2009.06.06. 18:13:34

gekkodan írta: Perez meg a Valdano nevű senkivel alakítja a jövő évi keretet.
na azért...:)
Fevernova
Jugador del Barça

2009.06.06. 15:52:27

Igen , igen Pereznek mindene van csak türelme nincs!
De hát Madridista! :D Nincs min csodálkozni! :)
SEX N MONEY...
Balinho
Entrenador del Barça

2009.06.06. 15:43:45

A Madridnál jelen helyzetben nagyon izgalmasnak tűnik a nyár. Ezért én speciel cseppet sem irigylem őket elvégre ha a szezon jól sikerült volna nekik most senki nem várná a megmentő isteni Perezt.

Így amíg náluk teljesen jogosan költik az eurószázmilliókat, addig nálunk folytatódhat a tudatos csapatépítés. Posztra megfelelő embereket igazolva.

Nálunk egy évek óta együtt játszó kiforrott csapat van a pályán, akinek védjegyé váló stílusa van, addig ellenoldalon jelen helyzetben egy identitását vesztett nehezen észrevehető értékek mentén vezetett csapat állt. Nálunk a csapat mélységét kell erősíteni a hosszú szezon jegyében (én a stabil kezdőből senkin nem cserélnék le.), addig a Realnak gyakorlatilag az alapoktól kell mindent elejéről kezdenie. Amihez kelleni fog kétszázegynehány millió euró, de ami ennél is sokkal fontosabb, sok-sok idő. Én addig boldog leszek, amíg a Real szurkolók június-júliusban boldogok, Felhőtlenül boldognak ugyanis májusban kell lenni.

Egyébként szerintem nem halad rossz úton a Real, edzőkérdésben nem értek velük egyet, Ramosnak csak azért kellett mennie mert a régi rezsimet szimbolizálta, de egy kategória nálam Pellegrinivel (aki egyébként szintén JÓ edző). Kaka és CR ha mennek, mindketten hiányposztra mennek, a hollandus nagytakarítás is szükségszerű.

Ami viszont még szükségszerű, s nem épp Perez sajátja az a türelem. Pellegrinit hagyni kellene dolgozni, akár két sikertelen szezon után is. Mert nagyon sok mindenben van nagy lemaradásuk mögöttünk, s ezeket nem lehet csak pénzzel megoldani. Hogy ehhez lesz-e elég sütnivalója Flonak vagy sem, nálam itt fog eldőlni, hogy tanult-e a hibájából, vagy maradt a régi az öreg.
Devid16
Jugador d'estrella

2009.06.06. 15:16:20

Ez a Real Madrid nálam a tavalyi Barcelona árnyéka...nálunk kihúzták a csapat méregfogát és érkezett pár új játékos akik közül Dani volt a legnagyobb név, továbbá felhoztunk pár embert a B-ből...a lényeg szerintem az edző kérdésben volt hisz érkezett Guardiola aki megteremtette a profi légkört hisz okosan igazolt...okosan adta el a játékosokat és tulajdonképpen összekovácsolta a csapatot....tulajdonképpen ennyi történ ami elég volt a spanyol uralomra és egy kis szerencsével(ami szerintem megérdemelt volt) a bajnokok ligája megnyerésére is...

Madridban ezt máshogy teszik...az elnökség megújult ami ugye az "ügy" után majdhogynem természetes is volt...azonban itt egy markáns edző helyett érkezett Pellegrini...aki jó edző és biztos hogy egy Valencia vagy Villareállal is ellenne...de kétség kívül nem klasszis edző...de ez nem probléma hisz Guardiola sem úgy érkezett mint hatalmas edző...tehát madridban az "ésszerű" építkezés helyett nekiállnak egy újabb galaktikus világválogatott összerakásához...nemtudom milyen kimenetellel mert az csak jövő év ilyenkor derül ki...persze ez sokaknak szimpatikus és sokaknak nem...a lényeg hogy ezeket a játékosokat sztem nem lehet csak odarakni és játszatni és várni hogy az első meccsen szórjanak egy 4-5öst akárkinek...szóval sokkal nagyobbak az elvárások...és szerintem ebbe fognak belepusztulni a madridiak...valamint Pellegrini....

természetesen kíváncsian várom ezt a felfrissült Madridot hisz mindenki tudja hogy egy csúcsformában lévő csapat ellen még édesebb a győzelem íze :twisted:

bocs hogy kicsit hosszú lett...
na píísz
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.06. 14:31:04

Átigazolások, mágnestábla( Legyél Perez...)
:)
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
nuh
Barça B

2009.06.06. 13:54:51

mondjuk engem érdekel mi lesz ebből a realból
mondjuk nem értem az edző választást mert Pellegrini felépített egy kis(kisebb inkább)klubot mely magához mérve sikereket ért el hasonlóan mint Schuster és Juande Ramos akik közül mindenkit tisztelek sikereikért de nem értem mért őket választják a realhoz amikor egyértelmű hogy egy nagycsapathoz más mentalitásu edző kell főleg nem gondolom hogy Pellegrini választja ki a játékosokat gondolom minimális beleszólása sincs h kit vegyenek meg pedig ha neki kéne összeállítani egy csapatot valószínű olcsobban is megcsinálná is meg jobban is. mert az hogy összevásárolják a velük hírbehozott emberek felét akkor az eléggé kezelhetetlennek tűnik számomra és persze lehet jók lesznek de a fegyelem és a csapat összetartása már kevésbé elérhető mert előszőr legalább a csapat vázát kéne összeállítani ami stabil és utána jöhetne a plusz szerintem
de legyen ismét szorosabb a bajnokság és ne egycsapatos legyen a spanyol bajnokság mert a Barca nem csak itt húzott el hanem egész európában és januárban már ha minden igaz Klubvilágbajnokk is lesznek
Lezárt