2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát, akármennyi pénze is legyen, ennek nagyon kicsi a valószínűsége.. Persze, attól még bekövetkezhet, ettől az embertől minden kitelik.-BlancoMark- írta:Én Florentino Pérez nyilatkozatainak hiszek...
Különben Péreznek 300 millió euró áll a rendelkezésére.
-BlancoMark- írta:Magatokra vessetek, ha elhiszitek a Marca baromságát.
Különben ez a csapat sokkal valószínűbb.(4-2-3-1)
Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Raúl Albiol, Marcelo; Lass, Xabi; Cristiano, Kaká, Ribery; David Villa.
-BlancoMark- írta:Magatokra vessetek, ha elhiszitek a Marca baromságát.
Különben ez a csapat sokkal valószínűbb.(4-2-3-1)
Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Raúl Albiol, Marcelo; Lass, Xabi; Cristiano, Kaká, Ribery; David Villa.
Valóban, ez sokkal elképzelhetőbb...-BlancoMark- írta:Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Raúl Albiol, Marcelo; Lass, Xabi; Cristiano, Kaká, Ribery; David Villa.
A Sportprojekt...Mental_Theo írta:Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Raúl Albiol, Marcelo; Xabi Alonso; Silva, Kaká, Ribery; Cristiano Ronaldo és David Villa.
A Barca az a csapat amit legjobban imádok, a Real az a csapat amit legjobban utálok. Azt te se mondod komolyan h nem örülnél ha nagyot buknának. Badarság! Minden Barca szurkoló örül ha a Real bukik. Lehet itt beszélni arról h a bajnokságnak jót tesz ha a Real erős, de ez álszentség sztem. Én igenis örülök ha a Realnak nem jön össze semmi. Ugyanúgy örülök ha a Cselzi bukik, vagy az Inter bukik. Én is volt h azt írtam h a bajnokságnak jót tesz egy erős Real, de attól még örülök amikor sorra bukják a meccseiket!mindorokke_barca írta:Vastaps... a fenéért kell állandóan annak örülni, ha az ellenfél rosszul jár. Nőjjetek már fel. Lassan jobban foglalkoztat az benneteket, hogy mit csinál a Madrid, mint a kedvenc csapatotok. Tiszta szégyen... Az ilyen szurkolók miatt lesz antipatikus egy kivülálló számára a csapat. az arcoskodások miatt...Hála a Jó Istennek! Én is cask remélni tudom, h ezt benyeli a real!
És erre lehetne mellet verni-perez szerint.Mental_Theo írta:Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Raúl Albiol, Marcelo; Xabi Alonso; Silva, Kaká, Ribery; Cristiano Ronaldo és David Villa.
ezt álmodta meg Perez a következő idényre.
A 2.számú világválogatott a Barca mögött. Ez úgy röpke 260 millióba kerüle
Hatalmas respect, végre egy normális vélemény.mindorokke_barca írta:Vastaps... a fenéért kell állandóan annak örülni, ha az ellenfél rosszul jár. Nőjjetek már fel. Lassan jobban foglalkoztat az benneteket, hogy mit csinál a Madrid, mint a kedvenc csapatotok. Tiszta szégyen... Az ilyen szurkolók miatt lesz antipatikus egy kivülálló számára a csapat. az arcoskodások miatt...
Vastaps... a fenéért kell állandóan annak örülni, ha az ellenfél rosszul jár. Nőjjetek már fel. Lassan jobban foglalkoztat az benneteket, hogy mit csinál a Madrid, mint a kedvenc csapatotok. Tiszta szégyen... Az ilyen szurkolók miatt lesz antipatikus egy kivülálló számára a csapat. az arcoskodások miatt...Hála a Jó Istennek! Én is cask remélni tudom, h ezt benyeli a real!
Hála a Jó Istennek!LM10 írta:http://acmilan.hu/modules.php?name=News
Első hír.
Lehet, hogy ebbe is belebukik már most Perez. Az arabok megvehetik a Milan egy részét. Hajrá Perez
![]()
Magasról teszek rá, hogy mennyire volt nagy játékos. Már nem focizik. Sportigazgatóként pedig ugyanaz a dacgőz árad belőle, ami Perezből is. Nem ők a világ közepei.zizou fan írta:na azért...gekkodan írta: Perez meg a Valdano nevű senkivel alakítja a jövő évi keretet.