De melyik? c.ronaldo vagy vaartSzakacs írta:szerintem jo jatekos
Nyári igazolások v. álmok színháza?
C. Ronaldo jól nyomja, de egy pojáca. Igencsak ki szokott nyílni a bicska a zsebemben ha látom játszani... Van der Vaart meg szerintem nem tart ott mint ahol a 2-3 évvel ez előtti teljesítménye alapján tartania kéne. De rá én is kiváncsi lennék...
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
VAn der Vaartot sztem de inkább Torres(nb.nb.nb írta:Ha már a hollandokról esik szó, Guily helyére jöhetne van der Vaart. őt szívesen látnám barca mezben. de nem tom h álltok a cselezőgéppel c. ronaldoval...

C. ROnaldo meg 1 ****.
Enrique írta:Öhm...![]()
- nb.nb.nb
- Jugador d'estrella
Áhhh, biztos nem. sztem ez így jó ahogy van a középpályás sorba nem nyúlnék bele. 1ébként igaza van redlionsnak, abban is h dinho nem igazán játszott középen, meg abban is h ez nem ide tartozik...

Forca Barça!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Deco helyére. 

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ronnie ritkán játszott középen... Mindig a szélen volt, csak nem ment rá ennyire a vonalra... 
De ez nem ide tartozik...

De ez nem ide tartozik...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
De hogy gondoltad hogy középre megy Ronnie? Eto'o mögé, és akkor a Xavi-Deco 2ősből vennél ki vkit?Barcaforever írta: Mindig van 1 aki máshogy látja.Most én lexek az.Nekem az a felállás jobban teccene h Dinho középen és egy igazi ballközéppályás balloldalt.Mondjuk van der Vaart.Nekm nagyon teccik a fiú.Lehet úgy járnánk vele mint Chelsea Robbennel.
Nem ide kapcsolódik de azért a hollandok megint kineveltek jó pár játékost.
Ha már holland akkor Schneider v. Van der Meyde. 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Mindig van 1 aki máshogy látja.Most én lexek az.LG írta:En is látom, h Deco kell a csapatbaLaja írta:Végre valaki rajtam kívűl is látja - Cooltiszo -, hogy Deco minek kell ebbe a csapatba! De ezzel kapcsolatban már valamelyik topicban írtam egy hosszabb kifejtőt.
És Ronnie tényleg a balszélen játszott tavaly tavasszal, ott indult be neki a játék! Én nem tudom mások milyen meccseket néztek tavasszal?
A Sevilla elleni meccs első félidejénak felállására visszatérve egy gondolat - Guily játszott középen Eto'o meg a jobb oldalon -, már azt nézte Rijjkard, hogy Eto'o mit tud majd ott nyújtani, ha esetleg együtt kell játszatni Maxi Lopezzel, aki természetesen középen játszana.Sztem o a világ legjobb irányítoja.

Nem ide kapcsolódik de azért a hollandok megint kineveltek jó pár játékost.

D'allessandro...azért Decotol még elég messze van. 

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Ez természetes. Xaviról már tudjuk 8 éve hogy milyen. Most csak azért emeltem ki Decot mert vele kapcsolatban kicsit úgy érzem megosztott a közvélmény, és a szurkerek. De természetesen Deco és Xavi együtt ilyen hatékony.Xavi írta:Max. igazad van, hozzátenném , hogy Deco mellett Xavi is ilyen aki remekül támad és védekezik is egyben. Rengeteget melóznak ám minden meccsen.
-
- Capitá del Barça
Max. igazad van, hozzátenném , hogy Deco mellett Xavi is ilyen aki remekül támad és védekezik is egyben. Rengeteget melóznak ám minden meccsen.Robben nekem is a kedvencem. Hihetetlen játékos, csak kár hogy lehetetlen megvenni. Deco nagyon jó játékos, de van akit jobban el tudnék képzelni( pl. D'allessandro, nagyon csipázom). De Decot nagyon nehéz lenne pótolni mert olyan játékos kell aki tud és védekezik is rendesen.
Sztem o a legjobb, de nem baj, ha Te mást jobbnak tartasz. Azért érdekelne, ki(K)re gondoltálLG írta:azért vannak nála jobbak...Laja írta:Végre valaki rajtam kívűl is látja - Cooltiszo -, hogy Deco minek kell ebbe a csapatba! De ezzel kapcsolatban már valamelyik topicban írtam egy hosszabb kifejtőt.
És Ronnie tényleg a balszélen játszott tavaly tavasszal, ott indult be neki a játék! Én nem tudom mások milyen meccseket néztek tavasszal?
A Sevilla elleni meccs első félidejénak felállására visszatérve egy gondolat - Guily játszott középen Eto'o meg a jobb oldalon -, már azt nézte Rijjkard, hogy Eto'o mit tud majd ott nyújtani, ha esetleg együtt kell játszatni Maxi Lopezzel, aki természetesen középen játszana.
En is látom, h Deco kell a csapatbaSztem o a világ legjobb irányítoja.

En is látom, h Deco kell a csapatbaLaja írta:Végre valaki rajtam kívűl is látja - Cooltiszo -, hogy Deco minek kell ebbe a csapatba! De ezzel kapcsolatban már valamelyik topicban írtam egy hosszabb kifejtőt.
A Sevilla elleni meccs első félidejénak felállására visszatérve egy gondolat - Guily játszott középen Eto'o meg a jobb oldalon -, már azt nézte Rijjkard, hogy Eto'o mit tud majd ott nyújtani, ha esetleg együtt kell játszatni Maxi Lopezzel, aki természetesen középen játszana.

Végre valaki rajtam kívűl is látja - Cooltiszo -, hogy Deco minek kell ebbe a csapatba! De ezzel kapcsolatban már valamelyik topicban írtam egy hosszabb kifejtőt.
Laja
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Robben nekem is a kedvencem. Hihetetlen játékos, csak kár hogy lehetetlen megvenni. Deco nagyon jó játékos, de van akit jobban el tudnék képzelni( pl. D'allessandro, nagyon csipázom). De Decot nagyon nehéz lenne pótolni mert olyan játékos kell aki tud és védekezik is rendesen.
És gondoljátok már végig hogy Nyilasi Ronnieval kapcs. nagyon el van tévedve. Nem tudja felfogni hogy Deco helyén nem játszhatna ROnnie, mert ő mikor jönne hátra minden támadásnál a saját tizenhetosáig? Semmikor, megállna a saját térfele közepén, vagy a félpályánál. Nem lehet azt csinálni mint a Real, hogy van 1 vkp aki védekezik de a többi kp. csak támad és szarik a védekezésre. Rijkard taktikájának pont az a lényege hogy van 3 játékos akiknek nem kell hátrajönni védekezni. De a többi 7 játékos visszajön valamennyire védekezni. De így ha támadunk akkor szintén 7 játékos támad, mert a 3 csatár+ 2kp+2 szélső hátvéd.
És tavaly is akkor ment a játék Ronnienak, amikor a szélen játszott, mint most. Csak ezt mindenki elfelejti.
És gondoljátok már végig hogy Nyilasi Ronnieval kapcs. nagyon el van tévedve. Nem tudja felfogni hogy Deco helyén nem játszhatna ROnnie, mert ő mikor jönne hátra minden támadásnál a saját tizenhetosáig? Semmikor, megállna a saját térfele közepén, vagy a félpályánál. Nem lehet azt csinálni mint a Real, hogy van 1 vkp aki védekezik de a többi kp. csak támad és szarik a védekezésre. Rijkard taktikájának pont az a lényege hogy van 3 játékos akiknek nem kell hátrajönni védekezni. De a többi 7 játékos visszajön valamennyire védekezni. De így ha támadunk akkor szintén 7 játékos támad, mert a 3 csatár+ 2kp+2 szélső hátvéd.
És tavaly is akkor ment a játék Ronnienak, amikor a szélen játszott, mint most. Csak ezt mindenki elfelejti.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nem lenne a versenytársa.Blasko írta:Én S. Wright-Phillipset látnám nagyon szívesen ebben a csapatban.Nagyon fiatal, gyors,technikás és legalább lenne GIULYnek egy versenytársa![]()
![]()

Ja Wright-Philipset bárki viheti, aki 25misit fizet érte, szal...

A cselszkibol nem lehet játékost naon venni, csak ha abramovics nem tart rá igényt, olyat meg nem érdemes venni.
Terry
, hát sztem oan árba van mint Ronaldinho, és ha még valahogy ki is tudnánk kohogni, a cselszki akor se engedné el, nekik nincs zsre szukséguk. Sztem A. kóla sem lesz a miénk, mert o is drága lenne, s sztem nem is haggya ott az Arsenalt, ha mégis, akkor a cselszkibe megy.
En nem naom kedvelem az angol játékosokat, de azért a Terry, Cambel, Cole triobol jol jonne vmelyik, mert jo védok, s kituno a fejjátékuk, de 1ikre sincs sok remény.
Azzal 1etértek, h ráéruk még ezen gondolkodni, de eddig ugy tunik, h a hátvédsor a leggyenkébb. Oleguer nem valami acélos... 

- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Olvasgattam a hozzászólásaitokat. Van köztük jópár jó gondolat.
Rafa VdV helyett inkább Robbent venném
S. W.-P. nagy játékos, ő jó lenne hozzánk!
Akit elküldenék:
Oleguer - nagyon nem csípem
Gerard menjen, ha kell valakinek
Decot nem marasztalnám, amíg jobb játékost hozhatnánk helyette, meg még némi pénz is leesne
Sergio Garcia elmehet, ha érte is adnak sok pénzt
Aki jöhetne:
Torres.
S. W-P.
Terry (bár sok esély nincs rá), esetleg Cole.
Egy jó angol védő jól kiegészítené Puyolt, gólt se kapnánk többet
Ja és több munkát a Damiá, Messi, Javito, Lolo, Iniesta fiataloknak, kettő úgy is kell a BLbe jövőre!
Bár majd az Isztambuli siker után ráérünk az erősítéseken gondolkodni
Rafa VdV helyett inkább Robbent venném

S. W.-P. nagy játékos, ő jó lenne hozzánk!
Akit elküldenék:
Oleguer - nagyon nem csípem
Gerard menjen, ha kell valakinek
Decot nem marasztalnám, amíg jobb játékost hozhatnánk helyette, meg még némi pénz is leesne
Sergio Garcia elmehet, ha érte is adnak sok pénzt

Aki jöhetne:
Torres.
S. W-P.
Terry (bár sok esély nincs rá), esetleg Cole.
Egy jó angol védő jól kiegészítené Puyolt, gólt se kapnánk többet

Ja és több munkát a Damiá, Messi, Javito, Lolo, Iniesta fiataloknak, kettő úgy is kell a BLbe jövőre!
Bár majd az Isztambuli siker után ráérünk az erősítéseken gondolkodni

Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu