Barca vs. Real
-
- Director del Fútbol
Már egy hét sincs hátra a nagy összecsapásig, amelyet mindannyian már oly annyira várunk! A nagy El Classico-ig!!! Persze ez a meccs mindig más, mint akármelyik spanyol bajnoki meccs, de azért én nem izgulok nagyon. Ha csak a puszta tényeket nézzük: nem lesz ott Ronaldo, aki bármilyen [auto_cenzúra] formában is van, nekünk mindig szeret gólt lőni. Sok a sérült, vagy az épp sérülésből visszatérő játékosa a Realnak. Úgy összességében egy igen gyatra formában játszó Realhoz megyünk... szóval ezek a tények! De mindezektől eltekintve a Barca, és Ronaldinho ismét a régi, igazán parádés formában van, magabiztosak, nyugodtak vagyunk, szóval nem lesz itt baj, sőt! A Madridosok helyében én egy újabb csúnya hazai zakótól tartanék, amire igen nagy az esély!!! Csodálatos vasárnapunk lesz! 

"Més Cuen un Club"
Sziasztok! Nekem csak egy kérdésem lenne!
Nem tudja valaki, mennyi igaz abból a hírből, hogy Ronaldinho a Milánhoz tart? Mert akkor bennem egy világ omlana össze...
Előre is köszi!
Egyébként a hírt a tv2 teletxtjén láttam!
Forza Barca-Roni-"10"!!!!!!
Nem tudja valaki, mennyi igaz abból a hírből, hogy Ronaldinho a Milánhoz tart? Mert akkor bennem egy világ omlana össze...
Előre is köszi!
Egyébként a hírt a tv2 teletxtjén láttam!
Forza Barca-Roni-"10"!!!!!!
- Subinho
- Director del Fútbol
egyetlen pozitívum lehet a margónak a classicora, hogy a meccs legrosszabbja címet elnyerő dagi nem lehet ott... ezzel sztem csak nekik lesz jobb!!!
az meg, hogy évek óta casillas tartja a lelket a csapatban... hát érdekes... tegnap is, ha nem ő állt volna a kapuban talán nagyobb zakó... nem csodálnám, ha besokallna és elmenne, mondjuk valenciába, ott canizares úgyis öreg már...
az meg, hogy évek óta casillas tartja a lelket a csapatban... hát érdekes... tegnap is, ha nem ő állt volna a kapuban talán nagyobb zakó... nem csodálnám, ha besokallna és elmenne, mondjuk valenciába, ott canizares úgyis öreg már...
- Subinho
- Director del Fútbol
nagyon sajnálom, h pont ezt a meccset nem nézhettük!!! nem elég, h a sportklubon kell végig szenvednünk a meccseket, erre még ez is!!! de nem baj, a lényeg: jól játszottak a srácok és revansot vettek!!!
a margó meg hallom 0 kapuralövéssel kikapott!
Azé ez nem semmi produkció!!! nem fogja fel a kapáló, hogy ez nem az olasz bajnokság??? itt nem elég csak védekezni, mert a többi csapat nem szarik be a juvétól... ööö akarom mondani a realtól...
a classico-n megütjük a margitot és máris 8 pont előnyünk van... a szezon elején!!! 
a margó meg hallom 0 kapuralövéssel kikapott!

-
- Llegenda del Barça
csak egyetlen ember hozta fel a 11est és a kiállítást odaát, de ha neki probléma, h a 11es előtti szabálytalanság miatt a gyenguszra került a szenvedő fél és h egy idegbeteg, toporzékoló edzőt elküldtek a padról, akkor ennyit tud.lionelmessi19 írta:Na átnéztem a madridistára, természetesen:
mindenki azzal jön, h már megint kiállítottak vkit, meg tizenegyest kaptunk, meg stb.
nem kell általánosítgatni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
nyertél egy hangszórótnoname írta:Hidd el, vigyázni is fognak a fiúk! A szuperkupán az volt a baj, h fáradt volt a csapat.Most nem lesz ilyen gond. Én egy nehéz meccset várok, de a tippem 3-1 nekünk.wakii írta:csak vigyázzatok ti is nehogy megfázzatok a sevilla ellen

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Andris
- Adminisztrátor
Na átnéztem a madridistára, természetesen:
mindenki azzal jön, h már megint kiállítottak vkit, meg tizenegyest kaptunk, meg stb.
ennyi paréjt egy helyen.... komolyan mondom, ez már szomorúan szánalmas.
célozzuk meg a 18-20 pontos különbséget, de ahhoz még előbb meg kell kérni Kapálóékat, h játszanak továbbra is ilyen remekül.
Téllleg, napok óta nem láttam RMCF-et, mi lehet vele?
Vajon végleg elpusztult innen?
ennyi paréjt egy helyen.... komolyan mondom, ez már szomorúan szánalmas.
célozzuk meg a 18-20 pontos különbséget, de ahhoz még előbb meg kell kérni Kapálóékat, h játszanak továbbra is ilyen remekül.

Téllleg, napok óta nem láttam RMCF-et, mi lehet vele?
Vajon végleg elpusztult innen?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
öt ponttal megyünk a margó, és hárommal a valencia ellen!
Fantasztikus.
Öröm volt nézni, h tegnap hogy alázták margitékat, és öröm volt olvasni, h milyen jól játszottunk mi is.
Fantasztikus.
Öröm volt nézni, h tegnap hogy alázták margitékat, és öröm volt olvasni, h milyen jól játszottunk mi is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Egész hétvégén nem voltam itthon, de a jó hír eljutott hozzám is!
Nagyszerű hallani, hogy a RM ismét az utóbbi évek formáját hozza, viszont az eléggé elkeserítő, hogy egy ilyen csapattal, mint a Madrid megeshet az a S.Z.É.G.Y.E.N, hogy 0 kapuralövéssel zárnak egy meccset. Egy spanyol bajnokit. Egy Getafe ellen.
Remélem a Barçához sosem kerül olyan edző, aki kiöli a focit a játékból. Mert, hogy a tegnapi madridban nem volt semmi, az biztos. És ez az edző sara.
Amúgy meg, lehetett látni nyáron, szezon elején - talán írtam/uk is -, hogy ez a csapat, ezzel a felállással nulla lesz támadójátékban. S látjuk, bebizonyosodott...
A hétvégi meccsek alapján pedig azt mondom: Simán van esélye Dinnyééknek a Bernabeuban! Ha esetleg sikerülne nyerni, az óriási lökést adhatna a csapatnak a jövőre nézve.
... Ráadásul Frank már 3. győzelmét zsebelhetné be a RM ellen idegenben, pedig már a 2 nyerttel is rekordtartó.
Visça el Barça!

Nagyszerű hallani, hogy a RM ismét az utóbbi évek formáját hozza, viszont az eléggé elkeserítő, hogy egy ilyen csapattal, mint a Madrid megeshet az a S.Z.É.G.Y.E.N, hogy 0 kapuralövéssel zárnak egy meccset. Egy spanyol bajnokit. Egy Getafe ellen.

Remélem a Barçához sosem kerül olyan edző, aki kiöli a focit a játékból. Mert, hogy a tegnapi madridban nem volt semmi, az biztos. És ez az edző sara.
Amúgy meg, lehetett látni nyáron, szezon elején - talán írtam/uk is -, hogy ez a csapat, ezzel a felállással nulla lesz támadójátékban. S látjuk, bebizonyosodott...
A hétvégi meccsek alapján pedig azt mondom: Simán van esélye Dinnyééknek a Bernabeuban! Ha esetleg sikerülne nyerni, az óriási lökést adhatna a csapatnak a jövőre nézve.
... Ráadásul Frank már 3. győzelmét zsebelhetné be a RM ellen idegenben, pedig már a 2 nyerttel is rekordtartó.

Visça el Barça!
-
- Eurobarca Staff
Én azt mondom legyen meg az az egy gól nyerjünk 1-0-ra, egy kiszenvedett góllal.Azután szerdán ne kapjunk ki a Chelsea-től, vasárnap, pedig egy hajtós meccsen 3 pont a Madrid ellen.ozsimiki írta:2-1re tippelek,de akkor sem fogok zokogni,ha nemcsak 1góllal nyerünk..![]()
De jó is lenne!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért az még messze van...de természetesen benne van a pakliban...Ronal.10 írta:megloghatunk 8 pontal!! ha ma nyerünk meg vasárnap!!!JEEE
amugy ha mi ma kikapnánk akkor ti is ki fogtok a sevilla ellen egyszer.!!!! ugyan ott tartunk...

Előszőr is ma kell nagyon nyújtania a srácoknak,mert idén igen oda kell figyelni a Sevillára,is.
2-1re tippelek,de akkor sem fogok zokogni,ha nemcsak 1góllal nyerünk..

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Hogyan lehet még csalónak nevezni vkit?NSO írta:Capello ezután hozzátette, hogy a nem a szó szoros értelmében értette azt, amikor a mérkőzés után csalónak nevezte Torrest.

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
hát akkor is örülök ha játszik me nem csinál semmit... szoval 10 ember ellen kéne játszani:) jó volt tegnap a riporter nagyon fikázta a madridot: a madrid szokásos tempója 2-öt hátra 1-et elöre, botot is lehetne nekik adni!! jóvolt ja meg elszolta megát : Real minden időnk legnagyobb klubcsapata...HOL VAN A MONDATBÓL HOGY "VOLT"???? 

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Az munka..Kicsit meglepett a real veresége,de nem merek már örülni..
[
]
Ma esti meccsünket be kell húzni,kumma nehéz lesz,de ha mindenki formába lendül meglehet..
FoRcA BaRcA!

Ma esti meccsünket be kell húzni,kumma nehéz lesz,de ha mindenki formába lendül meglehet..

FoRcA BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- noname
- Llegenda del Barça
Hidd el, vigyázni is fognak a fiúk! A szuperkupán az volt a baj, h fáradt volt a csapat.Most nem lesz ilyen gond. Én egy nehéz meccset várok, de a tippem 3-1 nekünk.wakii írta:csak vigyázzatok ti is nehogy megfázzatok a sevilla ellen

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
természetesen az öröm csak akkor lesz teljes és igazi, ha ma megbökjük a sevillát, bízom benne, h így lesz.wakii írta:csak vigyázzatok ti is nehogy megfázzatok a sevilla ellen
és akkor majd együtt örülünk a most esetleg problémázó madridiakkal, mert ugye első a fair play, ahol az is jó, ha az ellenfél nyeri a meccseit

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
Hát ez hihetetlen
úgyanolyan [auto_cenzúra] a real mint tavaly,a kis Getafe lefocizta őket!Sarkalgattak szórakoztak:lol: Csak így tovább ! Sevilla ellen nehéz lesz,de 1 gólos győzelmet azért várok!
ÖRÖM VOLT NÉZNI

ÖRÖM VOLT NÉZNI
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Eurobarca Staff
Hát a tippjátékom ugrott "sajna".A madridi vereségnek igeni örülni kell, és ez még semmi, mi lesz majd itt egy hét múlva?!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank