Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
csak egyetlen ember hozta fel a 11est és a kiállítást odaát, de ha neki probléma, h a 11es előtti szabálytalanság miatt a gyenguszra került a szenvedő fél és h egy idegbeteg, toporzékoló edzőt elküldtek a padról, akkor ennyit tud.lionelmessi19 írta:Na átnéztem a madridistára, természetesen:
mindenki azzal jön, h már megint kiállítottak vkit, meg tizenegyest kaptunk, meg stb.
nyertél egy hangszórótnoname írta:Hidd el, vigyázni is fognak a fiúk! A szuperkupán az volt a baj, h fáradt volt a csapat.Most nem lesz ilyen gond. Én egy nehéz meccset várok, de a tippem 3-1 nekünk.wakii írta:csak vigyázzatok ti is nehogy megfázzatok a sevilla ellen
Én azt mondom legyen meg az az egy gól nyerjünk 1-0-ra, egy kiszenvedett góllal.Azután szerdán ne kapjunk ki a Chelsea-től, vasárnap, pedig egy hajtós meccsen 3 pont a Madrid ellen.ozsimiki írta:2-1re tippelek,de akkor sem fogok zokogni,ha nemcsak 1góllal nyerünk..![]()
Azért az még messze van...de természetesen benne van a pakliban...Ronal.10 írta:megloghatunk 8 pontal!! ha ma nyerünk meg vasárnap!!!JEEE
amugy ha mi ma kikapnánk akkor ti is ki fogtok a sevilla ellen egyszer.!!!! ugyan ott tartunk...
Hogyan lehet még csalónak nevezni vkit?NSO írta:Capello ezután hozzátette, hogy a nem a szó szoros értelmében értette azt, amikor a mérkőzés után csalónak nevezte Torrest.
Hidd el, vigyázni is fognak a fiúk! A szuperkupán az volt a baj, h fáradt volt a csapat.Most nem lesz ilyen gond. Én egy nehéz meccset várok, de a tippem 3-1 nekünk.wakii írta:csak vigyázzatok ti is nehogy megfázzatok a sevilla ellen
természetesen az öröm csak akkor lesz teljes és igazi, ha ma megbökjük a sevillát, bízom benne, h így lesz.wakii írta:csak vigyázzatok ti is nehogy megfázzatok a sevilla ellen