Barca vs. Real
Mintha mások nem hajtanának tehetségekre......főleg ha kiesik egy emberük arról a posztról.A Barca is akar valakit Etoooooooo miatt.Kit is?Kire nem hajt a real Question
Milyen eredményekre gondolsz ?Mert eddig még semmi nem történt....Inkább Csapatra emlékeztetnek,mint a Real,és hát jönnek az eredmények is nekik,elég meggyőzőek ők is idáig...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem is marad a Valenciánál! Inkább Csapatra emlékeztetnek,mint a Real,és hát jönnek az eredmények is nekik,elég meggyőzőek ők is idáig...cps46 írta:Ezt viszont meg tudom érteni. Cicinho sokáig sérült, Salgado meg...hát elmarad Migueltől, de ha jól tudom nincs átigazolási időszak vagy hogyishívják. Viszont a Valencia jobb most mint a Real, tehát Miguel is hülye lenne, ha váltana.Game90 írta:Miguelre hajt a Real.
Dehát ha a pénzt tartja szem előtt,akkor váltani fog Januárban..

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
De mondomgrecki írta:Antiimperialista!
Nem mondod, hogy te is jártál a Eurosport tanfolyamra!!!!! Csak mert én is ott voltam azon az órán...Szabó Gáborral hírszerkesztés asszem, nem????
Kicsi a világ...

Ráadásul akkor egy csoportban is voltunk (hacsak nem nyomta le ugyanezt a másik csoportnál is aznap)...
-
- Entrenador del Barça
Ezt viszont meg tudom érteni. Cicinho sokáig sérült, Salgado meg...hát elmarad Migueltől, de ha jól tudom nincs átigazolási időszak vagy hogyishívják. Viszont a Valencia jobb most mint a Real, tehát Miguel is hülye lenne, ha váltana.Game90 írta:Miguelre hajt a Real.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Ezeket kellene kihagyni...de hát a pénz nagy úr mindenhol.Remélem jövöre mi nem megyünk,francnak sem kell az a sok semmit érő tura.Csak fáradt a csapat.Rafael Márquez szerint az amerikai túra hatásai csak most látszódnak meg a csapat játékán, s az akkori túlzott terhelés köszönhető a gárda pillanatnyi tompasága. Rafa úgy véli, az előszezon nem olyan volt, mint amilyennek kellett volna lennie, a rengeteg utazás, a temérdek mérkőzés és a kemény munka túlzott volt a rendelkezésre álló időhöz képest, s ez most lecsapódik a teljesítményen.
-
- aka Game90
Miguelre hajt a Real.
3 jobbhátvéddel szépek lennének.

3 jobbhátvéddel szépek lennének.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
nos az én infóim:
Farkas-Barca
Hori-Real
Nyilasi-Liverpool
egyébként Farkas norbiról mondta egyszer egy közvetítés alatt a Hori,hogy Farkas Norbi a legnagyobb Barca szakértő a Sport-tv nél..mondjuk ez má volt vagy 4 éve...Horit meg onnan tudom,hogy fehér vérű,merthogy ez a madrridistás csetből kiderült szerintem..pl:vett a fiának Raulos mezgarnitúrát,satöbbis,satöbbi..amúgy nekem nioncs bajom a Horival én birom ahogy közvetít.lehet,hogy igénytelen vagyok,de nekem bejön a [auto_cenzúra] stílusa.
meg amúgy is..örüljünk,hogy enniy meccset láthatunk..ne legyünk már ilyen telhetetlenek.Nem lehet minden egyszerre tökéletes 
Farkas-Barca
Hori-Real
Nyilasi-Liverpool
egyébként Farkas norbiról mondta egyszer egy közvetítés alatt a Hori,hogy Farkas Norbi a legnagyobb Barca szakértő a Sport-tv nél..mondjuk ez má volt vagy 4 éve...Horit meg onnan tudom,hogy fehér vérű,merthogy ez a madrridistás csetből kiderült szerintem..pl:vett a fiának Raulos mezgarnitúrát,satöbbis,satöbbi..amúgy nekem nioncs bajom a Horival én birom ahogy közvetít.lehet,hogy igénytelen vagyok,de nekem bejön a [auto_cenzúra] stílusa.

-
- Hírhozó-cikkíró
Antiimperialista!antiimperialista írta:Banyek, Horváth Feri a tavalyi 0-3-as közvetítést teljesen elcseszte, mert azon fetrengett, hogy a Madrid milyen rosszul játszott, és mennyire kikapott. Pont akkor jártam a kommentátor tanfolyamra, és ezt ott beszéltük is a meccs másnapján. Ráadásul nem mi mondtuk ezt, hanem az, aki az órát tartotta, egyébként ő Magyarország egyik legelismertebb sportripotere, és személyesen is ismeri Horváth Ferit. Szóval ha Barca-drukker lenne, nem ilyen hangulatban közvetített volna.
Nyilasi meg akkor divatszurkoló (Magyarországon ez nem meglepő), nemrég még nagy Madrid-szurkoló volt.
Nem mondod, hogy te is jártál a Eurosport tanfolyamra!!!!! Csak mert én is ott voltam azon az órán...Szabó Gáborral hírszerkesztés asszem, nem????
Kicsi a világ...

-
- aka Game90
Léderer nagy arc
:
Két szót ismerek.
Mindig és soha.
RTL-t mindig, más TV-t soha.
Ezt csinálom, mikor dolgozom
hülyeségeket beszélek
és milyen igaza van.

Két szót ismerek.
Mindig és soha.
RTL-t mindig, más TV-t soha.
Ezt csinálom, mikor dolgozom
hülyeségeket beszélek

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- visca el barca
- Presidente del Barça
reac és bvscBoixos írta:az a lényeg, h a léderer meg reac-ultra.
nézzétek meg az iwiwen
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Director del Fútbol
Nos igen, ez így van, jól mondod! A Real Madrid szurkolóknál ez alapvetően így van. Na jó, nyugi, csak vicceltem...gentdelbarca írta:Ez egyszerűen egy apróbb agyi problémára vezethető vissza.

Nekem gránátvörös vér folyik a kék ereimben, így elképzelni sem tudom, hogy mi az, hogy MADRIDISTA!

"Més Cuen un Club"
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Nem azért mond néha rossz nevet helyszínt valaki mert annak a csapatnak szurkol! Mi mindannyian a Barcának szurkolunk és nem hiszem, hogy valaha is mondtuk a Bernabeu helyett azt hogy Nou Camp, Ronaldinho helyett hogy Ronaldo, stbstb! Ez egyszerűen egy apróbb agyi problémára vezethető vissza, persze ezt egyáltalán nem rosszindulatból mondom, hisz ő is gyakran mondja: bocs, hülyeségeket beszélek!! 
De addig jó amíg ilyen dolgokról vitatkozunk és nem egymás csapatát szidjuk! Fejlődik társadalmunk!!

De addig jó amíg ilyen dolgokról vitatkozunk és nem egymás csapatát szidjuk! Fejlődik társadalmunk!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gentdelbarca 2006.10.06. 15:28:39-kor.
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
-
- Director del Fútbol
Horvát Ferenc REAL MADRID szurkoló! Ennél egyértelműbb dolog kevés van a világon! Egyébként ezzel önmagában nincs is baj, hiszen imádjuk a Real szurkolókat
, csak ott van a gond, hogy ez az ember Magyarország egyik legnézettebb sport televíziójában Barcelona mérkőzéseket is közvetít!!!
Nos ahogy Bercy barátom is mondta, csak meg kell nézni ezekből egyet-egyet, és máris feltűnik, hogy a Nou Camp sokszor Bernabeu, Ronaldinho sokszor Ronaldo, a Barcelona sokszor Madrid... és had ne folytassam, aki ennyiszer, és így félrebeszél, az elég fura, ugyan akkor sokatmondó!!!
Tény, hogy az utóbbi időben kicsit visszavett, és normálisabban, elfogulatlanabbul közvetít, mondjuk 3 ilyen madridi év után nem is igen lehet mire vernie magát...

Tény, hogy az utóbbi időben kicsit visszavett, és normálisabban, elfogulatlanabbul közvetít, mondjuk 3 ilyen madridi év után nem is igen lehet mire vernie magát...

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Francba, Zoil, bekavartál a Valenciával!
Egyébként bevallottan Madrid-szurkoló, de attól még szeretheti a Valenciát is...

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Feri Valencia szurkoló! Még évekkel ezelőtt bevallotta! És azt is mondta, hogy Mendieta a kedvenc játékosa! Persze ez lehet, hogy azóta változott, bár kedvenc csapatot nem szokás váltogatni!
Aztán az is lehet, hogy mindenkinek szurkol!
Kellene neki írni egy emilt és megkérdezni! Márha ez annyira fontos kérdés!
Aztán az is lehet, hogy mindenkinek szurkol!

Kellene neki írni egy emilt és megkérdezni! Márha ez annyira fontos kérdés!

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
-
- Entrenador del Barça
Egy igazi Barca szurkoló nem katalányozza és nem bárcásoknak nevezi a kedvenc csapatát.R.M.C.F írta:.Horvát Ferkó Barca fan.Ezt manapság nem lehet érezni mert "visszavett".Legalábbis a televizión is átható Real-ellenességéből és Barca szimpátiájából.Évekig lehetett hallgatni hogy próbálja meg a Madrid érdemeit kicsinyíteni.
Amúgy én is olvastam a madridistán azt a csetinterjút amir Boixos említett és nekem is az jött le, hogy madrid szurker.
Ja és ha nézel egy-két real meccset akkor biztos feltűnik, hogy mennyit emlegeti a hivatalos magyar real szurkolói honlapot

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát megszokhattuk,ha a samsungsportról van szó...
Yah meg akkor is,ha a Real-ról...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
RMCF, horváth ferenc madrid szurkoló, sztem ha utánanézel a madridista sztárcsetjei között a vele készültnek, akkor abból ki fog derülni.
farkas norbi pedig barcelona szurker.
mondjuk ezt a témát már ezerszer körbeszaladgáltuk, és általában arra jutottunk, h tökéletesen végzik a dolgukat, ha pont az ellenkezőjét gondoljuk róluk, mint ami a valós helyzet
amúgy a sporttv-n - tavaly legalábbis - a kommentátorok és a szakértők többsége a madridot díjazta, többször vártam, h mikor fognak köpni egyet, amikor a barcáról beszéltek. talán puhl volt az egyetlen, aki a stúdióban szereplők közül szimpatizált a barcával, a nyíl pedig egyszerűen korrekten elmondta a véleményét a meccsekről (mondjuk nála tényleg azt pletykálják, h a real a kedvence.. ha igaz, akkor ez az egyetlen hibája annak az embernek
)
farkas norbi pedig barcelona szurker.
mondjuk ezt a témát már ezerszer körbeszaladgáltuk, és általában arra jutottunk, h tökéletesen végzik a dolgukat, ha pont az ellenkezőjét gondoljuk róluk, mint ami a valós helyzet

amúgy a sporttv-n - tavaly legalábbis - a kommentátorok és a szakértők többsége a madridot díjazta, többször vártam, h mikor fognak köpni egyet, amikor a barcáról beszéltek. talán puhl volt az egyetlen, aki a stúdióban szereplők közül szimpatizált a barcával, a nyíl pedig egyszerűen korrekten elmondta a véleményét a meccsekről (mondjuk nála tényleg azt pletykálják, h a real a kedvence.. ha igaz, akkor ez az egyetlen hibája annak az embernek

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
"Cesc nem lett volna jó vétel, Emerson és Diarra jobb" - Pedja Mijatovic.

jó
úgy látszik, hogy megtartják jószokásukat és jövőre, de talán már télen újból nagybevásárlás lesz:
A célpontok: Lenilson (Sao Paulo, 26 éves, középpályás), Edmilson (Paraná, 29 éves, középhátvéd), Maldonado (Santos, 26 éves, középpályás, chilei válogatott, Vanderlei Luxemburgo egyik kedvence), Lucas Leiva (Gremio, középpályás), Ilsinho (Sao Paulo, 20 éves, jobboldali szélső hátvéd),
Marcelo (Fluminense, 18 éves, balhátvéd, az új Roberto Carlosnak tartják, brazil válogatott).
valamint a kalapban van már régóta a Gago is, aki az új Redondo(

tök sokan vannak ezek az "új - izék"

-
- Director del Fútbol
Banyek, Horváth Feri a tavalyi 0-3-as közvetítést teljesen elcseszte, mert azon fetrengett, hogy a Madrid milyen rosszul játszott, és mennyire kikapott. Pont akkor jártam a kommentátor tanfolyamra, és ezt ott beszéltük is a meccs másnapján. Ráadásul nem mi mondtuk ezt, hanem az, aki az órát tartotta, egyébként ő Magyarország egyik legelismertebb sportripotere, és személyesen is ismeri Horváth Ferit. Szóval ha Barca-drukker lenne, nem ilyen hangulatban közvetített volna.
Nyilasi meg akkor divatszurkoló (Magyarországon ez nem meglepő), nemrég még nagy Madrid-szurkoló volt.
Nyilasi a szép foci híve.Ezért szerette a Realt az elmult 7-8 évben és ezért szereti jelenleg a Barcelonát.Horvát Ferkó Barca fan.Ezt manapság nem lehet érezni mert "visszavett".Legalábbis a televizión is átható Real-ellenességéből és Barca szimpátiájából.Évekig lehetett hallgatni hogy próbálja meg a Madrid érdemeit kicsinyíteni.Egy barátom 2 éve fel is kérdezte nyilvánosan ahol bevallotta hogy Barca drukker.Jelenleg figyel arra hogy ez ne érződjön.
Mészöly és Zombori igazi ba****ok.Zombori szerintem Arsenalos.A véleménye semmit sem ér.Farkas Norbertről fogalmam sincs kinek szurkol.
Mészöly és Zombori igazi ba****ok.Zombori szerintem Arsenalos.A véleménye semmit sem ér.Farkas Norbertről fogalmam sincs kinek szurkol.